Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manky
csendes tag
Na, megcsináltam, amit javasoltál. Most sikerült megírnom egy Philips dvd-r -t elvileg 8X-osan, de a gyakorlat más lett. http://users.atw.hu/ml789/alcohol.jpg
Pedig nem a gépem lassúsága volt gond. http://users.atw.hu/ml789/proci.jpg
Most mi legyen? Vissza a garanciába? Van még más ötletetek? -
Manky
csendes tag
A gépem: MSI KT-4V alaplap Via KT400chipsettel, 300W táp (ez nem kevés?), 512MB PC2700 DDR RAM, Samsung SW252F cd író, meg egy régi 4X-es Philips cd író, Seagate 60GB 7200RPM-es wincsi, Geforce 4 MX 440 64MB
Lehet igazad lesz. Telepítek majd egy alaplapi vezérlőt. Lehetőleg a legújabbat. A BIOS-ba az a 32bit transfer mode be legyen kapcsolva? Mindegyik eszköznél ezt külön be kell kapcsolni. -
PPeter
addikt
A legnagyobb hiba az, hogy nem olvastál utána itt a PH (vagy bármely másik népesebb) fórumban, hogy mit érdemes, mit szabad megvenni. A BTC a legsz@rabb író az egész piacon. Hardveresen hibás konstrukció, a firmware frissítéseik néha visszafelé butítják a termékeket, rengeteg kompatibilitási hiba van velük. Takaríts le minden CD/DVD-író programot, emulátort a gépről, csak a Nero maradjon, abból is a legújabb és próbáld úgy. Milyen alaplapod van, milyen chipkészlettel? Telepítettél külön ATA/IDE drivert az alaplaphoz?
-
Manky
csendes tag
Helló.
Nemrég vettem egy BTC dvd írót. Minden szép és jó, csak ne írná ki állandóan dvd írás közben, hogy kommunikációs hiba. A DVD+RW lemezeket viszont hibátlanul kezeli. A kábelezéssel nincs gond. A firmware-t is nemrég frissítettem. Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Ukrajnai háború
- RAM topik
- Renault, Dacia topik
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...