Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
bmxbandita #194 üzenetére
Focus kicsit jobb, de nem éri meg ezért szétszedni a bmwt (főleg azért mert lószart se kapsz belőle).
@skynet258: tudd melyik autó ellen vagy erős, tuneold a kocsid és figyeld az RP-t az ellenfélnek, ne legyen sokkal magasabb nálad. Ha csillag van az autó mellett az azt jelenti, hogy fusion itemei vannak, azokkal óvatosabban. Ha maxra van fejlesztve egy autó mind upgradekben mind fusion itemekkel, akkor éri meg onlineozni. Ajánlottabb T1-ben, mint a többi tierben a könnyebb indulás miatt és az olcsó fejlesztések miatt (meg olcsóbb maga az autó, így fusion itemeket is könnyebb gyűjteni strip-elésből), nagyon sok magas RP játékos van T1-ben emiatt. Valószínűleg magasabb tierben több pénzért is lehet játszani (50-100++) de szerintem t3-ig simán lehet t1 kocsival nyomni (pár fuel refill után megvan a t3 kocsik ára).
-
gbela
senior tag
válasz
bmxbandita #194 üzenetére
Nem tudod, mert BMW-s fuseokat kapsz. Nem is upgradet, csak 3 fuset kaptam amikor szétkaptam egy autot.
Amúgy sztem egy szinten vannak, én nem szedném szét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sorozatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest