Hirdetés
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Last Epoch
- PlayStation 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Steam topic
- Gran Turismo
- Alkoholista nevelde
-
GAMEPOD
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
"hogy modos csapatként kezdték anno a BF1942-vel"
Ők csinálták az 1942-t is, a modder csapat pedig csatlakozott hozzájuk akik a Desert Combatot csinálták.
Azért a Dice is csinált régebben pár lehúzást, pl a BF2 kiegészítők (1-2 pálya + pár új jármű volt mindben), meg a BF2142-höz is a Northern Strike. Viszont a BF2 kiegészítőket most ingyenessé tették az 1.5 patchel, meg a Heroes is ingyenes (mégha tényleg nem ér 100 ft-ot se) szóval azért nem lehet rájuk rosszat mondani.
A BC2 vmi rohadt jó lesz. -
keIdor
titán
Én se vagyok statvadász, mint mondtam ez is csak véletlen lett ilyen, általában a lista közepén szoktam lenni. De most végre sikerült ez is, azért örülök neki.
A jó társaság nekem is fontos, ezért jártam eddig mindig külföldi szerverekre.
MOD-okkal nem játszom, erről nem tudok nyilatkozni, viszont az alapjáték az, amit szeretek a mai napig. Még az UO-t is.
Én 2 évet adok neki.LamaCube: Én is kb. 2003-ban kezdtem, és nekem bejön.
Mondjuk ha jó társaság, akkor én inkább választom az igazi életemet a virtuális helyett... 4 évig voltam mindig klánban, méghozzá nem is gyengékben, én is jól játszottam még régen. Mára "kinőttem" belőle. Nem tudok és nem is akarok minden nap játszani 2-3-4 órákat...
-
keIdor
titán
Engem egyik korlátozás sem zavar. Sose bántottam a WideScreen-t.
Én nem vagyok tipikus magyar gamer, aki csak azt nézi mikor jut nagyobb előnyhöz, mint a másik... no comment!
Fair Play!Mod: A tipikus magyar gamer-t nem rád értettem, szóval no offense, de aki emiatt nem veszi meg a játékot, mert nem lehet szarrá configolni, az biztos nem azért játszik, mert szeret, hanem azért, mert szeret kitűnni a tömegből.
Én ilyen korlátokkal is képes voltam arra a stat-ra. Más is képes, hiszen véletlen lett ilyen, nem skill... -
Enton
addikt
"We would like you to play the game the way we designed and balanced it."
Szeretnénk ha ugy játszanál a játékkal ahogy azt mi megalkotuk és beállítottuk.
Mert szerintük az mire jó?
Hova lett a COD fejlesztőgárda??? Szerintük mitől lett sikeres eddig a game???
Biztos nem a megkötött kéz, vagy a pár órás single kampány miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- E-roller topik
- Túra és kirándulás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 9900K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest