Hirdetés
-
GAMEPOD
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sopruk
senior tag
Köszönöm válaszod!
Én amilyen mázlista vagyok, tuti megfogják akkor is, ha csak 1$-al több
De kitaláltam, hogy egyesével is meg lehet őket venni és úgy sem lesz sokkal drágább, meg kevesebb kiadás is egyszerre. Elsőre a 6 mm-est tervezem.Én is gondoltam erre, hogy biztos ugyan ott készül, csak más címkét raknak rá. Keresgettem is már néhány dolgot, ha rá pillantanátok, nehogy valamivel nagyon mellé nyúljak tudatlanságom okán:
Az amici prizmában csak noname olcsót találtam, az Svbony majdnem olyan drága mint itthon. Vajon elég lehet az ezerpárszáz forintos is?
Komolyabb fotózásról letettem, de gondoltam telefonnal rövid videókat tudnék készíteni. Kinéztem egy ilyen telefon adaptert.
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Elérhető a Metal Eden demója
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest