-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavicssli
addikt
az baj hogy ezzel az infoval csak a sok tizenéves csitereknek hasznos akik csalnak..Én személy szerint most hallotam róla először!De ááá kezd elmenni a kedvem... mindenhol csak csalókról vagy csalásokról lehet olvasni!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Napster01
tag
cső, voltunk fennt a mapon, elég jónak tűnik, de még rengeteg a bug, pl. kb 6 helyen el lehet hagyni a pályát jump nélkül, meg néhol furcsák a lezárások de alapjába véve jó, + én hiányolom a házak belsejét, gondolom sok munka de majd vmi v2-be már ablakok meg ház teteje, esetleg 1 titkos létra a daruk tetejére vagy hasonló bejönne
_.(-.-)._
-
Balinov
titán
csak reménykedek,hogy egy új mapeditor megoldja ezt a trollémát..
Kérdésem lenne: minap vettem észre a következőt:
1.5-s patch,multi. kábeltv-s net, 30-40-50 közötti stabil ping. FF 2.0.0.12 1-2 lappal böngészek,majd beröffentek egy S&D szerót (vagy a Ph!-sat,vagy KLT-sekét,nemtom,lényegtelen).Kivág,hogy server is for low ping players only! Mondom anyád,hát nem ló a pingem. Atl+TAB, böngésző bezár,konzol, reconnect egyből beenged, <40.-es ping. Máskor meg simán megy úgy,hogy egy gmail és egy phs- ablak van.ftp/http letöltés nem volt,torrent sem.Zavarni hálistennek nem zavaró,csak marha érdekes.Másnak nem tűnt még ez fel?
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 FIGHTER Eladó!
- HP ProBook 6475b : AMD A6-4400M / 8GB DDR3 / HD 7520G / 256GB SSD
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 HELLHOUND Eladó!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest