Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Acheron

őstag

válasz GoTReX #4192 üzenetére

Tudtommal akkor is megvehető, ha már végigtoltad - akkor is megkapod a teljes tartalmat, mintha az elejétől meglett volna. (természetesn a CP -kat is beleértve)
    Én ugyan olyat még nem csináltam, hogy végigjátszottam a BP -t, és utólag vettem meg, de olyat már igen, hogy két token híján végigjátszottam (98%), és akkor tettem bele az 1100CP -t. Megadott mindent. Talán van itt olyan, aki azt is kipróbálta, hogy előbb 100% -ban kitolta, és csak utána vette meg.
    Ha biztos vagy benne, hogy végigjátszod, akkor persze érdemes az elején megvenni, mert akkor 10% XP -t is ad csak arra, hogy megvetted a BP -t. Ezt utólag megvéve nyilván már nem adja hozzá.

• Acheron

őstag

válasz GoTReX #4188 üzenetére

Szia,
    A BattlePass alap verziója 1100 CP -be kerül, ezt a játékon belül meg tudod venni.
    Maga a Battle Pass 8 hétig tart, ez alatt kell 20 szektort feloldani, szektoronként 5 tokennel, tehát összesen 100 token kell a teljes feloldáshoz.
    Ebből következik, hogy napi 2 tokennel már hozható a szezon, ez napi kb egy óra játékkal elérhető. Double XP esetén gyorsabb a feloldás is (ez lehet Double SP weekend, vagy lehet használni a szezon során kifarmolható BP Double XP -ket is (15 - 30 - 45 - 60 perces "jegyek" farmolhatók)
    A BP mezők közül 14 mező 100 CP -t tartalmaz, vagyis a teljes BP feloldásával 1400 CP szerezhető.
    Ez kb azt is jelenti, hogy csak egyszer kell megvenni kb 10 USD / EUR összegért az 1100 CP -t, utána a kifarmolt CP -k már fedezik a következő szezont (és még marad is kicsi).
    #4187Gebriel: A melee fegyverek mindennaposak, ezek közül több is egy csapás 1 kill működésű - a kalapács csak egy ezek közül.
    Védekezni? Persze, ne engedd közel magadhoz a kalapácsos fickót, az előtt le kell lőni, hogy odaér :DDD Ha megüt, akkor kb már mindegy.
    Játsz nagyobb pályákon - a melee fegyverek csak kis pályákon, szűk helyeken hatásosak. nagy - nyílt terepen nem sokat ér, mire átrohan vele a csóka, többen lelövik. Szóval nagyobb pályán inkább biztonságban vagy tőle, mint a kicsi mapokon.
    Ellenben ha te használod, akkor irány a Core small maps - és egy füstgránát nem árthat mellé :K (core pályán a sajátjaidat nem tudod leütni, bárkibe futsz bele a füstben, oda kell csapni egyet.. :DDD )

Új hozzászólás Aktív témák