Új hozzászólás Aktív témák
-
[amne]
senior tag
válasz VladimirR #198 üzenetére
Annak ellenére, hogy én is router problémára gyanakszom, bár akkor a másik gép miért megy kifogástalanul amíg a torrentes nem (lsd.: lenti kiegészítés), tehát ASUS WL520G router, ami ára alapján nem kéne, hogy gagyizzon, de nem tudom.
Esetleg ha van egy kis időd, MSN-en felvehetnélek? Nem akarom teleszemetelni a topicot.
[Szerkesztve] -
[amne]
senior tag
válasz VladimirR #196 üzenetére
Igen olvastam a topic első postjait - hasznos is volt, viszont nincs ADSL-em, chellos vagyok - de sajnos a probléma szerintem egyikre se áll. Egyrészt ''viszonylag'' kevés a leecher, ~6000 a ~14000 seedhez. Másrészt, nem magyarázza semmi az internet lassulását. Továbbá azt vettem észre, hogy ha kilövöm a torrent klienst, továbbra is marad lassulás (viszonítás: a router admin felülete is eszméletlen lassan jön elő! Meg merem kockáztatni, hogy lassabban mint a többi oldal.) Ezekután ha a routert újraindítom, akkor a net megy rendben.
Kis kiegészítés, de azt hiszem fontos: miközben nálam fut(na) a torrent és lassú a net, addig a másik gépen a net reccenés nélkül működik. Megnéztem még mindkét gépen a pinget router felé a kérdéses időszakban mindkettő <10 ezredsec.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
#7 3-as pont
Ja igen, olyan torrenteket próbáltam amiknek 10000 feletti seedjük van, ezekből olyan 40-60-hoz tudok csatlakozni, de csak 4-5-től jön ténylegesen?!
igen, ez sajnos nevezheto normalisnak
ami a kapcsolatok szamat illeti, egyfelol te sem biztos, hogy sokkal tobbet tudsz letrehozni (nezd meg a torrent progi beallitasainal az egy torrentre eso es a globalis kapcsolatok maximalis engedelyezett szamat, es esetleg emeld meg kicsit (de a win nem nagyon szereti, ha 150-200 felett van, mert a sok time_wait nem tesz jot neki
vagy megeshet az is, hogy azoknak erte el a kapcsolatok szama a maximumot, akikhez kapcsolodnal
es egy ekkora swarm-ban megeshet (gondolom a 10k seederhez jar 10-20k leecher is), hogy a seedereknek, meg ugy mindenkinek, akihez kapcsolodsz, elfogyott a szabad slot-ja -
[amne]
senior tag
üdv ismét,
Miért van az hogy se utorrenttel se bittorrenttel nem megy a letöltés 25-35 KB/s fölé? Oké, nyilt torrent oldal, mivel nincs sehová se jogosultságom, de azért ennél volt már jobb is. Illetve még onnan gondolom, hogy probléma van hogy amikor bármelyik torrent kliens fut, a net haldoklani kezd, tehát az oldalakat elkezdi betölteni, pillanatok alatt 100%-nak jelzi, de csak rá pár másodpercre rá jönnek be a lapok.
Router osztja a netet, próbáltam wifin és kábelen is. Port forwarding okénak tűnik mivel mindkét kliens (utorrent zöld pipa, bittorrent online port open) ezt mutatja. Lenne valakinek ötlete?
Ja igen, olyan torrenteket próbáltam amiknek 10000 feletti seedjük van, ezekből olyan 40-60-hoz tudok csatlakozni, de csak 4-5-től jön ténylegesen?!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
pzstm
titán
válasz [HUN]Zolee #193 üzenetére
Nem....de egy másik oldal sem megy
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
[HUN]Zolee
őstag
sorozatos oldal nálatok se megy?
''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
-
zoltanz
nagyúr
Elindult az első hazai publikus bittorrent trackere is, sok sikert.
-
VladimirR
nagyúr
a torrentvolve nem az azureus alapu cucc volt? mert ha igen, szerintem attol se varj semmi jot, ami az eroforraskihasznalast illeti (sot, remlik, hogy neztem a p1-en azt is, de tobb perc utan sem jott be az index - flux-nal legalabb ment, megha rendkivul lassan is)
a localhost-os eleres egyebkent nem nagy problema, ssh tunel-el megoldhato -
ngabor2
nagyúr
a flux iszonyú erőforrás-igényes. hárman torrenteztünk egy szerveren, nem volt gyenge vas, de összesen 8 torrent alatt 10-es loadot csinált... ami nem egészséges.
jelenleg 2 ''távoli'' torrent-lehetőségem van, az egyiken windows 2003 server fut, és távoli sztal eléréssel megyek rá, uTorrent fut rajta, egy másikon meg linux, ott rtorrentet használok. ez karakteres, de nagyon jó (persze vannak hibái, de minek nincsenek...). még majd megpróbálom a torrentvolve-t, webes felülete is van, csak nem tudom, hogy csak a localhost-ra, vagy távolról is. -
Franky3
csendes tag
Sziasztok!
Lenne lehetőségem 100M-s szervert üzemeltetni. Erről szeretnék torrentezni, és szeretném ezt másokkal megosztani. Teljesen kezdő vagyok a dologban, értem ezalatt hogy pld. gondolom linux kell a biztonságos üzemeltetéshez, PHP, Apache, MySQL. Ezen kívül a torrentflux progi amiről tudom hogy használják. De ez csak egy kliens? Szóval segítség kellene, hogy be tudjak üzemelni egy ilyen okosságot. Ha valakinek van kedve és ideje részletesen, ha nincs, tőmondatokban segítsen nekem. Eddig sajnos nem sikerült ilyen embert találnom, tehát nagyon bízok az itteni társaságban. Ha nem publikus akkor aki segítene, engedje meg hogy felvegyem vele a kapcsolatot MSN vagy Skype formájában! Nagyok köszönöm előre is a segítséget!
Fra -
chungee
addikt
Nem tudjátok mikor lesz az aszfalton 200ezer férőhely? Van ott egy távoliismerősöm és nem naon figyeli, hogy van-e meghívója. Ciki lenne mindennap rákérdezni.
-
pzstm
titán
-
VINIKOR
senior tag
Panda Internet Security 2007-et használ valaki? A benne lévő tűzfal jól használható torrentezésre? Jól elküldi a trackernek az adatokat?
-
X@b3e
addikt
sziasztok, mostanában kezdtem el torrentezni, µTorrent 1.6.1-et használom, SMC router mögött, de feltölteni0,2-0,8k közt szokott csak általában
Adtam 10 slotot, nincs limitálva a feltöltés és nem fut más netforgalmat generáló progi sem a háttérben... Mitől lehet ez? Router miatt? A kliens által felkínált portot használom, 1-2 alkalommal 10-20k feltöltési sebesség is volt, de ez az 1k alatti a jellemző... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
sekli
addikt
uTorrent-tel meg lehet oldani, hogy kimentem a .torrent file-okat, ami a listaban van? BitLord-dal tudom, hogy meg lehetett csinalni...
-
rii
nagyúr
válasz VladimirR #173 üzenetére
aham, köszi..... aszittem valami böngészőbe beépülővalami
van olyan nyitott torrentoldal,m ami csak ennek segítségével halnadó leölteni ... :-/ ja és méga az ingyenes 14 naphoz os kártyaszámot kér (-:
úgyohy most a többi torrentoldalon kell orvosságit keresni
köszi a help-etpiros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
mi az az usenext?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Vapor
aktív tag
ha rtorrentben lekorlátozom a feltöltést pl. 50k-ra akkor milyen bill. kombonációval tudom megint off-ra állítani?
PSN ID: SaLa17
-
ftc
nagyúr
speciális port blokkolás....csak ennyit sikerült róla megtudnom...ez ellen lehet valamit tenni?
fullra nem megy már a torrentek.... -
törölt tag
nabakker, mondom akkor regelek, mert par hete minden ok nelkul nem tudtam belepni
erre kiirja, hogy username already exist, megprobaltam belepni a regivel, es lass csodat, mukodik
mod: vmi nem jo, az emailcimnel rossz levelcim van, az aranyom 0 viszont a felhasznalonev + jelszo az muxik...
[Szerkesztve] -
sekli
addikt
válasz Winner_hun #158 üzenetére
hat en ramentem, hogy Calibrate line, es nyomtam egy speedtest.net-es testet..., mondjuk nem is jo, de megadni nem lehet itt semmit sehol... (v3.22)
-
dany27
őstag
válasz Tele von Zsinór #160 üzenetére
azaz??
-
tr00p3r
addikt
a ''függetlenségen'' most free regisztráció van!
1471 aktív torrent és összesen 2011 torrent van az oldalon!
21,696: Regisztrált Felhasználók
22,000: Max. Felhasználó
hajrá -
dany27
őstag
válasz Tele von Zsinór #155 üzenetére
utorrent 1610!!
De nem értem mi lehet :S -
Winner_hun
titán
válasz VladimirR #153 üzenetére
Rájöttem hogy cfost pár perc alatt be lehet állítani.
bemérési adatok törlése ---> elindítani valahova egy feltöltést ahova mehet full sávszéllel, ott nézni a feltöltési sebességet, aki tudja, hogy neki mennyi, (esetleg cfos nélkül nézte) az ha látja, hogy megy a full sávszéllel fel, akkor leállítja ---> letöltés indít, ha lehet látni hogy max sávszéllel jön le akkor leállít ---> kézzel meg kell adni a max feltöltési sebességet, ezután ha hálózaton belül más is tölt fel akkor nem fog megzavarodni és a beállítás is jó lesz. Nekem bevált.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
ngabor2
nagyúr
úgy érik el, hogy mindenki lekorlátozza a feltöltést... ezáltal nagyon lassan jön le az anyag, és viszonylag gyorsan felmegy... a korlátozások ellenére. aztán ha egy néhány értelmes torrentező erre rájött, hogy azért lassú, mert ő is balfék módon lekorlátozza, akkor nagyobb sávstélt enged, és akkor neki is gyorsabban lejön. egy idő után kialakul egy értelmes mag, aki bőven 1 fölött visszaosztja, annak ellenére, hogy ki is léphetne letöltés után. mindig elsznek azért balfaszok, akik arra nagyon vigyáznak, nehogy 1 byte-tal is többet töltsenek fel, mint amit nagyon muszáj. és nem csak kishazánkban, és nem csak aszinkron nettel.
-
sekli
addikt
válasz Tele von Zsinór #152 üzenetére
tudom en, de hat az eletben annyi dolognak kell(ene) egy kis jofejseggel, vagy legalabb egy kis odafigyelessel mukodnie, es megsem teszi..., akkor jo,. hogy legalabb ez a redszer ilyen jol funkcional...
-
dany27
őstag
hali
egy olyan gondom van hogy serveről töltök fel és most vmi gond van vele de nem tudom hogy mer amikor elkezdek letölteni felgyrsul az ott alúl kirja hogy a lemez megtelt 76%ba aztán elkezd felfele ugrálni majd hirtelen 100% és akkor behal a letöltés!! pedig még van hely a vinyón rendesen!! sőt a feltöltés is behal!
Mi lehet a gond??
előe is köszi
[Szerkesztve] -
Tele von Zsinór
őstag
Na igen, az aszimmetrikus netkapcsolatok nagy hátránya. Régen dsl-el én is seedeltem folyamatosan, bár 3k-ra volt korlátozva kliensben a feltöltés. Mióta szerverem van, nincs gond...
Szerverrel is szoktam nyílt helyről szedni, ahol senki nem figyeli az arányom. Ugyan változó, 20-50k közötti korláttal, de visszatöltöm legalább 1.3-1.4 arányig, puszta jófejségből, hisz erre épül az egész torrent. -
sekli
addikt
válasz VladimirR #149 üzenetére
hat akkor ezt jol gondoltam...., en nem vagyok ennyire jo fej, en csak azokat szoktam tovabb seed-elni, amiket nagyon kevesen seedelik, de azokat eleg sokaig... (nekem cfosspeed mellett is le kell vennem a feltoltest ha nem akarom, hogy brutalisan belassuljon a letoltes...)
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest