-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeeterssoN
őstag
válasz PeeterssoN #31256 üzenetére
Közben rájöttem! Nem szereti ha a steam be van kapcsolva! Amiota nincs probléma nélkül működik!
Azért gondolhattam volna hogy a kettő együtt nem lesz pariba![ Szerkesztve ]
-
PeeterssoN
őstag
Steamen belül hol találom a validáló kódót? Valamiért nekem nem irja be alapból a játékban pedig kéne hogy müködjön az egyik szerver illetve most perpillanat egyik sem megy.
-
PeeterssoN
őstag
Sziasztok! Gametrackeren kivül van más alternatíva? Mert nekem folyton kilép a lite valami hibára hivatkozva (win8.1 és win 10 is eljátszotta) és a szervereket így nem tudom elindítani, csak játékon belül amik iszonyatosan rosszak!
-
PeeterssoN
őstag
válasz PeeterssoN #31225 üzenetére
Na most sikerül elindítani game trackeren keresztül, csak most meg állandóan kéri szerverindításkor a pb enabled-et. Amit ugye átállítottam, de valahogy mire újra indítanám trackeren keresztül, ugyanúgy kikapcsolva látom a beállításoknál! Ezt lehet valahogy rögzíteni? Mert csak átállítani lehet, de sem apply sem semmi nem írja hogy fixálva van a beállítás.
Tudna valaki segíteni? -
PeeterssoN
őstag
Hali megint!
Mindig csak a problémák!
Nekem mindegyik szerver laggol megakad úgy percenként 2 mpre és így kb esélytelen a játék. 10 megás netem van. Régebben (2010-2014) is kb ennyi volt és nem voltak ilyen problémáim még a gépem is gyengébb volt. Egyszerűen nem értem. Steam bekavarhat offline is? (most nosztalgiábol vettem meg steamre is)[ Szerkesztve ]
-
PeeterssoN
őstag
-
PeeterssoN
őstag
Sziasztok! Engem hq szerver érdekelne! Tudtok ajánlani?
-
PeeterssoN
őstag
Sima Hq hc szerveren jàtszil még valaki?
-
PeeterssoN
őstag
válasz // Chaka // #30888 üzenetére
Ajaj.
-
PeeterssoN
őstag
válasz jaffa 2843 #30885 üzenetére
Ok most nem azzal van a baj hanem az én telepítő cd-mel.
-
PeeterssoN
őstag
válasz PeeterssoN #30883 üzenetére
Már megint én!
Sajna nem tudom telepíteni "cédéről"... Menet közben megáll/megakad a telepítés, pedig semmi hibája nincs a cd-nek.
-
PeeterssoN
őstag
válasz jaffa 2843 #30882 üzenetére
Köcce!
-
PeeterssoN
őstag
Szeretném újra előveni eme kedvenc játékomat. Eredeti a játék de patchelni kell.
Melyiket? 1.6 és 1.7 elég?
Illetve punkbusterrel vannak gondok?
Főleg Hq szerverre mennék orig beállításokkal. Van még ilyen? -
PeeterssoN
őstag
Na akkor erre írjatok már egy hasznosat!
-
PeeterssoN
őstag
Halihó!
"connection to server is time out"
Már megen ebbe a problémába ütköztem, de nem találom a megoldást rá!
Mit is kell itt csinyááni? -
PeeterssoN
őstag
Nyelvtanzseni.
Amúgy készültök rá keményen Sipi?
OLD oder SoH ? -
PeeterssoN
őstag
..lehet azért akar cd kulcsot cserélni?
bann van rajta? -
PeeterssoN
őstag
válasz // Chaka // #29132 üzenetére
Nem csak ilyenek hogy csapatüzenet meg színezés és egyéb...
marec1122: Köszi ezeket én is megtaláltam, de nekem több kell, de azért kösz!
[ Szerkesztve ]
-
PeeterssoN
őstag
Csátok!
Tud valaki egy olyan oldalt ahol részletesen olvashatok bindelési szabályokról , leírásról?
thx -
PeeterssoN
őstag
Ez szinte hihetetlen!
gtx 275 tel nem volt ilyen stabil fpsem!
Köszönöm Vanirnak a tippet és mindenkinek aki segített![ Szerkesztve ]
-
PeeterssoN
őstag
Szerintetek egy shappire ati radeon x1950 pro 256mb ddr3 256bit kártyával lehet stabilan 125fps-t produkálni multiban g850 proci 4gb ddr3 ram mellett?
[ Szerkesztve ]
-
PeeterssoN
őstag
válasz // Chaka // #29096 üzenetére
Nálunk előszeretettel alkalmazzuk a sunyiságot!
Így lehet igazán szűrni ki tartja be valójában a szabályokat nem csak akkor mikor fent van egy admin.[ Szerkesztve ]
-
PeeterssoN
őstag
Sziasztok!
Egy nehéz kérdés:Melyik jobb cod4 alá: 9800gtx+ vagy 4850 illetve 4870 valamelyike?
thx
-
PeeterssoN
őstag
válasz PeeterssoN #29051 üzenetére
De csináltam még egyet azzal sem indul el a szerverre csatlakozás!
Sőt ha nem Xfire n keresztül szeretnék felmenni, hanem a játékon belül, nem lát egyetlenegy szervert sem! Pedig eredeti a game.Az uac-ot hogy kapcsolom ki illetve mi az?
64 bites oprendszerem van: a 2 Program Files mappa van; az egyik Program Files (x86) ban van az Activision, számít hogy ebbe a PF(x86)ba került a cod 4?
[ Szerkesztve ]
-
PeeterssoN
őstag
Helló!
Nincs profile mappám és nem tudok csatlakozi szerverre idő túllépés miatt!
Eddig ment, most ez az új móka!
Eredeti van fent, de eljátszotta ezt törtel is.
Előzön/ nem eredetire/ rátoltam egy levelhacket mert már untam a sokadik újrakezdést.
Most nem akarta felrakni.
Tehát a kérdés hol a profile azon belül a players mappa? -
PeeterssoN
őstag
-
PeeterssoN
őstag
Hali!
Tudtok nekem videokártyát ajánlani amivel már zökkenőmentesen lehet multizni.
80 vagy 125 fps stabilan meglegyen, semmi sallang beállítás nem érdekel
csak a felbontás. /1024x 768/
Durván olcsón (10.000.- alatt vagy még lejjebb!) 5000 ért már nem is álmodozom de hátha!
vennék egy vga-t, csak nem nagyon ismerem őket! -
PeeterssoN
őstag
Hi!
Most már direct x hiba is van!
GTX 275 a kártya elfelejtettem írni, ha számít ez valamit. -
PeeterssoN
őstag
Helló Skacok!
Tudom, hogy már kismilióan kérdeztek rá erre az iw3mp dologra de nekem sehogy sem akar összejönni!
Esetleg vki küldene egyet?[ Szerkesztve ]
-
PeeterssoN
őstag
Sziasztok!
cvar developer 1
Ezzel a hibaüzenettel kidob a szerverről a 0 ra állítás sem segített.
Valakinek vmi ötlete? v cfgben kéne állítani vmit?
[ Szerkesztve ]
-
PeeterssoN
őstag
válasz MasterDeeJay #28182 üzenetére
Nahát! Tényleg ne csodálkozz ha kivágnak!
dudu5130: Én sem arra gondoltam, hogy csal, hanem hogy nem képes betartatni a szabályokat és ezért mindenki kirakja!
[ Szerkesztve ]
-
PeeterssoN
őstag
válasz MasterDeeJay #28178 üzenetére
Biztos oka van annak ha mindenhonnan kivágnak!...
-
PeeterssoN
őstag
HC HQ ra szeretnék stratégiákat, védő/támadó perkösszeállítás stb.
Minden infót, tanácsot szívesen fogadok!
-
PeeterssoN
őstag
válasz Corleone33 #27999 üzenetére
Azért még mindig jobb mint MW2.
Itt tudsz ellenük tenni, viszonylag sokat. Cod 6 esetében meg elveszik az ember kedvét a játéktól. -
PeeterssoN
őstag
válasz #40835072 #27972 üzenetére
Kezdj el feljárni szerverekre, különböző típusú játékokra; promod, hq, sabotage, stb., és amelyik bejön(játszhatóság szempontjából) olyan szervereken játssz.
Nehéz találni igazán jó szervert, de ha sikerül akkor járj oda fel gyakran "mutasd meg mit tudsz", no nem kell hogy pro legyél vagy azzá válj. A lényeg , hogy játékstílusoddal, a szabályok betartásával, sűrű teamspeak használattal (megismerjenek személyesen is) lehetőséged nyílik egy nagyobb klán tagjává válni egyszóval kiérdemelni. No nem kell itt hónapokban gondolkodni, de min 1-2 hét kell hozzá vagy 3 !Van gyorsabb megoldás is: Mindenhol érdeklődsz hogy van e tagfelvétel.
[ Szerkesztve ]
-
PeeterssoN
őstag
válasz Idiofil #27918 üzenetére
Mi is kérjük a játékosokat hogy ne legyen fekete a shotja. Sőt információt is kap erről a honlapunkon.
Csak abban az esetben kap; megjegyzem elsőre csak kicket, ha nagyon gyanúsan játszik és nem hajlandó együttműködni!
Én és úgy tudom a többi admintársam sem vágott ki még senkit, csak azért,mert fekete valakinek a shotja.Szerintem többet elárul, ha figyeled a gémert játék közben és még általában a nevek is sejtetnek valamit. pl PRO , PeNis , COD4kiNG, stb
[ Szerkesztve ]
-
PeeterssoN
őstag
Győri felderítők HC HQ nem pub, állandó admin jelenlét!
[ Szerkesztve ]
-
PeeterssoN
őstag
válasz Gyula84 #27734 üzenetére
Sziasztok!
Találkoztatok egy connectálóval a szervereteken, akit nem tudtok kirakni?
A rendszergazdánk szerint egy programmal csinálják, ami mindig újracsatlakozik, nem a mi szerverünk az első.
Nem tudjuk kirúgni,bannolni! Visszajön ráadásul 2 mp alatt cserél cd-kulcsot is.
Az IPt letiltottuk, de valahogy megkerülte.
... elég valószínű, hogy nem az a valódi címe, csak valamiért azt küldi a szervernek.
A neveket is letiltottuk, de az sem hatott.
Restart sem segített.
Tartományt nem szeretnénk tiltani, túl sok embert érint. Így felesleges is lenne.Egy ismerős olyasmit mondott, hogy szolgáltató letiltása a tűzfalról, megoldja a problémát mert náluk is ez volt és, hogy ez valami spam vagy mi a szösz.
Valóban , már sok szerverről eltűnt, de nemrég vissza tért hozzánk, ráadásul , már szaporodnak. -
PeeterssoN
őstag
Sziasztok!
Megoldható a cod4ben a két monitor használat?
Mert nálam nem akar összejönni! PLS HELP!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autóhifi
- Windows Insider Program
- Poffsoft off-ja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
- 14 gen i5 PC Garival
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 512G NVMe / 500w! BeszámítOK
- Latitude 7320 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest