Hirdetés
- EAFC 25
- Arena Breakout: Infinite
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
devilinsid3
addikt
-
Sheldon
tag
Nálam semmi lag, már 3-4 órája játszok folyamatosan, semmi gond.
✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – Steam/Origin/Battlelog: A_S1M0N --- sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ ɴoτe ɪɪ --- Blog: simonmondja.web4.hu
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
na kilőttem a jetből a pilótát sniperrel... ez is megvan
Origin: p0rch_m0nk3y
-
Mappa
addikt
-
Gabás
addikt
válasz p0rch_m0nk3y #53 üzenetére
de, remélem, nem a földön volt a jet…
-
őstag
válasz devilinsid3 #51 üzenetére
Megpróbáltam játszani, fel sem tudok csatlakozni, mert EA szerver hibát ír.
-
Laraxior
titán
Van 680 Origin pontom...mire jó az? Bele lehet számolni a vásárlásba?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Algotis
addikt
Műxik már a gém?
ÉÉS nem
[ Szerkesztve ]
Androidos Outlookból küldve
-
Laraxior
titán
Eltűnt már a kiírás...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Oké..és? Csatlakozz mégegyszer és be tudsz lépni. Nekem is ezt dobja, mégse nyafizok, hanem gamelek.
szerk.: Visszakaptuk a kiírást
[ Szerkesztve ]
-
tibor452
tag
úgy látszik hogy mégse tudták kijavítani a hibákat You were disconnected from EA Online (1) 3-4 szer kell reconnect-állni és akkor fel enged a szerverre.
-
Dexter-2000
őstag
miért az az érzésem hogy az első 300 komm. a dice szenvedéséről fog szólni?
Szép napot!
-
tibor452
tag
válasz Dexter-2000 #70 üzenetére
lol erre nem mondok semmit (talán mert igazad lesz)
-
ETOM
addikt
válasz Dexter-2000 #70 üzenetére
Lesz az 3000 is.
-
Algotis
addikt
Zserboox csak hogy tudd, hogy mi történt miután leléptél [link]
-
Sami22
aktív tag
up
Origin: HunGreg92. PSN: HunGreg92
-
Algotis
addikt
-
Kobe
veterán
még midnig haldokolnak a serverek ? mindenhonnan you were disconnected from EA online üzivel vág ki
-
SkyS1gn
félisten
Jó már a játék?
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
SkyS1gn
félisten
-
devilinsid3
addikt
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
kisza25
félisten
válasz devilinsid3 #89 üzenetére
én semmi kirívót nem látok
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
venom123
tag
(#81) devilinsid3 Nem valami jók ellen repült? Toplista 2. (régen első volt, ott van a vidi elején)
Mondjuk én meg sem szólalok, nem az én világom a jetezés.
"emlékszel még, mikor fiatalok voltunk és úgy hittük valami lesz majd belőlünk? emlékszel még, milyen fiatalok voltunk, látod mégis senkivé lettünk"
-
őstag
válasz devilinsid3 #73 üzenetére
Nem, de ha nem megy pöccre az már régen rossz. Le vannak teljesen terhelve a szerverek. Azért meg nem akarok felmenni, hogy 10 perc múlva az egész szervert levágja a rendszer.
-
Laraxior
titán
Nem sok kell a top3-ig...
Most néztem a toplistákat, akad 1-2 magyar az első 3ban. Pecheneggel, SV98-al, és Tow Launcherrel vagyunk a top3ban.
-
devilinsid3
addikt
hát amit a videóban látok az az, hogy akit üldöz alig akarja elkerülni a halált..
az meg egy csaló nyugodj meg
48% quit + ahogy jetezett.. ja szokványos tényleg/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
venom123
tag
válasz devilinsid3 #94 üzenetére
Igen, bár akkor még 30 ezer killnél járt jettel, most meg 120 ezernél. Mostani első 134 ezer kill. Na mind1, lényeg, hogy én sose fogok így jetezni.
"emlékszel még, mikor fiatalok voltunk és úgy hittük valami lesz majd belőlünk? emlékszel még, milyen fiatalok voltunk, látod mégis senkivé lettünk"
-
- = Zk = -
félisten
hehe
engem a G3A3 lista érdekelne (Y)
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Laraxior
titán
válasz - = Zk = - #99 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- EAFC 25
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Arena Breakout: Infinite
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Külpolitika
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Alapfelhasználásra tökéletesen alkalmas 4 magos HP laptop
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- 12" Apple MacBook Retina 2017 Rose Gold! Intel Core i5 + 8GB RAM + 512GB SSD! Olyan mint az új!
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest