-
GAMEPOD.hu
Clash Royale
Új hozzászólás Aktív témák
-
sisu2
aktív tag
Na én be is fejezem a játékot mert semmi nem változott most is két szintel erősebbet adott még 1 év és senki nem fog vele játszani jól elbaszta a SUPERCELL.
-
sisu2
aktív tag
-
sisu2
aktív tag
Nagyon rossz irányba halad a játék a pémzköltésről szól az egész nem tudtok egy Email cimet ahol lehetne nekik írni mert nem válaszolnak semmire sem de már háromszor bannoltak.
-
sisu2
aktív tag
Tőlünk most ment át a MacKenzie klánba egy jó játékos de 5600 kupa a feltétel nekem meg sosem lesz annyi.
-
sisu2
aktív tag
Megint az a pakli volt a nyerő már nem sok volt a tornyából nekem ment a skele barrel és mega k. ő meg rakott egy tslát közvetlenül a princess torony mellé mögé meg egy sparkyt és pont volt zap mindkettőt egyszerre zappoltam , tesla szétverve sparky meg nem lőtt és már nyertem is.
-
sisu2
aktív tag
Level 12 -es vagyok 4900 kupával ez a nyomorult war mindig 13 as ellen rak be 5300-5400 kupával duelbe meg pláne esélyem sincs
-
sisu2
aktív tag
Nem tudom az új war milyen lesz azt mondják nem lesz co day sem amúgy meg sokszor a co dayen nem volt meg mindenkinek a 3 támadás ezért csak 11 -es lapjaim voltak a warban .
-
sisu2
aktív tag
Azt én is észrevettem hogy kevés a donate nekik ilyen 10 000 2 év alatt én megpróbálok minél több lapot 12 -es szintre vinni a war miatt ezért kevés a 13 as lapom .
-
sisu2
aktív tag
11 es szintű játékosnak ,hogy lehetnek 13 as szintű lapjai ?
-
sisu2
aktív tag
Köszi a segítséget lightinget használtam meg furnancet is mellette klán társam használja skeleton dragonnal de az nekem nincs fejlesztve .
Vagy 11 es játékost kapok 13 as lapokkal vagy 13 ast ilyen 4700 -4800 kupával amit szerintem direkt nem visznek feljebb ezek bosszantanak néha .
Tényleg ki van itt BMG klánban ? -
sisu2
aktív tag
Tudtok valami jó royal giant decket ajánlani .?
-
sisu2
aktív tag
Kipróbáltam valkyrie ellen jó volt mindig hátracsúszott mikor lőtt
-
sisu2
aktív tag
Én használtam de nem sokat mert csak 10 es kíváncsi leszek erre az új kártyára Firecracker vagy mi.
-
sisu2
aktív tag
van ez a X_Bow, tesla .log . i golem stb. deck na ezt be kéne tiltani kevés elixires és nagyon undorító minidig az az x-bow elé pakolnak valamit .
-
sisu2
aktív tag
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani valami jó klánt 4500 kupám van de nem találok semmit vagy 5000 kupától van belépés .Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest