Hirdetés
-
GAMEPOD
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
@rglaaf
veterán
válasz
CPT.Pirk #16946 üzenetére
A mostani rendszer előnye hogy mindenkinek egyformán jó illetve rossz nincs cfg buzerálás stb feltolod alteren 130ra a fovot majd látsz az ellefélből kb 2x2 pixelt
de no problem, november óta aki játszik a játékkal már hozzá szokhatott volna hogy nem mindenki játszik úgy ahogy az nekünk izlik, én is csináltam párt "tetü" class-t és elő is veszem ha ugy adódik és egyáltalán nem furdal a lelkiismeret ha használnom kell
-
believil
tag
válasz
CPT.Pirk #16516 üzenetére
Hát pl az, hogy a játék egyébként jó, és nagyon hangulatos.
Egyedül a hostrendszerrel vannak bajok, meg a csalókkal... de pl BC2-ben is vannak csalók, lagos szerverek véristvánkák (), és ott meg mindenki egy "messziről lesznájperkedlek téged" típus... tisztelet a kivételnek. Szal sztem a játékélmény bőven tud kárpótolni sokszor a sok rosszért is... na mindegy.
És attól még, hogy sok a csaló mégis mindíg benne vagyok mostanság az első 3-ban...Akkor meg lekakakntom, és örülök,hogy wh-val sem zúzott le a "núbcsíter"..
-
Polllen
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #16324 üzenetére
Ez már szerver függő, az admin alapbeállításon hagyja, akkor ez van...
GrifidAhhoz, hogy én, mint felhasználó normálisan tudjak játszani 2 dolgot várok el a host-tól...alacsony pingek és és akadás mentes játék a többségnek...Na általában ezt az iwnet nehezen hozza össze...Sokszor van az, hogy csak a host-nak van meg az összes csík, a többieknek meg ami esik...és ha kilép és új host, már is a többségnek jó...
12-n voltunk in-game, a host kilépett, így "csak" 11 ember maradt...
-
-
dokee78
félisten
válasz
CPT.Pirk #16216 üzenetére
Gondolkodtam egy ideig,hogy leszedem az eredetit és felrakom az Alteriwnetest és átmásolom abba a mentésem,de csak a DLC-k miatt.
Reklamálni azért reklamáltam,mert régebben amikor megemlítettem az egyik játékkal foglalkozó topikban a törtet egyből letámadtak,de úgy látom már enyhűlt a PH. -
Thome
veterán
válasz
CPT.Pirk #16179 üzenetére
Akkor megpróbálom. A cuccokat már leszedtem hozzá, csak a játékot addig gondoltam nem "peccselem" szét.
VAN der BOSS: Nem szándékom a tűzszítás, de bízom benne, hogy ettől a szartól ami most van jobb lesz. És a DLC-k is ingyenesek, + hamár dedi szervereket megoldják, akkor elég esélyes az egyedi pályák készítése is, hisz a Cod4 pályakészítője alapjaiban nem nagyban különbözhet az MW2-höz képest.
-
Polllen
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #10642 üzenetére
Rossz társaságba keveredtél...Én nov óta talán még mindig egy kezemen meg tudnám számolni hány tuti hekkerrel találkoztam...Az ilyen hostokat kerüld el, rögtön ki kell lépni és nem idegeskedni...Ennyi
Eddig egyszer maradtam ilyen haxoló hoston, hc tdm-n...a gyerek favela-n beállt hátra és úgy osztotta a hs-ket...velem volt vesztére, így 23-nál letk-ztam..."no nuke today"
utána elkezdett engem tk-zni, de ugye több tk után te is bedölsz, mindig hosszabb időre, így a végén kilépett...
polo493
De egy hackerért nem kár, ha kidobják... -
Laraxior
titán
válasz
CPT.Pirk #10564 üzenetére
Sok golyó, két fegyóbol ontom, nem tudnak vele mit csinálni. Hozzá bent van a gyors tárazás, sebzés növelés, meg a scavanger, így elég fasza egy dolog.
ezt igy hogyan? a két fegyverhez kell a blind nem? és egy perknél van a blind és a gyors tárazás is
próbálkoztam összehozni,de nem ment
mondjuk nekem eléggé fontos az FMJ is, amit használok ACRhez is,meg az ACOG is rajta van
próbálok párosítgatni ezt azt,de hát friss CoD-os vagyok -
Polllen
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #10564 üzenetére
Én nem szeretem, amihez meg tényleg jó lenne (rpd vagy thumper) ahhoz meg nincs...
Amúgy ha már ilyen "jóra" sikerült, rakhattak volna még vmi feature-t hozzá, mint pl blood 1-ben az akimbo thompson-hoz...
Van benne valami, bár sokaknál látok akimbo-hoz steady aim-t is...
-
jozefgucci1
addikt
válasz
CPT.Pirk #10561 üzenetére
Szerintem nem csak ,hogy túl pontos ,de túl erős is.Alap fegyó nálam és pont eme előbb említett tulajdonságok miatt szeretem
Svájcinéger .: Egy jó füles amúgy nem hátrány sőt van aki állítja a ninja perket használókat is hallani vele.Nekem pl 5.1-es fülesem van és sokkal jobb így a játék mint a hangdobozokon keresztűl.A többi játékos meg nekem mindíg le van némítva , nem bírom az Ukrán katyvaszt , elég volt általánosban.
-
bandiie
aktív tag
-
C.Brigante
veterán
válasz
CPT.Pirk #3015 üzenetére
értem én, de a vga ram inkább kell a nagy felbontáshoz, nagy moncsikhoz. egy 17"-os 1280x1024 hez szvsz teljesen elég az 512ram, persze vannak gammák amelyek különösen nagy vgaram éhséggel vannak megáldva, (pl stalker és társai) viszont a mw2 sztem nem ebbe a kategóriába tartozik! én is win7-et használok 4850/512-vel és mégis full akadásmentes a játék minden csontra állítva, mint már írtam még az élsimítás is 4x. robbanásoknál sem lassul be. nekem viszont van más nyűgöm, read disc error, na ez a méreg...
-
-
LackoMester
addikt
válasz
CPT.Pirk #2280 üzenetére
a cimborámnál csinálta ezt a COD4-alatt,az istenért nem jöttünk rá mi a baj...ez Hardware hiba.(többször win csere volt-XP,Vista,W7)végül is megoldódott-a memória modulok körül volt a gubanc-meglettek cserélve (az egyik valami végett zavarta a többit-és ezért állt le)a memók és azóta semmi gond-1 próbát megér
-
TMaX
csendes tag
válasz
CPT.Pirk #2138 üzenetére
Készült, csak a COD sorozatban nem.
Amúgy te kicsit félreértettél valamit, volt fejlesztésre idő is meg pénz is csak úgydöntöttek hogy jól megszívatják a PC-s társadalmat, na de most itt jön a poén az ötleteket amiket belezsúfoltak a single-be kitől kaptákHát persze hogy a PC-s cod fanoktól és nem a casual konzoljúzertől. Mondhatni ingyen ötletekből lettek gazdagok, mert sokat beletettek a játékba ahogy volt róla régebben egy cikk is. Amúgymeg a konzol gamékat pc-n fejlesztik, szóval nem sokba lett volna nekik megcsinálni normálisan PC-re is. Lényeg a BF2-őt még mindig nem taszította le semmi a trónról mint arcade modern warfare típusú játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kés topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC
- GAMING Nitro5 GTX 1650 4gb i7-9750H 16gb ram 500gb ssd 17col FHD 120HZ Win11
- Microsoft Surface PRO 3 12col 2K TOUCH Intel core i5-4300 8gb DDR4 ram 256gb ssd win11
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest