-
GAMEPOD.hu
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás31
lelkes újonc
Nem célom, de láttam róla jó adatokat és véleményeket. Úgy gondoltam, ha már választok, akkor a TDP alapján a legerősebbet venném meg, hogy később ne legyen gond vele. Csak kíváncsi voltam, mi lehet az oka annak, hogy ennyire gyorsan elfogyott. Egy i5-14600KF processzorom van jelenleg, de később i9 vagy i7 veszek.. Néha kicsit fel húzom processzort is. Eredetileg vízhűtést használtam, de problémák adódtak vele. A csöveken néha szivárogni kezdett a folyadék, ezért ki kellett vennem. Emellett egyre hangosabb lett, és furcsa zajokat is kiadott. A Noctua NH-D15 G2 HBC hűtőt néztem ki, mivel elvileg ez az egyik legjobb léghűtő. A Gamers Nexus is tesztelte, de megjegyezte, hogy az ára elég magas, és feleannyiért is lehet hasonló teljesítményű alternatívákat találni, például: DeepCool AK620 Digital Pro, ID-COOLING FROZN A620, Be Quiet! Dark Rock Pro 5, Be Quiet! Dark Rock Elite, Jonsbo HX7280 CPU közül nézelődök de nehéz döntés. Napi 4 5 óra játékra lenne, és jó lenne meg felelőt választani. Venni akartam másik víz hűtést, de alza oldalán sok negatívot kapott. Mind zajra és más egyébbel van gondja, így azt ki hagyom.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hyundai, Kia topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Tőzsde és gazdaság
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Tud az egyes új GeForce-okat sújtó instabilitásról az NVIDIA
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...