Hirdetés
Aktív témák
-
megint én
őstag
Mostanában használtam az aida64et, és megdöbbentő, hogy a RAMot mege Mellesleg majdnem 5 GB lapozófilet is! És az is furcsa, hogy nem kell neki videomemória. Volt amikor csak 400mb-t evett.
-
megint én
őstag
válasz
p0rch_m0nk3y #26560 üzenetére
Nem...
Azt a kört linkeltem, amit itt linkelt valaki h cheater van rajta...
EZT AKARTAM -
megint én
őstag
Felmentem egy CQra, és a nyomorék adminék kikapóra álltak, ezért átpakolták Betették Nosart-TDMre!
Viszont Életem egyik legdúrvább TDMjét toltam le!
Ez lenne Fergetegesen jól lött az ellen is, de Nálam volt ez a Biotech nevű gyerek, és mindíg defiztük egymást, az ellennél meg Supporter meg egyéb csicskák rohangáltak, és hiába lőttek cefetül, mi amint borult az egyik, a másik kinyírta a gyilkost és húzta a havert! -
megint én
őstag
Hol hozom elő, hogy így mentse táblázatba???
(#26495) mackosajt
Sajnos utóbbi időben nem figyelem a VGA piacot, de a Milyen gépet topicban 2 perc alatt kapsz választ! -
megint én
őstag
(#26458) n3lOk
Nem rossz, főleg a végén az ace!
(#26460) p0rch_m0nk3y
Tényleg szép ahogy játszik, és nagyon skilles! Öröm nézni.
Tökre utáltam nézni amikor még nem jött ki a játék, és a hihetetlen fospisztoly nyomoroncok ilyen 2/10et csinálnak és felteszik youtubra ahogy a bokorban kempelnek...Hogy kibaszták szerencsétlent a csicska adminok
(#26466) Góliát
Na ez még a MongolFPSnél is skillesem... Csak néztem ahogy azt a killstreakot megcsinálta Grand bazaron.
Még ilyet, vazze ettől kap ihletet az ember.
(#26468) xavix13
A vidi jó, de ha összehasonlítod a CoRE-euval, Akit a Góliát által linkelt vidiben is láthatunk, sehol sincs hozzá. Ilyen 4-6os killstreakok, annak meg 10+... Csak nagyon igényesen van összevágva. Ha nekem jobb gépem lenne és mindíg menne a rögzítés, és tudnék jól vidit vágni simán kenderbe verné ezt. AS VAL-al csináltam már 41es killstreakot, és nem egy helyben, hanem rohangáltam az egész mapon!
(#26475) Winne
Ahogy mondod, pl enigmán is látszik, hogy nagyon skilles, de nem az igazi. Az a Core az pl nagyon lenyűgözött. És látni, hogy odafigyel arra is ami a háta mögött zajlik, mert a defivel visszamegy a bajtársakért, és igy tovább. Szóval Figyelni mindenre és még jól is lőni nem könnyű. De nem lehetetlen. -
megint én
őstag
válasz
p0rch_m0nk3y #26455 üzenetére
Basszus, ezt öröm volt nézni!
Végre egy vidi, ahol történik s valami.(#26456) pohár: Nézem ezt is... o.O
Hát ez nem nagy szám az előzőhöz képest. Semmi csak összevágott hétköznap. A másik viszont real skill! És ez nagy különbség...Sóval ja.. (#26455) p0rch_m0nk3y eddigi legjobb BF3as vidi amit láttam! Mert Skill is, Lucky is, meg jó videocágás.
-
megint én
őstag
Tudom miről beszélsz!!!
Nem tudom láttad-e a vidieimet, de ott is olyanokat bead, rántásból, ...hogyazcsakna!
CSben nagy AWP-s voltam Itt egy régi CS:S vidim.
De ha megnézed itt ebben az 1. freget, akkor a BFben is gyönyörűen adja az egyhitest.
Itt egy elég hosszú, ahol csipázok. De adja. Legalul a kommenteknél valaki linkelte is, hogy 2:20nál, az tényleg jó lett.
Amúgy főleg Assault vagyok, de csak a defibrillátor miatt, a csapatjáték legelengedhetetlenebb része.
-
megint én
őstag
Emberek, mekkora egy patkánnyal találkoztam... Magyar a player, és hentes77 a neve! Ez a kis b***zi ( csak azért nem írom ki, mert kitiltanak) Seine Crossing mapon a lépcsőt teleC4ezte és úgy várta az ellent. De nem ám valami ablakból is lövök, neem, annyi nincs benne Volt, hogy a középső házból, de volt, hogy a leges leghátsóból csipegette az embereket. Na a csíterek után ezek b@xák el leginkább a játékélményt! Mondanom sem kell, hogy nem nyert ezzel...
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/46812068/1/192304250/
Mapváltás után Nosar volt, ott már nem tudott semmit sem csinálni.
(#26448) bmatty
Igen, Játék, de az a lényege, hogy legyőzzük a másikat, mint PL a sakkban, a fociban, a kézilabdában a pókerben és így tovább! -
megint én
őstag
válasz
Gyula84 #26397 üzenetére
Nem, senki nem mondja igazából, hogy rossz fegyver lenne, de az a baja (hiányossága), hogy nagyon kicsi a fire rate.
Nem csak G4ula84-nek!
Szóval, ha a bolt azaz felhúzós sniperek (M98, M40A5, SV98 stb) a nagyon nagy távra valók a félautomaták a nagy távra, az SKS kicsit rövidebb távra, akkor ez épp egy kicsit az SKS alatt van. Ha viszont befordulsz a sarkon, és ott van valaki egy FAMAS-al kis túlzással, de míg Te két golyót lősz ki, őneki már táraznia kell.
Persze, szitu függő, mert pl a Caspianon ott van pont az a távolság amire használható, ahol nincsenek ilyen kis sikátorok, de túl nagy terek sem. Viszont valahogy mégsem az igazi. Az én javaslatom a közepes, és hosszú távú hadviselésre (és ez kaszttól független) az AS VAL Az első golyó mindig ugyan oda megy, nincs holtjáték, aránylag nagy a fire rate, Persze ez túl szép, hogy igaz legyen! Van ám bibi, mégpedig a torkolati sebesség, mindössze mindössze 333m/s Így ha messzi sprintelő ellenre lősz, nagyon elé kell lőnöd, de ha ráállsz hamar reflexből menni fogy, mennyire kell elé lőni.Pár tanács
Ha kiválasztasz egy fegyvertípust akkor ne ész nélkül rohangálj, hanem főképp olyan helyeken mozogj, ahol Te vagy előnyben, és a saját malmodra hajthatod a csata kimenetelét. A Metró és a Firestorm kivételével szinte minden mapon el lehet úgy jutni ponttól pontig, hogy a kasztodnak megfelelően látod be a terept, így nem érhet akkora meglepetés.
Szóval a Javaslatom (assault):Rövidtávon (1-25méter): FAMAS, AEK, illetve a Shotgunok Legfőképpen a 870MCS, és a mindene kasztosak közül csak PDW-R. A közhiedelemmel ellentétben a többi nem jó. Nagyon rosszak! Egyedül az UMP-45 ami 5 méterig jó még, de könyörgöm, 5 méter? Ha a szoba másik oldalán van az ellen már csak karcolja!
Kicsit nagyobb távon: (20-50m): Itt van egy kis átfedés, mert nem úgy van, hogy pl 25 méterig egyik, afölött másik. AEK, F2000, M16, M416, a PDWk közül az AS VAL, PDW-R
Középtávon, picikét messzibb ellenfelekre (35-70) M416, AK-74M, L85A2, AS VAL
Távoli ellenfelekre (50-): G3A3, L85A2, AK-74M, AS VAL
-
megint én
őstag
válasz
TTomax #26391 üzenetére
A második szerkesztésra!
A valóságban talán lenne hatása, de itt garantálom, hogy semmi! Hiába van rajta, az nem húzza le!
Viszont a kitámasztás ellen két trükk is lehet. Vagy átrakod másik gombra, vagy -és ez az egyszerűbb -egy gyakorlott játékos mindig tudja hol fogja lerakni a bipodot, mikbe lehet, mikbe nem stb, na mos amikor olyan a szitu akkor zoom alatt még egy milisecundumig ne állj meg. Azaz mész-mész, meglátod az ellent, és nem megálsz és célzol, és lősz, hanem célzol, megállaz és lősz! De ez csak nagyon ritka esetekben kell, ha PL hasalsz, meg egyéb. Vagy épp ablakból nézel kifelé, de akkor is épp egy ezred másodpercre bemozdulsz amikor belenéznél az optikába és már nem is teszi le! -
megint én
őstag
válasz
megint én #26389 üzenetére
Főleg a zöld pöttyöket nézd, az az első leadott lövés pontossága...
Meg ha egy jó csipás ellen mész soha nem lesz annyi időd, hogy kitámaszd. Én is Bipodot használok, de csak nagyon ritkán támasztom ki, amikor éppen hallom, hogy közelít valaki, azt megvárom, és megyek is tovább...
Meg hiába állítod 1es lövésre, az amit itt a zöld pötty mutat az nem fog változni.
TT, a szerkesztésre válasz:
Igen, ahogy mondod! Én amúgy ezért viszek M416-ot, mert az Kis, és közép távon nagyon jó, és gyorsan tárazható, míg távolra ott a .44 scoped. Annyi csicska kempert szedtem ki vele, hogy nem igaz.... -
megint én
őstag
válasz
fogirobi #26385 üzenetére
M16 nem rossz, de az M416 tényleg nagyon jó. Hihetetlen pontos, én személy szerint azért megyek gyakran azzal.
(#26388) TTomax
Egy darabig mentem én is azzal, de ha 20-40 méternél távolabb van valaki nem sokra mész vele. Főleg, ha mondjuk K. messze egy sniper kuksol, akkor semmi esély arra, hogy kiszedd...
Már abból is látszik, hogy van vagy 10% accuracy különbségem a két fegyó között. És Kb mindenkinél.
M416
[AEK]Még egy jó példa:
AEK:És M416
-
megint én
őstag
válasz
p0rch_m0nk3y #26382 üzenetére
o.O
Értem... Megy a report!
Akkor eddig KB 10/10 arányban amit linkeltél, és ment is rá report általam is! -
megint én
őstag
válasz
p0rch_m0nk3y #26377 üzenetére
Amiket eddig linkeltél tényleg sokan minden kétséget kizáróan cheaterek, de ez nem igazán. Volt egy jó köre, és ráérzett a dolgokra, azért a 6os KD-az nem hihetetlen, nekem volt már 88/2 és kaptam is vagy 10 reportot, az tuti.
De amúgy nézd csak meg: Szerencsétlennek semmije sem jó, sem KD, sem WL, sem Accuracy, semmi az égvilágon, de ha nem is az összesítést nézzük, csak és csak ezt a meccset, akkor is, az, hogy csak fejest lőtt, az túlzás, mivel ha rányomsz a nevére akkor írja a következőket alul:
Legtöbbet ölt: M27 IAR, ezzel hozott össze 108 killt, és mindössze 8%os accuracy társul mellé! -
megint én
őstag
válasz
p0rch_m0nk3y #26374 üzenetére
Szorrii, ja elnéztem...
-
megint én
őstag
válasz
walkmanboy #26371 üzenetére
Írták már nekem is, hogy hogyan szedtem ki 1 RPGvel, de mindig történik olyankor valami amit nem vesz észre a sofőr. Nem tudhatod 100%ig, nem-e volt rajtad C4, vagy nem-e kaptál tök egyszerre 2 rakétát. Ha mégsem, akkor passz!
-
megint én
őstag
válasz
Stunts666 #26368 üzenetére
Nekem a mániám lett a TV, az utóbbi időben azt csinálom, ha nincs senki TSen, akkor lezárom a squadot, és átszállok menet közben. TVvel kiszedem amit kell, és megyek tovább... Már csak az a bibi, hogy néha olyan mintha gellert kapna a rakéta, és a tankot eltalálva elkezd felfele repülni...
-
megint én
őstag
-
megint én
őstag
Ja, meg még két kérdés felmerült:
-Miért nem menti el a ruhákat???
-Igaz-e hogy van(nak) olyan ruhák amikben rosszabb a hitboxod?(#26351) F_Zolee
Már rég megvan minden... De amúgy a stealth, azt tutira tudom, hogy úgy müxik, hogy a levegő-levegő rakézák nem tudnak bemérni, ha 50 méret alatt repülsz, nem 100%, hogy pont 50, de volt amikor megnéztem, és pont olyan volt, hogy amint 51m volt a magasság elkezdett csipogni, amint alámentem abbahagyta. 100%, hogy így megy, a föld lebegőket, azt meg nem tudom lassítja-e, de úgy tudom nem. -
megint én
őstag
válasz
F_Zolee #26349 üzenetére
Jaja, de sokszor hangja sem volt, hogy mérnek. Amúgy az alacsony repülés csak akkor jó, ha van stealth, és akkor is csak a levegő-levegő rakéták ellen hat, a föld-levegőkre nincs hatással. Max annyiból jó, hogy néha sikerül tereptárgyal lerázni a rakétát magamról.
(#26344) Zol01 nem igazán, mert a JAVELINT ki sem lőheti amíg nem méri be!
-
megint én
őstag
Apropó SOFLAM.
Van pár kérdésem a játékkal kapcsolatban!!!
1- Hogyan rázom le ha bemért a JAVELINT? Mert a multkor fenn voltam egy szerón, és valahogy a heliből mindig kiszedett. Mégpedig úgy, hogy nem mért be előtte lézer!!! Szóval SEM tank, SEM Soflam, semmi, Egyszercsak repült a rakéta felém, be volt téve az ECM jammer, de mégis 10ből 10szer betalált, és azonnal robbantam.
2- Már azon gondolkozom, hogy talán a netem szar. De nem! Mert most volt olyan, hogy bementem egy házba tárazni, (egy .44est ami 3.9 másodperc de ennél is több volt egy kicsit) és amikor már betáraztam akkor kaptam egy halálos lövést a killcam alapján a pálya egy távoli részéről. A pingeket megnéztem, és senkinek nem volt nagy. Nem lógtam ki sehol, 2-3 méterre voltam a faltól is, és a bejárattól is, szóval ki van zárva annak a lehetősége, hogy átlógtam a falon. (mert gyakran én is ölök úgy, hogy kilóg egy láb, vagy váll stb) Egyszerűen nem fér a fejembe hogyan lehet 3-4, néha akár 5 másodpercel a fedezék mögött hitet kapni. Valaki mondta, hogy CQban nem észrevehető. Hát nem mondanám... A múltkor láttam, hogy jön egy tank felém, így lőttem egyet, és betolattem a fedezékem mögé. Nem ma kezdtem, tudom mekkora a tank, és tudom, hogy nem lógtam ki, és mégis betalált. Egy másik példa: Repült felém egy helikopter, és lőtte rám a rakétákat, olyan közel volt, hogy láttam a pilótát. Belelőttem egyet kicsivel a pilótafülke fölé, hangsúlyozom, oldal irányú mozgást nem végzett, szembe volt velem. Csatt! Betalát, be is jelzett, láttam hol durrant szét a löveg, és még csak füstölni sem kezdett! o.O A gépem nem szar, 100 alatt nem gyakran van FPS, a netem is jó, és csak olyan szeróra megyek, ahol max 50es a latency. Mit csináljak most? Hol a hiba? Hogy javítható? -
megint én
őstag
Ó, engem még CS-ben hányszor banoltak ki ilyen miatt...
Nem igazán vagyok büszke rá, de akkoriban volt, olyan, hogy a steam számolja mennyit játszol a játékokkal, nekem az felment 110 hrs /2 week. Szóval igazi kocka volta, és csak megtunkoltam az alap helyeket, és már repültem is a szerverről. Régi szép idők... publikon első körben pisztollyal 1v14, második kör elején meg kiírta, hogy bannoltak.
(#26127) Stunts666
Nagyjából ezt mondtam én is, de ahogy (#26139) Sz. Géza is írta, ezek bizony nagyon ritkán nyernek.(#26128) sith7
Hát, ha azt nézzük, kb a felső 3-5%ban vagyok... Szal, ha nem vagyok túl nagy képű... Igenhttp://bf3stats.com/stats_pc/csifiricio
Ilyenek, hogy Win/Loss, Kill/Death, MVP/Round, Score/Minute, Accuracy(#26164) H.Ezredes
-
megint én
őstag
válasz
Sz. Géza #26123 üzenetére
Mind a két mod nagyon jó. Szerintem a HC amúgy sokkal jobban áthozza a játékélményt, mert ott ha valaki tényleg ész nélkül tolja, akkor tuti megha. Viszont csomószor elkúrja a játékélményt, hogy senki sem egy feladatot teljesíteni. Van, hogy ha PL CQ akkor csak és kizárólag én megyek húzni a zászlót, Ugyan ez az M-commal, és a TDMen is csak gubbasztanak egy eleső helyen, nehogy kitegyék magukat a veszélynek.
-
megint én
őstag
Megint "Game disconnected: you were kicked from the game." Pedig 70%ban Defibrillátorozás miatt szedtem össze a pontjaimat. És mégis.
Most akkor sem ölni nem szabad, mert akkor aimbot cheat, sem egyéb dolgokkal nem lehet jó statot csinálni mert akkor meg csak simán azé, me stat1.?Ami a legszebb, hogy már jött az a zene, h mingyá' nyerünk.
-
megint én
őstag
mIVEL BENCHELITEK, HOGY MIT MENNYIRE HASZNÁL?
Sry CAPS...
-
megint én
őstag
Kicsit off... de...
Mit számol az accuracyba? Most toltam egyet kis pisztolyosat, és az accuracym csak 48% lett, pedig direkt arra mentem, hogy csak fejes, és mindössze 6-7 lövés ment mellé, akkor mi vihette le? Miközben itt meg nőtt egy tizedet. -
megint én
őstag
válasz
fenergie84 #25948 üzenetére
A procid lecserélése szerintem több fpst hozna...
És szvsz nem sokkal szebb a high, mint amennyivel élvezhetőbb a sok fps + lowgarf. -
megint én
őstag
Én szerintem 80%, hogy NEM cheatel.
Más
Az FPS kérdésben.
0-30 alatt nem is érdemes a játékot elindítani
30-45 élvezhetetlen, de ha épp nem laggolja szarrá magát akkor még akár ölhetsz is.
45-60 Itt már jóformán a playeren múlik, beadja, ha célzol, DE ha találkozol egy olyannal, akinej pl 150 FPSt csinál a gépe és mellette PRO, akkor ő gyorsabban megteszi, és meghaltál, de itt már csak a szemtől szembe nagyon kiélezett csatákat fogod bukni.
60-100 A játék gördülékenyen fut, 99%ban only skill
100-tól Itt már 100%ban rajtad múlik mit hozol össze ha jól játszol, és iszonyat reflexed van, 250-350 milisec célozni és gyilkolni.Sokan mondják azt a veszett kutya marhaságot, hogy ha a monitorod 60 hertzes akkor annál több fps nem is kel... PEDIG DE! Attól, hogy a monitoron nem jelenik meg több, attól még a géped kiszámolja hogy két képkocka alatt is épp hol tart a célkereszt, érdemes kipróbálni. Mégpedig úgy, hogy bekapcsolod a V-syncet és megállsz valahol és kinézel egy tereptárgyat becélzod, lassan elhúzod pl balra, és az egérpadon megjegyzed mekkora távot tett meg az egér. Utána ugyan ezt a távot tedd meg gyorsan visszafele, ami jelen esetben jobbra... És ha a célkereszt is ugyan oda ment vissza akkor minden rendben, de nem így lesz, az útnak (ha csak nincs acceleration bekapcsolva) csak lyan 60-80%át teszi majd meg. Persze ez nagyon nagyban függ az egér minőségétől is! Második lépésben kapcsold ki a V-syncet, és amennyiben így sokkal több fpsed van abban az esetben közelebb lesz a kiinduló ponthoz a célkereszt.
És akárki akármit mond, hogy a szem csak 24 képkockát lát, lehet látni is a különbséget is a 60 és a 120 hz között is. -
megint én
őstag
válasz
v!ct0y #25830 üzenetére
Miért, mit csinált???
Amúgy WAZZE, de k.jót játszottunk! Eddig Csak Winnet ismerem, de megvolt a csapatjáték!
Kösz mindenkinek.
Szek.: Ja már látom...
Csinált 27/0-t De SKSel, gondolom valahol kummantott jó messze a pálya szélén. De csak 23% ebben a körben. Ez nem vészes.Szerk2: Habár... Végignéztem még párat, tényleg furcsa. Ilyen 88/5, meg hasonlók.
-
megint én
őstag
NEEE... Ennyire szorosat..
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/46338582/1/192304250/ -
megint én
őstag
óóó... Nem pont a legjobb a sok lagg miatt, de megvan végre a report!
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/46334654/1/192304250/ -
megint én
őstag
Most még a TDM sem volt élvezhető a laggok miatt... Olyan állatul megállt néha 2 secre is. És olyan mintha netlagg lenne, mer a csapattársak egy helyben futnak.
-
megint én
őstag
Emberek, mivel lehet még FPS-t feltornázni?
Eddig:
Grafika low
Windows aero off
Leszedtem még egy game boostert de azt írta 40%al gyorsította, de egy darab fpsem sem lett... Van még valami ötlet? -
megint én
őstag
válasz
Gyula84 #25678 üzenetére
A tankot is kiszedi, mint a szart, csak nagyon ügyesen kell játszani vele. Eleve sokkal gyorsabb mint a tank, és ha megnyomod az 'N' betűt akkor a minimap nagyobb mezőt lát be, és mindig nézni kell, hol-merre vannak a tankik, és a kistérkép azt is mutatja, merre néz a tank. És a fürgeségét kihasználva mindíg seggbe tudod b@szni. Nekem épp tegnap volt vele egy 27es killstreakom, amiben 3 tank volt, 1 vadász, 2 heli (gunerekkel 4 fő), 1 jeep és a többi gyalogos. Szóval igenis nagyon használható.
-
megint én
őstag
válasz
p0rch_m0nk3y #25670 üzenetére
Most amúgy jó sok CC-t tolok, és itt tényleg nem olyan zavaró, de itt meg annyira szar, h a 32 emberből 10 még a main baseról sem talál ki... Amúgy ha van valaki fenn TSen akkor CC-t szoktam tolni, ha meg egyedül vagyok akkor TDM. Mert a CC az nagyon csapatjátékról szól, de azért hozható egyedül is... PL most 44/10 És 3x annyi pont mint a mögöttem lévőnek
Amúgy nem tudom, ha valaki beül az AAba akkor miért hiszi, hogy azzal nem is lehet zászlót húzni.
Amúhy lehet, hogy már volt, de EZ MEKKORA....
likhttp://www.youtube.com/watch?v=aLH-6OIXhPE&feature=g-all-lik1:45től nézzétek...
-
megint én
őstag
-
megint én
őstag
válasz
Gyula84 #25665 üzenetére
Na, de az a leg idegesítőbb, hogy az az érzésem, mintha direkt cukkolnák az embert. Mert vannak olyan apróságok, amiket szerintem egy csapat nekiáll, és egy nap alatt kijavítja.
(#25664) Cris99
Bétában a hitbox? Az a szó legszorosabb értelmében végtelen sebzésű golyókkal volt. Ha valakit futás közben eltaláltál akár kispisztollyal 1 hit és borul! Nem beszélve, hogy voltak ott néha 3-4 seces hitboxkésések. -
megint én
őstag
válasz
Norb3rto #25659 üzenetére
Te nem érted, váltok mert jobb sima publikra, és jobb a grafkó,
DE MIÉRT VÉDITEK, AMIKOR TÖK EGYÉRTELMŰEK A HIBÁK???
ÉS MIÉRT KELL AZZAL A FASZSÁGGAL JÖNNI, H AKKOR VISSZA MENJÉ CSZNI???A hibák tök egyértelműek, ha leszarjátok, és annyiban hagyjátok akkor a következő még szarabb lesz, és még szarabb és így tovább. Nézzétek csak meg a COD sorozatot... Mennyire egy cafat kis fos játék, de van aki megveszi, és azt mondja "húdejómegintújCOD" és ezért amíg jön a lé addig préselik, fogyasztói társadalom, amint azt mondja a tömeg, hogy Figyel! ebben a játékodban ez meg ez meg ez meg az szar, és nem is veszik annyian ne aggódj, a következőben már ki is lesz javítva.
-
megint én
őstag
Mondjuk, főképp CS-source... A késésre értettem. De ja alapból sem az igazi.
WAR: Tudom, hogy jó csaták szoktak lenni, de annyira sok játék (köztük EA-s is) kitaposta már az ösvényt, hogyan kell egy ilyet megcsinálni. Akkor miért kell kihagyni egy újból? És igen a TV pont a kis fattyú csíterek miatt kéne, akik elkúrják a játékélményt. De nincs!!! És amúgy is jó, ha van recordolt gameplay, és bármikor beteheted, visszanézheted, pl ki mit baszott el a taktikban, mivel lehetne javítani, és végül de nem utolsó sorban a frag movie miatt. Azért nem mindenkinek megy úgy a játék akér lowgraffal sem, hogy szaggatás mentesen menjen, de a 140 FPnél is mikrolaggol, ha recordolsz.
-
megint én
őstag
(#25646) sixpak
És mások akiket még érdekel...
SZAR A GAME!
Miért is?
Kezdjük a szemmel láthatóbb dolgoknál.
Hitbox - Hát valami siralmas, igaz a Bétánál sokkal jobb, de rengetegszer van, hogy már a fal mögött vagyok, és kapom de a leg dúrvább példa épp nemrég történt, amikor nosaron lőttel rám, és beugrottam a vízbe, mert nem volt fedezék, és már benne is voltam, ami olyan 6-8 méter zuhanás és beadta az ellenfélnek, hogy megölt M416al és killcamnból láttam, hogy a vonatoknál volt. Szóval olyan 1.5 sec késéssel lőtte el a hitboxomat!!!
Veszett szerverlaggok Van amikor iszonyat laggolnak a szerverek, és ez órákig nem múlik. Fps fixen 100 fölött, és meg-meg akad, de nem csak nekem, hanem TSen mindenkinek egyszerre szóval tuti szerverlagg.
Alkalmatlan warra Én olyan 8 éven keresztül űztem versenyszerűen a cs-t. Onnan átjőve, el kellett hogy szörnyedjünk (mert többen jöttünk). Az a teljesen üres háttér, meg amikor van olyan fegyver ami tiltva van, meg nincs TV, meg semmilyen rögzítési lehetőség, meg warmod a szerverekre. OMG. De nem hogy javítanák, ezt még megfűszerezték egy kis B2Kval, ahol a mapok olyan inbalancedek, h szavakat nem találok. És az ígéretekkel ellentétben nem rakták bele a TV lehetőséget, mondván, hogy túl nehéz... Namost ha jobban megfigyelitek, amikor leélednétek rányomtok a csapattársotokra, és ha nem nyomtok deploy gombra akkor végig őt látjátok. Ráadásul killcamból is dettó. Akkor mi a nehéz?Olyan dolgokat vesznek ki a játékból, amik már rég beváltak más játékokban, főleg, hogy az előző BFekben benne is volt. MIÉÉÉRT???
-
megint én
őstag
Amúgy milyen mocskosul undorítóak néhányan. Felmentem egy 32slotos 450ticketes TDM operation metro szeróra ahol nem volt teambalance, mint utólag kiderült... 11 - 7 ember volt térfelenként. Mondanom sem kell, hogy a nyertes csapatban voltak többen. Beálltam 8.nak, és egy kis idő után feltűnt, hogy már pang egy kicsit a game. Nyomtam egy tabot, 35/2ben voltam, és már néhányan átszivárogtak erre a térfélre, és a többi lelépett, így 10-2 volt a csapatonkénti elosztás. Jó oké, átállok. Jó, mindegy átálltam, így jó is volt de egyetlen perc leforgása alatt már 7-3 volt megint mellettem. -_-'
-
megint én
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #25567 üzenetére
Jah, most néztem, h 240p-ben volt... Olyan volt a hang, mintha a parpofáimból jött volna.
-
megint én
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #25563 üzenetére
Má' bocs, nem trollkodni akarok, de nem az igazi...
-
megint én
őstag
Nem számolja a statot...
Egyik szerver sem! -
megint én
őstag
válasz
jilian #25561 üzenetére
"Inkàbb legyen fix 72Hz mindig, elèg a high beàllìtàs is. Böven."
Hát szerintem meg low grafkó, 130fps... A Singleplayt kell kiélvezni ultrán, Hard difin, és onanntól már ölni kell.
VALAKI! Nektek sem jön egy Battle report sem? Először azt hittem, hogy unrankeden toltam, de nem!
-
megint én
őstag
válasz
p0rch_m0nk3y #25405 üzenetére
Nem egészen ez a lényeg, hanem, hogy a többi mind ugyan az nagyjából. És az igazán lényeg az nem is ez a része a mondanivalómnak, nem tudom, miért épp a leg lényegtelenebbet ragadtad ki.
-
megint én
őstag
válasz
Sz. Géza #25392 üzenetére
Én már vagy 5-6 helyet találtam ahol spontán meghalsz.
Ami pozitív bug, hogy vannak kilövő bugok. Nem jöttem még rá teljesen, de ha egy kis szintkülönbségű helyen bunnyzol, mint pl a járda patka, akkor néha iszonyat sebességgel kilő.
Amúgy nekem a legesleges leg kiábrándítóbb, hogy a fegyverek majdnem mind ugyan annyit sebeznek. Azaz 25/18.4. És mind 50 méter után lesz minimum sebzésű. Igen, ott van a firerate, meg minden, de ha 2 ugyan olyan találkozik, akkor egymást ölik meg, ha egyszerre lőnek egymásra. DE! Miért? Ha a golyó 25öt, sebez 4 golyó kell, egészen addig amíg át nem lépi a 33.333at, de miért nincs köztes? Pl sebez 31-et, de ha mondjuk 30 méterre áll az ember akkor az amelyik már csak 25öt sebzett eleve, az csak 22őt sebez, és már 5 golyó kell beléd, míg Te még 25 fölött sebzel, és neked még elég 4 golyó. Így sokkal izgalmasabb lenne, sokkal több értelme lenne a skineken kívül a sok fegyvernek. Én most pl 2-3 fegyót használok, AS VAL, vagy M416, és csak azért mert pontosak, és majdnem minden golyó betalál. (30% fölötti találati arány) De Ha nagyon szűk helyre megyek akkor pl AEK, és kész. a többinek nincs is értelme. Szinte mindenki M16-tal megy, és papíron az is a legjobb, mert aránylag gyors az a 800rmp, és a leggyorsabb a tárazása, stb. De a valóság valamiért mégis az M416 mellett szól, mert már csak abból is látszik, hogy majdnem 10%al jobb az accuracym vele. Nem adja egyszerűen a másik. Mondjuk lehet, hogy csak azért mert eleinte azzal toltam, és még nem szoktam meg a játékot.
De a lényegre visszatérve, szomorú a mai játékok minőségének, vagy talán inkább a részletekben rejlő igényességre való törekvés teljes hiánya, és nem csak EA, sőt, ez még messze a legjobb. -
-
megint én
őstag
OMG, elővettem a Single playt és.... MI az az állandó kosz a szemében a karakteremnek? Rákos a szeme, vagy mi?
-
megint én
őstag
válasz
jilian #25226 üzenetére
http://www.youtube.com/watch?v=M_XUxePH-sQ
Kilkam meg valszín azé nem volt, mert idő közben Ő is meghalt.
-
megint én
őstag
Tényleg nem lehetetlen, hogy cheatel. Nem láttam. De mindenesetre csináltam már 42%os ccuracyt úgy, hogy 80 körül öltem. M240Bvel, ami Teljesen ugyan úgy viselkedik mint a PKP pecheneg. De nem is biztos, hogy 1 hitet kaptál, hanem gyors duplát. Mert nekem is van csomószr olyan, hogy lelőnek egy hitből pl m16-al ami még kevesebbet sebez, eleinte én is cheatra gyanakodok mindíg, de nyomok egy tabot, és látom, hogy szerencsétlen ilyen 8/15ben van pl... Szóval nem kizárt, hogy csak a játék kifürkészhetetlen megintcsak.
-
megint én
őstag
Teljesen megértem.... ŐT!!! Mi az amiből az jön le, hogy csal? Megnéztem Bf3staton, és semmi az égvilágon nem utal arra, hogy csalna! Ha valaki kioszt 4 egyhitest az már csal? Ebben a vidimben EGYETLEN egy golyót lövök mellé. És nem csalok, láthatod...
Szerk: ...Ja és úgy, hogy csomószor lámpával vakítgattak.
Amúgy minnyá megvan a 35000 néző.
-
megint én
őstag
Jó meccs volt!
Majd folytathatjuk! -
megint én
őstag
válasz
Muerte #25158 üzenetére
Tudom miről beszélsz. A mi csapatunk anno CSben csöndes kis csapat volt magyar szinten, mert direkt kerültük a magyar elleneket, és csak külföldiekkel toljuk, nehogy kitudódjon a taktik, meg minden. Készültünk a Becupra 8 hónapon keresztül megállás nélkül napi 8 wart volt hogy arra ébredtem amikor elbasztam az egyik kört és újra megálmodtam. És úgy volt, hogy megnyerjük a Becupot akik ismertek mindet, és mi is úgy saccoltuk, hogy 85-90% eséllyel indultunk volna, a pénzt már át is utalták nekem, aznap utaltam volna egy összegben a nevezést. De két kis b**uzi összeveszett, és felbomlott a klán. Akkor döntöttem el, hogy verseny szerűen többet nem. Ezután már csak az SC2 volt ami ennyi adrenalint váltott ki, ott gyémánt liga 36. helyezés voltam. De nem tetszett. Munka, eddzés, barátnő stb. És igen kifejezetten rossz a túlzott igénybevétel, de amiről itt a BF3 szól nekem az a töredéke annak amit anno a CS művelt velem. És ezt (legalábbis még) élvezem. Amúgy jó játék a tracmania!
-
megint én
őstag
válasz
Gyula84 #25134 üzenetére
Aha... Én megértem a gyengébbeket, hogy azért játszanak, hogy kikapcsolódjanak, és nem izgatják magukat. Épp fordítva, általában Ők nem értik, ha valaki jobban tolja. Rögtön vagy "csítertfasszopógeci", vagy "hülyekocha". Pedig nagyon nem ezen múlik. Én például KB 250 órát raktam a játékba, ha visszaosztod a napi átlag nem is olyan sok.
Több fajta low van:
1-Akinek rossz a gépe. És emiatt lehetetlen a játék tiszta, egyenletes játszása. Se célozni, se semmi.
2-A tapasztalatlan aki még nem ismeri a terepet és nem tud igazi becserkészős róka módjára játszani.
3-És van a lusta agyú (Az én értelmezésemben csak hülye, és tudom hogy nagyképű vagyok.) Van egy barátom, akit abba a kategóriába tartozik aki a játékot az agya kikapcsolására használja. Szituáció: Fenn vagyok nála és nézem ahogy BFezik, de volt hogy CSis és egyebek. Semmi agymunka, semmi pörgés, semmi beleélés. Meglát egy ellent aki kilő egy tárat és bebújik egy tereptárgy mögé, és mondom csináljál már valamit... Rohand le, gránátot neki, kerülj mögé bármi de ne állj mint egy fasz. Ö: Mi van már, mit idegeskedsz majd csak visszajön, és ott áll... Kis idő múlva bumm és fekszik a haverom. Na mondom fasza vagy. Ez így ment vagy fél órát, erre azt mondja: ő béna a játékhoz, mert nem tud célozni. Nem! Mondom, Te béna vagy a játékhoz mert sík hülye vagy, és lusta vagy gondolkodni. Úgy kell játszani, hogy beleéled magad, méghozzá annyira, hogy fájjon ha eltalálnak! És akkor talán kitalálsz valamit hogyan kerüld ki az ilyen értelmetlen halálokat.Erre nincs is jobb példa, mint egy CS:S kupa ahol zsinórban a 8. meccset toltuk, mindet megnyerve. De a döntője az valami nagyon állat volt. A nuke pályán toltuk, és lement az mr16 döntetlenre. Jött egy hosszabbítás mr3 ott kiszoptuk a T kört, és hoztunk 2 CT kört. (Aki ismeri a mapot annak kakasból néztem sárgát) Bertohantak és kinyírtak mindenkit a T-k és maradtam plantolt bombánál 1v5re. Szóval vagy lehozom, és még egy hosszabbító, vagy nem és csak a második hely. Hát lehoztam, és utána meg is nyertük az egészet. De Utána epét hánytam. És nekem így jó, nekem ez a játékélmény ti meg ezt nem vagytok képesek elfogadni.
Összegezve: Vannak akik azért játszanak, hogy kikapcsolódjanak, és vannak akik azért hogy egy kis időre katonák legyenek akik a saját bőrüket viszik a vásárra! De lehet ez az ember épp F1 pilóta akar lenni, vagy stratéga, mindegy a lényeg ugyan az! -
megint én
őstag
válasz
v!ct0y #25118 üzenetére
Nem, elég ha csak a sofőrnek, vagy épp annak aki átül oda. Vagy legalábbis kisszintű mellé be szoktam pattanni. És amikor én benn ülök akkor ottvan, de lehet, hogy csak az ülhet át akinek ki van oldva, így már nem vagyok meggyőződve. (de az tuti, h nem kell mind a 3)
Apropó, milyen f@szul néz ki amikor reaktív be van pakolva. Beülsz a tankba egyszer csak odalesz. És buuummm így lett a chocapic!
-
megint én
őstag
Vegyük sorra.
0. nem tudom miért offtopicba raktad,
1. Camperek - Teljesen egyet értek, a legfoslowabb nyomorékok szokták csinálni, és van hogy még a tankok is a domboldalról osztják az észt, nem beszélve a mobilAAról, sniperekről.
2. Helisek - Ezzek úgy ahogy, de önmagában a heli nagyon is sebezhető, mert ott a vadász, inkább az az ami igazán nagyon inba. És a Heli csak akkor tud aratni, ha biztosítva van a légtér!
3. C4. Hát, úgy ahogy idegesítő, de egy szemfüles player megoldja, és ha jó a team akkor kirobbant, utána a társ meg megöli, és defizik. Csak itt ami majdnem mindig elmarad az a társ. Önmagában C4el nem csinálsz jó statot, mert 2x elsütöd, és utána meg már úgy jön, hogy kicselez. (már ha nem agyhalott, mint a playerek 90%ban)
4. Azt is hozzátenném, akik egy lépcsőfordulóban rakétával a vállukon guggolva várnak, még ha ő is belehal. Na ha ott ülne mellettem az illető olyat lekevernék neki, hogy lenyelné a fogait. -
megint én
őstag
válasz
mackosajt #25105 üzenetére
Nem dehogy, nem haragszom. De igazad van abban, h sokat sírok mennyiszer dobnak ki, de ez olyan mint a cigánybűnözés. Nem vagyok rasszista, kicsit sem! De köztudott, hogy gyakoribb, mint a fehéreknél. Sajnos ezek miatt megbélyegzik a normális romákat is, és rajtuk csattan az ostor. De ez egy másiktéme, azért hoztam föl, mert KB ugyan ez a tendencia a szerverek ügyében. Itt is, és CSben is a magyar adminok mindig is nagyon önkényűek voltak! Mindenhol vannak ilyenek, a Németek közt is, de a leg igényesebbek szinte mindig azok. Ráadásul itt is gyakran játszok magyar szerón, mert egyszer már leírtam, hogyan találok szervert, azaz a ligkissebb pingű, stb és gyakran magyar! És ott pont sokkal jellemzőbb maga a káromkodás is, és ha lelövöd a lowokat már repülsz is, mondván, hogy "gecicsíterfasszopó". De ha utána feltöltöm jútyúkra a gameplayt akkor meg az jön, hogy azé dobnak ki, mert elkúrom a játékélményüket. Hogy is van ez?
-
megint én
őstag
válasz
mackosajt #25094 üzenetére
Majdnem egyet értek veled, de kb egy évtizede tolom FPS játékokkal, és a tapasztalataim, hogy a Német, belga, osztrák szerverek a legfaszábbak. Ezek közt vannak a legszarabb, csíteres szerók is, de a leg minőségibb, legjobb játékos állománnyal rendelkező, minőségi, laggmentes szerverek. A Magyar szervereken meg nem tetszik a pofád egy hülyegyerek adminnak, és már repülsz. Ott volt még BC2ben a Debreceni, a Multigaming stb. és pár hszel ezelőtt is:(#25092) G4ula84 Ez a magyar színvonal. Azon az MG szerveren is volt, hogy egy kör alatt 4x-5x lekilleltek, és átpakoltak a gyengébb csapatba. A Debrecenin meg már 18/0nál kibasztak.
Az a káromkodás is... Jó, van ami már átmegy anyázásba, meg nagyon eldurvul, de egy hülyegyerekér is kaptam már bant, amikor azt írták nekem, hogy "köcsög csíter geci vagy". Ami a legszebb, hogy ő az admin pajtija volt, és erre a beszólásra nem kapott bant. -_-' Ráadásul belefért volna még az a beszólás is, én is felkapom, és elszabadul az adrenalin amikor sorozatban lelőnek. Én idegből játszom, és volt már hogy az asszon baszott tarkón papuccsal, hogy ne üvölts már!
Aki meg nem tudja elviselni az inkább barbizzon!(#25103) v!ct0y
+1 -
megint én
őstag
Nem tudom mik a gyengébb szerverek. Én nem szoktam megjegyezni. Úgy szoktam rákeresni, hogy: - max 32slotos - ki van pipálva a Free slots 1-5; 6-10; 10+. Berakom ping szerint növekvőbe. És ezeken belül is olyant szoktam keresni ahol minimum 5 maximum 15 player van és a legfelsőre ami megfelel a kritériumoknak arra joinolok. Persze van, ha kifejezetten pistol onlyt keresek, meg air only, ilyesmi.
Ja a warozgatás meg... Háát ez a játék nem nagyon alkalmas rá. a CS-ben annyira kiforrott már minden, a SourceTV-től kezdve, az azonnali mirces ellenhíváson át, hitboxokig minden, hogy ez nagyon gagyinak tűnik azok után. Itt amikor próbáltam warozgatni, nem lehetett napi 5-10 wart lezavarni. Már csak az, hogy ott felmentem TSre azonnak ott a team, és mircről már küldték is az pi-pwt 3 perc és már ment az LO3! Itt ilyen nincs. Ráadásul a sok kieg miatt nem hogy javítanák, de egyre több a bug, és egyre tagoltabb a játékos állomány.
-
megint én
őstag
Pár témába hozzászólnék amiket érintettetek...
-Fegyverek. Bőven el van látva, és nagyon örülök neki, hogy II.wh-s fegyverekkel nem torzították el a játéknak a realitását!!!
-A mapok mennyire balanszoltak.
Hát mit ne mondjak azért lenne még mit javítani, pl a bázisra még levésbé lehessen bemenni, és 5-10 kijárat lenne, PL Metrón ha elkezdődik a BR, főleg a lenti oldalon, onnan 99%, hogy nem lessz kijövetel. DE Itt is igaz, -mint már valaki mondta- hogy amikor egy csapattal az egyik oldalon kaszálsz, szinte tuti, hogy odaát térfélcserénél is. Szóval mint minden játékban "csak inba player létezik" Akár stratégia, autóverseny, vagy fps. Mindegy!
Amúgy basszák meg, hogy megint: "Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Kicked by administrator" Napi 2-3 ilyet kapok. Egymagam kiírtottam az adminék squadját és visszahúztam az Mcomot..Mondjuk már kicsit unom, hogy háborítatlanul nem lehet végigtolni egy meccset. És a quits is nő kicknél. Ezt mondjuk nem tartom fernek.
-
megint én
őstag
Amúgy nagyon dúrva meccsen vagyok túl. Eleinte rajtam kívül egyetlen egy gyerek csinált bármitis. A többi tank, jeep, mobilAA a kezdőről, illetve a hegyoldalról próbált lőni, de inkább csak szarászott. 857ticketes a szeró. Amikor már nagyon vesztésre álltunk ráéledtem a gyerekre aki a hegyoldalról tankozott, megvártam amíg megsérül és kiszáll javítani. Ekkor beszállt lövésznek, és így legalább leröviddült a zászló húzásának az ideje, meg azért lőtt is valamit. Volt pillanat, amikor 44/350re vezetett az ellen, de 10/0ra lehoztuk!!! Szerencsére a végefelé jött még egy-két aki tudott játszaniÍgy 3an már lehoztuk.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/45648610/1/192304250/ -
megint én
őstag
válasz
kisza25 #24985 üzenetére
Ebben a meccsben sem piti...
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/45636118/1/354021003/
Kis köcsögök, nem tudom mi vesz rá valakit, h cheatoljon, de rohadjon ki a szíve!
Zanik
Ó, azt a "DUMM - Pistol & Knife Only"-t én is nagyon csípem! -
megint én
őstag
Nem-nem... Ekkora már a hetedik refreshje volt a srácnak. És hogy a faszba lehet 3490.559 SMP-t összehozni? És úgy hogy a játékideje kétharmadában az 230 és 260 között mozgott. Most meg az ÁTLAG (!) majdnem 3500???
Persze!
Ja, és ha viszed az egeret a grafikonon, akkor lehet látni, mikor voltak refreshek.
2012.07.20. 16:26-kor az SPM még csak 260
2012.07.20. 17:36-kor már 1700
2012.07.20. 23:54-kor 3820!!!!! -
megint én
őstag
'Gyá he' Micsoda meccsen vagyok túl... Only pistol server! És végre valahára olyan teamba kerültem ahol mindenki assault volt és mindenki mindenkit húzott azon nyomban! 11perc alatt le is söpörtük az ellent
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/45594702/1/192304250/ -
megint én
őstag
Kicsit gyanús, nemde???
Egészen pontosan 2012.07.20-án valamit bekapcsolt amitől igencsak felpörgött a srác...
http://bf3stats.com/stats_pc/xXKvIkRaMXx/history#spm,kdr,kpm,global.elo -
megint én
őstag
válasz
devilinsid3 #24443 üzenetére
Kb ja. Am nem akarok már tényleg ennyit nagyképűsködni, de az Igla-t leszámítva nincs is 20% alatti accuracy-s fegyverem.
-
megint én
őstag
válasz
devilinsid3 #24439 üzenetére
WÁÁÁ!
Azen behaltok! A világ talán legbénább playere.
[manufacturer66]
W/L: 0.4 Ez azért ilyen "magas" gondolom, mert a szerencse néha a nyertes csapatba dobta.
K/D: 0.201
Accuracy: 2.5 Kettő egész öt tized... o.O Mivan? Ez létezik?
Felhívnám a figyelmeteket az M60ra!!!!!!!
Shots Fired: 1420 Hith: 1 Kills:0 Accuracy: 0.07
Wáááá... OMG.
Tudom a Supporter class nem a legfaszább, de nekem az M240Bvel volt már 43%os accu is. De még összességében is 26.7% -
megint én
őstag
válasz
p0rch_m0nk3y #24433 üzenetére
Na ezekről beszélek... Hogy lehet, hogy nem hallja, amikor C4 alámegy? Vagy amikor elkezdi égetni a repair toollal 2 sec amíg megha, oké, hogy nem öli meg ilyen hamar, de mi az, hogy még a célkeresztet sem mozdítja meg? Reflex 0??? Toál zéró. Ezeket nem sajnálni kell, meg megadni nekik is a játék élményét. Ezekkel épp így meg kell alázni. Youtubon nézze vissza, amikor aláC4eznek, és utána felveszik friendlisten, és BOOM.
Hugyfoslowok!
-
megint én
őstag
válasz
p0rch_m0nk3y #24422 üzenetére
De...
(#24420) devilinsid3
Nem is az M320-al van baj... Főleg, hogy az nálad is a 2. leggyakrabban használt fegyó
Hanem azzal, hogy csőlátású agyhalott marhákkal van tele a game. Csak a célkeresztet látják, mást már nem! Sajnos...
Szek: Ja, majdnem elfelejtettem, még csak nem is hallanak. (am küldtem a req-t originen.) -
megint én
őstag
válasz
kisÁdi #24418 üzenetére
Ez kicsit hosszú lesz, de itt van az enyém...
Arra figyelj, hogy a sensitit majd állítsd be, meg egyéb ilyen marhaságokat, amiket esetleg átkapcsol.
ÍME:
GstAudio.AudioQuality 1
GstAudio.CarRadio 0
GstAudio.DialogueVolume 0.700000
GstAudio.MusicVolume 0.700000
GstAudio.SoundSystemSize 20
GstAudio.StereoMode 0
GstAudio.VOLanguage 0
GstAudio.Volume 0.558140
GstAudio.YourSoundSystem 4
GstRender.AmbientOcclusion 0
GstRender.AnisotropicFilter 1
GstRender.AntiAliasingDeferred 0
GstRender.AntiAliasingPost 0
GstRender.Brightness 0.500000
GstRender.ConsoleAntiAlias 0
GstRender.Contrast 0.000000
GstRender.EffectsQuality 0
GstRender.Enlighten 0
GstRender.FieldOfView 60.000000
GstRender.FullscreenEnabled 1
GstRender.FullscreenRefreshRate 60.000000
GstRender.FullscreenScreen 0
GstRender.MeshQuality 0
GstRender.MeshQualityOld 0.000000
GstRender.MotionBlur 0.000000
GstRender.MotionBlurEnabled 0
GstRender.OverallGraphicsQuality 1
GstRender.ResolutionHeight 1080
GstRender.ResolutionHertz 0
GstRender.ResolutionWidth 1920
GstRender.ScreenSafeAreaHeight 0.950000
GstRender.ScreenSafeAreaWidth 0.950000
GstRender.ShaderQuality 0.000000
GstRender.ShadowQuality 0
GstRender.StereoConvergence 1.000000
GstRender.Stereoscopy 0
GstRender.TerrainQuality 0
GstRender.TextureQuality 0
GstRender.TransparentShadows 0
GstRender.UndergrowthQuality 0
GstRender.VSync 0
GstInput.Deadzone 0.300000
GstInput.HoldButtonToZoom 1
GstInput.HoldForBreathControl 1
GstInput.MouseRawInput 1
GstInput.MouseSensitivity 0.012456
GstInput.MouseSensitivityVehicle 0.111111
GstInput.Scheme0Buttons 0
GstInput.Scheme0FlipCameraY 0
GstInput.Scheme0FlipY 0
GstInput.Scheme0Sensitivity 1.000000
GstInput.Scheme0Sticks 0
GstInput.Scheme1Buttons 0
GstInput.Scheme1FlipCameraY 0
GstInput.Scheme1FlipY 0
GstInput.Scheme1Sensitivity 1.000000
GstInput.Scheme1Sticks 0
GstInput.Scheme2Buttons 0
GstInput.Scheme2FlipCameraY 0
GstInput.Scheme2FlipY 0
GstInput.Scheme2Sensitivity 0.500000
GstInput.Scheme2Sticks 0
GstInput.Scheme3Buttons 0
GstInput.Scheme3FlipCameraY 0
GstInput.Scheme3FlipY 0
GstInput.Scheme3Sticks 0
GstInput.Vibration 1
GstKeyBinding.infantry.ConceptBreathControl.0.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptBreathControl.0.button 42
GstKeyBinding.infantry.ConceptBreathControl.0.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptBreathControl.0.type 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptBreathControl.1.axis 24
GstKeyBinding.infantry.ConceptBreathControl.1.button 10
GstKeyBinding.infantry.ConceptBreathControl.1.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptBreathControl.1.type 2
GstKeyBinding.infantry.ConceptChangeVehicle.0.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptChangeVehicle.0.button 18
GstKeyBinding.infantry.ConceptChangeVehicle.0.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptChangeVehicle.0.type 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptChangeVehicle.1.axis 24
GstKeyBinding.infantry.ConceptChangeVehicle.1.button 7
GstKeyBinding.infantry.ConceptChangeVehicle.1.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptChangeVehicle.1.type 2
GstKeyBinding.infantry.ConceptCrawl.0.axis 24
GstKeyBinding.infantry.ConceptCrawl.0.button 11
GstKeyBinding.infantry.ConceptCrawl.0.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptCrawl.0.type 2
GstKeyBinding.infantry.ConceptCrawl.1.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptCrawl.1.button 255
GstKeyBinding.infantry.ConceptCrawl.1.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptCrawl.1.type 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptCrouch.0.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptCrouch.0.button 29
GstKeyBinding.infantry.ConceptCrouch.0.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptCrouch.0.type 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptCrouchOnHold.0.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptCrouchOnHold.0.button 45
GstKeyBinding.infantry.ConceptCrouchOnHold.0.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptCrouchOnHold.0.type 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptCycleFireMode.0.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptCycleFireMode.0.button 47
GstKeyBinding.infantry.ConceptCycleFireMode.0.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptCycleFireMode.0.type 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptCycleFireMode.1.axis 24
GstKeyBinding.infantry.ConceptCycleFireMode.1.button 1
GstKeyBinding.infantry.ConceptCycleFireMode.1.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptCycleFireMode.1.type 2
GstKeyBinding.infantry.ConceptFire.0.axis 24
GstKeyBinding.infantry.ConceptFire.0.button 15
GstKeyBinding.infantry.ConceptFire.0.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptFire.0.type 2
GstKeyBinding.infantry.ConceptFire.1.axis 24
GstKeyBinding.infantry.ConceptFire.1.button 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptFire.1.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptFire.1.type 1
GstKeyBinding.infantry.ConceptFire.2.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptFire.2.button 255
GstKeyBinding.infantry.ConceptFire.2.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptFire.2.type 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptGearDown.0.axis 24
GstKeyBinding.infantry.ConceptGearDown.0.button 1
GstKeyBinding.infantry.ConceptGearDown.0.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptGearDown.0.type 1
GstKeyBinding.infantry.ConceptGearDown.1.axis 24
GstKeyBinding.infantry.ConceptGearDown.1.button 14
GstKeyBinding.infantry.ConceptGearDown.1.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptGearDown.1.type 2
GstKeyBinding.infantry.ConceptGearDown.2.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptGearDown.2.button 255
GstKeyBinding.infantry.ConceptGearDown.2.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptGearDown.2.type 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptInteract.0.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptInteract.0.button 18
GstKeyBinding.infantry.ConceptInteract.0.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptInteract.0.type 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptInteract.1.axis 24
GstKeyBinding.infantry.ConceptInteract.1.button 7
GstKeyBinding.infantry.ConceptInteract.1.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptInteract.1.type 2
GstKeyBinding.infantry.ConceptJump.0.axis 24
GstKeyBinding.infantry.ConceptJump.0.button 5
GstKeyBinding.infantry.ConceptJump.0.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptJump.0.type 2
GstKeyBinding.infantry.ConceptJump.1.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptJump.1.button 57
GstKeyBinding.infantry.ConceptJump.1.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptJump.1.type 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptMeleeAttack.0.axis 24
GstKeyBinding.infantry.ConceptMeleeAttack.0.button 17
GstKeyBinding.infantry.ConceptMeleeAttack.0.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptMeleeAttack.0.type 2
GstKeyBinding.infantry.ConceptMeleeAttack.1.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptMeleeAttack.1.button 33
GstKeyBinding.infantry.ConceptMeleeAttack.1.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptMeleeAttack.1.type 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptMoveFB.0.axis 1
GstKeyBinding.infantry.ConceptMoveFB.0.button 60
GstKeyBinding.infantry.ConceptMoveFB.0.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptMoveFB.0.type 2
GstKeyBinding.infantry.ConceptMoveFB.1.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptMoveFB.1.button 17
GstKeyBinding.infantry.ConceptMoveFB.1.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptMoveFB.1.type 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptMoveFB.2.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptMoveFB.2.button 31
GstKeyBinding.infantry.ConceptMoveFB.2.negate 1
GstKeyBinding.infantry.ConceptMoveFB.2.type 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptMoveLR.0.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptMoveLR.0.button 60
GstKeyBinding.infantry.ConceptMoveLR.0.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptMoveLR.0.type 2
GstKeyBinding.infantry.ConceptMoveLR.1.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptMoveLR.1.button 30
GstKeyBinding.infantry.ConceptMoveLR.1.negate 1
GstKeyBinding.infantry.ConceptMoveLR.1.type 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptMoveLR.2.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptMoveLR.2.button 32
GstKeyBinding.infantry.ConceptMoveLR.2.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptMoveLR.2.type 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptNextPosition.0.axis 24
GstKeyBinding.infantry.ConceptNextPosition.0.button 5
GstKeyBinding.infantry.ConceptNextPosition.0.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptNextPosition.0.type 2
GstKeyBinding.infantry.ConceptNextPosition.1.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptNextPosition.1.button 255
GstKeyBinding.infantry.ConceptNextPosition.1.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptNextPosition.1.type 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptParachute.0.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptParachute.0.button 57
GstKeyBinding.infantry.ConceptParachute.0.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptParachute.0.type 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptParachute.1.axis 24
GstKeyBinding.infantry.ConceptParachute.1.button 5
GstKeyBinding.infantry.ConceptParachute.1.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptParachute.1.type 2
GstKeyBinding.infantry.ConceptPitch.0.axis 7
GstKeyBinding.infantry.ConceptPitch.0.button 60
GstKeyBinding.infantry.ConceptPitch.0.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptPitch.0.type 2
GstKeyBinding.infantry.ConceptPitch.1.axis 1
GstKeyBinding.infantry.ConceptPitch.1.button 8
GstKeyBinding.infantry.ConceptPitch.1.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptPitch.1.type 1
GstKeyBinding.infantry.ConceptPitch.2.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptPitch.2.button 255
GstKeyBinding.infantry.ConceptPitch.2.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptPitch.2.type 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptPitch.3.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptPitch.3.button 255
GstKeyBinding.infantry.ConceptPitch.3.negate 1
GstKeyBinding.infantry.ConceptPitch.3.type 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptProne.0.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptProne.0.button 46
GstKeyBinding.infantry.ConceptProne.0.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptProne.0.type 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptReload.0.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptReload.0.button 19
GstKeyBinding.infantry.ConceptReload.0.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptReload.0.type 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptReload.1.axis 24
GstKeyBinding.infantry.ConceptReload.1.button 6
GstKeyBinding.infantry.ConceptReload.1.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptReload.1.type 2
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectInventoryItem1.0.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectInventoryItem1.0.button 2
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectInventoryItem1.0.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectInventoryItem1.0.type 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectInventoryItem2.0.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectInventoryItem2.0.button 3
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectInventoryItem2.0.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectInventoryItem2.0.type 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectInventoryItem4.0.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectInventoryItem4.0.button 4
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectInventoryItem4.0.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectInventoryItem4.0.type 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectInventoryItem5.0.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectInventoryItem5.0.button 5
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectInventoryItem5.0.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectInventoryItem5.0.type 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectInventoryItem6.0.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectInventoryItem6.0.button 6
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectInventoryItem6.0.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectInventoryItem6.0.type 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectInventoryItem7.0.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectInventoryItem7.0.button 7
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectInventoryItem7.0.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectInventoryItem7.0.type 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectPosition1.0.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectPosition1.0.button 59
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectPosition1.0.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectPosition1.0.type 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectPosition2.0.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectPosition2.0.button 60
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectPosition2.0.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectPosition2.0.type 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectPosition3.0.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectPosition3.0.button 61
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectPosition3.0.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectPosition3.0.type 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectPosition4.0.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectPosition4.0.button 62
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectPosition4.0.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectPosition4.0.type 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectPosition5.0.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectPosition5.0.button 63
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectPosition5.0.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectPosition5.0.type 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectPosition6.0.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectPosition6.0.button 64
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectPosition6.0.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSelectPosition6.0.type 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSprint.0.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSprint.0.button 42
GstKeyBinding.infantry.ConceptSprint.0.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSprint.0.type 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSprint.1.axis 24
GstKeyBinding.infantry.ConceptSprint.1.button 10
GstKeyBinding.infantry.ConceptSprint.1.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSprint.1.type 2
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchInventoryItem.0.axis 13
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchInventoryItem.0.button 8
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchInventoryItem.0.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchInventoryItem.0.type 1
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchInventoryItem.1.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchInventoryItem.1.button 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchInventoryItem.1.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchInventoryItem.1.type 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchInventoryItem.2.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchInventoryItem.2.button 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchInventoryItem.2.negate 1
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchInventoryItem.2.type 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchToDynamicGadget1.0.axis 24
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchToDynamicGadget1.0.button 2
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchToDynamicGadget1.0.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchToDynamicGadget1.0.type 2
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchToDynamicGadget1.1.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchToDynamicGadget1.1.button 255
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchToDynamicGadget1.1.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchToDynamicGadget1.1.type 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchToDynamicGadget2.0.axis 24
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchToDynamicGadget2.0.button 3
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchToDynamicGadget2.0.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchToDynamicGadget2.0.type 2
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchToDynamicGadget2.1.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchToDynamicGadget2.1.button 255
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchToDynamicGadget2.1.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchToDynamicGadget2.1.type 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchToGrenadeLauncher.0.axis 24
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchToGrenadeLauncher.0.button 2
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchToGrenadeLauncher.0.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchToGrenadeLauncher.0.type 2
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchToGrenadeLauncher.1.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchToGrenadeLauncher.1.button 255
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchToGrenadeLauncher.1.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchToGrenadeLauncher.1.type 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchToPrimaryWeapon.0.axis 24
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchToPrimaryWeapon.0.button 4
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchToPrimaryWeapon.0.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchToPrimaryWeapon.0.type 2
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchToPrimaryWeapon.1.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchToPrimaryWeapon.1.button 255
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchToPrimaryWeapon.1.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchToPrimaryWeapon.1.type 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchToStaticGadget.0.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchToStaticGadget.0.button 4
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchToStaticGadget.0.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptSwitchToStaticGadget.0.type 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptThrowGrenade.0.axis 24
GstKeyBinding.infantry.ConceptThrowGrenade.0.button 16
GstKeyBinding.infantry.ConceptThrowGrenade.0.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptThrowGrenade.0.type 2
GstKeyBinding.infantry.ConceptThrowGrenade.1.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptThrowGrenade.1.button 34
GstKeyBinding.infantry.ConceptThrowGrenade.1.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptThrowGrenade.1.type 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptToggleWeaponLight.0.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptToggleWeaponLight.0.button 20
GstKeyBinding.infantry.ConceptToggleWeaponLight.0.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptToggleWeaponLight.0.type 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptToggleWeaponLight.1.axis 24
GstKeyBinding.infantry.ConceptToggleWeaponLight.1.button 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptToggleWeaponLight.1.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptToggleWeaponLight.1.type 2
GstKeyBinding.infantry.ConceptYaw.0.axis 6
GstKeyBinding.infantry.ConceptYaw.0.button 60
GstKeyBinding.infantry.ConceptYaw.0.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptYaw.0.type 2
GstKeyBinding.infantry.ConceptYaw.1.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptYaw.1.button 8
GstKeyBinding.infantry.ConceptYaw.1.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptYaw.1.type 1
GstKeyBinding.infantry.ConceptYaw.2.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptYaw.2.button 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptYaw.2.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptYaw.2.type 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptYaw.3.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptYaw.3.button 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptYaw.3.negate 1
GstKeyBinding.infantry.ConceptYaw.3.type 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptZoom.0.axis 24
GstKeyBinding.infantry.ConceptZoom.0.button 1
GstKeyBinding.infantry.ConceptZoom.0.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptZoom.0.type 1
GstKeyBinding.infantry.ConceptZoom.1.axis 24
GstKeyBinding.infantry.ConceptZoom.1.button 14
GstKeyBinding.infantry.ConceptZoom.1.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptZoom.1.type 2
GstKeyBinding.infantry.ConceptZoom.2.axis 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptZoom.2.button 255
GstKeyBinding.infantry.ConceptZoom.2.negate 0
GstKeyBinding.infantry.ConceptZoom.2.type 0 -
Aktív témák
- PS5 Digital + 2 Controller + DualTöltő
- TUF Gaming FX706 i7-10870H // 16gb ddr4 // gtx 1650ti (rtx 2050 szint) // 500gb nvme ....stb
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme 1st Gen i7-8750H/32GB/1TB/GTX1050TI/4K/Win11pro
- DELL ULTRASHARP U2415B 24" monitor FHD/IPS
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest