Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amartus
senior tag
válasz [Prolixus] #10829 üzenetére
Az egyik, amelyiknek gondoltam, az commando. Miért csak annak?
Istenem, tele van csillagokkal...
-
törölt tag
Az automatából kivehető egyetlen használható ar a kerblaster. Az viszont minden kasztra ráhúzható. Szerintem ez ilyen általános tévhit, hogy commando kezében használhatóak csak. Igaz van olyan skill, ami kimondottan azt húzza, de arra hülyeség pazarolni mivel az egész játékra alapból jellemző a gyatra assault rifle kaszt és annyit nem tesz hozzá sajnos. A torgue fegyverek húzhatók a "do or die" skillel, de akkor le kell mondani vagy a dupla ágyúról vagy annak slag-es verziójáról.
-
.LnB
titán
Ezt már én is figyeltem, gondolkodtam is, hogy nem igaz, hogy nekem sose esik valami jó assault rifle.
De mesélek nektek egy mókás dolgot. Tegnap nézegettem a táskámat, és pont az assault rifle-k között kutakodtam. Egyszer csak láttam, hogy van egy ami több mint 100k-t ér. Mondom wtf? mi ez? És egy Legendary, eddig nem vettem észre, pedig lvl45-ös. És, hogy ez hogy lehet? Egyrészt nem használom azokat a rifle-ket. Másrészt színtévesztő vagyok Ez elég szívás. Nem mondanám durvának de a zöldet és a narancssárgát itt konkrétan összekevertem. Ez akkor a legrosszabb mikor sok item van a földön egy boss után, és azok a "nyalábok" amik jelzik milyen itemek, ott nehezen veszem észre a Legendary-ket
De így is jól nyomom[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest