Új hozzászólás Aktív témák

• macilaci78

nagyúr

válasz Chaser #84848 üzenetére

Izzadós vagyok és szemüveges. A kontaktlencsét nem bírom, nem nyúlok a szemembe, más se tegye.
    Eltartott egy ideig, hogy kikísérletezzem, melyik a nekem való lövésszemüveg, ami nem párásodik és hogy is kell ehhez felöltözni.
    Ja, az előző szemüvegem 10 évig bírta, nagyon drágának kell ahhoz lennie, hogy a kontaktlencse versenyképes legyen... A mostani szemüvegem kb 2 éves, 65k-ba került. Cilinderes, -3D, fényre sötétedő lencse, Hoya vékonyított, üveg, UV-szűrő, antireflex, párásodásgátló, Police keret.
    Párom munkájához elengedhetetlen a kontaktlencse, mert egyszerűen vannak olyan eszközök, amik szemüvegben használhatatlanok. Ő is végigjárta a maga kálváriáját annak idején, míg eljutott egy kontaktlencsére specializálódott szemészhez és optikushoz.

Én kértem időpontot az SZTK-ba, benyögtek 3-4 hétre egy időpontot. Ha sürgős volt, akkor mondtam, hogy eltört a szemüveg, munkám során autót vezetek és szemüveg nélkül nem tudok. Akkor menjek fel, várjak. 30 percen belül fogadtak, elláttak becsülettel.

nyilván mindenki maga tudja neki mi az ideális - így van. Ezer bocsánat, hogy felhívtam erre a figyelmed.

zsolti72837: a gép mér valamit, ami szerinte jó volt nekem. Betetettem a mért értékű lencsét, szokatlan volt természetesen, de pluszt nem jelentett. Kértem, had olvassak már. Majd kértem csak úgy a poén kedvéért ugyanott a megszokott lencséből egy próbaolvasást, az is ment természetesen.
    A szem azért egy alkalmazkodásra fogható jószág. Ja, és az optikus nem jött rá, hogy cilinderes lettem idő közben, a szemész viszont igen.

iszilard: voltam én is projektmenedzser, hangzatos megnevezése volt ezt annak, hogy én vagyok a tápláléklánc legalján. :W

Zsmester89: még egyszer leírom, keress helyben szerelőt. Márkaszerviz meglesi neked korrektül. Nyilván pénzbe kerül, de még mindig olcsóbb, mint a 16 alu lengőkar cseréjét autóvásárlás után kicsengetni...

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

Új hozzászólás Aktív témák