Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz #Morcosmedve #147861 üzenetére
De.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #147856 üzenetére
Nem a telefont, jó a sajomi, a píízt!
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #147854 üzenetére
Nem hogy nekem adtad volna
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #147790 üzenetére
Nekem eddig összesen 2 hónapig volt OLED-es telefonom 1+3, túl színes volt nekem. Az IPS megteszi még.
Tesa, a PS azért "jobb", mert nagyságrendekkel több exklúzív van rája. Nekem is égeti a zsebem, hogy kellene egy PS4. De minek, mikor a PC is bőven kínál annyi offline-t, hogy nem jut idő PS-re?
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #147781 üzenetére
Nekem van egy Mi Band 4-em, minden második pénteken 11-kor merül le. Nem vicc.
Aktív alvásfigyelés, heti több óra nonstop edzésidő/pulzusvizsgálat. De uge a kijelző az forgatásra ébred csak fel. -
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #147752 üzenetére
Ájnye
Nemrég néztünk valamit, eredeti angol szinkronnal... Jó ég mennyire más volt, mint a magyar
Mármint az effektek, tér hangzás. Van androidos média Player, Tanix TX3, azt hiszem, ő megeszi a HD Mastert és a TruHD-t is, az erősítő is, meg 7.1. Egy teljesen más világ. De mivel senki nem tud angolul, feliratot meg lusták olvasni, ezért maximum barátnőmmel nézünk ketten filmet a nappaliba angolul, ezért olyan ritka örömPedig csak valami sima 1080p x265 webrip volt szerintem valamelyik szolgáltatótól. Bár fene tudja jobban.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #147749 üzenetére
Szevasz tesa'!
Hifi megy még?
-
norbert1998
nagyúr
Komolya, hogy senki nem posztolt ég a 3090-ről rajta kívül?
Hogyan nem 3slotos az?
Vakhangya. 3 slotos, meg egy kicsi[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
válasz Aljasvip #147279 üzenetére
Nem is gondoltam samsungra. A Realme-re mondtam, hogy csak Xiaomi.
A Mi Note 10-ben Snapdragon 730G van. Nem szeretnénk visszalépést.Mondták már sokan. Emiatt adtam el a Oneplus 3-at. Emiatt nem tudom megtartani a kezemben a Mi9T Pro-t. Fél méterről is látom, hogy nem olyan éles, mint az IPS. A 2K AMOLED meg nagyon drága nekem.
Ő nem tudja még milyen, ma bemegy megnézegeti a médiában.
EV. Így nemigan van "cég" akitől kérhet, de még nagyon az elején van. SIM-et meg laptopot kapott, azokért is fizetnie kell keményen. (Ahova bedolgozik, onnan. A telefon meg megint egy brutális lehuzás lenne.)
-
norbert1998
nagyúr
válasz Aljasvip #147277 üzenetére
Nem játszik. Nem szeretne visszalépni 3-szoros áron
És mindenképp xiaomi-t akar
Nálam is alap szűrő az amoled. Hogy nem kérem, mert pixeles. A 1080p-s.
Amúgy tudod, hogy 3 GB is tud lenni egy évad 1080p? x265 kódolással. Ma már mindent abban töltök, amit lehet. Harmada negyede méret.A cégest szeparálni akarja, de vehet külön cegest is.
Ezért ez a három opció, plusz hogy marad a F1.
-
norbert1998
nagyúr
Barátnőm egy munkás telefon beszerzése miatt -komplikált módon- cseréli (feltételes módban) a Pocophone F1-ét.
Töéletesen megfelelt neki, az NFC-t kicsit hiányolta éééés ennyi. Nameg cseszte az agyát, hogy hetente kapok -már nem sokáig- frissítést.3 opció van:
Használt Mix 2S -128/6GB - 60 pénz
Új Mix 3 -64/6 GB - 90 pénz
Új Pocophone F2 -128-6GB- 130 pénz.És szépen sorban Snapdragon 845-855-865
1080p mindegyik, Első IPS, többi sAMOLED.
Első kettő kamerában megegyezik. Utóbbi kettő 5G-s.
A 64 GB-ot kicsit kevesli, az F1-ben annyi volt neki, nemigen volt elég, de ennyi árrésért hajlandó kompromisszumra.Ti melyikre szavaztok? Női felhasználásra () szerintem a Mix 3 bőven elég, a tárhely nem elég ellenérv a plusz 40 ezer forintra.
A komplikált mód a következő:
Kap egy alibi szart, de újat, szép kijelzővel, ujjlenyomattal, ami a céges cuccokra kell + 40 pénzt a Poco F1-ért. És ő ebből kicsit megtoldva vesz valami nagyobbat fő telefonnak.
De ha a F1 elég volt neki, én nemigen látom értelmét elváltani. Nem tudunk dűlőre jutni.[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Guys.
Mitől villoghat random feketén a monitor? Terhelésen (ACdussey) és anélkül(FX OFF totyik) IS. Negyed-fél másodpercre bevillan feketén, minden történik tovább a háttérben majd jó minden.
Ha feltételezzük, hogy a kábelek stimmelnek.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Beba Snake #147260 üzenetére
Úgy úgy.
-
norbert1998
nagyúr
Kereszt apám, nyugi.
Nem mondta a kereszt fiam, hogy mindenhol...
Nálunk tényleg durván túl volt lihegve. Nem tudjuk, hogy emiatt nem lett baj. Viszont az is biztos, hogy nulla tesztből kamuztak számokat, amik jó eséllyel nagyobbak voltak, mint a valós eredmények /nem a valós betegek/. -
norbert1998
nagyúr
válasz Beba Snake #147227 üzenetére
Igen igen. A cad fura. Evvan, nem igazán lehet több szálra át írni egy részét. Egy fontos részét.
Bent a névjegyemben minden
Amúgy fogalmam sincs, azon kívül. Nem vagyok otthon, nem emlékszem annál többre. Meg hogy matrica van rajta hűtőborda helyett.Oksidoksi, ha hazaérek majd küldök dolgokat. Nem Max-os. Basic.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Beretvás #147214 üzenetére
Melót nem tudom megmondani, mert elég nehéz mérni, hogy CAD-ben mennyit gyorsul egy teljes ujragenerálása egy alkatrésznek, az első lépések között valamit módosítasz 2 óra modellezés után.
Amúgy ebben durván a 2500K szintjét hozzá érzésre a Rizsa...Fogalmam sincs, hogy gyorsulna-e amúgy. Mármint a amtól, nem tudom mérni.
Végeselem szimulációban esetleg rá lehet mérni, de az sem egzakt éppenséggel.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Beba Snake #147206 üzenetére
Azért az erős túlzás, hogy a stabilitás már elég. Nem mindegy, hogy 2133-on stabil a ram, vagy 3200-on, mert amúgy azon is lefutnak a bencsek, de instabil, meg a 2933-is. 2866-on tudom stabilan tartani, bencs eredményen látszik is. Nyilván használaton nem, de biztos kiérződik; bő 15-20%-al nagyobb a RAM latency-je a legjobb bootképes és a stabil állapot között.
Hú, ha tudnád milyen hűtő van rajta
Egy Thermalright Macho 120 (igen a19 éves termék), kicsit okosítva, egyedi lefogatóval.Még a legelején írtam:
(U)Fincsibe csudarizse egy forró antituning átok, amit a kékek szórtak rám, mikor kiléptem! (/U)Képek az egyedi lefogatóról pedig emitt. [link]
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Beba Snake #147192 üzenetére
Sajnos a 3000-et nem vágom semennyire. Ráadásul sose volt "jó". Szóval nem tudom, mi a jó. Mármint a Zen+-al.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Beba Snake #147184 üzenetére
Olvasson vissza kedves kígyó kolléga
Ja lehet az alaplapot elrontottam. Legfrissebb bios van.
Tudom hogy a 2600 nem pbo-s, de a kiscicc azt mondta, hogy a 3600-hoz lehet. Én nem tudom hogy az tudja e. De biztos ő tudja hogy tudja.
Vének... Eszem faszom megáll
-
norbert1998
nagyúr
válasz Beretvás #147175 üzenetére
Procit és lapot. Ha kell lapot.
A mostani elég gyér VRM szempontból. Vdroop-ol a 2600-nal már 4 ghz-en is (mondjuk elég sok feszkot kér)Illetve ha a 4xx-es lapok nem olyan ram barátok, mint a 5xx-esek, az szavazhat még lap cserére. Ebben a felállásban a 3000-es ramjaim 2866-on hajlandóak menni, 1.4V-on... Alatta kék halál. Defaulton is kék halál.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Nézegettem, hátha cseréltek 3600-ra. Apró alapján nem vészes a ár rés. De az alaplapok brutál áron vannak.
Jó lenne a X470 is? Nem rossz ram szempontból?
-
norbert1998
nagyúr
Továbbra se tiszta hogy ti most komolyan itt beszelitek meg a randit, vagy csak okorkodtok...
-
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #147110 üzenetére
Ha tudnál helyesen írni, nem okozott volna gondot értelmezni, mit akarsz
Azt írtad, 2.,2-szer.
Azaz én úgy értelmeztem, hogy:
Kettő. [Azaz] Kettőször 299. Ami ugye durva 600. Vagyis 100 durván alkudva.No mindegy. Biztos valami bögyös macát néztél épp a parton, és megcsúszott az ujjad
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Beba Snake #147053 üzenetére
Pedig nagyrészt telefonról járok ide
-
norbert1998
nagyúr
válasz Beba Snake #147039 üzenetére
Kedves kolléga. Ezt beszéld meg a mobil billentyűzettel.
Kifejezetten nem szereti őket. Tanítani meg... Én nem szeretem.
Megszoksz vagy megszöksz. -
norbert1998
nagyúr
válasz Aljasvip #146986 üzenetére
Egy GPS-es 1080p-s Eachine E520S-em van, amin gondolkodok, hogy eladjam. Talán kétszer 15 percet mentem vele összesen. Gyakorlónak vettem, illetve többé kevésbé utazásokhoz. De egyszerűen nem jutok odáig el, hogy nekialljak megtanuljam használni rendesen....
Ha esetleg érdekel. -
norbert1998
nagyúr
Fu srácok.
Nem kell ennyire vérre.
Mindenki csinált már hülyeséget
(meg akkor is, ha csak egy ember szerint hülyeség, vagy mindenki szerint)Amúgy. Nekem 9 év alatt egyetlen egy új videokártyám volt, minden más használt, és egyetlen használt volt, ami megadta magát.
7870-7950-7970-280-280x-290-390x-560-480
Sorban ezek voltak a használt kártyák. 7850 volt az új.[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz DraXoN #146941 üzenetére
Hüvely.
Tessék szemezgetni
Ja P40 Lite... Arra már semmi sincsVagy még.Sőt, nem is várható. Már nem nyitható a BL rajtuk. Eddig az volt. Nem is értem... Talán megvenné a hülye európai, ha nyitható BL-el mehetne rá bármi.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Azért jó, hogy a szallas.hu "úgy is lett". "100% megbízható" egyszer csak rád csörög hogy a vasárnaptol kezdődő szallasod 4 embernek adták ki egyszerre, keress másikat, esetleg segítünk...
-
norbert1998
nagyúr
válasz Aljasvip #146850 üzenetére
Próbáltam. Vacsi volt is egy csajjal, de pont vége volt a szemeszternek, ment haza. És nem jött vissza, ahogy egyre többen. Plusz csak gépész szakra jonnek külföldiek hozzánk, ha jól tudom, az meg nem annyira női telítettségű dolog
De könyvet már 7 éve angolul olvasok, az segít. Értelmezni legalábbis kifejezetten.
No mindegy. Visszakanyarodva, nem írtam nekik tegnap. Majd ma estefelé. Még én kapkodjak az ő hulyeseguk miatt
-
norbert1998
nagyúr
válasz Aljasvip #146847 üzenetére
Talán akad. De nem szerintem lesz itt még egy email aztán kiderül.
Filmekből, youtubrol tanultam meg angolul. Miután tizedikben érettségiztem belőle, próbálkoztam a többiekkel német órára bejárni. De sok német oktatás nem nagyon volt azokon az órákon. Ez igaz volt az angolra is, emiatt nem is jártam be, és emiatt érettségiztem belőle olyan hamar.
A legnagyobb baj a némettel, hogy utálom
-
norbert1998
nagyúr
válasz Aljasvip #146845 üzenetére
Hát, az a baj, hogy németországban van az (eu) központ, németül meg nem tudok. Abból meg nem tudom, mi jó sülne ki, ha két, angolul nem túl profin beszélő ember elkezdene pénzügyekről telefonon beszélni. Egyszerűen kiesik a komfortzónámból Pedig azért alkalomadtán beszélgetek az egyetemen is a külföldiekkel, de sajnos a beszéd tempóban való helyes fogalmazási képességem még hagy maga mögött kívánni valót, nem is keveset. Konkrétan többet beszéltem csak a nyelvvizsgán angolul, mint az addigi életem során összesen
De teljesen mást mondtunk, szóval kiegészítettük egymást
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz jokeph #146842 üzenetére
Integrációt szinte az összes ipari programba. Plusz 7200 dpi, BT/dongle/vezetekes mód, heti 5nap/8ora munkával 3 hónapos akksiido, kb gombnyomásra már egy teljesen másik eszközt használsz vele, majd megint megnyomod és újra az előző eszközön vagy. Plusz ez csak a belépő eszköz a teljes 3DConnexion felhozatalbol, amik mind mennek együtt bt-n, vagy dongle-n. Arról nem is beszélve, hogy a mai napig nem találtam ilyen simán csúszó egeret, pedig kerestem, mikor elkezdett rosszalkodni.
-
norbert1998
nagyúr
Na most vagyok nagy dilemmában... RMA és egér
3DConnexion, CADMouse Wireless gondjaim voltak. Március 31-én írtam nekik, hogy az egerem bal gombja feladta a harcot /ismert hiba volt, a gyártó oldalán is szerepelt. Alkalomadtán több, mint egy hónapos válaszidő. Háromszor frissíttettek velem firmware-t az egéren, mire végre elhitték, hogy hardware issue. A végén már annyit mondtam nekik, hogy azt is elhiszem, hogy csak nem akarják megjavítani, szóljanak és én szétszedem, megcsinálom magam, de valami legyen már, mert kell az a rohadt egér (másikat meg nem veszek, mert 50 rugónak még föle van).
Na, ma eljutottunk odáig, hogy UPS-sel visszaküldöm a garanciajeggyel együtt. Egy órával később jött az email, hogy inkább ne is, nem éri meg nekik. Fotózzam le, hogy áthúzom maradandó filccel a gyári számát (majd dobjam ki). Több, mint negyed év alatt!!! És küldjem el nekik a garanciajegyet, mert kifizettetik velem az új egér árát, amit ehelyett küldenek/elküldtek már. Legalább kétszer említettem, hogy nincs se garijegy, se számla, se semmi, mert a XY Kft.-től nyertem 2018 májusban (22 hónappal a halála előtt, elég gyanús) egy CAD versenyen. (Viszont CAD témában eléggé ottvan az a bizonyos cég, biztosan tudják, kiről beszéltem. )
Na, a kérdés az az, hogy most írjak nekik, hogy "(minimum) harmadszorra mondom, nincs számla, ennek tudatában voltatok a legelejétől fogva, már az első üzenetben benne volt, hogy end-user vagyok, nyertem az egeret, nincs számla [ez így szóról szóra] és a lehetőségekről, esetleges javításról kérdeztem én 120 nappal ezelőtt. Na mi lesz így?", vagy pedig majd azután, hogy biztosan feladták az egeret és meg is fog érkezni hozzám?
4 hónap folyamatos szopatás után már nehéz a lelkiismeretemre hallgatnom az üggyel kapcsolatban... Elég lett volna, ha az első ügyintéző azt mondja, hogy sajnálom, számla és garijegy nélkül nem áll módunkban segíteni, esetleg ha elküldöm, szétszedik, kicserélik a kapcsolót az én költségemen (de legalább gyári megoldásra). Ehhez képest itt tartunk.
Őszintén, mit tennétek a helyemben?
-
norbert1998
nagyúr
válasz Beba Snake #146827 üzenetére
Egészségedre.
-
norbert1998
nagyúr
Nem is mondtam. Pénteken meglett a forgalmi vizsga motorra.
-
norbert1998
nagyúr
No, megnéztem én az eBay-t itt, vagy én keresek rosszul, vagy nem tudom... De amit találtam pár darabot egész eu-ban, mind majd drágábbak voltak, mint az új! Még majdne maz aktuális licit állás alapján is.
-
norbert1998
nagyúr
Nekem meg egy jóképű SSD kellene ám tényleg. ANnyi kramancra van szükség, hogy ha minden felesleget legyalulok, akkor se fért volna rá a AC Odussey a 250-es SSD-re
Vinyóról meg brutál lassú és fájdalmas.
Valaki ajánl egyet lehetőleg ingyen és tegnapra? -
norbert1998
nagyúr
Yo reggelt
-
norbert1998
nagyúr
Westworld-ot nézi valaki?
-
norbert1998
nagyúr
Lyaly.
Kaptam egy TV-t, mondom de jó lesz monitornak a 28", FHD, patika lesz messziről is
LG 28TK430V-PZ
Na. Nem FullHD. De tuti rá fog kérdezni emberünk, hogy mizu vele, sőt, meg is nézné ha erre jár, biztos vagyok benne, hogy hogy helyeztem el stb... Namost a 24"-os FHD IPS monitort így már nem fogom erre lecserélni, TV-nek meg egyelőre nicns szükség rá, főleg nem 768p-ben -
norbert1998
nagyúr
válasz hokuszpk #146718 üzenetére
Ezt nem teljesen értem. A gyorsulása állandó. Ha nem az lenne, tanítanák az iskolában a Jerk (m*s^-3) fogalmát.
Sebesség akart lenni gondolom, az viszont nem hinném, hogy épp 10 m/s lenne, bár ki tudja.Illetőleg csökken, a légellenállás növekedtével, viszont épp t=0-ban maximális.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Mahrenburg #146677 üzenetére
A dobozokat.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #146651 üzenetére
Jó is lenne. De nem vagyok és nem is voltam még Balin
-
norbert1998
nagyúr
Paypal annyira baráti, hogy az már fáj...
Rendeltem valamit egy havernak, dísztárgy vagy franctudja. Full fémet ígértek. A legolcsóbb műanyag fos hulladék jött. Nyitottam dispute-ot, seller kamuzott, mondtam ebből nem lesz semmi, átadtam paypalnak az ügyet. 1 hónap(napra pontosan) volt annak a buzinak, mármint a sellernek a válaszideje, és nem balhéztak érte. A döntés persze az volt, hogy küldjem vissza. Ide kellene küldeni: 广东省深圳市 龙岗区吉华街道三联社区布龙路20号布龙城A座5A07
KínaMeg az apátok f@szát azt. Fordító szerint is 2 város 2 utca van benne. Ja és ha 19-éig nem adok követési számot, automatikusan zárják. Ez mi a tosz? És ha épp nyaralok, akkor menjek haza Baliról vagy mi? Nekem miért csak 1 hetem van választ adni?
Meg azt se vágom, hogy ha 30 dollár volt a cucc, miért jobb az, hogy visszaküldöm 70 dollárért majd a paypal ezt kifizeti nekem.... Már ha kifizeti...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Opel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Politika
- Külpolitika
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest