Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buldozer99
senior tag
info,pár kép : [link]
[Szerkesztve]Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
-
feka007
veterán
válasz Buldozer99 #305 üzenetére
Hát remélem még optimalizálnak a netkódon, mert nem szeretnék még egy olyan laggos játékot, mint a Far Cry volt. Nem tetszik nekem a felülnézet a járgányoknál, nem lenne bajom vele ha nem száz m-ről kéne nézni a kocsit, de így...még jó, hogy lesz belső nézet is
-
Buldozer99
senior tag
Nekem is tetszik a felülnézet!De az a víz valami eszméletlen!
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
-
Vistaboy
veterán
Megújult a Crytek weboldala: [link]
És egy új CryEngine 2 Videó: [link]
Nem sok újdonság van benne, az igaz, de van egy pár. Pláne az óceán szép."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
Bocs, már linkelték előttem...
Kiszedtem. Sorry again.
[Szerkesztve]"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
Nem tudom, mi lett az új Crytek oldallal. Reggel még működött, most meg mindenre ''Not Found''-ot ír ki.
Itt az eredeti link az inCrysis.com-on, hátha később kijavítják: [link]"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
dante3
addikt
Fake? [link]
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
Gerr'y
senior tag
Egyik-másik ''Aláírás'' elég érdekes itt a PH-n.
-
Gerr'y
senior tag
#316 és ez mi ha nem flame???
Crysis és a többmag:
[link]
Azt írják 4 magos procival 98%-al hozhat jobb teljesítményt 1 magos procikhoz képest, 2 magos procik pedi 60%-al jobban teljesíthetnek az 1 magosoknál Crysis alatt.
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Gerr'y
senior tag
Új videók:
[link] -
feka007
veterán
Már van árnyéka a fegyverünknek, kezdik kijavítgatni a bugokat. Viszont a kocsira rádőlt farönk azért elszállhatna, mikor felrobbant a kocsi benzintartálya, épphogy elmozdult kicsit. De azért jó látni ahogy fogynak a bugok a játékból
Mondjuk ez a nitrózás elég nagy baromság, ez nem egy NFS Remélem tankot is mutatnak majd, mert elvileg azzal át lehet döngetni a fákon
[Szerkesztve] -
T.Peter
őstag
Alienek elleni harc:
[link] -
Vistaboy
veterán
Király ez a videó! Végre nem az első pályát látjuk!
Amúgy tényleg elég Doom-os hangulata van... JÖJJÖN MÁR!"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
T.Peter
őstag
Még egy alienes videó:
[link]
Itt már látszik az űrhajó is, bár alulról(a magassága elég korrekt). -
decibel
aktív tag
[link]
''Naturally, the most glaring impression about the game, or rather, the first impression as the demonstration ''driver'' started playing the game, was the choppy frame rate at certain points of the open-ended jungle beach level the demo started with. I pressed the issue of frame rate several times, asking whether this is related to the engine itself, or the DirectX 10 API, but my questions were fielded by the folks from the team, basically trying to shrug off what we were seeing in terms of the game's performance. When asked which system the game is running on, I got that we're talking about an Intel Core Duo rig with a single NVIDIA 8800 GTX inside. Surely, you'd expect such a system would be able to handle the game with ease, and to go back to what I said about the E3 presentation (about how the frame-rate finally felt smooth and consistent), it's obvious that this exclusive presentation of the DX 10 version running on Vista (and of course Vista itself) had a lot to do with it.''"you are a monkey poo-poo"
-
feka007
veterán
Nem tudom, hogy olvastátok-e már. [link] Budapestre akar költözni a CryTek a német törvények elől
-
Vistaboy
veterán
Jöjjenek csak!
Ha valamitől, akkor attól itt nem kell félniük, hogy cenzúrázzák a játékokat.
Milyen játék az olyan?
Emlékeztek pl. a Carmageddon-ra, ahol zombikat kellett a cenzúrázott változatban elcsapkodni? Amikor mentem a gaméért, direkt rákérdeztem, hogy ez a cenzúrázott változat? MERT AKKOR NEM KELL!!!"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
veterán
Sziasztok!
A CRYSIS MEGJELENÉSE 07.11.09-dikén várható!.!.!.!
[link]
+
Valamilyen Crysisos ajándéktárgyat kap [x] ember...
PL.:
1. Plazmaágyú
2. Olyan katonai öltözék mint ami az #1-nek a képén van
Ennek a megjelenési dátumnak lehet hinni? -
fpeter07
veterán
válasz Neil Watts #332 üzenetére
Egy nano ruhával megdobhatnának
-
feka007
veterán
válasz Vistaboy #331 üzenetére
Nekem természetesen az eredeti edition volt meg, tehát csakúgy fröcsögtek benne a belek És direkt az volt a cél, hogy minél több embert meg bárányt elcsapjál, azért kaptad az időt, mindig kimentem a mezőre és háromszázzal belefaroltam a legnagyobb csordába, mindenfelé csak cafatok meg belek voltak, egyszerűen gyönyörű játék volt, még most is elővenném ha futna XP-n
-
feka007
veterán
Egy hét is valami.
Arra a béna motorosrucira gondolsz? Kell a francnak... -
feka007
veterán
válasz fpeter07 #337 üzenetére
SP1-en nekem anno nem futott a Carmageddon TDR 2000. Bár lehet, hogy más oka volt, de nem néztem, mert akkor még nem is értettem annyira hozzá. Egyébként csak vicceltem, hogy szívesen felraknám újra, nem akarok én házfal méretű pixeleket nézni, meg ma már egyébként is élvezhetetlen, elavult, és gagyi...
[Szerkesztve] -
Gerr'y
senior tag
Mivel ez EA a kiadója, és WW release lesz, ezért valószínu hogy Magyaroszágon is megjelenik időben:2007 november 16.-án.
''
Redwood City, Calif. – August 2, 2007 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) and Crytek, award-winning developers of Far Cry, today announced that CrysisTM, will be hitting retail stores in North America and Europe on November 16, 2007 exclusively for the PC. A technical achievement featuring stunning DirectX 10 and DirectX 9 visuals, cunning gameplay, and an epic story, Crysisis recognized as one of the most anticipated PC games and first person shooters of 2007, recently winning Best PC game from the Game Critics Awards: Best of E3 2007.
'' -
-
feka007
veterán
Hát nekem nem lett volna képem annyi pénzt elkérni a CoD2-ért, iszonyatosan bugos, és optimalizálatlan volt, pedig nem volt egy bonyolult az az engine (gyakorlatilag a Quake3-ét használta szval...), és a singlevel se erőltették meg magukat, persze a multi egymagában elvitte az egész játékot... Remélem, hogy a CoD4-hez ütősebb singlet heggesztenek, engem például az is érdekel.
-
feka007
veterán
Én is csak azért multizok mostanában, mert elég szar single játékok vannak az utóbbi időkben, utolsó két játék a Stalker meg a Colin Mcrae: Dirt volt, amit élvezettel játszottam végig, a többibe csak bele-belenéztem, de egyik sem kötött le annyira, hogy végig is vigyem... Szerencsére most ismét visszatérhetek kedvenc műfajomhoz, a single fps-ekhez, nem sokára meglesz a Bioshock, utána pedig pár nap és itt is az új MoH, és ősszel meg télen is annyi ütős gamma jön, hogy nem győzi kivárni már az ember őket.
[Szerkesztve] -
soulcube
aktív tag
Hát ez a játék is nagyot fog ütni ha megjelenik.
Kíváncsi vagyok mennyire befolyásolja majd az akció menetét az, hogy az idegenek lefagyasztják a fél pályát. Sztem ebben a lehetőségben nagyon sok rejlik.
Esetleg a súlytalanság állapotában harcolni az idegenek űrhajóján...
Na ott mit fognak kapni a WASD billentyűk. -
veterán
-
feka007
veterán
válasz Neil Watts #345 üzenetére
Nem hiszem el.
-
fpeter07
veterán
[link]
Eszméletlen hangulatos -
feka007
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum I. - [link]
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs