-
GAMEPOD.hu
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
jubilleum
senior tag
Antminer bemutatta az új asic bányagépeit.
S15/T15 a nevük. Mit gondoltok róluk? Milyen hatásal lehet az btc árfolyamra? -
jubilleum
senior tag
Sziasztok,
Megjött az S9-sünk!
Túl vagyunk az első 24 órán, viapoolban bch-t bányászunk eddig.
Kérdésem az lenne hogy ki melyik poolban mennyit szokott kapni?
Van esetleg pool ami jobban hozna?
Nálunk ez most 0.0105906 bch / 24h ≈0.000799 BCH Per TH/s -
jubilleum
senior tag
ASCI hangos. Ezek célhardverek, hűtött hangszigetelt terembe lettek tervezve.
Ha csak ennyi a kereted akkor vegyél simán BTC-t és tartsd meg egy darabig, vagy építs gpu minert.
Mi haverokkal oktober végén rendeltünk egy antminer S9-et, és tegnap jött meg. 1508 usd volt+ szállítás+vám
whattomine szerint két hónap alatt vissza hozza az 1500 usd, de viszont ha simán BTC-t veszek és tartom, akkor megnégyszereztem volna az 1500 dollárom, és akkor üzemeltetéssel se kellene bajlódni.
De persze hosszútávon a gép jobban megéri. (remélem ) -
jubilleum
senior tag
Na megjött az S9!
Melyik poolban lenne érdemes bányászni? Mit ajánlotok? -
jubilleum
senior tag
Sziasztok,
Karácsonyra szeretnék adni egy ismerősömnek 1024 forintnyi bitcoint.
Viszont a tranzakció kétszer annyi mint 1024 forint.
Van esetleg valami ötletetek hogy lehetne szépen megoldani?
Nekem annyi jutott eszembe hogy litecoint adok inkábbKöszi,
Ádám -
jubilleum
senior tag
válasz A. Sparrow #13344 üzenetére
Nekem elvileg hét közepén jön meg az S9-sem.
Írj rám ha gondolod, vagy pingess meg itt, ha magamtól nem írnám le az első élményeim -
jubilleum
senior tag
Na végre elkezdődött valami korrigáció?
-
jubilleum
senior tag
válasz KilgoreTrout #12971 üzenetére
Igen, akkor nekem volt hiányos a tudásom.
Akkor másik ami miatt fontos lehet, hogy ez az első eset hogy egy intézményi befektető aki eddig hagyományos "dolgokkal" kereskedett nyit a bitcoin világába, és így olyan embereket is bevonz magával akik eddig nem fordította figyelmet a btc felé. -
jubilleum
senior tag
válasz KilgoreTrout #12968 üzenetére
Azt hiszem igen, de:
"Az CME Group által jegyzett Bitcoin futures a szintén a csoport által jegyzett CME CF Bitcoin Reference Rate (BRR) alapján kalkulálódik. A futures contract értéke fixen 5 bitcoin, a kontraktusjegyzési időszak munkanapokon lehetséges csak. A kontraktusokat kétféle periódussal lehet megvásárolni: Negyedéves (márciusi kezdéssel) és havonta kiadott jegyzéssel. A kontraktus összesen maximum +/- 20%-os árfolyam fluktuációt engedélyez a kibocsátáskori BRR árfolyamhoz képest. A 20%-os meghaladó árfolyamingadozás esetén felfüggesztésre kerül a kontraktus. Ez utóbbi nyilván azért egy fontos kivétel, mivel a futures-ökkel nem csak longolni, de shortolni is lehet." -
jubilleum
senior tag
válasz KilgoreTrout #12964 üzenetére
Azért lesz érdekes ez szerintem mert eddig mindenkinek az volt az érdeke, hogy minél több legyen a bitcoin, viszont most már azon is lehet profitálni ha esik.
-
jubilleum
senior tag
válasz KilgoreTrout #12962 üzenetére
-
jubilleum
senior tag
Sziasztok,
Szeretnék bitcoint venni még egy picit kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy mikor vegyem:
- január közepén február elején amikor a karácsonyi őrület lecseng, és várható egy nagyobb korrigáció
- december 11 után amikor pletyka bitcoin future miatt picit korrigálni fog a piac.
- minél hamarabb, és a várható esések előtt adjam el, számolva a kockázattal, hogy váltó le lesz halva és megszívom.Köszönöm,
-
jubilleum
senior tag
Sziasztok,
Annó bányásztam, de most épp nincs lehetőségem.
Nicehashen bent ragadt egy kis bitcoin, mert nem értem el a kifizetési határt.
Valamikor ez pénz el fog veszni?
Esetleg valakinek van kedve erre a 1JCRfLsFefgkQJDBiyEdRWdXunQoViQMby címre bányászni pár percet? -
jubilleum
senior tag
válasz vismaior04 #12800 üzenetére
Igen, én kicsit morci vagyok coinbase-re, de ahogy olvasom ezt meg kell szoknom
-
jubilleum
senior tag
válasz Mindreader #12711 üzenetére
Szia,
Mi rendeltünk egyet haverokkal, de még nem jött meg.
Szóval egyelőre csak a vásárlás menetéről tudok mesélni, de keress bátran. -
jubilleum
senior tag
Meddig fog még mászni felfele a bitcoin mit gondoltok?
Lassan már zuhanhatna egy picit
Csak most itt lesz még egy fork, meg a karácsony amik mind felfele tolják. -
jubilleum
senior tag
én egyszer használtam.
BTC váltottam bitcoincashbe, majd vettem belőle egy antminert.
Rendben volt, működött. -
jubilleum
senior tag
Sziasztok,
Eddig már "bányászgattam" bitcoin nicehashen keresztül,amit coinbasen tartok.
Most viszont venni is szeretnék.
Szerintetek mi a legegyszerűbb mondja magyar forint bankszámlával?Köszi!
-
-
jubilleum
senior tag
Megérkezett a pénzem a coinbase-ről nicehashra.
Van valami módja annak, hogy átmentsem onnan még fork előtt?
köszi -
jubilleum
senior tag
válasz tom_tol #11509 üzenetére
Magyarul akkor buktam
"In the event of a User Activated Hard Fork (UAHF) on 1st of August or thereafter please note that we will not be able to assign Bitcoin Cash (BCC, the coin associated with the Bitcoin Cash proposal) for the Bitcoins that you might have deposited in your NiceHash account during the hard fork."
-
jubilleum
senior tag
elutaltam a coinbaseről a bitcoinomat bittrexre, még tegnap dél körül.
De még mindig pending státuszban van. Ennek mi lehet az oka?
Illetve a ha nicehash 1-jén fizet ki és coinbasere küldi akkor jól értem hogy azt már onnan nem tudom átvinni máshova fork előtt? Köszönöm! -
jubilleum
senior tag
Egyébként ti a mobil walletek közöl melyiket javasoljátok?
(coinbase-ről át szeretném vinni paper walletbe, és ehhez kell egy kliens is ha jól értem)[ Szerkesztve ]
-
jubilleum
senior tag
Sziasztok,
A mostani albimban általány díjat fizetek a rezsiért, ezért gondoltam kipróbálom magam bányászemberként.
Ahogy nézegettem nekem leginkább a nicehash-en keresztüli "bányászás" érné meg leginkább (egy kölcsön 1080-sal bányásztam egy hétvégét, bot egyszerű volt).
Mit gondoltok, kb mennyiből lehetne összerakni egy bánányászgépet?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest