Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
-
Zola007
veterán
válasz
rob72 #112980 üzenetére
mérd le a csatlakozó külső átmérőjét, lehet van ilyenem forrasztható
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz
rob72 #112183 üzenetére
bármelyik papírószer vagy óraszaküzlet
a probléma akkor lesz, ha forrasztva van
illetve nézd meg, hogy CR vagy LR2032, mert előbbi sima, utóbbi tölthetőMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
bobace
addikt
válasz
rob72 #110950 üzenetére
Ilyen jó lett az új forgalmi rend? Sehol egy dugó amerre járok.. - kishegyesi, pesti, kiskörút, csapó, ótemetõ.
Rakovszky azért nem 100as de volt rosszabb.[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
rob72 #107575 üzenetére
Sim nélkül is lehet élni
Flexben nincs kártya, de van Reenger 21-es számom, ha net van (márpedig van korlátlan, mifi szórja), akkor bejövő hívás is megoldott (vezetékes tarifával vagyok hívható), kimenő pedig 2.50Ftt/perc hazai számokra, minőség nagyon jó.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
PLaci58
addikt
válasz
rob72 #104902 üzenetére
Én nemrég vettem tőlük.
Hankook K425 gumit (205/55/R16). 1717-es DOT számmal kaptam kézhez a 20.héten.
Mondjuk ez hazai gyártás. Ingyen hozta a futár, másnap már itt volt.
4 évszakos gumit nem vennék, de mindenki másképpen gondolkodik."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
saril
senior tag
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
Fagyi
aktív tag
Nálunk ez úgy néz ki a kötelező olcsobbítás miatt, hogy nagyfater vidéken az üzembentartó és így olcsóbb a kötelező és a súlyadót is az Ő címén lévő városban fizetem, szintén olcsóbban.
Én vagyok a tulaj Ő az üzembentartó. A törzskönyv ezért mindig nálam van a rendőrségi ellenőrzés miatt. A forgalmin Én nem vagyok feltüntetve!
Emiatt szokták így megjátszani.https://logout.hu/cikk/zyxel_nas326/ Nexbox A95x + IPTV
-
adi mester
aktív tag
Cseréld ki a kaja kábelét a vinyódnak, ha mozgatva van, hamar kibővülnek a fekete csatik. Esetleg sata kábel csere is mehet, de kaja probléma lesz... jó cucc a kontakt hiba, meg dobok egy privit
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
-
-
dbius
veterán
Érdekes a virustotal eredmény. Egy biztos, tmp könyvtárból nem futtat a rendszer minden indításkor jó szándékú cuccot és az nem hoz létre kapcsolatot a 8081-es porton keresztül.
CSökkentett módban is indíthatod a gépet és pucold ki a tmp könyvtárat, és futtasd le az mbam-ot, hogy az mit mutat.
Lefuttathatod a hitman pro-t is, ha úgy látod, hogy az mbam nem nagyon találna semmit.
-
dbius
veterán
Futtasd le az mbam-ot mielőbb. Ez 100%, hogy valami sz@rság, ami bemászott a gépedre.
Ha leszedted, utána érdemes megváltoztatnod a jelszavaidat mindenütt!! (de legjobb lenne egy biztosan tiszta gépen ezt megcsinálnod) Lehet más is lesz még rajta.
szerk: magát a winlogn.exe fájlt feltöltheted a virustotal-ra, az is megmutatja, hogy mi lehet.
[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
onnan futtatja magát? a tempből, az már gyanús, system explorer
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Zola007
veterán
különböző kormánypozíciókban próbáld óvatosan mozgatni
csak nem Opel Astra?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
törölt tag
Ami Tubi2-nek oda van adva az tőled van elvéve!
Blabcsi Nekem is Digi-20/10-es net van... általában azt is szoktam mérni! Most jóság van feltöltésben!
[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
azt tudni kell hogy hiába van többmagos procid, ha win7 alatt a rendszer nincs kikegyensúlyozottra vagy teljesítménycentrikusra állítva, mert így használja csak maxon a proci órajelét, ha energiatakarékoson van akkor a minimumon tartja feszt. amúgy firefox jobban muzsikál 4magon mint a chrome.
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok