Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
South Velen #16797 üzenetére
kietted belőle a kefírt?
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
0 perces HTC Desire X piszkálja esetleg valakinek a fantáziáját?
-
Fricu
tag
Már miért lennének takarékosabbak?
Épp ellenkezőleg, vékonyabb a külső hőszigetelésük, tehát jobban melegítik a fürdőszobát esetleg.
Képzelj el egy fekete dobozt (boyler+fürdőszoba), ebbe betáplálsz P=UxI elektromos teljesítményt (munkát).
Mivel jó esetben nem világít, ebből hő lesz. A nagy része a vizet melegíti, kis részben a fürdőszobát, tehát az sem veszteség valójában.
Ebben a témában nincs csoda, újdonság.
Amiben különbözhetnek az a felhasznált anyagok minősége, a boyler tartály zománcozásának tartóssága.
Válassz: veszel olcsót olasz, török boylert pár évre, vagy Hajdút, márkás németet 20-25 évre.
Anyagilag kb. ugyanott vagy hosszú távon.
Amivel tényleg takarékoskodhatsz, ha olyat veszel amiben van egy vagy két csőkígyó az elektromos fűtés mellett, és akkor azt ráködheted a központi fűtésre vagy napkollektorra. Ez utóbbi további jelentős költség, ami csak ezer év alatt térül meg sajnos.
De a központi fűtésre kötés számításom szerint 10 év alatt meghozza az árát.
A villanyáram "éjszakai" legyen, az olcsóbb, de legyen átkapcsolható a nappalira, ha kevésnek bizonyulna a meleg víz nap közben.Fricu
-
E1even
senior tag
válasz
E1even #15767 üzenetére
Az Asus Xonar D2X hangkártya ELKELT.
Viszont a Sennheiser PC 151 headset iPon-os garanciával
még mindig eladó.És eladó még egy új, fóliás LG BH10LS38 fekete SATA OEM Blu-Ray író.
Valamint szintén eladó még egy
Medal of Honor Warfighter Limited Steelbook Edition,
még nem volt beregisztrálva, 2 DLC van hozzá + a fémdoboz.Ajánlatokat PÜ-ben várok rájuk.
Köszi szépen!
"Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
-
sto1911
veterán
Max. 30k-ert keresek PC-t, min. 3 honap garral:
Elvarasok:
2 magos proci
min. 1GB DDR2 RAM
dedikalt VGA
17"-es TFT
egér, bill. -
Bjørgersson
félisten
Nem lehet javítani? Tavaly a mienk is megadta magát, egymás után két alkatrészt is kellett benne cserélni, de azóta is hibátlanul teszi a dolgát. A szerelő azt mondta, nem szabad újat venni és még olcsóbban is megúsztuk.
(#16769) gyuszaa: Köszönjük a receptet!
(#16772) Dan-szan: Egy kalappal!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
lakisoft
veterán
24" Samsung S24B350H LED monitor 0km-es gazdára vár. ára: 56k Részletek privátban.
- Árad -
-
PS3 valakinek esetleg?
Csere is szóba jöhet.
[link] -
wwhy
veterán
Eladók:
- vadiúj, bontatlan Logitech K360-as vez. nélk. bill.
- újszerű Genius Slimstar 8010 vez. nélk. bill., dobozában.
- 1GB DDR2/800 Kingston noti RAM
- 512 MB DDR2/533 asztali RAMA 2 bill. együtt csak 8e, ajándékba adom hozzá az asztali RAM-ot!
Vagy 9e és ajándék egy Coolink Silent Savior HDD hűtő + a RAM!
A 2 RAM együtt 2e.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
törölt tag
válasz
PindurAnna #16778 üzenetére
"az ékezetek szabadságon szoktak lenni" - biztos angol billentyűzetről ír...
-
NSiS
tag
válasz
PindurAnna #16783 üzenetére
Akkor végül e mellett döntöttetek..
Sok sikert hozzá!
Ráhangolódásnak ajánlanám figyelmébe: [link]
[ Szerkesztve ]
-
mghltm
addikt
válasz
PindurAnna #16783 üzenetére
német nyelvű gépész szak - utana mfk? a kecskemeti mb gyarban jol keresnek a nemetet beszelo szakemberek. vagy kulfoldben gondolkodik?
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
Chesterfield #16782 üzenetére
Remélem felveszik és azt is hogy nem szedik ki a tanmenetből..hisz azt hangoztatja a kormány, hogy magyarul tanuljanak, magyar gyerekek legyenek és maradjanak itthon. Nem azért taníttat az állam, hogy külföldre menjenek a fiatalok dolgozni.. Agya van a fiamnak, de a szakrajz..na az egy külön történet lesz
Apropó..boldog Antal napot
-
Chesterfield
őstag
válasz
PindurAnna #16778 üzenetére
Nocsak.
Még emlékszem, mikor kérdezted hogy az jó szak lesz-e.
Remek választás. -
sNORh
addikt
válasz
lorcsi #16776 üzenetére
Közben én is nézegettem, csak tapasztalatokra is kiváncsi voltam.
Én is egy ECO-s villanybojlernék jukadtam ki, és 120L helyett egy 80lityós lesz. 4főre bőven elég lesz az is. Az Aristonok jó árban vannak, na de majd szétnézek még jobban... alvás.
Jo8Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
mghltm #16762 üzenetére
Mechwartba a német nyelvű gépész szakra.
(#16764) gyuszaa buci receptet hamarosan kipróbálom köszönöm én is
(#16771) A Tejesember Mi köszönjük a szüleim nevében is, jó étvágyat hozzáSzólok amint lesz könnyfakasztó is
(#16772) Dan-szan Hol felvételiztek? Sok sikert hozzá
Én is félekA fiam lazán szól nekem amikor mondom ismételjen, hogy anya kitűnő vagyok, úgy is felvesznek..csak az a baj irtó csúnyán ír és nála az ékezetek szabadságon szoktak lenni
[ Szerkesztve ]
-
vjpeti
tag
Helló!
Eladó cuccok:
-Cateye EL-520 biciklilámpa
-ár: 5e
-Schwinn Csepel canga
ár: 26e
-Continental TS800 gumiszett. (185/60R15), 5mm-es profilmélység
ár: 18e
-Canon EF 20-35mm f/3.5-4.5 USM optika eladó
ár:52e -
lorcsi
veterán
az új bojlerek már sokkal jobb hatásfokúak
100l már 35-40 körültől kapható..még a kombit lehet megpróbálni, ha mostanság akarnátok a központi fűtésen is fejleszteni árakról
így egy füst alatt végül is 2 dolgot fejleszthettek, a későbbi számlákon ez megérződne elég komolyangyuszaa: a gáz az nagyon drága mulatság
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
sNORh
addikt
Meghalt a bojlerünk, cserélni kell. Régi 20év körüli 120l-es Hajdú bojler volt.
Az új bojlerek már kevesebbet esznek?
Vagy
Kérdésem az lenne, Mi a leg energiatakarékosabb vízmelegítési módszer?Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Dan-szan
senior tag
válasz
PindurAnna #16758 üzenetére
Szombaton nálunk is felvételi
,egy kicsit én is izgulok!
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
hucsikoi
senior tag
válasz
PindurAnna #16751 üzenetére
Kiváló minőség! Köszönjük szépen. Amint lesz csípős is szólj légyszíves.
-
Hypernem
csendes tag
Költözés miatt eladóvá váltak az alábbi dolgok:
- szétszedhetős emeletes ágy
- egyszemélyes felnőtt méretű ágy
- 2 db 51 cm-es hagyományos/CRT-TV távirányítóval(Grundig és Funai)Minden termék hibátlan állapotú, a TV-k kifogástalanul működnek. Képeket és részletesebb infót priviben írok!
Csere is érdekelhet androidos telefonra vagy pendrive-ra, valahogy meg tudunk egyezni..Privátban keress!
-
Adonimus
senior tag
Axton Caa50 4 csatornás autó erősítő
4 csatornás.
4x115W
Hidalva: 1x260 W és 2x115W
Duplán hidalva: 2x260W
Magas, közép - magas és mély leválasztás.
Arany csatlakozók
2x20A bizti
Leégés, túlterhelés elleni védelem17.000Ft
Nokia C5-03 [T-mobile, full tartozék, szép állapot]
T-mobilos
Tartozékai:
doboz
töltő
USB kábel
1GB Micro SD
fülhallgató (nem gyári)16.000Ft
1000 Wattos Bandpass dupla mélyláda
Raveland RV210
Hangszórók: 2x25CM
2x150/2x500W
2x4 OHM
97dB
Bandpass kialakítás12.000Ft
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
-
gyuszaa
őstag
válasz
Bjørgersson #16755 üzenetére
-
ati012
őstag
válasz
Bjørgersson #16761 üzenetére
Most meghoztad hozzá a kedvem
-
mghltm
addikt
válasz
PindurAnna #16758 üzenetére
hova keszul?
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
-
ati012
őstag
(balról jobbra: C B A)
Eladó vadonat új, kézzel készült magyar öltönyök!
A) Méret: 46-os
Zakó
Váll szélesség: 42
Ujj hossz: 47
Derék: 48
Hossz: 80Nadrág
Derék: 42
Külső lábhossz: 110
Belső lábhossz: 92B) Méret: 56-os
Zakó
Váll szélesség: 51
Ujj hossz: 54
Derék: 57
Hossz: 83Nadrág
Derék: 51
Külső lábhossz: 110
Belső lábhossz: 85C) Méret: 60-as
Zakó
Váll szélesség: 53
Ujj hossz: 58
Derék: 58
Hossz: 85Nadrág
Derék: 57
Külső lábhossz: 125
Belső lábhossz: 92Ár: egységes 15.000 Ft fixen!
szerk.: egyszer azt mondtam hogy nem fogok ruhával foglalkozni. Erre fel mégis
[ Szerkesztve ]
-
mghltm
addikt
válasz
PindurAnna #16756 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
-
gyuszaa
őstag
Pár napja daráltam le egy egész doboz házi chillit, olyan illata van.. pénteken be is vetem a hamburgerekhez
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
stranger28 #16752 üzenetére
Ez még csemege, kb egy hónap múlva lesz darálva a csípős..igazi könnyfakasztó
De van kóstolási lehetőség
-
stranger28
addikt
válasz
PindurAnna #16751 üzenetére
Mennyire erős?
-
PindurAnna
Közösségépítő
Speciális hardver
Saját termelésű,kézzel szedett,természetes úton szárított,finomra őrölt hatóságilag ellenőrzött fűszerpaprikát ajánlok az Ön ételébe!
Garantált minőséget szállítok postai utánvétellel, nyugtával, többféle kiszerelésben!
Ár :2500 ft /kg
Tel.:06 52 209 445 Horváth Sándor vagy nálam helyben átvétellel![ Szerkesztve ]
-
adi mester
aktív tag
válasz
mukibuci #16749 üzenetére
Akkor ezek szerint a postakész borítékot utánvételesen is fel lehet adni, ezt szerettem volna megtudni
Köszöntem szépen a segítséget mindenkitőlCsak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
válasz
adi mester #16748 üzenetére
A postakész boríték aranyszínű postakürtöt ábrázoló tetszetős bélyegképével, grafikájával és hullám vonalvezetésű zárófülével nemcsak praktikus, hanem esztétikus üzenetküldési alternatívát kínál Önnek. A termékek az igénybe vehető szolgáltatásoktól függően többféle színben és méretben készültek. A zöld szín a „postakész”, a kék az „elsőbbségi postakész”, a piros az „ajánlott postakész” boríték, míg a sárga a „postakész levelezőlap” könnyen beazonosítható ismertetőjegye. Hogy használatuk még egyszerűbb legyen, a boríték hátoldalán a helyes címzésre és a termék használatára vonatkozó feliratok olvashatók
Kombinálja igényei szerint
Kiegészítésképpen megrendelheti a tértivevény, az értéknyilvánítás, az utánvétel, a saját kézbe és az e-értesítés különszolgáltatásokat is. Kérheti ajánlott, levélszekrénybe nem kézbesíthető (LNK) és a kétszeri (2X) kézbesítést is.
-
adi mester
aktív tag
válasz
mukibuci #16745 üzenetére
Szia.
Köszöntem a linket, de valamiért nekem nem töltötte be az oldalt a FFox....Már próbáltam korábban is a posta honlapját, de nem jött be, azért is kérdeztem rá a topikban.
Megpróbálom Chrome-val hát ha csak a Fox szórakozik velemngabor2:Köszöntem a választ. Egy kb. 30-50 grammos processzorról van szó, így se a méret, se a súly, se az összeg nem lenne akadálya a borítéknak és az utánvételnek sem. Csak a leendő vásárló szeretné a lehető legolcsóbban megúszni a postázást, és a postakész borítékok a legolcsóbb megoldás. Ha tényleg létezik ilyen, akkor szerencséje van a srácnak, ha nem létezik, akkor marad a kis méretű doboz + rengeteg bubis nejlon.
Az utánvétel feladásának ára úgy tudom, hogy csak 20.000 Ft feletti összegeknél számít, de ez már lehet, hogy fals infó...
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
ngabor2
nagyúr
válasz
adi mester #16743 üzenetére
szerintem keveri. az utánvét esetén a költség nagyban függ az utánvét összegétől, ezért nem lenne logikus uv-s boríték. az ajánlott csak a súlytól függ, egy szabvány borítékba meg nehéz beletenni 750g cuccot.
-
ati012
őstag
Eladó 3 db zsír új öltöny.
42, 50, 60-as méretben.Ár: 15e / db.
-
válasz
adi mester #16743 üzenetére
itt nagyon úgy tünik, hogy van
-
lizakattila
senior tag
"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
adi mester
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy gyors kérdésem, postázással kapcsolatban, remélem az új évben voltatok már postánSzóval egyik ismerősöm felhozta, hogy a postának elvileg van postakész utánvételes levele. Ez igaz, vagy csak az ajánlott levéllel keveri a srác?
Köszöntem a válaszokat előre is
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
SOAD19
addikt
válasz
Manitou #16739 üzenetére
"Szállítási idő: Jelenleg nem kapható!"
Azaz a pláza mellettibe, Vozzyba is benézek majd holnap (Ma, már nem vet rá a lélek, hogy elinduljak
). Nem jutott az eszembe a nevük. A kukában lévőt is náluk vettem, elég jó áron, nem volt drágább, mint az ebike-nál.
(#16742) Manitou Szimpatikus hely, viszont, ha nincs ott a nagyfőnök, akkor nem igazán érdemes bemenni. Volt, hogy bementem, és nem volt bent, és a szerelő srácot kérdeztem egy sárvédőről, de nem tudott segíteni, a gépen kellett volna megnézni, hogy lehet-e beszerezni, és hogy mennyiért.
[ Szerkesztve ]
-
adam432
tag
Genius KB-M200 billentyűzet eladó! Alig használt (azt is fóliában tettem), garis! Ha érdekel pü, s potom pénzért viheted!
„Si vis pacem, para bellum.”
-
bobace
addikt
Eladó egy HTC Desire S telefon. Tökéletes állapotban, gyári garival, és gyárilag kártyafüggetlenül. 42k.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
hdanesz
őstag
Sziasztok!
Új Panasonic HC-V100 videokamera érdekel valakit? Fekete, minden tartozékkal, dobozzal, garival (mától kezdődik).
Ár: 50 ezer ft -
South Velen
addikt
-
Bjørgersson
félisten
válasz
#65675776 #16660 üzenetére
Mondanám, hogy jó neked, de gondolom nem lustaságól aludtál még ilyenkor.
ON: Dolgozik valaki a Telenornál?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
_seth_
veterán
válasz
SOAD19 #16725 üzenetére
Esélytelen, pár hétig kerestem de sehol sem találtam ilyet... ha találsz valahol esetleg kettőt akkor vevő vagyok én is egyre
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
SOAD19
addikt
Ajánljatok már gyorsan olyan bringaboltot, ahol legesélyesebb, hogy van készleten Topeak sárvédő. A mostani sárvédőm, pár hete tört el, és hiába rgasztom meg pillanatragasztóval, csak eltörik, ezért ma ki is hajítottam a Keletterv előtti buszmegálló kukájába.
Ezt néztem ki, csak hol tudnám megvenni még ma?Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
Tudtok ajánlani olyan helyet a városban ahol a következőket megcsinálják jö minőségben:
- Tenis ingre logó hímzés előre, hátra, esetleg gallérra
- logó nyomás táskára
- sport mezre jelvény vasalás/nyomásEgy-két darabról lenne szó, nem sorozatgyártásról. Amire kell, az megvan. Az ár fontos, meg az is, hogy amit ráraknak, az itt maradjon, ne jöjjön le az első mosás után.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
iscsu
tag
Sziasztok,
továbbra is ELADÓ minden vicik-vacak:
IBM ThinkPad X32: szép, de hangja nincs, dokkolóval. - 33e
FuSi Amilo Pi2515 földi maradványai és pár billentyűje. - 1e-től
4db 512/400 Infineon DDR1 asztali RAM - 1.7e/dbSoundcraft Spirit Folio 10^2 keverőpult. - 22e
UPC mediabox (Pace DC621KU) - 2.5e
Kenwood KRF-V4060D házimozi-erősítő - 20e
3db Magnat Cinemotion 750 pici házimozi-hangszóró - 2.5eMacAudio MPX 4000 autós erősítő - 16e
M.N.C. Big Bull X2 mélynyomó ládástó' - 14e
(Utóbbi kettő saját autóból, nem dijumdisumra használt. Egyben 28e)195/50 R15 Firestone TZ300a nyárigumi-garnitúra, kb. 8-10000 km-t futott (két szezon) - ajánlatokat várom!
És továbbra is KERESEK:
Seagate Barracuda 7200.10 250GB-hoz való elektronikát.
Alkut meghallgatok, kis SATA SSD-t beszámítok/ráfizetek, érdeklődni PÜben. Köszi!
-
dudikpal
senior tag
válasz
Blabcsi #16716 üzenetére
eSata kábelek, Y-elosztók(2 fajta is van)
-
Blabcsi
senior tag
Á, nem volt vészes, mikor végzett a fülpiszkát a sarokba támasztotta.
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
pohár
félisten
válasz
janes1976 #16704 üzenetére
4500ft volt szilveszterkor a tacskóban a 7 decis, nagyon jó árban van
blabcsi... te szegény, nem fájt, mikor a füled vájták?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Eladó / rendelhető dolgaim, valamint kereséseim:
1.: W 910i zsebkopott eladó.
2.: Kristály gyöngy karkötő anyagáron eladó.
3.: Egyedi ékszer nemes kristályból. rendelhető.
4.: Gravir !!! rendelhető.
5.: Esata to sata kábelt keresek.
6.: Y tápkábelt keresek.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
wiggen123
senior tag
Eladó:
Samsung Series 3 NP300 E5X T01HU laptop makulátlan állapotban 85e (Fix ár)
Intel® Core™ i5-3210M mobil processzor 26eSometimes you win, sometimes you learn.
-
wwhy
veterán
Keresek 1 GB asztali DDR2/800-as RAM-ot. Ideális esetben egy hasonló noti RAM vagy egy új 8GB Kingston microSD beszámításával.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
ravail
senior tag
válasz
ati012 #16702 üzenetére
Szia!
Bele botlottam a kérdésedbe. Én eddig csak a régi laptopokban találkoztam mini PCI slot-tal, abban is WiFi kártyával. Most sem nagyon találok a Google barátunk segítségével mást. Ha csak nem ezt. Ilyenre gondoltál? Bár nem tudom, ez adattárolóként használható e, és igazán azt sem, hogy mire jó egy "Laptop / Desktop Keystroke Recorder ("KeyCarbon Raptor")", de HDD-t vagy SSD de még VGA-t sem találtam. -
janes1976
őstag
Adott egy fa konyhabútor, amelyről a "cuccot" el kéne távolítani. Ahogy főzünk, önkéntelenül rácsapódik ez-az, pára stb. Nem tud valaki valami jó szert, ami hatásos is? Olyan kéne, ami nem tesz kárt a fában. Mer az ilyen melegvizes rongy nem segít.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
janes1976
őstag
Bacardi Oakheart-ot szeretnék venni. Nem láttatok véletlen valahol "ócsón"?
Amúgy hol lehet "ócsón" italt venni Debrecenben?
Mondjuk a Bacardikat nem jellemző, hogy akcióznák, sajnos.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
drater
tag
-
ati012
őstag
Létezik-e mini pci slotba illeszthető háttértároló?
Mini pci-expresszhez tudom hogy van. -
Blabcsi
senior tag
Több, mint valószínű, hogy csak a fejpozicionálás hangját hallja a vájt fülem. A chkdsk hiba nélkül lefutott mind 2 meghajtón.
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Napelem
- Trollok komolyan
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Sweet.tv - internetes TV
- Elektromos autók - motorok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- További aktív témák...
Állásajánlatok