-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@vee
őstag
válasz Janusz001 #3184 üzenetére
Bolt papert raksz a fegyódra és próbálsz valamennyi távolságot tartani. Mikor támadnak, kikerülöd és odaszurogatsz nekik. Na meg a körbe körbe szaladgálás. Vagy csak kicsit távolabb maradsz és nagyon figyelsz, ha támadnak, lősz és próbálsz backstabolni.
[ Szerkesztve ]
Ja
-
d@vee
őstag
Fele HP-val? A fejlesztők kínjukba már nem tudták mit tegyenek bele szint.
Jó a játék, meg minden de 1-2 dolog annyira felesleges. Pl. Ha már olyan nehézre akarták tenni, miért lehet 20 hp vial nálam egyszerre alapból? Sosem DS-eztem, mégis kitoltam pár nap alatt, a lemezt pedig visszatettem a tokba. 10/8 simán a játék, szép, érdekes, hangulatos, kihívással teli, de ez sem tökéletes.
Most hagyom kicsit ülepedni, a chalice-ok miatt majd előveszem még. Elég sok hozzá való tárgyam lett a végére, szóval bőséges tartalom van még benne az első végigjátszás után. Na meg az igazi final boss-al sajnos nem találkoztam.Ja
-
d@vee
őstag
Nightmare Slain...végigvittem Moon Presence nem volt meg, valamim nincs hozzá.
Viszont Gehrman elsőre megvan Odamegyek, mit sem sejtve, pár golyóval, molotov, stb...kifogyva. Mikor felállt a kis székéből, na mondom nagyszerű. Beszari taktikát követtem, jó távol voltam tőle. Mikor támadni akart, akkor meg belelőttem egyet, sikeres stun, backstab. Így elég egyszerű volt. Mondjuk mikor felugrott és suhintott a kaszájával, nem volt vicces. Majdnem az összes hp-mat lekapta vele.[ Szerkesztve ]
Ja
-
d@vee
őstag
válasz #10186752 #3152 üzenetére
Nem is tudtam, hogy vannak quest line-ok Ha ezeket nem csinálom meg, attól még teljesíthető a játék? Illetve eddig egyetlen npc-vel találkoztam, valami hollóképű nővel, talán orvosnak volt öltözve, nemtudom. Még a játék első boss-a előtt találtam meg. Adott néhány tárgyat, de ennyi. Tegnap visszamentem, gondoltam legyepálom, hátha dob valamit, de eltűnt onnan.
Ja
-
d@vee
őstag
Hát nemtudom milyen nehézségűre mentem, de valahol az elején sok volt a patkány. Mentem előre egy percet, egyből valami boss-ba akadtam, ki is csontozott (ui.: megtaláltam, Undead Giant).
Mentem vissza farmolni simán a pályákra Viszont 3 boss megvan.
Witch of Hemwick második nekifutásra. Ez iszonyat könnyű volt. Nem tudtam hogy ott boss lesz, csak besétáltam a trerembe, aztán látom az élet sávot alul, na mondom fasza. De az a nagyobb sétálgató enemy nem is törődött velem, így én se figyeltem. Sajnos így hátulról be is abrakolt Második menetben sima ügy lett a dolog.
Utána mentem Vicar Amelia-hoz. Ez meglett elsőre, szerintem túltápoltam magam hozzájuk. 47-es szinten állítottam be, direkt fejlődtem Darkbeast Paarl-hoz, véletlen kötöttem ki itt is. Kicsit trükkös volt, mert töltögette visszafelé a saját hp-ját.
Na mondom ha ez is megvan, a villámcsontvázkutya már gyerekjáték. Első körben félig tudtam legyepűlni a hp-ját. Sajnos sarokba szorított.
Második nekiugrásra vettem molotov-ot, meg fire paper-t. Így már könnyebb lett, fél hp lekapása után szinte csak a földön hevert szétesve.
Most kapcsoltam ki a ps-t, sztem mára elég ennyi[ Szerkesztve ]
Ja
-
d@vee
őstag
Tegnap én is belevetettem magam, hozzáteszem sohasem DS-eztem. Legelső ellenség megölt kétszer, na mondom jól kezdődik Aztán egyre jobban belejöttem, már nem ölt meg mindig egy sima sarlós paraszt, mikor nem figyeltem.
A játék tetszik, van benne kihívás. Viszont az alap ellenségek is tudnak trükkösek lenni, pláne ha beszorítanak valahová.
A hídon lévő boss-t harmadjára, a temetős csávót megintcsak harmadjára tudtam legyakni. Nálam ez a hármas bűvös szám, mivel a Blood Starved Beast is sikerült harmadik nekifutásra. Ma estére sikerült eljutni az áramos boss-hoz, nem tudom most hirtelen mi a neve. Kétszer nekifutottam, de nagyon erős hozzám, felesleges még próbálkoznom. Sajnos 30.000+ blood echoes ottmaradt így.
Ami nagyin idegesít, a templomban lévő zsákos pap szerűségek. 1 rúgás és kifektetnek. Most pár napra pihentetem, hétvégén nekiugrok megint.[ Szerkesztve ]
Ja
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest