Hirdetés
Aktív témák
-
depzoo
tag
Én a tavaszi pályán kaptam meg, kigurultam a repcsiből és a legközelebbi támadott ponthoz mentem, ott volt egy ifv és kilőttem
Kellett bele 2 és fél sorozat az ágyúból és 2 irányított rakéta, szívós dög volt pedig senki nem szikráztatta hátul. Kiugrott végül az ember és elszaladt de üresen ha szétlövöd arra is beadja nekem így lett meg.
-
stoon
addikt
engem gyakran csak 2 székbe ületett! mert már foglalt volt sokan csak arra várnak hogy valaki foglalja a pontot hogy beszálhasson! a legnehezebb egy másik ifv keresni anékül hogy leszedjenek! egy tankal elbánik simán attól függöen hogy ki mit pakol bele! motorosra guide shel vagy mi , ugysem jelzi neki! a gyalog hát meg gyalog! csak az ifv vel volt gondom vagy nem volt vagy asist vagy már sérült voltam mikor rámtalált !de fel a fejjel nem lehetetlen!
-
sensejke
aktív tag
Mire az IFV dog tag-t megcsináltam azt hittem felrobbanok a méregtől.
1 kill ugye Dropped IFv (pipa), nagy nehezen destroy ifv with dropped ifv (pipa). Na csak ezután már billentyűt vertem, mert senki nem akart a sz@ros bike-ra felülni, de csak jött egy muksó C4-el felszerelt motorral és végre meglett. -
Dinter
addikt
Amikor hozzáadod RIVA Tunerben a listához BF-et,OSD Server/ Bundles/Prolfies alatt lesz egy bf3.cfg fájl ezt kell átírni.
[Hooking]
EnableHooking=1
EnableFloatingInjectionAddress=1
EnableDynamicOffsetDetection=1
HookLoadLibrary=1
HookDirectDraw=1
HookDirect3D8=1
HookDirect3D9=1
HookDXGI=1
HookOpenGL=1 -
p0rch_m0nk3y
senior tag
nem vagyok a helivel kempelő tipus én mindig megyek attackolni, és ezért a statért is meg kellett küzdeni
aki azt gondolja hogy ezt könnyű összehozni, mert csak lebegni kell stb. az menjen és csináljon egy ilyen kört, kiváncsian várom!
igazad van, hogy nem volt náluk jó jetes, de ha lett is volna, már elbírunk velük, Liquidator mára már több jetet TV-z ki mint helit
-
- = Zk = -
félisten
-
BandiHUN
veterán
Jaja,LMG-se közül szerintem jópár makrózik...bár aki akar jókat lőni pl.metrón,feltesz egy bipodot,és eléggé durván fogja kapkodni az embereket néha.
Én tegnap bipodoztam először,de még néha bugosnak is tűnt a dolog,lehet ez a titka,mert 1.kézből is elvitte az embereket jól,mintha nem csak letámasztva lenne jobb,lefeküdve meg tényleg volt,hogy mintha 1 golyó ölt volna jópárszor.Szóval én itt valami bugszerűséget és mondjuk suppressed hatást sejtek elsősorban,egyszerűen ha valaki átfut,"lefékezi" a gém ott,ahol az LMG tüze van,csak talán aki megy,annak már ezt ideje sincs észrevenni,mert ahogy belefut az LMG tűzbe,a suppress "berántja a kéziféket" arra a 3-4 golyóra.
És főleg nagy eksünökben tud majdnem másodperces késéseket is hozni a gém,de valaki írta is lentebb,hogy néha egyenesen olyan,hogy bár jó a ping és folyamatos az FPS,mégsem tud az ember ellőni semmit,mert elveszik a gránát,eltűnik a golyó,akár 1tár M16-ból is épphogy megpusztul valaki pár m-ről.Bizonyos szerókon meg rosszabb pinggel triplákat lő az ember ezzel vagy 1tár shotival arcon lő 3 enemyt és les,hogy jéé,bejön.Szerófüggő is..Metróra is keresni kell ilyen téren is a jót,mert tényleg van,ahol az ember a legbénábbat se tudja belőni,átmegy a másikra,ott meg "minden sikerül".
WH-t egyébként szerintem sokan használnak,aimot pont a stat,stb.miatt tényleg nem.Nehéz úgy jót lőni,hogy azért ne legyen annyira gyanús,de nem éri meg egy átlaggémernek,mert mondjuk egy metró1000-en a 100kill az,ami valakinek piszokjó kör,60-at lehet hozni,ha olyannal megyek,nekem is megvan,de aki már 150,az furcsa...szóval nem hoz annyit,ha óvatos az ember.
Viszont sokan vannak,akik pl.simán fordulnak az emberre és lövik fejen,ha áll,fekszik,akármi,zárt térben,avagy les az ember,hogy elrohan pontot lopni,tudni,hogy nem recon,T-UGS,megjön a csávó,és rögtön a rejtekhely felé küldi a golyót...
De legyen vele boldog,aki ilyet használ.Aimos is van,tegnap is volt 78:3-at lövő sniper,ááá nem csal...hihető.le is lépett,amikor először kérdőre vonták,nem szólt semmit...
Bár tény,hogy annó amikor ammo box-al öltek és ilyesmi,no az tényleg durva időszak volt,ez elmúlt.Jó squad pedig iszonyat le tudja a halálszámot csökkenteni...mint ahogy béna csapatsegítséggel meg még ha jól is megy,lő az ember 60:40-et,mert nincs,aki felélessze,supporttal az ilyen kör simán 100:30ra hozható lenne.Ja bocs a kisregényért...én már nem változom soha
-
Polllen
nagyúr
Már mw2-ben is csak pilláztam a prestige rendszerre... Sztem semmi motiváló nincs a challange-kben, nem azért játszom a gammával, hogy legyen plusz egy plecsni, hanem azért, hogy kiirtsam a sok mocskos rohadékot...
AudifanNálam rendszeresen előjön, ha 2 körnél tovább maradok in-game. Uh inkább kiszoktam lépni és vissza. (sztem memória gond lehet)
-
Xaels
félisten
Köszi.
(#13988) sixpak: [link] inkább ez a nóta. Ez van az első BF3 Montage vidim alatt is
Amúgy igen én is nagyon szeretem őket. Már több koncertjükön is túlvagyok, bár az első a PECSA-ban volt és ott nem voltak hibátlanok, bár inkább a tipikus PECSA hangosítással voltak gondok az első szám alatt. De a buli hibátlan volt.
-
scope2007
addikt
ááá tudtam én, hogy van itt valaki akit látok 64es tdmen és itt a fórumon is
TE vagy az legalábbis az egyik tuti
[no igen, a tdm fekszik nekem a legjobban [tegnap 64esen egyszer se voltam második ha jól emlékszem -
Winne
nagyúr
Igyekszem, a top5 a cél. Kicsit későn vettem észre, hogy van ilyen.
Szerk.: aki ráér, az nyomjon a spasos commentre egy hooah pls, a palit elkezdtk kikészíteni, de még nincs vége..
-
prokxy
veterán
Van amikor nagyon jól megy, de tegnap is majd földhöz b@sztam az egeret, pedig nem az a hibás.
Biztosan bénázom is többször, de az előző dolgok annyira elveszik a kedvem...Na meg mivel kezdő vagyok, még a fegyókat sem ismerem, pl a shotin+társain kívül mivel érdemes menni TDM-re, nasdaq-ra? Melyik kieget kéne rárakni mondjuk az M4A1-re vagy M416-ra?
Meg burst módban kéne tolni vagy sem? Ááá, több idő kéne erre, h kitapasztaljam...A másik dolog meg, h lőjjük egymással az ellent, de sokkal jobb fegyvere van az esetek többségében, sőt nem is kicsit, aztán nekem annyi...
-
Kassadin
addikt
Akkor próbálkozz addig a "kistestvérével", az mp 412 rex-el. Kevesebbet sebez ugyan, de gyorsabb a tűzgyorsasága, és talán gyorsabban is tölti a töltényeket a katonád.
Sabre: Lehet, de alsó hangon 1 lövés 40-50% életet levesz az ellenfélből. 2 lövésből átlag mindenki meghal.
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Szóval mivan az orosz verzió javításával? Nekem is csak hang van, semmi kép és felettébb idegesít....remélem működni fog és nem dobtam ki az árát fölöslegesen....
Most vettem észre hogy a topik olvasásakor nem az utolsó oldalra mentem, ahol a megoldás van. Na majd mindjárt kiderül, működik e....
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest