Hirdetés
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Marathon (2025)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- The First Berserker: Khazan
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dilikutya #2031 üzenetére
Tökéletes hangultata van a COD világához, nem a 2. világháborúhoz. PS nagyon gyengusz benne, de egyetértek, R- jump nem hiányzik
Itt is kifogy a töltény, nagyon is hamar, 2 killre elég ha pontos vagy, ha szerencsés vagy akkor be tudsz darálni talán hármat,de az eléggé ritka. pont innen indult a beszélgetés. Mindegyik típusnál( Rifle, Sniper, SMG van elég nehezen játszható fegyver és van tucat tömegpusztító fegyver is. ) Kicsit elbeszélünk egymás mellett,de respect. ÉN az eddigi COD multik szemszögéből nézem a játékot, abba beleillik a 2. VH körítés ellenére is, te meg egy kicsit a VH és a valóság szemszögéből, abba kevésbé. -
válasz
Dilikutya #2029 üzenetére
A hangulat az nem egy tényező, hanem több összetevő szerencsés együttállása révén jön meg.
Aki játszott BO3 mal, vagy pár COD multival, azt itt nem sok meglepetés fogja érni a játékmenettől. Akinek az nem tetszett, itt sem fogja csak az miatt megszeretni, ugyan az a játék, még is más a körítés , a pályák és nincsenek benne 22- századi repkedő űrruhák, láthatatlanná váló hősök,stb, se lézerfegyverek és jövőbeli extra cuccok.. Egy fajta BO3 átültetése 2. WW környezetben, kb ennyi., meg pár dolog más jellegű,de az alapok megmaradtak.
Akinek eddig nem tetszett ez a stílus és hangulat, az itt sem fog mást kapni igazából, aki meg eddig is szerette, az kapott egy kis vérfrissítést , szinte egy multi DLC, erősen túlozva persze. -
válasz
Dilikutya #2025 üzenetére
Én meg azt nem értem, miért akar valaki egy játékban realizmust minden áron, miért nem elég az, ha csak a hangulata és a körítés 2. VH a játék meg játék marad...Ennyi erővel egy játékot csak egyszer használhatnál fel, amíg meg nem halsz, aztán vagy beballagsz megint a Boltba és megveszed 14 K ért vagy többet nem játszhatnál, kibanolnának, mert meghaltál.
COD azért népszerű, mert szórakoztat és nem akar több lenni, mint ami... -
válasz
xPraetoriaNx #2015 üzenetére
na jó ne essünk át aló másik oldalára ez egy COD Multiplayer. Ha valósághű játékkal akarod tolni ez nem a te játékod.hagyjuk már ezt...
-
válasz
mcwolf79 #1960 üzenetére
Ez egy jó nagy baromság volt amit itt összehordtál. Kb lehülyézted a fél fórumot. Még jó hogy mindenki sötét és te fényt hoztál közénk.
felesleges ilyen kommenteket idehordanod, meg flamekeltésnek se itt a helye.mellesleg 25 éve játszok konzolon, van most is több, de FPS-re még míndíg jobb platformnak tartom a PC-t, ráadásul 5 tagú családnál közös nappaliban nem feltétlenül a konzol a legjobb elszeparált játékplatform. ( kivéve Switch- mert azzal ott játszom, ahol akarok.
Gyuribácsi meg leírta a többit amit gondolok erről. -
válasz
Olympos #1938 üzenetére
A sínperek sajnos kezdik szétcseszni a játékot, ez miatt egy re csökken a kezdeti rajongásom a játék iránt., overpowered szinte az összes és microscriptelnek , mint az állat.
Én is BF 1 ről ( is ) jöttem át, ott ez ennyire nem feltűnő, igaz én PC-n toltam, te nem tudom min játszol.
Kezdeti technikai hibákat most már orvosolták , nagyjából, de persze még nem hibátlan.BF1 hatalmas terei után ez más jellegű stratégiát követel, talán kicsit pörgősebb,kisebb mapok, míg BF1 viszont monumentálisabb és nem annyira könnyen megunhatóak a pályák. Egyébként mindkét játék jó a maga nemében, csak más jellegűek, kicsit alma-körte. Ha szereted BF1 világát és stílusát, akkor ez nem biztos hogy abból a szempontból ki fog elégíteni,de mivel -szerintem más- játék a COD ezért lehet , hogy bejön ez is.
Nem lehet szervert hostolni, random tesz be, de sociálban akiket felveszel, azokkal ugye értelemszerűen együtt tudtok lenni HQ ban és a játék során is. -
válasz
xPraetoriaNx #1830 üzenetére
legjobb név HQ ban: KovácsIstván2001HUN
( A végén lévő HUN keltett bennem boldogságot
)
-
Fiam 4460 -I5 procival játszik és egy 1060 GTx ( 980 szint ugye), nal, nincs nála microlag.
Ez egy régebbi motor azért . Próbáld meg feljebb tolni a beállításokat , VGA limitessé tenni a játékot, hogy akkor is van e Microlag esetleg plusz ram is lehet segíthetne.voodoo98 (#1764): azért eszik nálad annyit, mert megteheti, nem üríti olyan gyakran a cachet, de egy 4 GB rammal szerelt VGA val is el van, csak többet kell dolgoznia a cserén.. Addig nyújtózik, ameddig a takarója ér. Ha 16 GB ram lenne rajta akkor 14 gigát enne.
-
válasz
voodoo98 #1757 üzenetére
nem nehéz, használhatsz másfajta fegyvert is a divisionok között.( smg pl)más ruházat és egyéb Basic traning extrákat adnak a különböző kasztok, de snipert pl használhatsz te Armored-del is és Mountain-nal is használhatsz akár smg-t és prestigelheted.
Kb 20 -25 szint egy prestige, sniper fegyóknál pedig 7-8 szint van csak.
itt van Kar98 ról videó. kemény cucc.[link]
-
válasz
voodoo98 #1754 üzenetére
Kar98 használható Prestige után nyílt irányzékkal.
DLC-hez:
Ez így volt a 3 nál is, de 2 hónapja pár hétig az öszes DLC mapot ingyenesen játszhatóvá tették multiban, egyből tele voltak a pályák, visszatértek a régiek is erre az időszakra. Szóval lehet el kellene gondolkozniuk ezen a készítőknek, mert van közte pár nagyon élvezetes map is, amik jobbak mint az alapok.Jelenleg igazán a Zombi módhoz adnak hozzáadott értéket a COD DLC-k számomra.Qtya72 : beelőztél
-
Próbáld meg a win 10 et szerintem, 30 napod van aktiválni úgy is ha telepíted, vagy csak 14 nem tudom.Addig ne okosítsd fel és próbálj úgy játszani vele., de egyébként elég olcsón van itt a z aprón win 8 ,amit ingyen updatelhetsz 10 re. Megéri szerintem.
Win 7 nél főleg a crossplay játékoknál lehetnek gondok, mint ez is, mert ezeknek a játékoknak már más a szálkezelésük is, amit az ütemező a 10 alatt tud a legjobban kihasználni. -
válasz
patricking #1665 üzenetére
Ilyen beállításokon persze , hogy proci limited van
VGA limitessé kell tenni a játékot. -
válasz
mcwolf79 #1612 üzenetére
PB ,? lol nem tudom melyik korban élsz, már bocs nem megsérteni akarlak.
PB-t egyébként százszor könnyebb volt feltörni,tized annyi pénz és háttér nem volt mögötte soha.
Gyuribácsi korrekten leírta, COD-ban konzolon is van csaló, itt láthatod hogyan.[link]
Az aimassist meg egy kemény dolog crossplay játékoknál. Black ops 3 ban vagy IW-ben a kontrollerrel profin játszók ellen szinte esély sincs az aimassist miatt és sajnos ww2 is örökölte ezt.
nagyon sok PC játékos tolja Kontrollerrel PC-n ez miatt és COD ban jön elő a legjobban ez a dolog, nem BF ben. Itt láthatod ebben a remek összehasonlító videóban, hogy mennyire erős :[link]
Legjobb rész, mikor 6 perc környékén kikapcsolja az assistot nézd meg elötte és utána hogy lő . -
válasz
gyuribácsi88 #1499 üzenetére
Ezek érdekes hibák, mert ilyet nálam nem produkál. Éppen előbb jöttünk le másfél óra játék után és egyetlen meccs végi disconet-től eltekintve hibátlan volt. A fegyókat meg nem is felejtette el eddig nálam soha.
-
Weapon variant. amiket máshogy nem tudsz megkapni,.+ xp , esetleg növelt sebzés stb..+ vannak perkek, amiket csak divison prestige után tudsz feloldani.[link]
Én eddig egy bazookát és egy pisztolyt kaptam . 2 x prestigeltem divisiont, plusz volt egy rank prestige, ott meg egy Sv40 variantot kaptam ami + 10 weapon xp-t ad. -
-
válasz
gyuribácsi88 #1392 üzenetére
Most már csak a FOV-val van gond,azt még mindig nem, a többit megjegyzi nálam.
-
válasz
blue01song #1385 üzenetére
Egyetértek
nekem is egyre jobban tetszik, kezdenek helyreállni a problémák is.
-
válasz
Highground #1271 üzenetére
Nagyon remélem , hogy nerfelik a dolgot.Jelenleg a rang miatt csinálják sokan, mert éppen most játszottam egy Quick Sniperrel, (41/ 7 stat 31 es szinttel
) aki előadta , hogy neki kell gyorsan a rangot csinálnia és promotália magát a csapatába., és ezért erőlteti. Hát jelenleg még a szerverek is eléggé bizonytalanok, nem hinném, hogy mostanában foglalkoznak ezzel a dologgal. Pedig nagyon kellene, tönkre vágja a játékot.
-
válasz
SH4D0W2011 #1264 üzenetére
EZ már Black Ops 3 ban is így volt. Egyik barátom szokta azt csinálni, hogy ha 10 másodpercig fut egy irányba és nem lát ellent, akkor gyorsan sarkon fordul és biztos ott lesz valaki. Nálam is működik
-
Hát srácok PC-n szinte játszhatatlan számomra, Az Online szerverek folyamatos behalása miatt. Ezt nehéz elhinni, hogy nem a játék maga a bugos most, hanem a körítés. Komolyan nem tudták, hogy most jelenik meg a játék vagy mi a tököm?Minden 2. kör után kifagy, meccsek közben behal, lobbyban percekig bebuggol, hibaüzenetek állandóan.
-
-
válasz
laceszgamer #1154 üzenetére
Nálam megy, de sokszor van pillanatnyi megállás.
-
válasz
abridabri #1141 üzenetére
Írtuk mér ketten is, hogy szerintünk igen, de hogy a te igényeidnek mi felel meg azt te tudod. nagyságrendileg biztos, hogy nem lett szebb, csak az igazság az , hogy én játszok BF1 gyel is és a kettőt összevetve nem tudom miről beszélsz, hogy ezt csúnyának találod.
Multinál amúgy is lényegtelen szerintem az ordenáré grafika, de ezt te érzed. Gameplayeket találsz a neten, pl : [multi full graph], vagy ez [link]majd fokozatosan egyre több kerül fel. -
válasz
abridabri #1139 üzenetére
Eléggé eltérő a két játékstílusés ez a pályák felépítéséra is kihat. Frostbite hatalmas tereket jelenít meg szép stabil grafikával sok játékossal.
COD kis tereken operál és az erőforrást ráfordítja a csili vili effektekre és a karakterek kidolgozására, ilyen olyan eljárásokra.
Nekem mindkettő bejön, COD csillogóbb és effektekkel teli, BF1 meg valóban monumentális és realisztikusabb tud lenni.Úgy gondolom, BF1 biztos, hogy szebb és fejlettebb,kevésbé statikus, de COD is nagyon szép játék, szerintem nem fogsz elszörnyülködni
SIngleplayer nekem eddig jobban bejön, mint a BF1 féle.
Itt egy kis videó,[link] biztos láttad már.3 perctől gameplay van. -
válasz
abridabri #1136 üzenetére
Nem mernék rá megesküdni, de szerintem igen, szebb lett a játék, bár néha textúra betöltési problémákkal azért találkozok.( MSI GTX 1070) és több grafikai beállítási lehetőség is van benne mint Béta alatt volt.
Mondjuk elsőre nem vettem észre, hogy 4 K ba renderelte a FHD képet és ijesztően alacsony volt az FPS, de grafika is ott volt
Szerintem nagyon szép a játék,hogy őszinte legyek szebb, mint vártam ..
Multiban most lebutítottam mindent, de azért ránéztem a kedvedért és maxoltam, és Gibraltár meg London a kikötő nagyon über. -
válasz
Highground #1079 üzenetére
karácsony környékére már biztos olcsóbb lesz, szerintem 30 alá megy.
-
válasz
Highground #1060 üzenetére
Jah, hát ez mindig így szokott lenni,ahogy közeledik a megjelenés egyre drágább. 3 hete még 32 Euró volt.
Egyébként megjöttek a CDkeys kulcsok, lehet előtölteni. -
-
válasz
Highground #1031 üzenetére
beszokták tartani, de szerintem 2.án meg fogod kapni a kulcsot már az előtöltéshez.
LorenzoHUN : (1032) : Nincs ilyen , hogy nincs kulcs előrendeléshez, amikor előrendelsz már az accountodhoz van rendelve.
Egyébként CD keys-sel még soha nem volt gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology routerek
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- PlayStation 5
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest