Új hozzászólás Aktív témák

  • Urby66

    aktív tag

    válasz freeknight #19423 üzenetére

    Kérdés: ha csak 60 órát töltöttél el a játékkal az mit is jelent?
    Szar biztosan nem volt, hiszen kevés ember szop@tja magát minimum 60 órán keresztül, szóval feltételezzük, hogy jól elvoltál ennyi idő alatt.
    Mondj nekem még egy szórakozási formát ennyi pénzért, ami 60 órán keresztül aktív, és közben tényleg jól érzed magad. (persze úgy, hogy közben végig a kedvenc foteledben \ székedben vagy)
    Ha az előrendelői árat nézzük az kevesebb mint 300 Ft óránként. Az alapvetően semmi (például egy mozival vagy kocsmázással összehasonlítva).
    Szóval értem és elfogadom, hogy a hype miatt sokan többet vártál, de azért ez a minimum 60 óra egy AAA játéktól szerintem teljesen elfogadható ajánlat ezért a pénzért.
    Ezért én nem érzem indokoltnak az ilyen kifakadásokat. Lehet, hogy most divat szidni a Cyberpunk-ot de ez minimum 60 óra játék után inkább csak nevetséges.

    (Én a prológus után inkább abbahagytam a játékot várva, hogy a számomra zavaró részeket javítják. Az a durva, hogy így is több mint 30 órám volt benne, szóval nekem már megérte akkor is ha sosem játszom többet)

Új hozzászólás Aktív témák