Hirdetés
-
GAMEPOD
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nincskedvem
aktív tag
válasz
#10949376 #10683 üzenetére
Melyiket szedjem le? mert az ati.amd mindig a 9.11-et dobja ki X1950re. Nem hoz fel régi drivereket, és a keresőbe sem tudom, hogy mit irjak.
Utána éztem az X1950 topicban, és ott a 9.3at is ajánlották, szóval most leszedem, és kirpbóálom.
Tényleg sajnálom,h magának a játéknak a topicjában irok hardveres gondokat. De az X1950 topic eléggé kivan halva.
-
nincskedvem
aktív tag
válasz
nincskedvem #10678 üzenetére
Na.. Elvileg a DX9emel van baj. Mert CoD2 DX7be nincs semmi baj. De ha átváltok DX9-re rögtön dx hibával leál az egész. Ez driver vagy hardver gond? Esetleg szedjek le DX9-et? Elég nagy gond ez nekem. Sajnálom, h tele offolom a topicot. :
-
nincskedvem
aktív tag
válasz
F e Z o #10650 üzenetére
Mind1. Lejött végül. Felrakta elinditotam. Megy rendesen. De megint vannak feket kokcák, és fps lagg is van. ilyen 10fps. De érdekes CoD2 ugyanúgy megy FIX333 fps 1280x1024be. 9.11-el. Most felrakok valami mást. MErt az ati.amd.com nekem a 9.11et dobta ki.
Valami ötlet? Ki melyiket használja?
Megpróbáljam a régebbi verziót, vagy ujjat?
-
nincskedvem
aktív tag
Tengnap 9óra fele elkezdtem szedni steamrol magát a játékot, és éjszakára úgy hagytam a gépet. Akkor kb 20% letöltésnél tartott. Most pedig 2% frissitésnél. A steam mappába 7gbnyi MW2 van. Most szedi tovább, vagy valami nem jó? mert akkor még most sem kapcsolom ki a gépet.
-
nincskedvem
aktív tag
válasz
SipiBcs #10617 üzenetére
@Undoroid: Remélem most nincs igazad. De most toltam vele picit megint jóvolt.
@SipiBcs: Inkább ujra rakom a gépet, és lerántom steamröl a gémet. Már tényleg zavar, h semmi sem jó.
Ha lejött, és felraktam. Majd irok. Kb holnap.
Jut eszembe: most próbáltam menni cod4ezni, és olyan hangot adott, mint mikor egy valami külső cuccostt csatlakoztatok a géphez vagy valamit, pl usb-s dolgokat. Na olyat hangokat ad a gép, majd dx hibával leál a cod4. Mind1 ujra rakom a gépet.
Köszönöm mindent. Akkor majd irok.
-
nincskedvem
aktív tag
válasz
nincskedvem #10598 üzenetére
huha. sajnos van egy kis probléma. az már megjhavult, hogy a szöveget normális irja, és semmi baj nincs, csak néha gondol egyet, és a levegőbe száló levelek stb átvált nagy fekete kockává, és a célkereszt 4 csikja, is ful fekete. Majd a gép kifagy teljesen, és csak resivel tudom ujra életre kelteni a gépet. Valami tipp? A driverel lenne gond, vagy hardver? De a cod4 müködik normálisan tehát nem értem.
Remélem tudok segíteni.
-
nincskedvem
aktív tag
na sikerült. felraktam a 9.11-et, és müködik. a warezesel is. köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Formula-1
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Óra topik
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ukrajnai háború
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- További aktív témák...
- Eladó Asus Prime H410M-K R2.0 mATX alaplap - 1 év garancia
- Sony DT SAM 50 1,8 Sony A opc. (Le-Ea3)Sony E új állapot , doboz
- 32Gb Samsung 2x16GB DDR4 2666MHz M378A2K43DB1-ctd asztali számítógép RAM (memória)
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB
- DELL Latitude 3480 I3-7100U 8 GB 128 SSD 14" HD laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest