Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bager13
aktív tag
Szerintem ugyanazt a rendszert fogják továbbvinni, mint, amit az MW2-ben is tapasztalhattunk, szóval, aki ilyen téren változásra számít, az csalódni fog.
Ha megveszik, csak bosszúságot fog nekik okozni...
Az oda nem illő tematikálatlan skinek ebben a részben is tonnaszám fognak jönni, sokakkal ellentétben szerintem nem tök hülyék ülek ott és tuti kimatekolták, hogy ezzel menni bevételt szereznek és ennek hatására mennyitől esnek el a hardcore játékosok kiégése/elvándorlása okán.
Számomra bármennyire is variálják még mindig a CoD gunplay-je a legjobb a piacon már régóta.
Az SBMM-en sem fognak nagyon variálni, viszik tovább ezen az elven, ahogy most is működik.Erről a Pay to Win rendszerről azt gondolom, hogy, ha durvábban belemennének, akkor azon többet buknának mint, amit nyernének (engem is akkor vesztenének el).
-
BandiHUN
veterán
Nekem a ruha szintén gond, hogy lesz akkor opi pakk, már a képességek is fixek lesznek? Ez baromság, skint azért vesz az ember, mert tetszik. Nem is értem, hogyan lehetne cserélgetni a cuccokat, meg milyen katyvaszt hozna ki, hogy pl. pasi karakterre női ruha, mert az ad Ninját?
Nomeg mindenki egyforma lenne kb. Valami itt nem kerek nekem. Plusz az elején vesz valaki fullos operátort, és lényegében érdektelen lesz a feloldozgatás? Á, ez a legdurvább dolog lenne.
De a legjobban az bánt, hogy egy ilyen, Fortnite-t meghazudtoló P2W-t adnak 70! euróért? A konkurencia nem véletlen free, ott benyeled, hogy ígyis-úgyis veszel eztazt, de itt? Francért nem csapják külön a multit a single-től... Preorderben toln~k pl. 30 júrót a multiért, de engem nem érdekel a többi... szerintem sokunkat nem/legalábbis nem vennénk meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest