Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
egy arms race módot még azért tegyél be mellé, ha nem nagy kérés és akkor részemről is tökéletes a játék!
#76837Lacccca87! korábban - amikor még voltak eventek - ilyenkor már bőven ment a halloween event. ha jól emlékszem, egy héttel előtte kezdték (most meg ugye pont patch keddre esett volna) emiatt jegyeztem meg csupán a dolgot. természetesen hibajavítások elsőbbséget élveznek, de mellette a franc se érti miért, de nem kezdik el csorgatni a finomságokat, ami miatt szeretni is tudnák az emberek ezt a játékot....egy mobiljáték el tudja érni azt, hogy mindennap belépjek legalább fél órára, megcsinálni a napi szarokat, számomra hihetetlen, hogy Valve még nem találta ki ennek a CS megfelelőjét.
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
mondjuk azért titkon reméltem, hogy van akkora hype a játék - vagy most így akár csak a sok elégedetlenkedés kompenzációja céljából - hogy kitoljanak magukból legalább egy "pumpkin head chickens" kaliberű szezonális lófüttyöt, de úgy néz ki, hogy nope...
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
[link] - na jó, ezen én is jót röhögtem
-
bepken
veterán
válasz GhanBuri Ghan #76755 üzenetére
mondjuk van benne valami, mert DM alatt valóban nagyobb százalékkal adja be első lövésre a fejest. pedig már azt hittem, hogy én lettem jobb...
ettől függetlenül CSGO-ban is sokat toltam DM-et és ott nálam nem működött a deagle. szóval nekem sanszos, hogy itt is nerf lesz belőle.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz Lacccca87 #76747 üzenetére
én például iszonyat szarul lövök....de életemben ennyi fejest nem lőttem még fps játékban (apropó újra megszerettem a deagle-t )
-
bepken
veterán
mondjuk őszintén szólva ez valahol várható volt...
én már alig várom, hogy lépjünk tovább és akinek szar, az maradjon távol a játéktól, én meg játszhassak ugyanúgy tovább, ahogy eddig. (ez még sok idő lesz sajnos)
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz basaharc502 #76697 üzenetére
én továbbra is hiszem, hogy "csupán" a balance nem működik, vagyis nem szintjüknek megfelelően dobja össze a játékosokat a rendszer. persze előfordulhat, hogy találkoztál csalóval valamelyik meccseden, de sokkal valószínűbb jelenleg, hogy egy(több) jóval magasabb szinten lévő játékos ellen szenvedtetett a játék.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz Lacccca87 #76676 üzenetére
figyelj az se lenne egészségesebb, ha az összes pro egekbe magasztalná a játékot, miközben vannak közismert hibái.
szimpla barátunknak meg már korábban is voltak elég kérdőjeles megnyilvánulásai (emlékeim szerint)
-
bepken
veterán
válasz wjbhbdux #76674 üzenetére
valahol amúgy meg lehet érteni, hiszen kvázi az ő esetében karrier (megélhetés) múlik azon, hogy ez a játék működik e megfelelően. ettől függetlenül talán picit mégis túl van ez lihegve...dehát valamiről írni kell ugyebár
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
értem. csak arra céloztam, hogy mivel a DRM miatt hitelesítés nélkül meg se mukkannak azok a "bármely forrásból" beszerzett fájlok, így feltételezem jogilag sem feltétlenül okés az eljárás...viszont mivel jogi blablában hülye vagyok, így nem akarok erről vitatkozni
visszakanyarodva viszont: a Kolléga nem jogi, hanem technikai problémákkal küzd
-
bepken
veterán
más forrásból? Steam játékhoz tartozó fájlokat? hát sok sikert az elindításához... (plusz pördülj párat a sarkadon és köpj a hátad mögé a biztonság kedvéért, nehogy még banán is becsússzon véletlenül )
az alapvető problémája, ha jól emlékszem, az irányítással volt (nem tudott mozogni, illet lőni) - azonban ez annyira egyedi hibának tűnik számomra, hogy talán még support se tudna rá normális választ adni. tekintve, hogy senki más még csak hasonlót sem említett itt a topikban.
-
bepken
veterán
egy normális benchmark tesztnél leírják egyébként, hogy mivel mérték az eredményeket (vagy legalább azt, hogy hol...) csak mert pl Anubis egyes részei egészen biztosan nem fognak úgy teljesíteni, mint egy Dust II...épp ezért volt CSGO-ban egy benchmark map, fogalmam sincs, hogy ilyesmi CS2 esetén létezik e már (vagy az elindul e)
ez a "max settings" teszt pedig egyáltalán kit érdekel? ki az, aki max grafikán játszik kompetitív játékot? épp hogy annak lett volna értelme, hogy egy visszafogott beállítással (amilyet az emberek zöme használ) megmérjék, melyik kártya hogyan teljesít...
ez a cikk kb annyira való, hogy még egy címet kipipálhassanak, miszerint "ezt is leteszteltük" és nagyjából ennyi
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz nanamii_o #76630 üzenetére
tárgytalan, javították is
Fixed the "buy <item>" command to work with the new flexible loadout system. The command will now find the named item in your loadout instead of assuming a default slot. If the named item isn't in your loadout, the command will fail. To buy by slot, use "buy secondary0", "buy midtier1", "buy rifle2", etc. instead
-
-
bepken
veterán
válasz nanamii_o #76630 üzenetére
próbáltad átrendezni a loadout-ot, ahogy wjbhbdux javasolta? csak mert a leírtak alapján szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy az M4/AK nem itt van Nálad, hanem valamelyik másik sorban (ez a default) és ez okozza jelenleg a hibát. hogyha visszateszed erre a helyre az AK-t, működnie kell.[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz Kergeboci #76616 üzenetére
szörnyen felhígult a játékos bázis, solo-ban majdnem esélytelen az a 10 win, ezt aláírom. az első 1-2 napban meglett 7 győzelem, azóta nyomtam folyamatosan és ma lett meg végre a 10. (béka segge alatt vagyok továbbra is )
később remélhetőleg kezdenek majd ezzel valamit, mert hogy én nulláról nem fogom ezt minden alkalommal végig szenvedni, az is biztos...
-
bepken
veterán
válasz DrTechnoid #76611 üzenetére
mondjuk a silver1 erős túlzásnak tűnik.... viszont elképzelhető, hogy hamarabb is fog akkor magasabbra sorolni. (vagy idővel kiderül, hogy valamit elcserintettek és újraindul az MM rank, mint ahogy korábban CSGO-ban is történt)
-
bepken
veterán
válasz Lacccca87 #76582 üzenetére
ez nálam olyankor szokott előfordulni, amikor pl 4v1 fegyvermentés közben üvölt rám a mikrofonba, hogy "idiot" meg "szúka", miután ő halt meg először a körben, mert áttolt egy füstöt tök értelmetlenül... vagy amikor (tök mindegy, hogy milyen nyelven igazából) egymással kezdenek vitatkozni minden kör végén, hogy ki volt épp abban a körben a bénább... (általában próbálom megkérni őket, hogy szorítkozzunk csak infózásra, a többit majd privátban. amikor ez nem működik, megy a mute.)
de múltkor 2v2-ben volt egy kör, amikor 2 csapattárs A lerakó felé ment, én mögöttük bombával megöltem egy ellent és hallottam, hogy A lerakónál volt egy flash, amit nem mi dobtunk...gyorsan fordítottam B felé és erre elkezd ilyen torka szakadtából üvölteni a gyerek, hogy "AAAAAAAAAAAAAAA" én meg leraktam B-n, majd ők lelőtték az utolsót, ahogy próbált átjönni és nyertük a kört. gyerek még írogatta továbbra is a chaten, hogy idióta vagyok (gondolom ő is azt hitte, hogy nem hallottam azt a csodálatos infót a mikrofonon keresztül...)
amúgy CSGO-ban a solo meccsek egy nagyon nagy százalékát pont ezért töltöttem full mute üzemmódban, mert egyszerűen nem lehetett normálisan a játékra koncentrálni. nekem ne dumáljon hogy ő hol hallotta meg hova menjek. (mármint ha már meghalt és engem néz)
-
bepken
veterán
egy meccs után még azt se tudni, hogy hány szinttel alattad vagy épp feletted lévő játékosok ellen játszottál. persze benne van, hogy használtak valamit, de sokkal nagyobb az esélye jelenleg, hogy szimplán jobbak voltak. ennyi erővel akkor minden 3. premier meccsem tele van csalóval
-
bepken
veterán
válasz pRoject22 #76533 üzenetére
nem a képességeidet vitatva írom: de valószínűleg közrejátsztott az is, hogy jelenleg egy fos a balance (most buktam egy 0-13 meccset, ahol összesen ölt a csapat 6, azaz HAT embert )
-
bepken
veterán
válasz Kergeboci #76526 üzenetére
hang kapcsán esetleg próbáld meg a "Crisp" opciót (magyarul nem tudom hogyan szerepel a menüben) - ezzel kicsit élesebbek a hangok.
mondjuk én pont hogy jobban hallok dolgokat, mint GO-ban hallottam
@Ribi - ha feltetted a friss (23.9.3) Adrenalin drivert, jó eséllyel az okozza a problémát, sok helyen panaszkodnak. érdemes DDU-val letakarítani és visszatenni egy előzőt.
-
bepken
veterán
válasz pRoject22 #76520 üzenetére
igen, egyelőre ennyit tudni sajnos (igazából még azt a bizonyos mondatot sem fejtették ki bővebben sehol, márpedig a jelek szerint nem számomra többértelmű a dolog)
sőt, jelenleg a játszott meccseket (demo) sem rögzítik, szerver kapacitás felszabadítás címszó alatt...tehát pont a legutóbbi meccsen erősen gyanús valakit sem tudom visszanézni sajnos :/
-
-
bepken
veterán
ezt így első elindítás után mondod vagy tényleg próbáltad állítgatni is? komolyan kérdezem, nem kötekedésképpen. mivel legelőször nálam is szörnyen futott, de állítgatás után azért szerintem mostanra közel rendben van. (értsd: nem akad többet, mint CSGO akadt olykor)
-
bepken
veterán
válasz goccer #76478 üzenetére
akkor lehet, hogy én értelmeztem rosszul. így viszont kicsit azért tényleg para, illetve nem is tartom teljesen jogosnak. mi közöm van nekem vérpistikéhez, aki egyszer csak megunta, hogy kicsúfolják az isiben és úgy döntött, epéniszt növeszt a játékban azzal, hogy elkezd aimbotot használni? meg még ha ilyen egyértelmű, nyilván megpróbálhatom kiszavazni...de mi van ha nem egyértelmű vagy nem tudjuk kiszavazni? szóval hmmm...fura :/
-
bepken
veterán
válasz Arkennys #76472 üzenetére
ez szerintem premade queue-re vonatkozik, vagyis akkor gáz, hogyha haverod csítel.... persze simán lehet, hogy akkor is szopás, ha egy nyilvánvaló csalót nem szavaztok ki.
egyébként elég nagy szívás megint a premier, gyakorlatilag vagy mérföldekkel jobb ellenféllel vagy toxic társakkal rak össze... néha ezek keveréke
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #76469 üzenetére
ráadásul jött pár fincsi változtatás:
- When one or more party members get convicted of cheating and permanently banned, all their associates will be penalized with loss of Profile Rank and CS Rating
- In Premier, players with a very high established CS Rating are not allowed to party with accounts that do not have an established CS Rating
szóval elvileg a rank boost is macerásabb lesz innentől (persze nem tűnik el sajnos)
-
bepken
veterán
válasz goccer #76466 üzenetére
mondjuk a célját elérte, mert most a legtöbb acsi vitrinben jó eséllyel egy CS2 logó szerepel...
amúgy remélem a casual játékmódokat is visszapakolják majd (arms race, retakes, flying scoutsman, demolition), bár azok szerintem jó eséllyel majd tényleg egy operation kertében térnek vissza
@MikeWazowski - minden nullázódott, de ez várható volt (most indult a season)
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
amúgy az csak nekem fura, hogy pl az "acsik" egyúttal eltűntek a profilomról teljesen? (nyilván semmit sem befolyásol.... de azért szerintem ilyen szinten kitörölni a játékot mégis csak fura :/ )
ráadásul a játék tevékenység oldalán még vissza lehet őket nézni, de a "teljesítmények" menüpontban már csak az az 1 db CS2 acsi szerepel
-
bepken
veterán
az új heti drop rendszer - 4 random cuccból tudsz 2 db-ot kiválasztani (egyik sanszos, hogy mindig láda lesz)╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
itt a CS2!
-
bepken
veterán
kezdődik? - [link]
-
bepken
veterán
az ESL bajnokság meccs alatt a chat-en csak annyit látsz, hogy "release CS2" ....
mondjuk ez nem is feltétlenül meglepő...major alatt is csak a "!drop" meg hasonló spam megy folyamatosan
-
bepken
veterán
Counter-Strike 2 will release in just a couple of minutes. But the new game would not mean nearly as much without the memories in the old one. Goodbye Global Offensive!
[link] - amíg várakozunk, egy kis visszatekintő@PeL - akkor végre valahára talán megmozdul majd annak is az ára lassan
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz wjbhbdux #76435 üzenetére
nem a major belépővel kevered? az utolsó 3 operation során legalábbis ezer tuti százalék, hogy a teljes kezdőképernyő az operation-ről szólt. akár megvetted, akár nem (onnan tudom, mert toltam olyan fiókommal is, ahol végül nem vettem meg, mert csak kb 30%-át sikerült megcsinálni a küldetéseknek.) ahogy elindítottad a játékot, bal oldalon az aktuális heti küldetéseket hozta fel.
Lmh! én szívesen fogadom a ládákat, ha nincs rá szükséged
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
eskü nem tűnt fel? mármint nem az, hogy kételkedek vagy számonkérni akarom rajtad de arra a pár hétre az egész főmenü az operation küldetésekről szól, az arcodba nyomva habzó szájjal, hogy "vegyél meg!" kb kikerülhetetlen
-
bepken
veterán
-
bepken
veterán
ha jön egy új operation, ki mire számít? mennyibe fog kerülni a pass? copy-paste lesz vagy ezúttal megerőltetik magukat?
én speciel arra tippelek, hogy az "első" operation vagy valami nagyon nyomott áras lesz vagy kevesebb cuccot lehet majd kiszedni, cserébe beetetésképpen ingyenes lesz. illetve elképzelhetőnek tartom, hogy premier módhoz lesz valamiképpen kötve a drop, tehát nem rankup alapján dobja majd a cuccot.
a másik tippem pedig, hogy ha csak copy-paste szintű lesz, akkor vélhetően az eddiginél sűrűbben fog majd jönni az újabb operation, mint egy COD battlepass például.
-
bepken
veterán
válasz GhanBuri Ghan #76407 üzenetére
pont ezt akartam írni én arra tippelnék, hogy simán mindenki számára elérhető lesz a béta hozzáférés, illetve bedobnak egy csomó (régi)új játékmódot, amik most még nem elérhetőek. ennél többre szerintem nem érdemes számítani.
én legalábbis Valve helyében nem kisebb dologgal indítanám a CS2 élest, mint egy operation + valami teljesen új játékmód (mint anno a danger zone)
-
-
bepken
veterán
válasz prtvlogan #76377 üzenetére
ismétlem: egy béta játékról beszélünk, amiről folyamatosan jönnek az infók. ha visszaolvasol, még egy rohadt netgraph kijelzésre sincs normális megoldás jelenleg.
egyébként már itt megbukott, amit írsz, hiszen lényegében erről szólt az utóbbi 2-3 hétben a topik.... konkrétan parancsokról meg beállításokról. illetve hogy ki mit tapasztal.
innentől kezdve az, hogy TE milyen topikban mit olvasol vagy találsz, egyéni kompetencia.
-
bepken
veterán
válasz prtvlogan #76374 üzenetére
az általad emlegetett szakmai fórum hallatán számomra pl egy "milyen alaplapot vegyek?" vagy PHP, Java, Linux, szerver üzemeltetés topikok ugranak be, nem pedig egy játékról szóló topik (ahol ráadásul egy béta, tehát megjelenés előtti verzióról megy a téma napok óta, tehát eleve senki sem lehet benne szakértő)
reddit-en mondjuk biztosan mindenki az...
-
bepken
veterán
válasz bager13 #76372 üzenetére
nem, itt sajnos annyiról van szó, hogy a regisztrációja óta eltelt ~11 év alatt nem sikerült megtanulnia az "Új" és a "Válasz" gombok funkcionális különbségét...
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz bager13 #76370 üzenetére
és most a semmiből úgy cirka 5-6 évnyi frusztráció csattant rajtad, pusztán csak mert egyetértettél egy általam írt komment tartalmával. szóval bocs....
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #76365 üzenetére
nyilván szarkasztikusan értettem a "képernyőn átrántotta" kifejezést...de ettől függetlenül én azt látom, mint mikor valaki 16000 DPI-vel tolja és így konkrétan a kattintással arrébb húzza az egeret AWP lövés közben. (régen nekem is emiatt nem ment egyáltalán a sniper)
egyedül az a fura, hogy elvileg az a sniper "csík" valóban a hit-et jelöli (bár azt ugye nem tudni, hogy ez a lövés melyik verzióban sikerült, lehet még az előtt a frissítés előtt történt)
szerk.: de ismét nem azt akarom mondani, hogy tökéletes a játék, csak erre a konkrét kilppre reagáltam simán elfogadom, ha nem az van, amit én látok és tényleg ilyen fos volt nála a hitreg. én szerencsére eddig nem futottam bele ennyire brutál durva miss-ekbe. pedig én mellé még szarul is lövök és nagyon bízom benne, hogy fognak tudni faragni a rendszeren, mert szerintem továbbra is egy sokkal-sokkal élhetőbb játék lett a CS2, még így minden hibájával együtt is.
a kezükben vannak a megfelelő kártyák, már csak jól kell kijátszaniuk őket
(azt a jövőheti startot viszont jómagam is nagyon korainak tartom...de őszintén csodálkoznék is, ha ilyen állapotban dobnál ki, a Valve "majd amikor készen lesz" mentalitását ismerve)
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #76363 üzenetére
hát épp ez az, hogy a célkereszt a lövéskor rohadtul nem ott van, ahova a lövés előtt tartotta (gondolom valami hatalmas sensivel játszik a gyerek)
az animáció részét meg már előző nap is tárgyaltuk, hogy miért csúszik el. (ha a lövedék húzta csíkra gondolsz a "golyó is pontosan oda ment" alatt)
a hitreg a lényeg. itt egyszerűen nem volt hit.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #76358 üzenetére
hát nem tudom, biztosan nekem rossz a szemem....de a gyerek a lövés pillanatában kb a képernyőn átrántotta a célkeresztet, és ez konkrétan látszódik is a videón
-
bepken
veterán
dehát pont erről szól a videó, amit linkeltem, amire válaszoltál
azt azért szeretném hozzátenni, még a félreértések elkerülése végett...hogy nyilván szerintem se jó ez így (videóban sem hangzik el ilyesmi) - egyszerűen a technikai részét magyarázza el, hogy miért épp a subtick rendszernél jön elő ez a probléma.
-
bepken
veterán
Is this why shooting feels off in CS2?
summázva: onnantól, hogy a lövés az enemy részéről abban a pillanatban történik, amikor célkereszt a te karaktered hitbox-án belül volt, akár a pályát is átfuthatod 6x keresztbe, az a lövés bizony találat lesz.
-
bepken
veterán
válasz kaszas19 #76330 üzenetére
most nem azért, de CSGO nem ugyanerről szól, ha engedélyezve van a mikrofon? (én amúgy ezt már régóta úgy kezelem, hogy aki idióta, azt "abusive communication" jelentem, onnantól felőlem okádhat meg finghat is a mikrofonba, ha jól esik)
ettől függetlenül értem, amit mondasz, de őszintén szólva az már nem (csak) a Valve-on múlik, hogy hány IQ-val rendelkező játékosokkal dob össze a játék full random.
nekem is volt tegnap egy meccsem, ahol gyerek folyamatosan pofázta, hogy egy utolsó szar hulladék vagyok, mert volt egy kör, ahol "elcsesztem" és másik lerakóra mentem egyedül, őket meg rusholták és lerakták a bombát (én meg ugye mentettem a fegyvert) - onnantól minden körben magyarázott meg indított vagy 3 kick vote-ot, pedig egyébként összteljesítményem szerintem bőven az övé felett volt, ráadásul végén nyertük is a meccset.
ezen sajnos semmilyen frissítés nem fog javítani, sőt! abba az irányba megy a világ, hogy ez lesz a normális hamarosan....
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #76309 üzenetére
azt csak kivárni tudod sajnos. bármilyen fiók hozzáféréssel kapcsolatos módosítás esetén így működik.
-
bepken
veterán
válasz goccer #76282 üzenetére
nagyon balfasz gránátokat meg füstöket tudok dobni (CSGO-ban is), ezt aláírom ezt az említett füstöt is csak úgy random szoktam odadobni, semmi lineup meg ilyesmi
(azt mondjuk a világért se szerettem volna, hogy összevesszetek azon, hogy ez jó smoke vagy sem )
más: azóta nálam több meccs is véget ért csak úgy random, feladással. egyszer mi "adtuk fel" miután társunk kilépett, most volt a szokásos 3 perces várakozás, majd felugrott a szavazás és 1 (azaz egyetlen!) igen szavazatra véget ért a meccs. tehát ismétlem: én megint csak nem szavaztam semmire.
illetve ellenfeleket is szivatja ezzel a játék, több meccset nyertünk meg ilyen formán. viszont a legutóbbi két alkalommal konkrétan senki sem hagyta el a játékot! tehát akkor hogyan tudták egyáltalán feladni? én már kicsit kezdem elveszteni a fonalat╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz goccer #76277 üzenetére
még tanulom a pályát, de ez talán nem egy haszontalan smoke. rosszul magyaráztam szerintem, nagyjából ide szoktam dobni:
azonban itt nem is igazán a smoke volt a kérdés, hanem hogy találkoztatok e ilyen furán pattanóval? (itt vélhetően lépcsőn pattant meg egyébként)╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
nem ismerem az overpass smoke-okat, de igazából majdnem mindegy is...T kezdőről felfelé, játszótér és party (?) közé szoktam ugye füstöt dobni, illetve igyekszem úgy irányítani, hogy toilet-ből ne lássanak ránk.
na most én már nagyon sokszor jártam úgy, hogy a smoke valaminek ott a földön nekiütközött, és konkrétan 20 méterre felpattant a francba ugyanezt sikerült már összehozni monster felől toxic felé irányított füsttel is, bár ott olyan nagyot nem pattant azért, de konkrétan totál másfelé ment, mint kellene (szerintem)
ezeket amúgy hogyan tudom érdemben jelenteni? mármint leírni gondolom édeskevés...
-
bepken
veterán
premier meccsek alatt azt hiszem, eddig is a sebzés alapján volt az "alapértelmezett rendezés" - de ezt magadnak ugyanúgy át tudod állítani, mint korábban, csak adott oszlop felé kell kattintanod és tudod pl. frag alapján is rendezni az eredményeket. (ettől függetlenül szerintem is logikusabb így, hogy dmg alapján rendezi sorba a játékosokat)
#76241MikeWazowski! cirka 1-2 héten belül úgyis törlik az összes eredményt szerintem szóval annyira ne menj rá idegileg én már a pályánkénti rank rendszerre vagyok nagyon kíváncsi, hogy abból mit lehet majd kihozni. mert azért szerintem mindenkinek vannak erősebb és gyengébb pályái. tehát érdekelne mostmár, hogy ahol tényleg erősnek is érzem magam, ott mi a tényleges ügyességi csoportom (valószínűleg úgyis silver lesz )
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #76237 üzenetére
mármint hogy érted ezt? eddigi rank rendszer is úgy működött, hogy ha vesztett a csapat, akkor az a meccs neked is csak lefelé húzta a statodat. hiába volt a 4-5x annyi frag, ha a végén kikapott a csapatod, simán visszadobott alacsonyabb rank-be adott esetben.
nekem kifejezetten tetszik, hogy pont alapján látszódik, mennyit nyerhetek/bukhatok adott meccsen (mondjuk jobban örülnék, ha nem csak meccsenként két alkalommal dobná fel ezt az infót)
annyi viszont nekem sem világos, hogy mi lesz így a törpökkel? jelenleg nekem úgy tűnik, hogy ha valaki eléggé elcseszi a legelején és mondjuk ilyen 20-30 meccsből jön össze neki a 10 win, akkor silver környékére fog bekerülni. mármint szándékosan, úgy értem. onnan azért elég sok meccset tud végig trollkodni barátunk, mire a rendszer feldobja a tényleges rank-be. vagy csak én gondolom így?
(másik opció, ami eszembe jutott, hogy talán itt is bekeményít a Valve és innentől könnyes búcsút veszünk a törpikéktől) khmmmm [link]
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz Mustármag #76229 üzenetére
bár azt nem kérdeztem, hogy CSGO vagy CS2 - most indítottam mindkettővel egy casual meccset. funfact: a CS2 hamarabb töltött be, mint a CSGO nálam.
lényeg, ha adott mapon nem most mész először, akkor nem szabadna, hogy akár fél percnél tovább töltsön. nálam CSGO-ban is akkor van csak ilyen hosszabb betöltési idő, ha valami random fun server-re lépek be, ahol anime meg valorant skineket kell letölteni és cache-elni a játéknak.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
nem hiszem, hogy van ilyen 24 órán belüli cucc. a feltételeknek ez alapján már megfelelsz, viszont tippre egy következő körrel fogod megkapni a jogosultságot. az viszont sajnos nincs publikálva, hogy hány naponta vonnak be újabb fiókokat.
Továbbá, ma megkezdjük a lehető legtöbb jogosult játékos meghívásának folyamatát a korlátozott tesztre. Hogy jogosultak legyenek a CS2 korlátozott tesztre meghívásra, a játékosoknak Elsődleges állapotúnak kell lenniük a CS:GO-ban, rendelkezniük kell aktív hivatalos Versengő meccskereséses ügyességcsoporttal, és hivatalos meccskereséses játékaikat azon régiók egyikében kellett játszaniuk, ahol a korlátozott teszt elérhető.
mivel ma jött megint frissítés, így vélhetően nem frissítésenként engedélyezik az újabb fiókokat, hanem pl hetente. (ismétlem, ez csak tipp)
-
bepken
veterán
válasz IreN!CuS #76218 üzenetére
toltam már vagy 30 meccset, volt máskor is, hogy valaki kilépett és feladást ajánlott, de nemet nyomtam és ment tovább a meccs. ez most nagyjából 3 másodperc alatt zajzott le , ráadásul úgy, hogy nem nyomtam semmit.
-
bepken
veterán
bocsi bocsi bocsi! a VAC live, meg a crosshair v2 részét tekintsétek már légyszi tárgytalannak....
az történt, hogy a main fiókommal játszott meccsek egyikénél valóban ma kapott egyik hülyegyerek banánt, de azt a meccset napokkal ezelőtt játszottam....ez a meccset másik fiókkal nyomtam, csak elfelejtettem convars-ban átjelentkezni az ahhoz tartozó statokhoz itt valami más volt, gyanús legalábbis nem volt senki.
a meccs viszont valóban úgy ért véget, ahogy leírtam. remélhetőleg javítják, mert maga a meccs egyébként nyerhető lett volna simán!
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz bepken #76214 üzenetére
a gyereknek ott van legutóbb futtatott címek között ez a Crosshair V2 cucc....létezik szerintetek, hogy emiatt az overlay izé miatt kapta a banánt? (elég gagyi valaminek tűnik amúgy)
-
bepken
veterán
gyerekek az mi, hogy kilépett egy társ és egyből felugrott a feladásról a szavazás, ráadásul úgy lett vége a meccsnek, hogy én konkrétan nem is szavaztam?!
ezt most úgy értem, hogy gyerek kilépett és konkrétan azonnal felugrott a szavazás 4 db igen szavazattal. nem volt semmi 3 perces várakozás, mint ahogy lennie kéne. vagy én voltam figyelmetlen és ez a VAC live lett volna?
szerk.: yep, akkor ez így működik. pontosabban tök jó, hogy ezek szerint működik! [link]
convars nem is látja ezt a meccset, tehát én értelmezésem szerint ezt konkrétan úgy kezeli a rendszer, mintha meg se történt volna. ami valahol jó is meg rossz is....de ez így a kisebbik rossz.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
nem hiszem, hogy különösebben figyelembe veszi. convars-ra ugye folyamatosan mennek fel a meccsek és ott elvileg aktuális rangot írja ki mindenkinél. ahogy látom, van ott minden vegyesen. (spoiler: silver a legkevesebb )
pl:
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
hmm ez is fura, mert előző meccsnél már 2000 felé kellett volna érjek, de 1999 ponttal zártam. írta is, hogy következő meccs egy szintlépős meccs, ettől függetlenül egyébként ugyanúgy silverben vagyok még az előző hozzászólásomban amit írtam 200 pont feletti...na olyan azóta se volt! szóval gondolom minél közelebb vagy a magasabb szinthez, annál kevesebbet ad. (vagy eleve egyre kevesebbet ad, minél magasabb szintű vagy)
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #76199 üzenetére
annyi plusz infót tudok azóta mondani, hogy meccs elején és félidőben kiírja, hogy hány pontot kapsz win, illetve hány pontot vesztesz lose esetén. vélhetően az én szintemen jelenleg lose esetén 0 pontot von le, win esetén pedig ilyen 180-240 között kaptam pontot.
csapatok továbbra is nagyon nagyon vegyesek. ugye én "silver" vagyok ezzel a pontszámmal és dobott be ellenünk 4-5000 körüli ellenfelet is. mondjuk ennek ellenére azt a meccset pont nyertük és nem is kullogtam hátul a csapatban
illetve sajnos sok az idióta, aki nem képes megérteni, hogy mi miért történik. konkrétan végig okádta meg böfögte a chatet az egyik csapattárs, hogy mennyire béna vagyok és takarodjak inkább ezzel-azzal játszani. én azzal próbáltam visszavágni, hogy sajnos ő is azon a szinten van ezek szerint, mint én, mert bár többet ölt, mégis buktuk a meccset. onnantól tényleg csak személyeskedni tudott, meg vakítózott, stb. reportolni nem reportoltam, inkább csak némítottam de most komolyan, az ilyennek mi baja? mármint nem voltam afk, nem lőttem sorra a társakat, nem voltam toxic, sok támogató füstöt dobtam és infóztam is rendszeresen....annyi, hogy volt egy meccse, ahol ő volt a top fragger mindegy, csak gondoltam leírom, hogy sajnos ez a része továbbra is megvan a játéknak.
-
bepken
veterán
meglett a 10 win! most már megnyugodtam, eszerint a rendszer szerint is az aljához tartozok
egyébként a tegnapi szenvedéshez képest ma hajnalban (ilyenkor van időm játszani) zsinórban nyertünk 3 meccset, majd két bukó és az utolsó kettő olyan volt, mintha botok ellen játszottunk volna
-
bepken
veterán
éppen ezért próbáltam én is nem felcseszni az agyamat rajta, meg ez a konkrét player ettől függetlenül nálam pl jobban játszott a végére csak mondom, hogy ilyenekből is sok van még jelenleg.
ráadásul abba sem fogok belehalni, ha ilyen marad a premier, mert ugyanúgy azon a 2-3 pályán fogok akkor csak játszani, mint eddig. ott pedig ugyanaz a rank rendszer marad elvileg, ami eddig is volt (csak pályánként lebontva) - meglátjuk majd
-
bepken
veterán
haverom tegnap kiégett teljesen, hogy tele van csalókkal stb. hiába mondtam neki, hogy kvázi akár globált is dobhat be ellenünk én kitartóbb voltam és sok lose ellenére ma is behúztam 1 win-t, szóval 5-nél járok szintén.
meg az is baj, hogy az mm tele van bámészkodó bambikkal...volt olyan meccs, ahol társ írta, hogy "uuuuuh de rohadt jól néz ki a pálya"....meg "de fura a mozgás"....stb. mondom neki figyu ez tök cuki, de nem mondjuk dm alatt kellett volna flesselni hogy hogyan csillog a skin a pisztolyodon? erre ő is csak annyit írt válaszként- valahol jogosan-, hogy "tesó ez csak béta"
de egyébként abban sem vagyok teljesen biztos, hogy CS2 megjelenéskor egyáltalán megmaradnak ezek az eredmények. tekintettel tehát ismét arra, hogy ez egy beta teszt.
-
bepken
veterán
válasz goccer #76184 üzenetére
na mondjuk ha minden szezon elején így kell majd szenvedni nulláról...akkor felőlem mehet haza magának a prájm ahogy van.... (annak nem is látom értelmét, hogy mondjuk 5 év múlva egy szezon restart miatt összedobjon egy toptier és egy random 0 órás játékost)
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #76177 üzenetére
nem vagy ezzel egyedül szerintem összeenged mindenkit mindenkivel most kb. nekem volt ma olyan meccs, ahol chat beszélgetésből kiderült, hogy ellenfélnél még DMG rank is volt, míg mi full silver meg nova team-ként nyomtuk
de tegnap késő délután/esti órákban pl sorban nyertem 3 meccset is, akkor meg nekünk írkálták folyamatosan, hogy "reported" ...kiegyenlített meccsem még csak 1 volt, amit hosszabbításban nyertünk meg. azért remélem, hogy ha meglesz a rang, akkor több lesz ahhoz hasonló meccs.
-
bepken
veterán
válasz wjbhbdux #76153 üzenetére
nem elérhető, de ez szinte biztos, hogy nem (csak) a changelog-ban szereplő hiba miatt történt.
kvázi a Premier (illetve az új rank rendszer) open beta tesztje zajlik éppen. szóval szerintem inkább csak terelik az embereket, hogy milyen funkciókat teszteljenek
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #76138 üzenetére
persze, hogy jobb lesz csak leírtam, hogy fura számomra, mert nem az történik, mint amire a beállítások alapján számítanék
a mozgás is mintha másabb lenne. nálam sajnos vannak lagok, de amikor folyamatos a játék, akkor mintha máshogy mozogna a karakter és célzás is másabbnak érződik. - zárójelben jegyzem meg, hogy mintha pontosabban tudnék lőni most (ami inkább csak placebo szerintem ) és az ugrások, füstök is pontosabbak. ez lenne a tickless? vagy csak bemagyarázom magamnak és az agyamban létezik?
-
bepken
veterán
válasz Zimmi91 #76136 üzenetére
egyáltalán nem biztos, hogy annyira vészes lesz. bár nekem az egész grafikai beállítás része fura....
fullscreen + 60Hz kombóval nyomom (minden "low"), mégis 100-130 fps között mozog legtöbbször
FSR része a "Performance" opció esetén teljesít legszarabbul..."Ultra Quality" sokkal folyamatosabb, de ha kikapcsolom az egész FSR-t, akkor még jobb a teljesítmény![ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz csurenzoo #76134 üzenetére
valóban, bocsi
cq_netgraph 1
akart volna lenni (ez még mindig nem a CSGO-ból ismert netgraph sajnos, de egyelőre én ennyit találtam)[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
-
bepken
veterán
válasz Zimmi91 #76118 üzenetére
hivatalos oldal azt írja, hogy aktív playerek kapnak most meghívót - én értelmezésem szerint akik a frissítés előtt bármilyen rank-ben voltak.
-
bepken
veterán
válasz enginev3.0 #76116 üzenetére
"cl_interp_ratio"-t megpróbálhatod átállítani "2" értékre (ha eddig még nem próbáltad)
maga a command létezik CS2-ben is, megnéztem. - tesztelni csak azért nem tudom, mert itt most nekem nincs netes gondom...csak hardveres
szerk.: illetve most találtam ezt cq_netgraph 1 - jobb felső sarokban mutatja grafikusan a hálózat minőségét (talán?) mondjuk sokmindent én így kapásból nem olvasok le róla
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #76112 üzenetére
nincs semmi bug fogd meg az egérrel és húzd bele a slot-ba, ahova szeretnéd tenni
szerk.: csak nálam van így, vagy ez normális, hogy FSR Ultra Quality jobb fps-t produkál, mint az FSP Performance? (de sajnos továbbra is a "jobb" szón van a hangsúly....ami nem egyenlő azzal, hogy "jó" )
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
jelentem i3-10100 + RX580 kombóval jelenleg droppol mint állat majd napokban még nézegetem, hátha lehet segíteni rajta valamit beállításokkal
-
bepken
veterán
mondjuk furcsa, hogy péntekre, de szerintem a beta utolsó frissítés sorozata elkezdődött (talán még Cobble jön később), mivel a premier és új rank rendszer is bekerült mostmár. plusz kb szerintem az egyik legnagyobb frissítés beta kezdete óta, szóval olyan sokmindent már nem kell tesztelni elvileg 2-3 hét patch időszak és remélhetőleg jöhet is a launch
szerk.: illetve azt látom, hogy jelentősen több ember kapott meghívót, szóval érdemes ránézni! (sajnos én csak később tudok)
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
szeptember végét rebesgetik
szerintem ez simán tartható is, ha ebben az ütemben jönnek a frissítések. aztán majd meglátjuk...Valve Time...ugyebár[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz fatikajoker #76068 üzenetére
nem lehet, hogy csak driver probléma volt? mármint pl teljesítmény profil (ha használsz tuningot) visszaállt gyárira és amiatt volt gyengébb a teljesítmény. - csak mert nálam elő szokott ilyen fordulni néha és hasonlóképpen veszem észre én is (bár nem CSGO közben)
bár igazából így utólag már talán mindegy is... lényeg, hogy mostmár újra okés minden
-
bepken
veterán
válasz miazmá #76052 üzenetére
én továbbra is tartom, hogy tök mindegy, melyik nemzet fiával hoz össze a játék...mindenhol vannak gyökerek, talán néhol többen (vagy többet játszanak)
én amióta leszoktam arról, hogy chatben vagy mikrofonban bármi negatívat írjak (mert régebben előfordult sajnos ez nálam is), azóta - lekopogom - azért kevesebb toxic arccal dob össze. nekem továbbra is az a bajom, hogy megyek/megyünk 2-3 meccset, ahol ahogy írod "vaj simán" lehozzuk...aztán összedob olyan társakkal, akik mintha egy másik bolygóról jöttek volna! és ez rendre mindig így van, az okát pedig egyszerűen nem értem.
-
bepken
veterán
-
bepken
veterán
válasz Serpiko #76026 üzenetére
blogot? mármint arról, hogy hogyan bassza el a pénzt a társadalom 99,999% szerint értelmetlen hülyeségre? vagy hogyan bukhatsz el egy accot?
-
bepken
veterán
válasz Serpiko #76024 üzenetére
nem kell félteni szerintem jó eséllyel van még ezen kívül néhány hasonló értékű accountja. legalábbis bízzunk benne.
szerk.: ettől függetlenül persze szopó, engem is szétcseszne az ideg először...
[ Szerkesztve ]
-
-
bepken
veterán
CS2
[ LIMITED TEST ACCESS ]
A second tranche of users are in process of being added to the limited test.
yaaay!
CS:GO
[ CASE DROPS ]
Players now get a weapon case with their first weekly XP rank up, rather than after some amount of (idle) playtime.
dupla yaaay! eltűnik talán a sok idle idióta... (úgysem... )╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
szerintem az a 150 fps már simán élhető kategória, persze csak stabilan, dropok nélkül....
mennyire próbáltad lebutítani a grafikát? (mármint nem in-game menüből elérhető beállításokra gondolok)[link] - tele a net hasonló videókkal....de anno laptopon nálam csodát művelt és jelenleg is egy régebbi videója alapján belőtt config-gal tolom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- OpenWRT topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Eredeti játékok OFF topik
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- PlayStation 5
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
- Minőségi GARANCIÁS Gamer PC! Ryzen 7 5700X/RX 6700XT/16GB RAM/1,25TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest