Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
MikeWazowski #77022 üzenetére
most ez komoly?
mutassak EGY játékot, ami kiadásor egy kalap szar volt???? ezt gondold át szerintem újra. erről a szomorú jelenségről szól a játékipar legalább az utolsó 10 évben... és ezzel nem azt állítom, hogy ez így rendben van. max a Valve maradt ki ebből a buliból azzal, hogy nem igazán adott ki új játékokat ugyebár.
én nem a valóságtartalomban kételkedtem eddig sem...vagy hogy bárkinek a képességeivel van probléma. tényleg csak érdekelt, hogy ilyesmivel személyesen is találkoztál e mostanában (!)
ma jött egyébként valami sub-tick rendszert érintő patch. pontosan még nem sikerült értelmezem, mi is változott, de remélhetőleg tovább javult a helyzet.
-
bepken
veterán
válasz
MikeWazowski #77013 üzenetére
mindenféle rosszindulatúság nélkül kérdezem, hogy szoktál amúgy játszani is a játékkal vagy csak ezekből a videókból vonod le a következtetéseket?
csak azért kérdezem, mert én rendszeresen írok be ide tapasztalt kis hülyeségeket, de egyik sincs még csak közelében sem az ilyen bugoknak. (értem ez alatt, hogy vélhetően a játékos bázis talán 1% vagy az alatti része érintett a hasonló bugokban)
-
bepken
veterán
szerintem a mute jelenleg nem működik a játékban... menüben be van kapcsolva az ellenfél automatikus némítása. - elindítok egy DM meccset, hallom, hogy virnyákol az egyik (ellenfél), rányomok egy "abusive communication" reportot is... és még ezt követően is hallom
-
bepken
veterán
[link] - egy korrekt, közérthető magyarázós videó a premier rendszerről
-
bepken
veterán
na ilyen még nem volt... 1-13 szarrá aláztak minket, összesen 1 embert tudtam lelőni (nem mondom, hogy csaltak, de legalább olyan volt, mintha silverként globálok ellen játszanánk) ... lényeg, hogy meccs végén feltebb dobott rangban
-
bepken
veterán
hogy ne csak trollkodás menjen, meg hogy neletyekgetszi
magyar nyelvűt most így hirtelen nem találtam :/
-
bepken
veterán
válasz
wjbhbdux #76931 üzenetére
én úgy hallottam, hogy a MuzsikaTV-n az esti kívánság műsor közben az egyik reklám blokkban a képernyő alján megjelenő telefonszámra kell elküldeni a
!DROP
üzenetet SMS-ben (emelt díjas) - aztán pár napon belül telefonon fognak felkeresni, adategyeztetés céljából (csak a szokásos: elkérik a sztím belépésid meg ijesmik) -
bepken
veterán
válasz
pRoject22 #76913 üzenetére
hát így a videót elnézve, ezek pont nem a 0 órás bohóckodós fiókok voltak, hanem zömmel a full méretre pumpált epéniszű main fiókok...
persze ha operation medálokat is gyárt a szoftver, akkor bocsi.
szerk.: mondjuk most látom, hogy van olyan, akinek ugyanabból a pirosból van 10 db kitéve... azért az tényleg paraszt
-
bepken
veterán
válasz
MikeWazowski #76904 üzenetére
távol álljon tőlem, hogy a mundér becsületét védjem...de én azon kívül, hogy néha döcög egyet a játék (elavult konfig, már CSGO is megakadt olykor), illetve fosok a szerverek sokszor (DM, casual esetén vettem csak ilyet észre) ....szóval ezen felül túl nagy hibákkal nem találkoztam.
ha dolgoztál már helpdesk vagy hasonló területen (igazából bárhol, ahol hibákkal foglalkoznak) simán beláthatod, hogy ha valami kapcsán csak a hibákkal találkozol, akkor az a valami egy rakás szar lesz a szemedben. közben meg az emberek többsége vígan el van vele
engem sokkal jobban frusztrál az, hogy a kezdeti fellelkesedés után most úgy érzem, megint háttérbe szorult a játék...olvastam a PC Gamer cikket, értem azt is, hogy a hibák (vélhetően leginkább a "tickless" rendszer) javítására koncentrálnak most, de őszintén szólva jelen pillanatban egyszerűen uncsi a játék.
míg a CSGO esetében 2-3 MM után feszültség levezetésképpen simán megoldás volt pár kör arms race vagy hasonló "buta" játékmód....most ha felcseszem az agyam, akkor általában lépek is ki és hagyom békén a játékot. -
bepken
veterán
válasz
MikeWazowski #76902 üzenetére
új játékmechanika: ahogy a fegyvereket újra kell tölteni, a késeket meg kell néha élezni!
-
bepken
veterán
egy arms race módot még azért tegyél be mellé, ha nem nagy kérés és akkor részemről is tökéletes a játék!
#76837Lacccca87! korábban - amikor még voltak eventek - ilyenkor már bőven ment a halloween event. ha jól emlékszem, egy héttel előtte kezdték (most meg ugye pont patch keddre esett volna) emiatt jegyeztem meg csupán a dolgot. természetesen hibajavítások elsőbbséget élveznek, de mellette a franc se érti miért, de nem kezdik el csorgatni a finomságokat, ami miatt szeretni is tudnák az emberek ezt a játékot....egy mobiljáték el tudja érni azt, hogy mindennap belépjek legalább fél órára, megcsinálni a napi szarokat, számomra hihetetlen, hogy Valve még nem találta ki ennek a CS megfelelőjét.
-
bepken
veterán
mondjuk azért titkon reméltem, hogy van akkora hype a játék - vagy most így akár csak a sok elégedetlenkedés kompenzációja céljából - hogy kitoljanak magukból legalább egy "pumpkin head chickens" kaliberű szezonális lófüttyöt, de úgy néz ki, hogy nope...
-
bepken
veterán
[link] - na jó, ezen én is jót röhögtem
-
bepken
veterán
válasz
GhanBuri Ghan #76755 üzenetére
mondjuk van benne valami, mert DM alatt valóban nagyobb százalékkal adja be első lövésre a fejest. pedig már azt hittem, hogy én lettem jobb...
ettől függetlenül CSGO-ban is sokat toltam DM-et és ott nálam nem működött a deagle. szóval nekem sanszos, hogy itt is nerf lesz belőle.
-
bepken
veterán
válasz
basaharc502 #76697 üzenetére
én továbbra is hiszem, hogy "csupán" a balance nem működik, vagyis nem szintjüknek megfelelően dobja össze a játékosokat a rendszer. persze előfordulhat, hogy találkoztál csalóval valamelyik meccseden, de sokkal valószínűbb jelenleg, hogy egy(több) jóval magasabb szinten lévő játékos ellen szenvedtetett a játék.
-
bepken
veterán
értem. csak arra céloztam, hogy mivel a DRM miatt hitelesítés nélkül meg se mukkannak azok a "bármely forrásból" beszerzett fájlok, így feltételezem jogilag sem feltétlenül okés az eljárás...viszont mivel jogi blablában hülye vagyok, így nem akarok erről vitatkozni
visszakanyarodva viszont: a Kolléga nem jogi, hanem technikai problémákkal küzd
-
bepken
veterán
más forrásból? Steam játékhoz tartozó fájlokat? hát sok sikert az elindításához... (plusz pördülj párat a sarkadon és köpj a hátad mögé a biztonság kedvéért, nehogy még banán is becsússzon véletlenül
)
az alapvető problémája, ha jól emlékszem, az irányítással volt (nem tudott mozogni, illet lőni) - azonban ez annyira egyedi hibának tűnik számomra, hogy talán még support se tudna rá normális választ adni. tekintve, hogy senki más még csak hasonlót sem említett itt a topikban.
-
bepken
veterán
egy normális benchmark tesztnél leírják egyébként, hogy mivel mérték az eredményeket (vagy legalább azt, hogy hol...) csak mert pl Anubis egyes részei egészen biztosan nem fognak úgy teljesíteni, mint egy Dust II...épp ezért volt CSGO-ban egy benchmark map, fogalmam sincs, hogy ilyesmi CS2 esetén létezik e már (vagy az elindul e)
ez a "max settings" teszt pedig egyáltalán kit érdekel? ki az, aki max grafikán játszik kompetitív játékot? épp hogy annak lett volna értelme, hogy egy visszafogott beállítással (amilyet az emberek zöme használ) megmérjék, melyik kártya hogyan teljesít...
ez a cikk kb annyira való, hogy még egy címet kipipálhassanak, miszerint "ezt is leteszteltük" és nagyjából ennyi
-
bepken
veterán
válasz
nanamii_o #76630 üzenetére
tárgytalan, javították is
Fixed the "buy <item>" command to work with the new flexible loadout system. The command will now find the named item in your loadout instead of assuming a default slot. If the named item isn't in your loadout, the command will fail. To buy by slot, use "buy secondary0", "buy midtier1", "buy rifle2", etc. instead
-
bepken
veterán
válasz
nanamii_o #76630 üzenetére
próbáltad átrendezni a loadout-ot, ahogy wjbhbdux javasolta? csak mert a leírtak alapján szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy az M4/AK nem itt van Nálad, hanem valamelyik másik sorban (ez a default) és ez okozza jelenleg a hibát. hogyha visszateszed erre a helyre az AK-t, működnie kell. -
bepken
veterán
válasz
Kergeboci #76616 üzenetére
szörnyen felhígult a játékos bázis, solo-ban majdnem esélytelen az a 10 win, ezt aláírom. az első 1-2 napban meglett 7 győzelem, azóta nyomtam folyamatosan és ma lett meg végre a 10. (béka segge alatt vagyok továbbra is
)
később remélhetőleg kezdenek majd ezzel valamit, mert hogy én nulláról nem fogom ezt minden alkalommal végig szenvedni, az is biztos...
-
bepken
veterán
válasz
DrTechnoid #76611 üzenetére
mondjuk a silver1 erős túlzásnak tűnik.... viszont elképzelhető, hogy hamarabb is fog akkor magasabbra sorolni. (vagy idővel kiderül, hogy valamit elcserintettek és újraindul az MM rank, mint ahogy korábban CSGO-ban is történt)
-
bepken
veterán
válasz
Lacccca87 #76582 üzenetére
ez nálam olyankor szokott előfordulni, amikor pl 4v1 fegyvermentés közben üvölt rám a mikrofonba, hogy "idiot" meg "szúka", miután ő halt meg először a körben, mert áttolt egy füstöt tök értelmetlenül... vagy amikor (tök mindegy, hogy milyen nyelven igazából) egymással kezdenek vitatkozni minden kör végén, hogy ki volt épp abban a körben a bénább...
(általában próbálom megkérni őket, hogy szorítkozzunk csak infózásra, a többit majd privátban. amikor ez nem működik, megy a mute.)
de múltkor 2v2-ben volt egy kör, amikor 2 csapattárs A lerakó felé ment, én mögöttük bombával megöltem egy ellent és hallottam, hogy A lerakónál volt egy flash, amit nem mi dobtunk...gyorsan fordítottam B felé és erre elkezd ilyen torka szakadtából üvölteni a gyerek, hogy "AAAAAAAAAAAAAAA"
én meg leraktam B-n, majd ők lelőtték az utolsót, ahogy próbált átjönni és nyertük a kört. gyerek még írogatta továbbra is a chaten, hogy idióta vagyok (gondolom ő is azt hitte, hogy nem hallottam azt a csodálatos infót a mikrofonon keresztül...
)
amúgy CSGO-ban a solo meccsek egy nagyon nagy százalékát pont ezért töltöttem full mute üzemmódban, mert egyszerűen nem lehetett normálisan a játékra koncentrálni. nekem ne dumáljon hogy ő hol hallotta meg hova menjek. (mármint ha már meghalt és engem néz)
-
bepken
veterán
egy meccs után még azt se tudni, hogy hány szinttel alattad vagy épp feletted lévő játékosok ellen játszottál. persze benne van, hogy használtak valamit, de sokkal nagyobb az esélye jelenleg, hogy szimplán jobbak voltak. ennyi erővel akkor minden 3. premier meccsem tele van csalóval
-
bepken
veterán
válasz
Kergeboci #76526 üzenetére
hang kapcsán esetleg próbáld meg a "Crisp" opciót (magyarul nem tudom hogyan szerepel a menüben) - ezzel kicsit élesebbek a hangok.
mondjuk én pont hogy jobban hallok dolgokat, mint GO-ban hallottam
@Ribi - ha feltetted a friss (23.9.3) Adrenalin drivert, jó eséllyel az okozza a problémát, sok helyen panaszkodnak. érdemes DDU-val letakarítani és visszatenni egy előzőt.
-
bepken
veterán
válasz
pRoject22 #76520 üzenetére
igen, egyelőre ennyit tudni sajnos (igazából még azt a bizonyos mondatot sem fejtették ki bővebben sehol, márpedig a jelek szerint nem számomra többértelmű a dolog)
sőt, jelenleg a játszott meccseket (demo) sem rögzítik, szerver kapacitás felszabadítás címszó alatt...tehát pont a legutóbbi meccsen erősen gyanús valakit sem tudom visszanézni sajnos :/
-
bepken
veterán
-
bepken
veterán
válasz
goccer #76478 üzenetére
akkor lehet, hogy én értelmeztem rosszul. így viszont kicsit azért tényleg para, illetve nem is tartom teljesen jogosnak. mi közöm van nekem vérpistikéhez, aki egyszer csak megunta, hogy kicsúfolják az isiben és úgy döntött, epéniszt növeszt a játékban azzal, hogy elkezd aimbotot használni? meg még ha ilyen egyértelmű, nyilván megpróbálhatom kiszavazni...de mi van ha nem egyértelmű vagy nem tudjuk kiszavazni? szóval hmmm...fura :/
-
bepken
veterán
válasz
Arkennys #76472 üzenetére
ez szerintem premade queue-re vonatkozik, vagyis akkor gáz, hogyha haverod csítel.... persze simán lehet, hogy akkor is szopás, ha egy nyilvánvaló csalót nem szavaztok ki.
egyébként elég nagy szívás megint a premier, gyakorlatilag vagy mérföldekkel jobb ellenféllel vagy toxic társakkal rak össze... néha ezek keveréke
-
bepken
veterán
válasz
MikeWazowski #76469 üzenetére
ráadásul jött pár fincsi változtatás:
- When one or more party members get convicted of cheating and permanently banned, all their associates will be penalized with loss of Profile Rank and CS Rating
- In Premier, players with a very high established CS Rating are not allowed to party with accounts that do not have an established CS Rating
szóval elvileg a rank boost is macerásabb lesz innentől (persze nem tűnik el sajnos)
-
bepken
veterán
válasz
goccer #76466 üzenetére
mondjuk a célját elérte, mert most a legtöbb acsi vitrinben jó eséllyel egy CS2 logó szerepel...
amúgy remélem a casual játékmódokat is visszapakolják majd (arms race, retakes, flying scoutsman, demolition), bár azok szerintem jó eséllyel majd tényleg egy operation kertében térnek vissza
@MikeWazowski - minden nullázódott, de ez várható volt
(most indult a season)
-
bepken
veterán
amúgy az csak nekem fura, hogy pl az "acsik" egyúttal eltűntek a profilomról teljesen? (nyilván semmit sem befolyásol....
de azért szerintem ilyen szinten kitörölni a játékot mégis csak fura :/ )
ráadásul a játék tevékenység oldalán még vissza lehet őket nézni, de a "teljesítmények" menüpontban már csak az az 1 db CS2 acsi szerepel
-
bepken
veterán
az új heti drop rendszer - 4 random cuccból tudsz 2 db-ot kiválasztani (egyik sanszos, hogy mindig láda lesz) -
bepken
veterán
itt a CS2!
-
bepken
veterán
kezdődik? - [link]
-
bepken
veterán
az ESL bajnokság meccs alatt a chat-en csak annyit látsz, hogy "release CS2" ....
mondjuk ez nem is feltétlenül meglepő...major alatt is csak a "!drop" meg hasonló spam megy folyamatosan
-
bepken
veterán
Counter-Strike 2 will release in just a couple of minutes. But the new game would not mean nearly as much without the memories in the old one. Goodbye Global Offensive!
[link] - amíg várakozunk, egy kis visszatekintő@PeL - akkor végre valahára talán megmozdul majd annak is az ára lassan
-
bepken
veterán
válasz
wjbhbdux #76435 üzenetére
nem a major belépővel kevered? az utolsó 3 operation során legalábbis ezer tuti százalék, hogy a teljes kezdőképernyő az operation-ről szólt. akár megvetted, akár nem (onnan tudom, mert toltam olyan fiókommal is, ahol végül nem vettem meg, mert csak kb 30%-át sikerült megcsinálni a küldetéseknek.) ahogy elindítottad a játékot, bal oldalon az aktuális heti küldetéseket hozta fel.
Lmh! én szívesen fogadom a ládákat, ha nincs rá szükséged
-
bepken
veterán
ha jön egy új operation, ki mire számít? mennyibe fog kerülni a pass? copy-paste lesz vagy ezúttal megerőltetik magukat?
én speciel arra tippelek, hogy az "első" operation vagy valami nagyon nyomott áras lesz vagy kevesebb cuccot lehet majd kiszedni, cserébe beetetésképpen ingyenes lesz. illetve elképzelhetőnek tartom, hogy premier módhoz lesz valamiképpen kötve a drop, tehát nem rankup alapján dobja majd a cuccot.
a másik tippem pedig, hogy ha csak copy-paste szintű lesz, akkor vélhetően az eddiginél sűrűbben fog majd jönni az újabb operation, mint egy COD battlepass például.
-
bepken
veterán
válasz
GhanBuri Ghan #76407 üzenetére
pont ezt akartam írni
én arra tippelnék, hogy simán mindenki számára elérhető lesz a béta hozzáférés, illetve bedobnak egy csomó (régi)új játékmódot, amik most még nem elérhetőek. ennél többre szerintem nem érdemes számítani.
én legalábbis Valve helyében nem kisebb dologgal indítanám a CS2 élest, mint egy operation + valami teljesen új játékmód (mint anno a danger zone)
-
bepken
veterán
válasz
prtvlogan #76377 üzenetére
ismétlem: egy béta játékról beszélünk, amiről folyamatosan jönnek az infók. ha visszaolvasol, még egy rohadt netgraph kijelzésre sincs normális megoldás jelenleg.
egyébként már itt megbukott, amit írsz, hiszen lényegében erről szólt az utóbbi 2-3 hétben a topik.... konkrétan parancsokról meg beállításokról. illetve hogy ki mit tapasztal.
innentől kezdve az, hogy TE milyen topikban mit olvasol vagy találsz, egyéni kompetencia.
-
bepken
veterán
válasz
prtvlogan #76374 üzenetére
az általad emlegetett szakmai fórum hallatán számomra pl egy "milyen alaplapot vegyek?" vagy PHP, Java, Linux, szerver üzemeltetés topikok ugranak be, nem pedig egy játékról szóló topik (ahol ráadásul egy béta, tehát megjelenés előtti verzióról megy a téma napok óta, tehát eleve senki sem lehet benne szakértő)
reddit-en mondjuk biztosan mindenki az...
-
bepken
veterán
válasz
MikeWazowski #76365 üzenetére
nyilván szarkasztikusan értettem a "képernyőn átrántotta" kifejezést...de ettől függetlenül én azt látom, mint mikor valaki 16000 DPI-vel tolja és így konkrétan a kattintással arrébb húzza az egeret AWP lövés közben. (régen nekem is emiatt nem ment egyáltalán a sniper)
egyedül az a fura, hogy elvileg az a sniper "csík" valóban a hit-et jelöli (bár azt ugye nem tudni, hogy ez a lövés melyik verzióban sikerült, lehet még az előtt a frissítés előtt történt)
szerk.: de ismét nem azt akarom mondani, hogy tökéletes a játék, csak erre a konkrét kilppre reagáltam
simán elfogadom, ha nem az van, amit én látok és tényleg ilyen fos volt nála a hitreg. én szerencsére eddig nem futottam bele ennyire brutál durva miss-ekbe. pedig én mellé még szarul is lövök
és nagyon bízom benne, hogy fognak tudni faragni a rendszeren, mert szerintem továbbra is egy sokkal-sokkal élhetőbb játék lett a CS2, még így minden hibájával együtt is.
a kezükben vannak a megfelelő kártyák, már csak jól kell kijátszaniuk őket
(azt a jövőheti startot viszont jómagam is nagyon korainak tartom...de őszintén csodálkoznék is, ha ilyen állapotban dobnál ki, a Valve "majd amikor készen lesz" mentalitását ismerve)
-
bepken
veterán
válasz
MikeWazowski #76363 üzenetére
hát épp ez az, hogy a célkereszt a lövéskor rohadtul nem ott van, ahova a lövés előtt tartotta
(gondolom valami hatalmas sensivel játszik a gyerek)
az animáció részét meg már előző nap is tárgyaltuk, hogy miért csúszik el. (ha a lövedék húzta csíkra gondolsz a "golyó is pontosan oda ment" alatt)
a hitreg a lényeg. itt egyszerűen nem volt hit.
-
bepken
veterán
válasz
MikeWazowski #76358 üzenetére
hát nem tudom, biztosan nekem rossz a szemem....de a gyerek a lövés pillanatában kb a képernyőn átrántotta a célkeresztet, és ez konkrétan látszódik is a videón
-
bepken
veterán
dehát pont erről szól a videó, amit linkeltem, amire válaszoltál
azt azért szeretném hozzátenni, még a félreértések elkerülése végett...hogy nyilván szerintem se jó ez így (videóban sem hangzik el ilyesmi) - egyszerűen a technikai részét magyarázza el, hogy miért épp a subtick rendszernél jön elő ez a probléma.
-
bepken
veterán
Is this why shooting feels off in CS2?
summázva: onnantól, hogy a lövés az enemy részéről abban a pillanatban történik, amikor célkereszt a te karaktered hitbox-án belül volt, akár a pályát is átfuthatod 6x keresztbe, az a lövés bizony találat lesz.
-
bepken
veterán
válasz
kaszas19 #76330 üzenetére
most nem azért, de CSGO nem ugyanerről szól, ha engedélyezve van a mikrofon?
(én amúgy ezt már régóta úgy kezelem, hogy aki idióta, azt "abusive communication" jelentem, onnantól felőlem okádhat meg finghat is a mikrofonba, ha jól esik)
ettől függetlenül értem, amit mondasz, de őszintén szólva az már nem (csak) a Valve-on múlik, hogy hány IQ-val rendelkező játékosokkal dob össze a játék full random.
nekem is volt tegnap egy meccsem, ahol gyerek folyamatosan pofázta, hogy egy utolsó szar hulladék vagyok, mert volt egy kör, ahol "elcsesztem" és másik lerakóra mentem egyedül, őket meg rusholták és lerakták a bombát (én meg ugye mentettem a fegyvert) - onnantól minden körben magyarázott meg indított vagy 3 kick vote-ot, pedig egyébként összteljesítményem szerintem bőven az övé felett volt, ráadásul végén nyertük is a meccset.
ezen sajnos semmilyen frissítés nem fog javítani, sőt! abba az irányba megy a világ, hogy ez lesz a normális hamarosan....
-
bepken
veterán
válasz
MikeWazowski #76309 üzenetére
azt csak kivárni tudod sajnos. bármilyen fiók hozzáféréssel kapcsolatos módosítás esetén így működik.
-
bepken
veterán
válasz
goccer #76282 üzenetére
nagyon balfasz gránátokat meg füstöket tudok dobni (CSGO-ban is), ezt aláírom
ezt az említett füstöt is csak úgy random szoktam odadobni, semmi lineup meg ilyesmi
(azt mondjuk a világért se szerettem volna, hogy összevesszetek azon, hogy ez jó smoke vagy sem
)
más: azóta nálam több meccs is véget ért csak úgy random, feladással. egyszer mi "adtuk fel" miután társunk kilépett, most volt a szokásos 3 perces várakozás, majd felugrott a szavazás és 1 (azaz egyetlen!) igen szavazatra véget ért a meccs. tehát ismétlem: én megint csak nem szavaztam semmire.
illetve ellenfeleket is szivatja ezzel a játék, több meccset nyertünk meg ilyen formán. viszont a legutóbbi két alkalommal konkrétan senki sem hagyta el a játékot! tehát akkor hogyan tudták egyáltalán feladni? én már kicsit kezdem elveszteni a fonalat -
bepken
veterán
-
bepken
veterán
nem ismerem az overpass smoke-okat, de igazából majdnem mindegy is...T kezdőről felfelé, játszótér és party (?) közé szoktam ugye füstöt dobni, illetve igyekszem úgy irányítani, hogy toilet-ből ne lássanak ránk.
na most én már nagyon sokszor jártam úgy, hogy a smoke valaminek ott a földön nekiütközött, és konkrétan 20 méterre felpattant a francba
ugyanezt sikerült már összehozni monster felől toxic felé irányított füsttel is, bár ott olyan nagyot nem pattant azért, de konkrétan totál másfelé ment, mint kellene (szerintem)
ezeket amúgy hogyan tudom érdemben jelenteni? mármint leírni gondolom édeskevés...
-
bepken
veterán
premier meccsek alatt azt hiszem, eddig is a sebzés alapján volt az "alapértelmezett rendezés" - de ezt magadnak ugyanúgy át tudod állítani, mint korábban, csak adott oszlop felé kell kattintanod és tudod pl. frag alapján is rendezni az eredményeket. (ettől függetlenül szerintem is logikusabb így, hogy dmg alapján rendezi sorba a játékosokat)
#76241MikeWazowski! cirka 1-2 héten belül úgyis törlik az összes eredményt szerintem
szóval annyira ne menj rá idegileg
én már a pályánkénti rank rendszerre vagyok nagyon kíváncsi, hogy abból mit lehet majd kihozni. mert azért szerintem mindenkinek vannak erősebb és gyengébb pályái. tehát érdekelne mostmár, hogy ahol tényleg erősnek is érzem magam, ott mi a tényleges ügyességi csoportom (valószínűleg úgyis silver lesz
)
-
bepken
veterán
válasz
MikeWazowski #76237 üzenetére
mármint hogy érted ezt? eddigi rank rendszer is úgy működött, hogy ha vesztett a csapat, akkor az a meccs neked is csak lefelé húzta a statodat. hiába volt a 4-5x annyi frag, ha a végén kikapott a csapatod, simán visszadobott alacsonyabb rank-be adott esetben.
nekem kifejezetten tetszik, hogy pont alapján látszódik, mennyit nyerhetek/bukhatok adott meccsen (mondjuk jobban örülnék, ha nem csak meccsenként két alkalommal dobná fel ezt az infót)
annyi viszont nekem sem világos, hogy mi lesz így a törpökkel? jelenleg nekem úgy tűnik, hogy ha valaki eléggé elcseszi a legelején és mondjuk ilyen 20-30 meccsből jön össze neki a 10 win, akkor silver környékére fog bekerülni. mármint szándékosan, úgy értem. onnan azért elég sok meccset tud végig trollkodni barátunk, mire a rendszer feldobja a tényleges rank-be. vagy csak én gondolom így?
(másik opció, ami eszembe jutott, hogy talán itt is bekeményít a Valve és innentől könnyes búcsút veszünk a törpikéktől) khmmmm
[link]
-
bepken
veterán
válasz
Mustármag #76229 üzenetére
bár azt nem kérdeztem, hogy CSGO vagy CS2 - most indítottam mindkettővel egy casual meccset. funfact: a CS2 hamarabb töltött be, mint a CSGO nálam.
lényeg, ha adott mapon nem most mész először, akkor nem szabadna, hogy akár fél percnél tovább töltsön. nálam CSGO-ban is akkor van csak ilyen hosszabb betöltési idő, ha valami random fun server-re lépek be, ahol anime meg valorant skineket kell letölteni és cache-elni a játéknak.
-
bepken
veterán
nem hiszem, hogy van ilyen 24 órán belüli cucc. a feltételeknek ez alapján már megfelelsz, viszont tippre egy következő körrel fogod megkapni a jogosultságot. az viszont sajnos nincs publikálva, hogy hány naponta vonnak be újabb fiókokat.
Továbbá, ma megkezdjük a lehető legtöbb jogosult játékos meghívásának folyamatát a korlátozott tesztre. Hogy jogosultak legyenek a CS2 korlátozott tesztre meghívásra, a játékosoknak Elsődleges állapotúnak kell lenniük a CS:GO-ban, rendelkezniük kell aktív hivatalos Versengő meccskereséses ügyességcsoporttal, és hivatalos meccskereséses játékaikat azon régiók egyikében kellett játszaniuk, ahol a korlátozott teszt elérhető.
mivel ma jött megint frissítés, így vélhetően nem frissítésenként engedélyezik az újabb fiókokat, hanem pl hetente. (ismétlem, ez csak tipp)
-
bepken
veterán
bocsi bocsi bocsi! a VAC live, meg a crosshair v2 részét tekintsétek már légyszi tárgytalannak....
az történt, hogy a main fiókommal játszott meccsek egyikénél valóban ma kapott egyik hülyegyerek banánt, de azt a meccset napokkal ezelőtt játszottam....ez a meccset másik fiókkal nyomtam, csak elfelejtettem convars-ban átjelentkezni az ahhoz tartozó statokhoz
itt valami más volt, gyanús legalábbis nem volt senki.
a meccs viszont valóban úgy ért véget, ahogy leírtam. remélhetőleg javítják, mert maga a meccs egyébként nyerhető lett volna simán!
-
bepken
veterán
válasz
bepken #76214 üzenetére
a gyereknek ott van legutóbb futtatott címek között ez a Crosshair V2 cucc....létezik szerintetek, hogy emiatt az overlay izé miatt kapta a banánt? (elég gagyi valaminek tűnik amúgy)
-
bepken
veterán
gyerekek az mi, hogy kilépett egy társ és egyből felugrott a feladásról a szavazás, ráadásul úgy lett vége a meccsnek, hogy én konkrétan nem is szavaztam?!
ezt most úgy értem, hogy gyerek kilépett és konkrétan azonnal felugrott a szavazás 4 db igen szavazattal. nem volt semmi 3 perces várakozás, mint ahogy lennie kéne. vagy én voltam figyelmetlen és ez a VAC live lett volna?
szerk.: yep, akkor ez így működik. pontosabban tök jó, hogy ezek szerint működik!
[link]
convars nem is látja ezt a meccset, tehát én értelmezésem szerint ezt konkrétan úgy kezeli a rendszer, mintha meg se történt volna. ami valahol jó is meg rossz is....de ez így a kisebbik rossz.
-
bepken
veterán
hmm ez is fura, mert előző meccsnél már 2000 felé kellett volna érjek, de 1999 ponttal zártam. írta is, hogy következő meccs egy szintlépős meccs, ettől függetlenül egyébként ugyanúgy silverben vagyok még
az előző hozzászólásomban amit írtam 200 pont feletti...na olyan azóta se volt! szóval gondolom minél közelebb vagy a magasabb szinthez, annál kevesebbet ad. (vagy eleve egyre kevesebbet ad, minél magasabb szintű vagy)
-
bepken
veterán
válasz
MikeWazowski #76199 üzenetére
annyi plusz infót tudok azóta mondani, hogy meccs elején és félidőben kiírja, hogy hány pontot kapsz win, illetve hány pontot vesztesz lose esetén. vélhetően az én szintemen jelenleg lose esetén 0 pontot von le, win esetén pedig ilyen 180-240 között kaptam pontot.
csapatok továbbra is nagyon nagyon vegyesek. ugye én "silver" vagyok ezzel a pontszámmal és dobott be ellenünk 4-5000 körüli ellenfelet is. mondjuk ennek ellenére azt a meccset pont nyertük és nem is kullogtam hátul a csapatban
illetve sajnos sok az idióta, aki nem képes megérteni, hogy mi miért történik. konkrétan végig okádta meg böfögte a chatet az egyik csapattárs, hogy mennyire béna vagyok és takarodjak inkább ezzel-azzal játszani. én azzal próbáltam visszavágni, hogy sajnos ő is azon a szinten van ezek szerint, mint én, mert bár többet ölt, mégis buktuk a meccset. onnantól tényleg csak személyeskedni tudott, meg vakítózott, stb. reportolni nem reportoltam, inkább csak némítottam
de most komolyan, az ilyennek mi baja? mármint nem voltam afk, nem lőttem sorra a társakat, nem voltam toxic, sok támogató füstöt dobtam és infóztam is rendszeresen....annyi, hogy volt egy meccse, ahol ő volt a top fragger
mindegy, csak gondoltam leírom, hogy sajnos ez a része továbbra is megvan a játéknak.
-
bepken
veterán
meglett a 10 win! most már megnyugodtam, eszerint a rendszer szerint is az aljához tartozok
egyébként a tegnapi szenvedéshez képest ma hajnalban (ilyenkor van időm játszani) zsinórban nyertünk 3 meccset, majd két bukó és az utolsó kettő olyan volt, mintha botok ellen játszottunk volna
-
bepken
veterán
éppen ezért próbáltam én is nem felcseszni az agyamat rajta, meg ez a konkrét player ettől függetlenül nálam pl jobban játszott a végére
csak mondom, hogy ilyenekből is sok van még jelenleg.
ráadásul abba sem fogok belehalni, ha ilyen marad a premier, mert ugyanúgy azon a 2-3 pályán fogok akkor csak játszani, mint eddig. ott pedig ugyanaz a rank rendszer marad elvileg, ami eddig is volt (csak pályánként lebontva) - meglátjuk majd
-
bepken
veterán
haverom tegnap kiégett teljesen, hogy tele van csalókkal stb. hiába mondtam neki, hogy kvázi akár globált is dobhat be ellenünk
én kitartóbb voltam és sok lose ellenére ma is behúztam 1 win-t, szóval 5-nél járok szintén.
meg az is baj, hogy az mm tele van bámészkodó bambikkal...volt olyan meccs, ahol társ írta, hogy "uuuuuh de rohadt jól néz ki a pálya"....meg "de fura a mozgás"....stb. mondom neki figyu ez tök cuki, de nem mondjuk dm alatt kellett volna flesselni hogy hogyan csillog a skin a pisztolyodon? erre ő is csak annyit írt válaszként- valahol jogosan-, hogy "tesó ez csak béta"
de egyébként abban sem vagyok teljesen biztos, hogy CS2 megjelenéskor egyáltalán megmaradnak ezek az eredmények. tekintettel tehát ismét arra, hogy ez egy beta teszt.
-
bepken
veterán
-
bepken
veterán
válasz
MikeWazowski #76177 üzenetére
nem vagy ezzel egyedül szerintem
összeenged mindenkit mindenkivel most kb. nekem volt ma olyan meccs, ahol chat beszélgetésből kiderült, hogy ellenfélnél még DMG rank is volt, míg mi full silver meg nova team-ként nyomtuk
de tegnap késő délután/esti órákban pl sorban nyertem 3 meccset is, akkor meg nekünk írkálták folyamatosan, hogy "reported" ...kiegyenlített meccsem még csak 1 volt, amit hosszabbításban nyertünk meg. azért remélem, hogy ha meglesz a rang, akkor több lesz ahhoz hasonló meccs.
-
bepken
veterán
-
bepken
veterán
válasz
MikeWazowski #76138 üzenetére
persze, hogy jobb lesz
csak leírtam, hogy fura számomra, mert nem az történik, mint amire a beállítások alapján számítanék
a mozgás is mintha másabb lenne. nálam sajnos vannak lagok, de amikor folyamatos a játék, akkor mintha máshogy mozogna a karakter és célzás is másabbnak érződik. - zárójelben jegyzem meg, hogy mintha pontosabban tudnék lőni most (ami inkább csak placebo szerintem
) és az ugrások, füstök is pontosabbak. ez lenne a tickless? vagy csak bemagyarázom magamnak és az agyamban létezik?
-
bepken
veterán
válasz
Zimmi91 #76136 üzenetére
egyáltalán nem biztos, hogy annyira vészes lesz. bár nekem az egész grafikai beállítás része fura....
fullscreen + 60Hz kombóval nyomom (minden "low"), mégis 100-130 fps között mozog legtöbbször
FSR része a "Performance" opció esetén teljesít legszarabbul..."Ultra Quality" sokkal folyamatosabb, de ha kikapcsolom az egész FSR-t, akkor még jobb a teljesítmény! -
bepken
veterán
válasz
enginev3.0 #76116 üzenetére
"cl_interp_ratio"-t megpróbálhatod átállítani "2" értékre (ha eddig még nem próbáltad)
maga a command létezik CS2-ben is, megnéztem. - tesztelni csak azért nem tudom, mert itt most nekem nincs netes gondom...csak hardveres
szerk.: illetve most találtam ezt cq_netgraph 1 - jobb felső sarokban mutatja grafikusan a hálózat minőségét (talán?) mondjuk sokmindent én így kapásból nem olvasok le róla
-
bepken
veterán
válasz
MikeWazowski #76112 üzenetére
nincs semmi bug
fogd meg az egérrel és húzd bele a slot-ba, ahova szeretnéd tenni
szerk.: csak nálam van így, vagy ez normális, hogy FSR Ultra Quality jobb fps-t produkál, mint az FSP Performance? (de sajnos továbbra is a "jobb" szón van a hangsúly....ami nem egyenlő azzal, hogy "jó"
)
-
bepken
veterán
jelentem i3-10100 + RX580 kombóval jelenleg droppol mint állat
majd napokban még nézegetem, hátha lehet segíteni rajta valamit beállításokkal
-
bepken
veterán
mondjuk furcsa, hogy péntekre, de szerintem a beta utolsó frissítés sorozata elkezdődött (talán még Cobble jön később), mivel a premier és új rank rendszer is bekerült mostmár. plusz kb szerintem az egyik legnagyobb frissítés beta kezdete óta, szóval olyan sokmindent már nem kell tesztelni elvileg
2-3 hét patch időszak és remélhetőleg jöhet is a launch
szerk.: illetve azt látom, hogy jelentősen több ember kapott meghívót, szóval érdemes ránézni! (sajnos én csak később tudok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- PlayStation 5
- Kínában már az USA nélkül is tudnak 5 nm-es chipeket gyártani
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Nintendo Switch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- HP Zbook 17 G4,FHD,i7-7820HQ,32GB,512GB SSD + 1TB ,P3000 6GB VGA,WIN10
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium Karcmentes állapotban!
- HP ZBook 17 G5,17.3",FHD,i7-8850H,32GB DDR4,512GB SSD + 1TB, 6GB VGA,WIN11
- Google Chromecast 4 Google TV Sky Blue - ADAPTER NÉLKÜL --- garival és számlával
- Samsung Galaxy S10+ 128Gb
- AKCIÓ! GIGABYTE Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage Shiva Zalman 500W
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.350 mill ft
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 Sérült - i7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest