Hirdetés
-
GAMEPOD
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
albert8
veterán
válasz
tupacamaru #22299 üzenetére
LOL szép tejesitmény
-
albert8
veterán
Ma lőttem
JUMP/noo zoom / headshot
-
LamaCube
addikt
Nem vagyok egy nagy játékos, de velem tutira nem játszottál és ezt sok ember elmondhatja erről a fórumról. Sajnos nem tolod már, így nincs is értelme a szájkaraténak, hogy ki-kit húzna le
Pedig jó társaság van itt a fórumról. Lehet csak keresni kellett volna csapatokat és privátban warozgatni csak úgy szórakozás képen.
Egyébként nem értem mi a problémád, ha csapatban toltátok nem hiszem, hogy sokat vesztettetek. Mi nemigen vesztünk, ha összejön a csapat és jó párszor csalók ellen is hoztuk a mapokat. A sárkány ellen sárkányfű az orvosság. Tehát , ha Gl-t tolják be kell vetni ellenük a Gl-t és megkapják az áldást.
Abban egyetértek és már 1 éve is írtam, hogy cod1-2 óta erősen óvodás szintre hozták a codot sajnos. -
Undoroid
őstag
Szia Proky!
Nagyon félre értettél!Nem a Te -játékban nyújtott- teljesítményedre értettem az előző hozzászólásomat!
Eszembe sem jutna!
Amíg játszottam ezt a játékot,akkor leginkább a csapatomat védtem a "légi áldásoktól"!Még az ellenséges UAV-t is azonnal lőttem nem figyelve a gyorsan fogyó lőszeremet!Nem érdekelt,ha netán negatív lett a statom,ha végig jól éreztem magam!Ha kemperbe botlottam,akkor AZONNAL ment az utolsó helyre a GL!Nem álok le vitázni,alkalmazkodom...Aztán elkezdett rendetlenkedni az akkori VGA-kártyám (majd tönkre is ment) és borzalmas FPS-lagok közepette próbáltam játszani!Majd -átmenetileg- egy kölcsönkártyával toltam,de ekkor jelentek meg egyre sűrűbben a "furcsa dolgok" a hostoknál...WH,AIM vagy mindkettő,stb...itt lett elegem ebből a játékból és hamar el is adtam!Mivel nem sűrűn játszottam csapatban(ismerősökkel) így ez volt számomra a legjobb megoldás!
* * *
Jól látod!Kicsit félre érthetően fogalmaztam!
-
busman
veterán
"1300 játék óra 110 vagy 120.000 ölés után abbahagytam ezt a mocskot. Alapban ez a legjobb COD (kihajlás nélkül is talán) "
Akkor lehet,hogy tényleg valaki ügyesebb párszor levadászott azon húztad fel magad ennyire...
Amúgy miért kellet hozzá ennyi idő ,hogy rájöjj ,hogy ez egy mocsok... -
Proky
senior tag
válasz
Undoroid #22285 üzenetére
Barátom rossz dologgal találtál meg, nem az zavar ahogy írtad "állandóan lelőnek" mert ez nem igaz, különben nem olyan lett volna a statom amilyen (jó pár emberrel játszottam innen, nem nagyképűség, de nem hiszem hogy nagyon lehúznának....) Engem az zavar hogy minden új FPS részben konzol klón, ugye ott kell pár segítség hogy elvezhető legyen, illetve minden olyan játékos is tudjon párat ölni aki a COD2-ben 1-57 statot tudott volna csak felmutatni.... Van még egy ellentmondásos is, 18-as korhatáros játékot minél több kis 10 éves tudjon "játszani"
A játékosokat nem minősítem, bár soha nem fogom megérteni hogy akinek nem megy csak így a játék, az miért játszik vele, viszont a k@cs@g IW barabones mintára pld. berakhatott volna "antilama" címszóval olyan modokat hogy ezek a sz@rok nincsenek benne, garantáltan nem lenne benne noob pár kivétellel... Nem lett volna kivitelezhetetlen. Kedvencem amikor a legprecízebb csapatjátékban, HC SD-ben a kis csótány szokásos GL-el kezd..... Te meg próbálj meg csapatban normálisan játszani.
-
rétisün
veterán
akkor asszem ezzel itt végeztem is.....a múzeumban talán lövöldözök még egy kicsit, meg megcsinálok pár spec. küldetést, de összességében azért ez nem az a végeláthatatlan játékmenet, na.
szigorúan saját vélemény, de nekem pl. a wolfenstein, meg a singularity is jobban tetszett, mint ez a darálás....
-
Undoroid
őstag
Szia!
Csalók mindig is voltak és sajnos mindig is lesznek...
A használt fegyverekről pedig annyit,hogy ha már bent van a választhatók között,akkor SENKI se akarja megtiltani a használatát,mert szerinte az olyan-amilyen!Alkalmazkodni kell másokhoz és kész!
Ha valakit zavar az,hogy állandóan lelövik az próbálkozzon más taktikával vagy menjen sakkozni!
Az Iwnet + Steam kombináció Nekem sem nyerte el a tetszésemet...szépen fogalmazva!
* * *
ITT már Proky leírta az egyik lehetséges választ a Pinges-gondodra!Próbálj meg új hostot keresni (lépj ki és vissza) és így talán nem ugyan abba a rossz hostba tesz vissza...
-
Proky
senior tag
Pld én. Mint írtam egy hónapja, 1300 játék óra 110 vagy 120.000 ölés után abbahagytam ezt a mocskot. Alapban ez a legjobb COD (kihajlás nélkül is talán) de: IWNET + Steam a legsz@rabb combó a világon, vagy az egyik, vagy a másik nem megy, vagy a csapatot szétdobja. Kib@szott sok csaló, + a sok csíra a G18 akimbo, commando perk, vagy GL+RPG és scavanger vagy one man army perket nyomja, mert nem képes normálisan ölni, mert Super Marion kívül mással nem tud normálisan játszani. Akkor még nem beszéltem hogy a csapatban van több 120/10 Mbites netes, erőműves társ, erre 5-en együtt bekerülünk egy lobbyba és valami szibériai betárcsázós netesnek adja a hostot, amit megértenék ha az összes játékos a környékén lenne, de nem német-francia játékosokkal nyomjuk 500-as pinggel. Volt példa hogy Canadai cssapattal rakott össze..........
-
bul07
nagyúr
régen itt is volt pár ember aki tervbe vette az elégetését
-
rétisün
veterán
végigjátszottam, fejbedobtam a shepherdet késsel, ahogy kell. ennek ellenére a főmenűben csak 50.1%-nál tartok....azért, mert nem szedegettem össze a laptopokat, vagy mert csak közepes fokozaton játszottam, vagy hogy van ez?
ezután már csak a múzeumos rész van, de az nem hiszem, hogy majdnem 50%-a lenne a játéknak. -
@rglaaf
veterán
válasz
jozefgucci1 #22272 üzenetére
én is mindent kiprobáltam már de nekem se akar müködni
-
tupacamaru
veterán
válasz
jozefgucci1 #22272 üzenetére
Az MW2SA.exe fájlt rendszergazdaként futtasd. Legalábbis nekem ez volt a baj az elején. Vagy esetleg töübb háló kártya van a gépben??
-
jozefgucci1
addikt
Tupa vagy Winnie valaki el tudná küldeni PM-ben az Admin progi működésének lépéseit ?Esetleg va vagytok TS-n este akkor zavarhatlak titeket ezzel ? Tegnap vagy egy órát szívtam vele ,de nem működött. Bejött az oldal ,de nem látott játékosokat , pedig én voltam a host.
Köszi előre is.
-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru #22270 üzenetére
Gondoltam hozok a csapatnak egy Happy Meal menüt, de úton odafelé rajtaütés szerűen megjelent pár támadó kóbor és hanyatt kellett vágnom magam... Ennyit a közösségi munkáról...
-
busman
veterán
válasz
tupacamaru #22264 üzenetére
Már láttam párszor én is.
-
dnelb
veterán
Egy gyors kérdésem lenne csupán, van már /record a játékban ?
-
busman
veterán
válasz
tupacamaru #22262 üzenetére
-
tupacamaru
veterán
válasz
jozefgucci1 #22253 üzenetére
Igen, az elején még Alter-en játszottam, de találtam itt a PH-n egy kihagyhatalan vételt. Csak azért vettem meg.
Azóta nem is játszottam csak az origi-vel.
busman Orosz testvéreinknél lesz az olcsóbb is.
4k-ért tudtam volna akkor venni eredeti be nem regisztrált MW2-őt.
-
busman
veterán
Megveszem ,ha 5K lesz
-
-
Winne
nagyúr
válasz
Polllen írta be nemrégen egy link társaságában a programot. Azt feltelepíted, elindítod a játék előtt, nyomsz egy gombot, majd mész fel játszani. A belső böngészőben beírod a címet, ami ble van írva, majd amikor host vagy, látni fogod, hogy kik játszanak, a nevük mellett pedig lesz egy ban gomb. Megszakítja velük a kapcsolatot és timeoutolnak szépen pár másodperc múlva.
@b1zarre & Lackó: bizony-bizony, szorul a hurok.
-
LackoMester
addikt
válasz
Igen a Tupa kezdetben alterozott, ez igaz.
Ez a kis program, Steamen keresztül működik, használják mert kell, sajnos.Ha te vagy a Host akkor ezzel a progival kidobhatók, az emberkék, persze szigorúan a csalók.
Én sem kötekedni akarok, ha kicsit nyers voltam bocs. -
Laraxior
titán
válasz
pár hsz-el ezelőtt van belinkelve egy kép,hogy látni lehet a gamerek IP-címét...és egy kisablak,nah az lesz az
-
jozefgucci1
addikt
Tudom ,hogy eredetin vagytok hisz toltuk már párszor együtt , de akkor hogyan ?Ó mester taníts !
Lacko .: Tupa régebben tolta alteren nem vagy keverem vkivel ?Mint ahogyan az írásomból is látszik nem kötekedésnek írtam , de én abban a hitben vagyok ,hogy nem lehet eredetin a csalót kidobni.
-
LackoMester
addikt
válasz
jozefgucci1 #22249 üzenetére
Bizony Jozef most nagyon mellé lőttél, mi nem alterozunk.
Megoldható teljesen legálisan a Steamen keresztül is.
Winne nemmondod, most megijesztettél.
-
Winne
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #22249 üzenetére
Tévedsz! Eredetin játszunk és ott dobáljuk ki az embereket.
@Lackó akkor élvezd ki a társaságunk, mert aki kikerül, azt vissza nem engedjük!
-
jozefgucci1
addikt
Elmondom .: Ő főleg alter IW-n tolja és ott lehetséges a kirúgás.Kár hogy én és a legtöbb itt tartózkodó nem ott játszunk.Persze a lehetőség adott mindenkinek.
Amúgy aki annyit tolta az MW2-t , mint a többség innen annak nem éri meg az a max 10K?Megint ellennénk egy évig.Vagy egyszerüen kivártok ?
-
Cadal
őstag
válasz
tupacamaru #22243 üzenetére
"Ha csal akkor repül.
Ezért jó többen játszani mert akkor tőlünk van a Host általában."
Gyakran vagyok host, de ezt a kirúgást nem mondanád el hogyan kell csinálni, mert sokszor nagyon pofátlan csíterek vannak a lobbyban. -
Winne
nagyúr
válasz
LackoMester #22244 üzenetére
Vagy mindekinek megveszed és megyünk együtt tolni?
-
Winne
nagyúr
Akikkel szoktam játszani, azok közül kikmaradnak a MW2-n előreláthatólag?
-
Edem05
őstag
EZ nagyon megalázó!
-
Trident28
tag
-
Trident28
tag
Ez nagyon komoly!
-
LackoMester
addikt
válasz
tupacamaru #22227 üzenetére
-
@rglaaf
veterán
-
albert8
veterán
válasz
tupacamaru #22227 üzenetére
Ja ezt néztem én is már kitudja hánynál járok de az a kibaszott láda még nincs meg
-
tupacamaru
veterán
válasz
LackoMester #22221 üzenetére
-
nanus
senior tag
Sziasztok!
Legyen valaki olyan jó és mondja meg mit kell tennem hogy ezt a portrét megkapjam -
LackoMester
addikt
válasz
tupacamaru #22220 üzenetére
Köszönet.
-
tupacamaru
veterán
válasz
LackoMester #22219 üzenetére
De, délután felteszem.
-
busman
veterán
válasz
LackoMester #22217 üzenetére
Tupa biztos lőtt róla!
-
busman
veterán
válasz
LackoMester #22215 üzenetére
Sajna az nincs
-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru #22208 üzenetére
-
tupacamaru
veterán
THX a gémet.
Már csak 20 Sabotage győzelem kell.
-
mrhitoshi
veterán
Üdv!
Segítséget kérnék, hogy meg lehet azt csinálni, hogy vissza lépni Prestige-ből ? Lehet elég idióta kérdés, de el b@szták a fiókomat, mégpedig úgy, hogy felléptek hackelt szerverre, és ott mindent feloldottak.
Csoda, hogy nem bannolták le a fiókot...
-
RMZ250
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Óra topik
- Asztrofotózás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Netfone
- Autós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest