Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
verybigboy
senior tag
Igen, én voltam ki "hackelte" ... "felnyitotta" az M3-at ... még képeket is posztoltam a forumba ... biztos emlékszel!
Nekem itt az a kérdésem, hogy ha együtt hallgatom, hallgatnám az M3-at és az M4-et, az M4 hoz-e dinamikába, mélyhangokba több "vastagságot", kitudja-e egészíteni az M3-at, vagy mint valaki itt írta, a kettő 2 teljesen más karakter, így nem igazán lennének összeegyeztethetőek. Ezt nem tudom, s erre nyilván csak olyan valaki tud választ adni, kinek mindkettő birtokában van, Ő hallja, Ő tudja megmondani jól össze tudnak dolgozni vagy sem.
Nem félreérteni, az M3-ak csodálatos hangra képesek, ezzel semmi gond nincs, tényleg meghazuttolják azt amit az ember róluk gondolna, csupán nekem az alsó tartományban még több kellene, azon kellene javítanom, vastagítanom, hogy érezzem is és picit vastagabban is halljam a mélyeket a zenékbe/filmeknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest