Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz Chaser #84848 üzenetére
Izzadós vagyok és szemüveges. A kontaktlencsét nem bírom, nem nyúlok a szemembe, más se tegye.
Eltartott egy ideig, hogy kikísérletezzem, melyik a nekem való lövésszemüveg, ami nem párásodik és hogy is kell ehhez felöltözni.
Ja, az előző szemüvegem 10 évig bírta, nagyon drágának kell ahhoz lennie, hogy a kontaktlencse versenyképes legyen... A mostani szemüvegem kb 2 éves, 65k-ba került. Cilinderes, -3D, fényre sötétedő lencse, Hoya vékonyított, üveg, UV-szűrő, antireflex, párásodásgátló, Police keret.
Párom munkájához elengedhetetlen a kontaktlencse, mert egyszerűen vannak olyan eszközök, amik szemüvegben használhatatlanok. Ő is végigjárta a maga kálváriáját annak idején, míg eljutott egy kontaktlencsére specializálódott szemészhez és optikushoz.Én kértem időpontot az SZTK-ba, benyögtek 3-4 hétre egy időpontot. Ha sürgős volt, akkor mondtam, hogy eltört a szemüveg, munkám során autót vezetek és szemüveg nélkül nem tudok. Akkor menjek fel, várjak. 30 percen belül fogadtak, elláttak becsülettel.
nyilván mindenki maga tudja neki mi az ideális - így van. Ezer bocsánat, hogy felhívtam erre a figyelmed.
zsolti72837: a gép mér valamit, ami szerinte jó volt nekem. Betetettem a mért értékű lencsét, szokatlan volt természetesen, de pluszt nem jelentett. Kértem, had olvassak már. Majd kértem csak úgy a poén kedvéért ugyanott a megszokott lencséből egy próbaolvasást, az is ment természetesen.
A szem azért egy alkalmazkodásra fogható jószág. Ja, és az optikus nem jött rá, hogy cilinderes lettem idő közben, a szemész viszont igen.iszilard: voltam én is projektmenedzser, hangzatos megnevezése volt ezt annak, hogy én vagyok a tápláléklánc legalján.
Zsmester89: még egyszer leírom, keress helyben szerelőt. Márkaszerviz meglesi neked korrektül. Nyilván pénzbe kerül, de még mindig olcsóbb, mint a 16 alu lengőkar cseréjét autóvásárlás után kicsengetni...
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opel topik
- Google Pixel topik
- Filmvilág
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN