Hirdetés
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- World of Tanks - MMO
- Ashes of Creation (MMO)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- Last Epoch
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD
A Call of Duty játék sorozat következő része, ami a Modern Warfare 3 nevet viseli.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
bognar110 #4583 üzenetére
Nálam elmondom hogy mi a gond. Persze kevés órám van még benne, tehát szoknom kell, de az esetek többségében az az általános, hogy mindenki megelőz. Nem feltétlen azért, mert lassú vagyok, hanem mert hamarabb vesznek észre, hamarabb lőnek. Valami nem okés a játékkal, vagy a lag szól bele ennyire durván. Van hogy leszednek, de a látóterembe nincs senki...Megnézem a killcam-ot, és a killcam azt mutatja, hogy az ember kajak elém ugrott és úgy lőtt le, amiből én nem láttam semmit. Nagyon sok ilyen halálom van hogy elvileg killcam szerint látnom kellett volna, játék közben mégse láttam.
Ez a tipusú játék akkor lenne számomra nagyobb élmény mint bármelyik fps, ha nem lennének szerver gondok, hiszen alapvetően ez a rohangálós, ki látja meg a másikat, és reflexből lövésnek ez lenne az alapfeltétele.
Sajnos így, az van előnyben, akinek a legkissebb a lag.
Sokat játszom vele, a játékmódok tetszenek, változatos, full Quake 3 feeling modern köntösben, de nem megy a játék a fent említett okok miatt. Ha tartósan ezt fogom tapasztalni, hamar el fog menni tőle a kedvem. Vannak olyan körök, amikor nem hogy az 1-1 k/d, de még a 0.5 k/d se megy...Lőni azért tudok, mert nem ma kezdtem. BF3 sokkal jobban megy, holott ez az arcade, nem az. Aki azt mondja itt nehezebb lőni, igaza van, de nem a játék felépítése miatt, hanem a hálózati késések miatt. Van hogy az egér bal gombját (lövés) se érezékeli a játék olyan gyorsan mint ahogy megnyomom.
Ha meg kell fogalmaznom a BF3 és az MW3 közötti különbséget, az jut egyből eszembe, hogy ez egy rohangálós bohóckodás, ahol igazából a fejlődés sem egyenesen arányos (G36 hatványokkal szarabb mint a SCAR mégis jóval később unlockolható) míg a BF3 sokkal több kreativitást, komolyságot követel meg.
Nem vagyok egyik játék elvakult rajongója se, de a BF3 klasszisokkal sokoldalúbb.
Az hogy játékélményben is, annak nagyban köze van a lagokhoz, és a host rendszerhez.
Új hozzászólás Aktív témák
A PH, MW3 közössége.
Mi a teendő ha valaki hackelt lobby- ba fut.
Mindenki győződjön meg itt mennyire elég a gépe.
Egyéb videok: single és egy csokor multi.
A játék hivatalos oldala.
Egyéb elérhetőségek Facebook , Twitter.
Érdekességek: totalcod.hu .
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Interactive Brokers társalgó
- Bitcoin topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gmail
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest