Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
csapee
őstag
7 vs 21 az jó mm?
Szaros bughalmaz lett ez is, őszintén már a COD is jobb franchise lesz lassan.Csapee
-
csapee
őstag
Egy fostenger ez a BF5 ha azt nézem hogy BC2-n milyen jól szórakoztam. Rakhatnak ebbe 2 napot meg 16 ray-tracinget akkor se jobb...
Csapee
-
csapee
őstag
Akinek egy olyan program írása se megy, hogy legalább a játékosok száma egyenlő legyen a két oldalon, hogy tudna csalást szűrni?
Olyan szar látni hogy a COD franchise évekre van játszhatóságban ettől mikor 10-15 éve röhögött rajtuk....
Csapee
-
csapee
őstag
Ha jó pilóta vagy most sem zavar az AA, lebombázod simán.
Csapee
-
csapee
őstag
Most aktiválták az anti-cheat programot, aki nem tud belépni gyanús....
Csapee
-
csapee
őstag
válasz Laraxior #25067 üzenetére
Az semmi, mert az csak egyszer van az elején. Mostanában azzal szivat hogy 5-8 percenként kitesz az Origin-be játék közben.
Update: most már böngészés közben is előugrik, hogy az a szájbatekert jó lófaszjóska rakja meg.
Isten bizony inkább visszamegyek World Of Tanks-ni, pedig annál nincs lejjebb.Csapee
-
csapee
őstag
Uninstall bf5 and Origin, nekem ennyi elég volt...
Csapee
-
csapee
őstag
válasz zebra_hun #25213 üzenetére
Én még azt megszoktam hogy néha van csaló. De amikor Iwo-Jiman a partról nem tudsz kijönni, mert 3 pilóta a földbe dongol az ellentol az sok lett. Tényleg mindenki rájuk vadászott de esélytelen volt. Pedig ez csak balansz kérdése, bár mit várunk attól a csapattól aki egy egyenlő számú csapatot nem tud összehozni. Bár ez lehet attól függ hogy kevesen játszanak egy időben.
[ Szerkesztve ]
Csapee
-
csapee
őstag
Bf 3 Remastered?
Vmi infó?
Azt isten bizony visszatennem....Csapee
-
csapee
őstag
Kelly hősei? De ugyebár mindegy mert nem ült.
Csapee
-
csapee
őstag
Nyugodtan be lehetne zárni ezt a topicot, mint a játékot is. Bukás ez, feleslegesen szívjátok egymás vérét...
Csapee
-
csapee
őstag
Hát nekem csak egy BF4 ugrott be a videó alapján, kivéve a robokuty (ez az egy tetszett kvázi). Valamit még le kellene tenni nekik még mert ez így nekem csak egy tech-demó.
Csapee
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest