- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
sekli
addikt
uTorrent-tel meg lehet oldani, hogy kimentem a .torrent file-okat, ami a listaban van? BitLord-dal tudom, hogy meg lehetett csinalni...
-
sekli
addikt
válasz Winner_hun #158 üzenetére
hat en ramentem, hogy Calibrate line, es nyomtam egy speedtest.net-es testet..., mondjuk nem is jo, de megadni nem lehet itt semmit sehol... (v3.22)
-
sekli
addikt
válasz Tele von Zsinór #152 üzenetére
tudom en, de hat az eletben annyi dolognak kell(ene) egy kis jofejseggel, vagy legalabb egy kis odafigyelessel mukodnie, es megsem teszi..., akkor jo,. hogy legalabb ez a redszer ilyen jol funkcional...
-
sekli
addikt
válasz VladimirR #149 üzenetére
hat akkor ezt jol gondoltam...., en nem vagyok ennyire jo fej, en csak azokat szoktam tovabb seed-elni, amiket nagyon kevesen seedelik, de azokat eleg sokaig... (nekem cfosspeed mellett is le kell vennem a feltoltest ha nem akarom, hogy brutalisan belassuljon a letoltes...)
-
sekli
addikt
helo,
nincs benne a faq-ban sem, hogy mitol mukodnek a nyilt trackerek...? miert ''torik'' magukat a felhasznalok azon, hogy seedeljenek is, es ne szalljanak ki azonnal, amint befejeztek a letoltest...? az aranyukat senki nem figyeli, semmi jutalmat nem kap a sok feltolteseert... zart trackeren (legalabbis amit en neha hasznalok azon) is idorol idore bannolnak valamilyen arany illetve valamennyi feltoltes alatt... csupan ''baratsagbol'' megy ez...? ezt nehez manapsag elkepzelni...
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest