-
GAMEPOD.hu
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
stoon
addikt
válasz Laraxior #6757 üzenetére
ismerős az érzés! meg hogy nem engy viszi a vasakat ! azAA csak hátul kempel ha azzal megyek nem fedez egy tanksem, ha tankal megyek leszed a heli meg a jet(azért nem mindig) és még sorolhatnám, cq a csipa nem tesz le slofamot senki nem spottol (szerintem az emberek 90% nem is tudja hogy lehet ilyet) én mindig ha nem küzdök spottolok akár tankot akár aknát akár mit! sokszor segitség annak akit támadnak mert láthatja az ellent!de ha hozzám is beülnek inkább meghalok mint hegesszek plusssz lő össze vissza felfedi a pozicionk és szarik hegeszteni ha halja a találatot meg a vég hangját hanyat homlok menekül pedig ha kinyulok Ő a következő úgy is!!!
pontoknál én is cserélek! és megsebzem amiből kiszállok mert ha bepattan én nyerek nameg ha a paciens nem száll ki tőlem akkor is kipattanok a másikba és elhúzok
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 2020 13" Retina Touchbar M1 (8C/8C)/16GB/512 GB SSD
- Elitebook 640 G11 14" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155U 32GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új Oversteel Ultimet gamer szék zöld-fekete!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest