Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
halhatatlan #27183 üzenetére
Gigabyte, de a halál jellege memória hibára utal. Vagyis nem halott teljesen, de már a post képernyő is pepita színekben meg karakterekben virít.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Meghalt a 7770 oc-m, átmentem alaplaira (760G) az működik, de nem ismeri fel a TV-t mint digital flat panel (dvi - hdmi kávellel vannak összekötve, nincs hdmi az alaplapon) így nincs scaling beállítási lehetőségem sem a CCC-ben, szép nagy fekete szegély van a kép szélein.
Van valami hack arra, hogy előhozzam a scaling beállítás lehetőségét?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
No, itt egy apró regedit módosítás, ezek után Win7 X64-en nem írja tele az eseménynaplót a driver az értelmetlen "uvd information" üzenetekkel. Nálam az 57000 valamennyi bejegyzés kb. 95%-a ebből állt ki.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\Atierecord]
"eRecordEnable"=dword:00000000A hatás azonnali, nem kell újraindítani a gépet hozzá.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
katt777 #7403 üzenetére
Sokat CoD UO-ztam a 4670-el, és a novemberi driverrel, semmi gondom nem volt vele. Régebben, 6600GT, 7300GT idejében pl. CoD2 problémáim voltak, hiába ment 70-80 FPs-el a játék, ha elsütöttek felém egy shotgunt, akkor 0.5-1 másodperces leakadások voltak. De UO-val és a mostani radeonommal semmi hibát nem tapasztaltam. CoD2-ben sem.
stevve: semmi gondja nincs UO-nak.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
9.8-as drivert felraktam W7-e. Nincs benne a GPU scaling opció, valamint a kép scaling opciója sem. (adv. móban) Az XP-s verzióban továbbra is ott a két opció, szal hogy kellene előhozni? Így most keretes a kép a TV-n...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
DigitXT #4985 üzenetére
Korábbi lcdTV-m használtam néha analog bemenettel, azon 1024*768 volt a limit, ezt írta a gépkönyv is. Nem csoda, most már kb. 3 éves konstrukció volt. Aztán ami most van, arra szerencsére már rá sem tették az analogot, hanem inkább több hdmi-t raktak. 4:3-os képnek jó az 1024*768, de ez a korábbi tv-men széthúzva jelent meg a képernyő méretére, ami nem egy nagy élmény. Emlékeim szerint nem volt állítási lehetőség vissza 4:3-ra.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Itt nálam egy 4670-re van kötve dvi->hdmi -vel egy LcdTV, így a win érzékeli és hangjelzéssel jelzi, ha ki vagy bekapcsolom a tv-t. Ilyen szempontból szerintem jobb lenne beruházni egy digit kábelre, no meg amit láttam eddig lcdtv-t, ott analogon csak 1024*768-at fogadtak, ami nagyon messze áll a tv natív felbontásától, hdmi-n meg mehet be a normális felbontás, plusz ha jó fajta tv-t vettetek, akkor még a színek terén is komoly előrelépés lesz.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nagyon remélem, használható lesz Win7/Vista alatt a Hybrid Crossfire, az utoljára a 8.10-es driverrel működött jól, 11-es folyton kékhalálozott, 12 béta meg nem tartalmazott drivert az IGP számára...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Valakinek sikerült már XP 32 bit alatt éltre kelteni a Hybrid Crossfire-t? 790GX-es lapban egy 2400XT-m van, a driver jelzi is, hogy crossfire elérhető, bekapcsolom, minden jó, amíg nem próbálok meg elindítani 3Ds játékot. Pl CoD4 indít, intro-k lemennek, crossfireX embléma végig kintvan, bevezető videó lemegy, aztán ahol a játék menüje jönne, na ott fekete képernyővel megfagy a gép, csak reset segít.
XP-n minden játéknál ugyanez történik ugyanígy.
Ha kikapcsolom a CatalystAI-t, akkor megy a játék, de úgy meg nincs hcf...Próbálkoztam Vista, Win7 -32 bit- alatt is, az októberi catalystal még minden frankó, hcf mód tökéletesen megy. Novemberi catalyst is felmegy, de akármit csinálok, vagy csak magában áll a gép, atikmdag hibával kékhalál... Most feltettem a decemberi bétát, de ebben meg nincs driver az IGP-nek...
XP alatt mindegyik driver verzióval fagyás a jutalmam crossfire esetén.
Másik érdekesség, hogy hol van a southbridge, stb. driverek az október utáni catalystekből, és jó látom, hogy össze lett vonva az IGP-s és a sima Catalyst?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Vigyázzatok a 7.4 IGP XP CCC-vel, mert indulás után kb. fél órával elmegy a kép, aztán rá 1 percel lefagy a gép. XP SP2, DFI lap (ATI RS482 chipset, integrált X200) Ezek melett még picit lasabb is lett mint a 7.3 IGP XP CCC, most visszakerült a 7.3, azzal minden faja.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Szaisztok!
Vetten néhány hónapja egy Radeon9800Pro-t, és van kis driver problémám, szal a régebbi driverekkel játékok alatt egyszercsak szétesett a kép, és röviddel utánna kikapcsolt a videokari és meghalasztottta a gépet, most a legfrisebb driver játékok alatt stabil, már csak 2D-bencsinál ilyet (explorer v. StrongDC++ új ablak nyitásakor...), szóval ha valakinek ilyen problémája van, kérem irjon nekem...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Milyen routert?
- SCUF Valor Pro kontroller teszt
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- Akciókamerák
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...