Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
válasz sittes79 #2336 üzenetére
Nem müködik semmi konkretan.A gränätok nem critelnek, ergo nincs ammo regen es nincs shield visszatöltes se.Moze shieldes robbantos buildje konkretan kuka. Ha viszont a granatok nem ugy müködnek ahogy kellene, akkor moze-nak nincs semmi elet/shield visszatöltese kb., nem tudom igy hogy fog egyaltalän müködni a kari.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
vvega30
senior tag
-
-
sp8787
addikt
válasz sittes79 #1404 üzenetére
Igen de ezt sztem ugyis javitjak.
Is, plusz van meg egy par random(ha jol tudom) modifier de igazandibol az 1-2 az nem veszes.
Linkeltem egy ilyet a Legendary-krol de berakom ujra
All Legendary Weapons List Borderlands 3
Mondjuk ha majd lesz vmi osszefoglalo lehet bele lehetne rakni.@(#1405) Deck
Vagy csokkent.Pl. emeli a Pistol Damage-t de csokkenti az Assault Rifle Damage-t.
Ha jol tudom akkor ez random megy vagy mintha olvastam volna olyat ,hogy hetente.
Na ezt full nem tudom.[ Szerkesztve ]
-
freezer922
aktív tag
válasz sittes79 #1346 üzenetére
Én valami 37-38 voltam story végén, elmentem kva nehezen mayhem 1-en loot tink farmra (előtte is voltam mielőtt nerfelték), onnan kiesett egy cocky flanker ami az egyik legerősebb/bugosabb shotgun és utána kb. nem volt problémám tyreen farm-al először mayhem 1-en majd kis gearrel 3-on és hipp hopp lvl50 az ember.
Most viszont újra kezdem új karakterrel és most tapasztaltam, hogy a guardian statokat megkapja az alt karakter Nézem miért robban fel minden headshot-nál mindenki és akkor nézem, hogy ugyan nem tudok bele nyúlni low lvl karin de ha mást nem az effekteket onnan megkapja.
Azt akarom még most csinálni új karin, nem tudom mennyire fog menni, hogy ezen tényleg 90%-ban fő mission max. boss újra ölésekkel xp/gear miatt fejlődés közben de mellék küldetéseket kihagyni. Azokat majd tvhm-el visszamenőleg lenyomom csak kérdés mennyire leszek low lvl így mindenfele[ Szerkesztve ]
-
bunfi
őstag
válasz sittes79 #690 üzenetére
Az manapság mindenben benne van, de azért váltottam olyan jelszóra, ami random és sehol máshol nem használom.
Meg ahogy nézem open-source, valószínűleg már keresztre feszítették volna, ha valami turpisság lenne benne.
[ Szerkesztve ]
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
Yutani
nagyúr
válasz sittes79 #628 üzenetére
Instant Gaming ezt írja a kifizetett előrendelésemre:
Expected delivery between September 12 afternoon and September 13 23h59.
Pre-orders are usually delivered the day before the official release date to allow you to pre-download the game but we cannot always guarantee it.
[ Szerkesztve ]
#tarcsad
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- BestBuy topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Eredeti játékok OFF topik
- Egy korszak vége
- Milyen processzort vegyek?
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest