Hirdetés
-
GAMEPOD
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
knbs
senior tag
válasz
dome911 #1236 üzenetére
Errol eletemben nem hallottam,hogy csak Steam-es lesz a cod....
Nemtudom,hogy igaz-e a pletyka nincs idom most utannanezni,de szerintem marhasag,sima kacsa.... (remelem
Aki esetleg talal errol valamit,esetleg hivatalos kommentet akkor azt szivesen vennem,dolgozm nincs idom most vegigsurfolni a netet ez utan -
knbs
senior tag
válasz
dome911 #1224 üzenetére
Nem olvastam vegig a honlapot,azthittem azert a lenyeget leirjak legalabb
Szoval maga a Steam, egy kizarolagosan online-rendszer ertem ez alatt,hogy akinek nincs internete az sajnos kimarad a dologbol.
Abbol kiindulva,hogy nemtudod mi a steam kovetkezik,hogy a counter-strike nevu jatekkal sem jatszottal gondolom.(ahoz ugye elengedhetetlen,najo vannak warez valtozatok persze)
Ezek utan,hogy neked miert jo?... A tendenciat kovetve,egyre tobb jatek lesz elerheto online,ezalatt azt ertem,hogy megvasarolhatod online,es nem kapsz kezzel foghato dolgot,csak hozzaferhetoseget a megvasarolt jatek letoltesehez. Ezzel szerintem mod van joval olcsobban adni a jatekokat,mivel nincs szukseg kezzel foghato mediara,amin tarolnad a jatekot.( peldanak okaert,ugye cod2, most en nem akarok fikazni egyetlen cd-shopot se, de az ara a boltokban eleg magas,steam-en keresztul vasarolvva mar csak 30 dolcsi azaz 5500Ft kb)
Nemtudom,hogy ez neked pozitiv,vagy negativ,mivel tudom sokan ugy vannak ha mar fizetnek valamiert,akkor kapjanak is kezzelfoghatot erte. Nekem nincs szukseg ra,de ezt mindenki eldonti maga.
Szerintem a Steam(es persze a jovoben alakulo hasonlo rendszerek)-e a jovo -
knbs
senior tag
válasz
dome911 #1039 üzenetére
ERted,csak azon rokonyodtem meg,hogy egyre tobbet olvasom,hogy a sok mazsola irja a postokat,hogy nem megy ez ,nem megy az ...meg ilyen jatekkal van gondom,es utanna jon a problema forrasa,hogy Vista-n probalkozik...
Semmi bajom a Vista-val, nek meg tetszik is,de meg sokat kell varni,mig az osszes driver kiforrja magat... ennyi.
Probabol en is kiprobaltam persze.
[Szerkesztve] -
Of Doom
csendes tag
Sziasztok! Igazából fogalmam sincs, hogy hova forduljak a problémámmal, gondoltam, hogy ide írok. Szóval, leszedtem a No One Lives Forever 2-t, és az a problémám, hogy felraktam, és amikor elindul a játék, akkor a reklámok alatt még van hang, viszont ha bejön a játék része, akkor semmilyen hang nincsen, még a menüben sem....
Szerintetek mi lehet a gond?
-
robekri
addikt
Először is a szín kódok:
Először is egy Alt Gr+3-t nyomunk és utána lehet választani a szinek közül!
Ha valaki esetleg nem ismerné a szín kódokat akkor leírom:
1 - piros
2 - zöld
3 - sárga
4 - sötét kék
5 - halvány kék
6 - rózsaszín
7 - fehér ( deafult )
8 - bordó
9 - szürke
numerikuson a 0 - fekete
Ez után belépünk a játékba majd előhívjuk a consolt ( aki nem tudná a 0 gombbal )
miután előhívtuk a consolt ezt a parancsot írjuk be:
/bind (tetszőleges gomb pl: F1, F2...) ''say ( ide jön a szöveg)''
1-2 bind amit én használok ( deatHunter ) :
/bind F3 ''say ^7Detonated!!''
/bind F1 ''say ^1Double ^4Kill!!''
/bind F4 ''say ^7Low ^1Health!! -----''
/bind F5 '' say ^1Head Shooot!!''
/bind F6 ''say ^2Wicked Sick!!''
/bind F12 ''say ^3Besze'lj csak nyugodtan...e'pp ta'rat csere'lek!''
/bind - ''say ^7Hello ^1A^7GYM^2K^3!!!''
Üdv.: Robe -
robekri
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest