Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
tDr1v3r
veterán
válasz Casanova* #1913 üzenetére
Én Ground War-t szoktam játszani. 16 játékos felmegy, célorientált játékmódokat játszik és elvan mint a befőtt.
Prestige amúgy hogy van? Mit lehet megtartani?
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
tDr1v3r
veterán
válasz Casanova* #1765 üzenetére
Múltkor én is AK-val nyomtam, valamennyire kezdek már vele belejönni de még mindig nem az igazi... most hogy van foregrip, sight meg silencer nem rossz annyira, de nem is érzem igazán jónak.
(#1764) atidzsiforc: SMG-k közül a KF5-öt próbáld be, nekem marhára adja az, játék nagyrészében azzal tolom.
-
tDr1v3r
veterán
Tegnap beléptem és kaptam egy Sentinel csomagot (camo, egy suit talán meg csomó reddot). Ti is kaptatok?
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
Ti amúgy milyen fegyverekkel daráltok? Nekem BAL-25 meg a KF5 jött be, utóbbit sokkal többet használom, majd' minden menetben. Az AK12 akármennyire is magasztalt nekem nem adja...
-
tDr1v3r
veterán
válasz DokiBaxxi #847 üzenetére
Szerintem bug, nálam showcase-ben (amikor a lobbiban vagizhatsz a frissen plázázott cukcsi rucicskáddal) szinte mindig más karakterét mutatja az én nevemnél.
Amúgy tegnap dobott Supply Drop-ban egy piros sisakot, de ma meg "lejárt" és nem használhatom (nem is akarom). Ezeket jelölik külön Elite-nek?
-
tDr1v3r
veterán
válasz bigbadforty #748 üzenetére
Az a helyzet, hogy a CoD-ok a negyedik rész óta nem több évre, hanem egyre készül. Az Activision üzleti modellje az hogy egy évig szolgáltatja hozzá a tartalmat (év végéig az alapjáték pályáit unhatja a játékos, utána a DLC-ket nyár végéig), azután meg átterel téged az új részre. Van aki kajálja, van aki nem. Én ezutóbbi vagyok szerintem.
Az AW viszont pozitív csalódás lett. Mondjuk én a Black Ops 2-t szerettem (van is 30 órám benne, duh), de féltem hogy az SH az MW3 után megint egy sablon valamit rak le... igazából valamilyen szinten ez is az lett, de meglepően jól működik. És vizuálisan se lett rossz, a DoF filter még jobb is több más AAA játékban látottnál.
(#760) atidzsiforc: Semmi. Azt mondja a SH hogy épít a kompetitív rétegre is, de csak konzolon. De ez is csak valami szenvedős izé lesz szerintem a Halo mellett... casual a játék, de jól áll neki.
Az utolsó kompetitív CoD a Black Ops volt szerintem xKMod-dal, de a kutya se játszotta versenyszinten. Pedig menynire jó az egész úgy...
[moderálva]
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz ImpersonatoR #702 üzenetére
Bal-27 egyelőre (grip + az első unlockos sight), de a KF5-öt most többször használom.
(#705) killer095: Addig nem amíg ki nem jön az első DLC és nem látunk belőle semmit.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz #13110016 #461 üzenetére
Nincs rá semmi mód. Ha nem megy a célzás akkor először játssz alacsonyabb érzékenységen, "belekukkantós" célzással.
A Combat Readiness Program-et viszont neked találták ki. Már ha szeretnél multizni... én valószínűleg itt fogok elidőzni még pár hétig.
-
tDr1v3r
veterán
válasz birorichard #454 üzenetére
A Ghosts vicces... ugye XO-ra megkaptam és leginkább ott játszok vele (PC-n retek szar, de ez ugye nem újdonság) de az összes class mellett ott van a zöld felkiáltójel, mindig. Miért? Hát a camo DLC-k... Meg mindenhol a reklámjuk, pl. a Drill Instructor és a Snoop Dogg (amik amúgy még az átlag amcsiknak is ciki) voice pack-ek folyton ott vannak lent a News bar-on. De a többi szar is ami benne van... áh, egy vicc az egész.
Arról nem is beszélve hogy milyenek a DLC-s pályák. Elhagyatott hajó ahol szellem (!) az utolsó killstreak, mexikói izé ahol bajuszt meg revolvert kapsz, etc etc... kabaré.
Alapvetőleg azt rakták össze amit a rajongók kértek - lean (micsodajól megoldva!), balanszolt fegyverek (erről nem nyilatkozok inkább), nagyobb pályák - hát megkaptuk őket, de a végeredmény sz*r lett. És én meg azt hittem hogy az a Sledgehammer miatt lett olyan az MW3 amilyen... hát az IW az bizony egy szar banda.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz birorichard #452 üzenetére
Ráadásul launch day, amikor még a tábor kis töredéke vette meg a játékot... mondjuk a Ghosts 15k körül volt pár nappal launch után (peak-ben nem tudom mennyi), de ez lesz még több is. Ahogy hallom a port se rossz, meg a játék is hozza a kötelezőt... a Ghosts februárban 500k eladott példánynál járt ha jól emlékszem, ez ugyanekkora vásárlási ráta mellett lehet 3x-os fix játékosbázist fog jelenteni.
Ha nagyobb lesz a tábor és lesz alkalmam free weekend alatt kipróbálni akkor lehet bevásárlom én is valakitől kulcs formájában (vagy megosztatom valakivel Family Sharingben).
-
tDr1v3r
veterán
Még töltöm a játékot (30% körül van, meh) így csak limitáltan, de belenéztem a multiba. A Retreat nevű pályát (az egyetlen elérhetőt) próbáltam botok (az egyetlen elérhető ellenfél) ellen, hát nem is olyan rossz... Erősen Crysis 2 multi feelingje van, de tetszik, nem lett rossz. A suit meg... érdekes. Az alap class-eknél a dodge gyenge, de gondolom ez majd boostolható lesz... meg az ugrás se akkora amit Destiny-ben megszoktam. De mint írtam, nem rossz, majd megszokom.
Egyelőre sokkal jobban begyere mint a Ghosts multija.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
Ma nézegettem pár gameplay-t és stream-et, olvasgattam pár véleményt és hogy is mondjam... meggyőzött. Derék beadva, játék megvéve. Már zúg le a BF4 mellett.
Kíváncsi leszek majd a végeredményre. A Ghosts enyhén szólva is kiakaszt (2x is megvan azért mondjuk, oké, Xboxra ingyé' volt), ez nagyon remélem hogy jobb lesz. Ha már sok tavalyi fanyalgót megnyert, talán engem is meg fog... remélhetőleg ebben is lesz annyi lehetőség mint a BO2-ben ami azért nem az az MW3-féle yearly fun szint, és több évig is el lehet vele lenni.
-
tDr1v3r
veterán
Listen server, tehát P2P-s. Én azt gondoltam hogy az MW3 után bedobják újra a szerverböngészős dedikáltas történetet, de hát nem...
(#281) shotika: A BO2 tupírozottja lesz ez szerintem, abban már volt egy egész használható DoF is, amit a Ghosts nem használt mert nagy valószínűséggel külön fejlesztették.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
CharlieIntelen azt írják hogy jó lett a port - meg a játék is. Kíváncsi leszek... lehet PC-re lesz beszerezve ha nagy tábora lesz.
-
tDr1v3r
veterán
válasz wjbhbdux #196 üzenetére
Tiszta C2 az egész... De határozottan nem rossz. Viszont itt se feltétlen lesz erős a level design... a Manhattan-i pálya tetszik, a vulkános meg ez a fehér halas izé már nem igazán. Kicsit töltelékszagú... ez se lesz elsőnapos vétel úgy néz ki.
GTA V annál inkább.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz wwenigma #188 üzenetére
Mennek a szerverek, nyugodtan lehet játszani vele csak nem streamelhetsz belőle. Amit amúgy prevgen konzolon meg se tudsz tenni...
Auto-aim? Hol, pubon? Az sokat nem számít pl. nekem. De te rugozhatsz rajta...
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz laceszgamer #182 üzenetére
Attól hogy kikerül még nem lesz játszható. A SteamWorks csak a megjelenésekor fogja engedni elinditani.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
Már gyilkolják a kiscicákat! Addig nézzétek amíg le nem szedeti az atvi.
-
tDr1v3r
veterán
válasz DokiBaxxi #35 üzenetére
Konzolos bemutató volt. Az MW3 is Sledgehammer munka volt, abban meg volt server browser dedikált szerverekkel anno... talán itt is lesz majd a PC-s variánsban.
Viszont ezt kizárt hogy arra vegyem meg.
-
tDr1v3r
veterán
Co-op scorestreakek, közösen lehet csinálni egyet. So wao.
-
tDr1v3r
veterán
Pontosítok, ez nagyon állat, látszik hogy sokat dolgoztak rajta.
(#30) xxSanchez: Én is... a Ghosts-al csúnyán befürödtem, ez remélhetőleg olyan lesz mint a BO2 ami közel tökéletes számomra.
[ Szerkesztve ]