Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
válasz -secret- #1871 üzenetére
Szerintem elég jók a killstreakek, pláne, hogy még plusz dolgok is beállíthatók hozzá. Kedvencem pl. a care package, amire lehet olyan kiegészítőt tenni, hogy booby trap-pé váljon, azaz ha az ellenfél akarja kinyitni, szépen felrobban. S ez azután is műxik, ha már felvetted a cumót belőle, nemcsak előtte. Ilyenkor megjelenik egy halálfej (a kérdőjel helyett), amit persze látnak a csapattagok is, de a sok eszes néha így is megpróbálja lenyúlni a nagy semmit. Ők ugyan nem robbannak fel, de azért elrontják a mókát.
De nem panaszkodhatom, mert 10-ből 9-szer az ellenfél pukkan. -
Shadowfax
addikt
válasz Télapó_ #1866 üzenetére
Nincs mit.
Más. Mai kínzó kérdésem: ki volt az az eszes fejlesztő, aki kitalálta, hogy a supply drop-ban adott ajándék care package-t ilyen időkhöz kösse? Ugye lehet kettő, négy illetve hat perc is. Na most a kedvencem a Momentum, ami van, hogy csak 1 perc 45-ig tart, de van, hogy 12 percig is. Nem egyszer volt, hogy rövidebb volt a meccs, így aztán izélhettem az ajándék care packege-met. Legalább kiválaszthatnám, hogy melyik meccsen akarom felhasználni, hogy ne a következő legyen az. Persze válthatnék játékmódot is, de ha jó csapatban vagyok, fene se fog kiválni...
-
Shadowfax
addikt
válasz Casanova* #480 üzenetére
lenne egy kérdésem,hogy a remote turrett 550 gépfegyver hogy működik?? nem célozz, lő automatikusan ,mint bo2-ben.
Csak akkor fog automatikusan lőni, ha Sentry Gunként állítod be: a scorestreakek ui. most teljesen testre szabhatók, különböző modulok állíthatók be pluszban rájuk. Ha pl. a Remote Turret-et szeretnéd, hogy automatikusan lőjjön, manuális irányítás nélkül, akkor a Create a class-nál a scorestreaknél ki kell választani, majd valamelyik billel előjön a további választási lehetőség (PC-n nem tudom, ps3-mon a háromszögre):
[link]. Itt értelemszerűen a Sentry-t kell választani. Ez persze azzal is jár, hogy nagyobb pontszámot kell elérni, hogy a játékban megkaphasd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest