-
GAMEPOD.hu
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz vitaro #12801 üzenetére
Na igen, hamarosan review time. Én is nagy valséggel megveszem, szürke forrásból kijön 37 euróból az alapjáték, annyit még hajlandó vagyok adni érte. Battle.net-en felvesztek?
Prolixus05#2983
(#12800) Edem05
Mondjuk a PvP része PC érdekes lesz így, hogy kontrollerrel is lehet játszani és ott van aim-assist...a topicjában megy is az agytépés emiatt. Warlock nekem sem jött be, pedig így látatlanban biztos voltam benne, hogy a space magic karakter kell nekem. De ez a glide-os dolog ami neki a double jump-ot helyettesíti rettenetes. Ha megveszem tuti Hunter-rel kezdek az tűnik a leginkább noob friendly-nek szerintem.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest