Hirdetés
-
GAMEPOD
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trident28
tag
Én x-fire-al vettem fel mindig. Tény, hogy laggol felvétel közben rendesen. Ahogy pl.:[itt is látható]. Fraps-nál én is a 30mp-s limittel szívtam és a vége az lett: -annyira már nem is érdekelt az egész, hogy idegeskedjek rajta!
-
Undoroid
őstag
Köszi!Jó vétel volt,megbízható embertől!
Ha ugyanilyen rendszerű lesz a COD7,mint a COD6 (gondolok itt a Steam-es,IW-netes dolgokra),akkor bizony messziről elkerülöm!Még egyszer nem fogok pénzt adni egy ennyire gyengére sikerült valamire!
" Ja bocs, elfelejtettem, hogy már nem codozol " Tegnap is toltam a MW1-et ErikSon-Fórumtársunkkal,de hamar meguntam!Annyira keményen tolta most is,hogy alig maradt Nekem ellenség...
" nem nagy fáradtság " Hidd csak el,hogy sokaknak az!
MW1-topikban is sokszor kérnek segítséget!Menet közbeni lefagyások és egyéb dolgok miatt!De az adatlapjuk nincs kitöltve és a kérdésükhöz sem írnak semmi támpontot...harapófogóval kiszedni belőlük az infókat!
-
Undoroid
őstag
Szia!
Meg fogom kérdezni...
Jó videó és nagyon ügyes a srác,de azért megnézném ugyanezt a mutatványt a PC-s változaton is!Nem hinném,hogy sikerülne ott is összehoznia!Kissé más a hitbox !
Jó megfigyelő vagy!
Már régen megszabadultam a MW2-től.Néha-néha még olvasom ezt a topikot és alkalmanként hozzá is szólok a dolgokhoz...
A gépem már rendben van!Vettem egy elég jó VGA-kártyát és most nemrégen egy új viskót is!Az adatlapomon mindig az aktuális gépem szerepel!
Veszem a fárattságot a kitöltésére!
Ha mindenképpen COD-ot szeretnél velem tolni,akkor szóba jöhet még a COD2 vagy a MW1!Természetesen mindkettő origi...
* * *
" egy helyen éledtek újra és kapták a choppert folyamatosan, ezért rinyált a gyerek, hogy coldbloodedje van és mégis lelőtte. " Igen furcsa tud lenni,amikor -egyedül- a semmi közepén kiszed a chopperrel!(saját tapasztalat!nyilván csalt a srác,mert a killcamban csak a fákat láttam,de már az első lövésre eltalált,nem lőttem és teljesen 'láthatatlan' voltam) ...de a spawn-pontnál természetesen érthető a szitu!
Az első hang nagyon komoly volt!
* * *
-
jozefgucci1
addikt
Szerintem túlreagálod a dolgot , nem kicsit.Kicsit összefüggéstelen a dolog még 3. olvasásra is , de nem baj.
Attól mert Winnie kolega írt valamit az még nem jelenti azt hogy úgy is van.A HQ fogalásról és védésről szól .Ha valaki egyedűl ismétlem egyedűl jár HQ-ra és csak idézem " :-védheted kívülsől,
-védheted bentről, mert idézem -foglalhatod -nál nem szeded össze a nukot soha az igenis egy kemper.
Mondom ezt úgy hogy 2007-óta van folymatosan 3 HC HQ szerverünk és még két Moha szerónk.Ebből a legrégibb benne van a legjobb 100 között és nem az országos viszonylatban .Szóval nekem ne mond hogy mi a hq.
Tovább nem kívánok ezzel foglalkozni ,mert kezdene átmenni "nekem erősebb az apukám " stílusba és ez nem az én szintem.
-
jozefgucci1
addikt
Ahogyan írták ,olvasd el mit írtam aztán ha megértetted reagálj.A TE véleményeddel vagy egyedül.Ezt a haver féle személyeskedést pedig itt el kéne felejteni.Szerintem mi nem játszottunk egy homokozóban.
Ez a fórum pedig pont ezért van , hogy a játékkal kapcsolatos észrevételeinket megosszuk egymással.Nekem volt egy és szerintem többen egyetértettek velem.
Amúgy 24 killnél lövöm én is a 25.-ket , de a 24 -et nem úgy lövöm hogy szarrákempelm a hq-t.
Amúgy tőled idézek .: BY Zefír "A rushos classal voltam, ami alabol bentvan ump, az uavot öszekéseltem, hq-felé, felvettem egy ak-t lekempeltem hq-ban, és lőttem a dobot, 4kill meglett, herrier lehív, összelődte a csoppert majdnem, picit rásegítettem kepből, de respawjukra ráláttam végig.
Aztán chopperrel csak öltem őket respawnután rögtön. Szal tehetetlenek voltak ˇ"Erre reagáltam igazából .
Tomic
ont hogy azért írtam , mert tdm játékmódban kihívás a nukot összelőni .Respect
-
BigStraw
senior tag
Hát mindig mikor kijössz a játékból akkor megkérdezi hogy fel akarod-e tölteni vagy le akarod törölni ha meg mondjuk csak simán kijössze belőle akkor meg megmaradt a videó valahol Program Data/Xfrire/videos-ban ha jól emlékszem a helyére
És igy nem szükséges feltöltened meg asszem birod még kicsit élesiteni más programokkal és ugy feltölteni !!!
-
gYaLo
őstag
Szóval...
Megnyitod az Xfiret -> Eszközök -> Videó fül -> Felül videó engedélyezése kipipálás, mellette írja h Key binding: Scroll Lock + V
Szóval akkor tudsz majd vidit felvenni, ha a Scroll Lock + V -t megnyomod.Középen:
Video Capture Options:
Frames Per Second. érdemes 100 ra állítani, hogy ne laggoljon...
Teljes méret vagy Fele méret ugye a videó méretét állítod be.Alatta:
Video Capture Folder:
beállítod, hogy hova mentse a vidit...
Készülj fel, hogy mondjuk egy 20mp-es videó lehet ilyen 4-5gb is...Alatta:
Audio Capture Options:
Hang rögzítése: fel tudsz venni stereo keverőről vagy esetleg mikrofonrólNagyjából ennyi
-
Winne
nagyúr
Remélem is, gömbhalat ettek, polipot nyersen, vákumcsomagolt malájkurvákat árultak a túristáknak, meztelenül végigrohantak a parton délután kettőkor, lefotózták a monokiniző nagymamákat földig érő mellekkel, bekötött szemmel száguldottak a tengeri banánon, és így tovább...
-
-
Winne
nagyúr
Na jó, de a gép multifunkciós, egy konzol meg játékra való. A konzolnak max a gép mellé van értelme, nem is lehet összehasonlítani őket. Kb. mint a motor és az autó esete. Mindkettővel lehet ugyan utazni, de az egyik négy kerekű, a másik meg kettő, az egyikkel gyorsabban lehet haladni, de mindkettővel elérsz a Tescoba kifliért, és az egyiken elázol esőben, a másikban meg nem.
Na jó szerintem kifáradtam, megyek is aludni. Mindenkinek jobb lesz így...
-
Mappa
addikt
mármint hogy összegyúrták vagy hogy egyre fogyunk ?
mert van az a játékos aki a csalók miatt nem játszik és van a másik verzió hogy kitették a sok szemét csalót(a bossék föntrűűl) ezért csappant meg a szám ..de kérdem én 30.000 ről 20.000 re ..majd 10 ezer csaló kipucolása? sanszos hogy elkedvtelenedtek a fairplay gamerek és hanyagolják eme gyöngyszemet
én a lvl 70 gyerekeket imádom ..feltoljuk lvl hackre a statot mert az ugye jól néz ki stb azt ilyen 2/24 statokat csinálnak ..uninstall az ilyennek na mind1
amúgy szvsz nekem a 10. prestige jel ...az a koponya aranytalléron elég ócska
a 9. az jól nézett ki
-
SipiBcs
őstag
G18 akimbo silencerrel.... no én ezzel tudom az ellenfelet halálra idegesíteni.
Mellette ninja pro, stoping power és persze a Bling. Nem is csodálom, hogy ilyenkor lenooboznak! Jah elsődleges fegyver meg sniper thermal távcsővel, FMJ-vel!
Én a srácnak csak annyit írtam volna, hogy király vagy... tdm-en is menne?? Vagy csak a CTF-ben tudsz tdm-et játszani és lelőni mindenkit, aki egyébként a módnak megfelelően a zászlóért küzd?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest