Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
válasz Coccolino_O #21048 üzenetére
Nekem konkrétan vásárlástól számított 10-12. percben hozta vissza az árát
-
Coccolino_O
őstag
válasz Assimilator #20987 üzenetére
Jah, az akkor úgy viszont 15 euró befektetés...
-
Arkennys
addikt
-
default.
őstag
Ládákkal amúgy mit érdemes csinálni? Kinyitni, eladni, vagy fogadni, vagy tradelni?...
most kaptam végre egy huntsman ládát.. -
törölt tag
Valakinek esetleg akad egy Karambit Nigh FT looks MW állapotú kés ?
-
ch003067
addikt
Hát bakker, a main accom tényleg nagyon szerebcsés...
Múktkor küldetés után dobta a Kerberosz-t, most meg csak IDLE van energiám, és moat nézem, hogy kaptam egy Gyári új Desert Eagle Meteroidot....
-
vzsryl
nagyúr
Felesleges offereket küldözgetni. sokkal jobb ajánlatokat tudsz beszedni, ha kivárod te magad az offert. Cska jó cuccaid kell legyenek.
Közben rendes videóbeállításokkal is lefotóztam az új késecskémet:
Az előző beállításokon még Field Tested-nek sem lehetett volna csúfolni. Sokat számít...
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
Én pl. abszolút nem scammelek, csak egész egyszerűen ésszel cserélek és figyelem a piacot. Mielőtt beszerzek egy cuccot, megnézem, hogy mit ajánlanak azért, amit adna nekem. Mindig népszerű skineket kell szerezni, pl: Redline, asiimov, vulcan, később pedig késeknél night, Blue Steel, majd slaugther, fade, crimson web.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
-
Xero
nagyúr
válasz Arkennys #21018 üzenetére
A glock 8-9 euro volt amikor eladtam. Vettem belőle és ami apró volt az accountomon 4 kulcsot. Vettem belőle redline ak-t és eladtam 5-ért. Majd vettem még párszor. Utána jöttek a BS assi M4-ek 1-2 kulcs haszonnal. Közben volt AWP Boom és black laminate is, meg minden szar. Jellemzően egy kulcsot nyertem minden cserével, de volt pl ami 4 kulcsot hozott. 13-ért vettem redline AK MW-t. Azt elcseréltem egy howling dawn matricáért és egy X-ray M4-ért. Az M4 egyből elment 4 kulcsért, a stickert pedig cseréltem 13k értékű cuccokra.
-
po1son
addikt
válasz BTminishop #21025 üzenetére
Hol?!
default. - minden héten kapsz 2-3at a dropba... attól, hogy sokat játszol nem fog több esni...
[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
default.
őstag
Nem értem, nektek hogy dobál ilyen több eurós cuccokat, nekem mindig ilyen 0,0x vagy max 0,x eurós cuccokat ejt, és azt is ritkán.
Egyébként ha teljesítettem pár küldetést, akkor hogy kapok újat? Mert nem adott, pedig játszottam utána, mondjuk inkább csak competitive-ben.. -
BTminishop
aktív tag
Ma este ~23h skin osztogatás várhatóóó
-
pr1mzejEE
addikt
Szerintem nem kell ehhez scam. Nagyon "erőszakosnak" kell lenni. Ez alatt azt értem, hogy napi 40-50 trade offer-t kell küldeni embereknek, ezt nekem is innen írta egy fórumtárs és tulajdonképpen engem is elzavart 49, de az 50. elfogadta.
Megnéztem mondjuk egy 1€ értékű item-et, aztán elcseréltem egy 1.5€ értékűre. Hozzácsaptam egy-két ládát, amit dobott a játék. Ha jól emlékszem 2 óra alatt csináltam 1€-ból egy 3.5€ FN desert hypnotic-ot lounge-on.
Meg persze kicsit gusztustalankodni kell, tehát küldtem hébe-hóba elég pofátlan ajánlatokat is Hátha félrenyom vagy valami.Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
freeknight
őstag
válasz Arkennys #21018 üzenetére
Na ez az, én is mindig csak olyan ajánlatokat kaptam, hogy súlyosan rosszul jártam volna. A vége mindig az lett a dolognak, bárhogy, bármennyit próbálkoztam, dobtam fel marketre. Legalább 2 nap alatt ingyen megkerestem a következő operationre valót. Nem tudom, hogyan lehet akárcsak egy kulccsal többért túladni egy dolgon, amennyit ér. Vagyis lehet, scammel.
De aki csinálja itt is a scammeket, az nyilván nem fogja bevallani
[ Szerkesztve ]
-
warmonger441
aktív tag
igen hasonlóan próbálkozok, de valahogy mindig azokat fogom meg akiknek ha 1:1-et ajánlok még az se jó Na majd ha meló és suli engedi akkor kicsit jobban neki esek. Addig maradok tanuló * kereskedő
http://www.youtube.com/user/warmonger441 -------- https://www.twitch.tv/warmonger441
-
Arkennys
addikt
És ezt pl egy glockból hogy csináltad? mondjuk mindegy, csak érdekel.
Egy cserét nem sikerült még összehoznom ahol itemet adtam itemért, jól nem jártam és még örülhettem ha 1:1 árban sikerült
szerk: warmonger, úgy látom ugyanazzal szenvedünk
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Xero
nagyúr
válasz warmonger441 #21012 üzenetére
Piaci árat megnézem. Ha határon van, mondjuk 8.5 kulcs értékű, akkor beajánlok 7-t, majd 8-ért megveszem. Ezután felrakom 9-ért és kész. De még jobb, ha megveszed 8-9-ért és lebontva cseréled overpayyel.
-
Arkennys
addikt
válasz warmonger441 #21012 üzenetére
Érdemi választ úgysem fogunk kapni, nem is számítok rá. Csak már bosszantó a dolog
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
warmonger441
aktív tag
válasz Arkennys #21010 üzenetére
Engem is érdekelne, hogy megtervezett átbszás nélkül h hozzák össze. Ma melóban amikor épp volt időm próbálkoztam, folyamatosan 30 elküldött csere ajánlaton állt a steamem de két blue lamiból csak egy bs redline kaláig jutottam. field tested redline kalát se vitték volna, még 10 centel drágább cuccért is kértek + cuccokat... és a többi skinnel se voltam szerencsésebb
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/user/warmonger441 -------- https://www.twitch.tv/warmonger441
-
törölt tag
Na a szakértőktől kérdezném, hogy egy ilyen Flip Knife Crimson Web FT ami MW / FN-nek néz ki mennyit ér meg €-ba?
Nagyban
Ezért kérnének egy Karambit Boreal Forest FT ami 120-125€-s átlaggal megy piacon.[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
-
Xero
nagyúr
Na az első akadály megugorva. Tehát akkor egy ilyen Glockból lett ez két hét alatt, napi 10 perccel:
Flipet akartam mindig is. Szóval örülünk. Pár napig élvezkődök, aztán megy vissza piacra. Csinálunk belőle FT crimson flipet, egy cyrex ft-et és egy MW stat trak boomot. Pár hét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest