Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsonkaImo
addikt
válasz Bjørgersson #64457 üzenetére
Nekem 7970-el és a mostani 290X-el is csinálta már. Igaz összesen kétszer a két kártyával, de kizárólag bf4 alatt. Szerintem ez egy ritkán előjövő bug a játékban. Jó engine a Frostbite de már a bf3-ban is voltak textura bugok, még ha nem ekkora mértékű. Nem hiszem, hogy a kártya lenne a hibás, mert a 7970 hibátlanul üzemel havernál, a 290X meg nálam.
szerk.: 7970-nél ilyen volt (hozzászólásban a link)
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
válasz Bjørgersson #64457 üzenetére
Ez egyértelműen VGA hiba, látszik, én csak megosztottam egy tippet nálam nem is volt még ilyen se ultrán se low-on. Itt inkább annyi, hogy ugye szépen megsülhetett a 780 OC a gépházban, ezt pár 5 perces pihenővel simán elkerülhető lett volna szerintem. Plusz a windows sem szeret hosszútávon flottul működni.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest