Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
nagyúr
válasz
mefistofeles #77832 üzenetére
Már nem.
Az újak egyre kevésbé kötnek le sajnos, meg aztán idő sincs már gyerek mellett. Az akciókat szoktam figyelni és begyűjtöm azokat amikkel anno játszottunk.
-
kutga
nagyúr
válasz
mefistofeles #77830 üzenetére
Gondoltam, a gog-os viszont biztosan működik 10-esen.
Most hogy mondod nekem meg a Q2-t kellene nyomni.
-
kutga
nagyúr
válasz
mefistofeles #77825 üzenetére
Próbáld meg virtuális gép alól (W7 vagy XP). Virtualbox pl. tud 3D gyorsítást, bár én magam még sosem próbáltam.
A másik lehetőség, hogy megvásárolod pl. innen, igaz, elég borsos az ára, pár hónapja akciózták.
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
750Ti-nek mi az AMD megfelelője kb? R7?
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
G4560 proci mellé kellene kicsivel erősebb vga mint az integrált. Van itt régebbről 1030 és rx550, melyik lenne a jobb (a másikat valószínű eladjuk)?
Alapvetően irodai gép, néha játék, de mondjuk Starcraft2-nél nem újabb címek.
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Ha valaki referencia kártyát illetve referencia hűtést említ, akkor valami ilyesmire gondol?
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Egy 1050 Ti kártyán mennyire nehéz (ha lehetséges egyáltalán) a gyári hűtőt passzívra cserélni?
Konkrétan erről lenne szó:
Arctic Accelero S3 szerű hűtőt gondoltam rá.
-
kutga
nagyúr
válasz
Csupingo #73161 üzenetére
Elsőre én is az alaplapit választottam, de a prociban lévő igp-t valahogy nem sikerült összehangolni a tv-vel, így ment bele a kártya, azt korábban már használtam ezzel a tv-vel.
MOD
HREH
Otthon még teszek egy próbát. Valahogy a felbontást/képfrissítést nem tudom jól belőni. -
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Összedobtam otthon egy netezős, filmezős gépet a tv mellé mindenféle maradék alkatrészből. Van benne egy G4560, Asrock alaplap, 8 giga ddr4 memória, ssd, és egy régi HD4650 VGA.
Max Fullhd felbontásban néznénk rajta filmeket, van értelme cserélni a vga-t vagy megbirkózik vele?
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
EVGA e-GeForce 8400 GS videókártyát használok TV-re kötve. Valahogy meg lehet ezzel oldani, hogy a hdmi-n keresztül a hang is átmenjen?
-
kutga
nagyúr
válasz
maxxenergie #69912 üzenetére
Köszönöm az alapos választ!
Inkább csak netezés, filmnézés lenne. Ezeket a kártyákat valahogy passzívvá lehet tenni?
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Egy 3.0 GHz-es Pentium 4 ebben az alaplaban kb. milyen VGA-t tudna max kihajtani 2 GB RAM társaságában?
Eddig egy 8400GS volt benne, de felmondta a szolgálatot.
Hirtelen Radeon 4650 körülire gondoltam.
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
VGA-t kell cserélnem a gépemben, W10 Pro van rajta, jelenleg AMD kártya, Nvidia lesz helyette.
Ha csak simán kicserélem őket elindul a win, hogy onnan leszedjem a régi drivert és feltegyem az újat, vagy nem ártana előtte megcsinálni az eltávolítást?
-
kutga
nagyúr
válasz
agressiv #9457 üzenetére
Túlmelegedés okozhat ilyet?
Mint írtam cseréltem Accelero S2-re a hűtőt, elképzelhető hogy rosszul tettem fel, bár gyárilag volt rajta paszta, felrakni meg nem egy művészet, de először nem emlékszem hogy hibázott volna. Megnézem mit csinál az új VGA-val, mindenesetre az X550-re visszatettem a gyári hűtést.
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Az otthoni gépemben nemrég cseréltem VGA-t (X550 Radeon volt benne, cseréltem NVidia 8400 GS-re). Az volt a problémája a réginek, hogy pár perc 3D játék után a kép megállt, a hang megfagyott, csak az újraindítás segített a gépen. A kártyán (X550) cseréltem a gyári hűtést passzív Accelero S2-re.
Az új kártyával nem jött elő a még a probléma, mégis meg szeretném kérdezni hogy mi okozhatta ezt a réginél (mivel szeretnék rajta túladni, egy ismerősöm meg is venné, de ha valami memória gondja van és emiatt fagy akkor megy a kukába.)
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Egy Radeon 5450-hez (512 MB DDR3) elég lehet egy P4 2,0 GHz-es processzor és 1 GB RAM (ASUS P5GPL-XSE alaplapba)?
Netezéshez, office-hoz, autocad tervezőprogramhoz kell, eddig Radeon X550 volt a gépben, teljesítményben elég volt, valami ehhez hasonlót keresnék mellé.
Ahogy néztem jelenleg ez a legkisebb elérhető Radeon kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest