Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JayZ
tag
Nothing hivatalos oldalán 75.000 forint most a 8/128as, ajándékba jó lehet.
-
moli.hu
őstag
Sikerült közületek bárkinek találnia utángyártott (nem eredeti), az eredeti kiegészítőket utánzó kütyüket kínai webshopban (aliexpress, temu)? NEM védőtokokra gondolok, hanem a menetes csavart használó cuccokra. Én eddig csak üvegfóliát rendeltem, aminek van értelme, meglepő módon semmi mást nem gyártanak a kínaiak, pedig mintha erre találták volna ki ezt a mobilt. Aki talált, az légyszi linkeljen
[ Szerkesztve ]
-
kbyte1024
veterán
Látom nem vagyunk sokan ami nem baj. Ti hogy vagytok a készülékkel? Én megmondom a frankót nagyon kellemesen csalódtam benne
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Injun
senior tag
A "Ne zavarjanak" be van kapcsolva,mégis csörög a telefon.Ez hogy lehetséges?
-
kbyte1024
veterán
válasz Linkin1994 #427 üzenetére
Nálam még semmi,majd nézegettem👍
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Linkin1994
senior tag
Új update
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
Injun
senior tag
Ez tetszik
[ Szerkesztve ]
-
Alarikman
senior tag
Üdv. Azt lehet tudni, hogy milyen védelmet kapott a kijelző? Sehol sem írják. Fólia gondolom nincs rajta. És milyen tárhelyet használ (UFS)? Gsmarena és Mobilarena cikkeket olvastam egyenlőre.
-
lovi27
addikt
Nothing OS 3.0
Open Beta release dates:
Phone (2a): Available now
Phone (2): November 2024
Phone (1): December 2024
Phone (2a) Plus: December 2024
CMF Phone 1: December 2024 -
lovi27
addikt
Siess! Gyorsan tedd a kosárba!
Itt kapható narancssárgában a Nothing Buds Pro 2.Tettek nekünk oda narancsot...
-
Injun
senior tag
Mondjuk az nagy csalódás,hogy a naracssárga hátlap teljesen máshogy néz ki mint a képeken/videókon.Sokkal sötétebb.Rendeltem hozzá hátsó kártyatartót,az meg pláne más színű mint a hátlap.
-
lovi27
addikt
Sajnos nem a link, most valóban készlethiány lehet:
"The unexpected surge in orders for the device has unfortunately led to it being temporarily out of stock. We deeply apologize for any inconvenience this may cause you. Regarding the estimated time for restocking, we're eagerly awaiting word from the respective team, who are tirelessly working to expedite the process. Please rest assured that we're fully committed to replenishing the stocks as swiftly as possible..."
Megismételték a választ: átmenetileg elfogyott, elnézést, 'fáradhatatlanul' dolgoznak a készletek mielőbbi feltöltésén. Udvarias, típus válasz. De, nesze semmi, fogd meg jól.
-
lovi27
addikt
Valószínűleg hiba volt a honlapon, azért mutatta nekünk mindig, hogy nincs narancsszínű. Rákérdeztem náluk mikor lesz végre, mire másnapra lett és azóta is van folyamatosan. Nem készlethiány okozhatta a gondot.
Kb. 5 nap alatt meg is jött, Tegnap kaptam meg.Ha esetleg még mindig azt mutatja, hogy nincs, töröld ki az előzményeket a böngészőben. De a német amazonon is láttam narancssárgát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titánium ! 3ÉV Media Markt GARANCiA
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 512gb, független, garanciális, hibátlan, 86% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest