Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsaliStar
friss újonc
Sziasztok!
Lehet, hogy rossz topicban teszem fel a kérdésem.
A képen látható jelenséggel találkozott már valaki? Teljesen random csinálja, általában böngészőzés, sok tabozás közben. Van, hogy csak ezek a kis fekete vagy fehér kockák jelennek meg kis területen. A másik verzió, amikor hosszabb ideig inaktív vagyok, akkor magától jelenik meg hasonló a képernyőn 1 másodpercre kb. Furmark tesztnél, játéknál nem jelentkezik. Driver legfrissebb, windows szintén. Win 11-et használok.Van ötletetek? Köszi!
-
czanga
őstag
válasz
5leteseN #88397 üzenetére
Nem zártam le. Megírtam a válaszomban, hogy a TechPowerUp cikke csak "játék" felbontás kérdését vizsgálta, nem a sima használatit, így ez sajnos nem ad választ a kérdésemre szvsz.
Aztán linkeltem benne az nVidia hivatalos GT730 specifikációját, ahol DVI-D-vel elég magas felbontást írnak.Végül inkább kitöröltem, mert nem akartam flame-et indítani, és nem voltam 100%-ban biztos abban, hogy igazam van. Plusz ez valóban 1GB-os kártya, ami az ASUS specifikációja szerint a "Maximális felbontás2560 x 1600 pixel", csak nem adja meg, hogy milyen kimeneten, de gondolom Dual Link DVI kábellel érhető el.
Valami nagyon low budget kártya kell, csak a felbontás eléréséhez kb.
Azt gondoltam ez elég lehet.szerk:
Most találtam egy Gigabyte kártya specifikációt ami ugye szintén GT730, és 1GB GDDR3-as verzió, ahol is HDMi-n kimenetként 4096x2160-at írnak. Ez sem rossz jel. -
5leteseN
senior tag
válasz
MasterDeeJay #88395 üzenetére
Én kedvelem azokat a tévedéseimet, amikor jobb eredmény lehetséges, mint amit én tudtam!
A téma-vonalat indító GT 730 esetében EBBEN a teljesítmény(igény) összehasonlításban nem nagyon lehet figyelembe venni, ezért pusztán a felbontás szempontja nálam kiesett.
Az indító gyakorlatilag lezárta. Információ jelleggel érdekes, az eredeti érdeklődés alapján érdektelen már.
-
Pikari
addikt
válasz
MasterDeeJay #88395 üzenetére
A volari kártyák nem szoktak tudni 1080pnél nagyobb felbontást, de van, amelyik 720p-nél nagyobbat se tud (és már ott is szaggat). Ezekhez valami ezer éves trident kártyák gui chipsetét tervezték át, kivágták belőle a 3d-t, aztán dobálták szerverekhez, beágyazott gépekre, oda pont jó volt.
-
válasz
5leteseN #88390 üzenetére
Pont itt van elöttem egy Quadro NVS 450 ami gyárilak 4 DP porton tudja egyenként az 2560x1600-at 60hz-en. Két gpu-s 256mb ram/gpu.
Pikari
Van nálam még egy 64mb-os kártya amely 1080p-t is csak 16bit-en tud. [link]
Mondjuk az talán a föld legbutább pcie kártyája.
D-sub sávszéle pedig elég kellene hogy legyen rá, még ősidőkben CRT monitorm volt 2048x1560@86hz-el de nem emlékszem milyen kártyával hajtottam. -
5leteseN
senior tag
válasz
Pikari #88392 üzenetére
A linkben a TechPowerUp nem tüntette fel. Általában jó adatokat adnak meg, de valóban nincs kőbe vésve, amit megadnak.
Ha tévedtek-elcseszték, akkor én. Hibáztak?Rendelkezem az ilyen esetre a "Bocs!" leírásának(és kimondásának) képességével, és bár igyekszem nem bakizni, de néha becsúszik !
-
czanga
őstag
Sziasztok,
Találtunk itt hardveraprón egy eladó GeForce GT730-as kártyát (linkelem a specifikációt), amivel annyit szeretnénk elérni, hogy édesapám 1440p x 60Hz felbontást tudó monitorja ne csak 1080p-ben működhessen Windows alatt.
Semmi erőteljes felhasználási forma. Nagyrészt böngészés és email.
Nem tudja esetleg valaki, hogy ez menni fog e vagy sem? HDMi alatt például. Sokféle dolgot olvasni a neten erről... -
Csupingo
veterán
válasz
Istvan2020 #88386 üzenetére
Úgy nézem, 1-2 tulaj van a kártya topikjában.
Úgy nézem, teszt is van róla.
-
Istvan2020
aktív tag
Sziasztok!
Ezzel a kártyával van valakinek tapasztalata? Gainward GeForce RTX 4070 Ghost
Hőfok stb. -
Sziasztok!
A segítségeteket kérném!
Rampage VI Apex lapon, amiben 7820X van, létezik, hogy a felülről a 3. PCIe slotba valahogy x16 buszt fabrikálni? Ugye négy egyforma ilyen van a lapon, a felsőbe sajnos nem fér bele a RTX4070TiS .
Vagy gyorsan levizezem, vagy szét kell vágnom a házat, amit nem szívesen tennék.
Most így x8 az Nvidia szerint.
Esetleg UEFIbe valami állitás?Valakinek valami jó tanács?
-
5leteseN
senior tag
válasz
tajati #88382 üzenetére
Bár nekem a multi-GPU(=VGA) a "Nü-nü-kém", de be kell vallanom, hogy olyan kevés programmal használható dupla-tripla kártya, olyan kevés célterületen, ott nagyon-piszokul-qrvára drága programok(kiadvány-szerkesztő, videó-vágó, 3D-s...), hogy átlagos felhasználónak(nekem is) jobb, ha eladja a két (egyforma!) kártyát és vesz azok árából(kipótolva, vagy nem) egy sokkal jobbat.
Érdekes terület, lesz jövője, de addigra a jelenlegi kártyák "kihalnak" kb...
-
tajati
aktív tag
Sziasztok!
Az irodai gépeket leselejteztük:
-MSI B450 TOMAHAWK MAX
-GIGABYTE RTX2060 SUPER
-AMD Ryzen 7 3700X
2 gép került hozzám. A kérdésem az hogy van rá bármi lehetőség hogy dualban használjak 2 videókártyát egy gépben? Akár egy másik alaplap beszerzésével vagy az teljesen felejtős?
Köszönöm a segítséget! -
5leteseN
senior tag
Korábban mintha Legacy néven futottak volna a régi kártyák meghajtóinak gyűjteményei. Szerintem ebben lesz.
Gyártáskori, nem sokkal utáni driver-telepítőben biztosan benne lesz. Szerintem a(kb) 2020 utániakban esélytelen.
-
varmi2
nagyúr
válasz
Enigma1945 #88378 üzenetére
Nem biztos, de lehet, hogy megoldja.
-
varmi2
nagyúr
válasz
Enigma1945 #88375 üzenetére
Ne a legújabb drivert tedd fel, hanem a korablit.
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok, elovettem regi hd 7770 kartyam, es a problema a kovetkezo: felrakom a legfrisebb drivert ra, futtatok egy tesztet, es crashel a driver.
Jatek alatt is.
Nem csikoz, nem szemetel.
Tuning nincs semmi
Win 10
Mi ez? -
Sziasztok beirok ide is mert a Vga hiba topik nem annyira pörög
..
eladtam januárban egy 6 éves Asus Rx 580 8gb OC -s kártyát
A vevő megkeresett hogy egyik pillanatról a másikra nem adott képet. a ventik pörögnek .
másik kártyával működik a gépe .
Lehet ezt gazdaságosan javítani?
valakit tudnátok ajánlani ? Itt a PH-n van szaki ? -
Csupingo
veterán
válasz
heavygrip #88364 üzenetére
Hallani időnként, hogy valamelyik kimenet tönkremegy egy kártyán.Talán üzem közbeni dugdosás, vagy vihar okozhat ilyet.
Ami talán gyakoribb, hogy érintkezési hibás lesz, mert sokat van dugdosva, vagy nekiér a falnak és különböző irányokba megfeszül mikor még a gépet is többször megmozdítják. -
heavygrip
senior tag
válasz
Csupingo #88363 üzenetére
Hát elég fura ami most van.
Úgy volt hogy HDMI kábellel fogom kipróbálni,de gondoltam megnézem a videó kártyán egy másik display portal és azóta jó, már 20 perce játszok és semmi.
Köszönöm a segítséget, nekem most így hirtelen eszembe nem jutott volna, hogy ott lehet valami a ludas.Egy szakmai kérdés: ez csak úgy egyszerűen el sz*rja magát vagy mi történt? Nem aggódok annyira,mert ugye 3 display port van a kártyán (most már 2
), illetve 1 HDMI,de csak úgy érdekelne,hogy ez is meg tudja adni magát?
Január elején volt 1 éve, hogy megvettem a kártyát, napi szinten használom,de maximum 3 órát,de van hogy 1 nap kimarad. Tehát még azt sem lehet mondani hogy hajtva van. -
heavygrip
senior tag
válasz
Csupingo #88361 üzenetére
Persze,meg tudom nézni. Most pl azt tapasztaltam cyberpunkba, hogy a menüben semmi, ahogy tölt befelé a játék akkor párszor elő jön, aztán ahogy sétálok a városban meg már folyton.
Kb így
[kép]
Ez a városban.
Amíg tölt nem tudtam le fotózni mert csak egy pillanatra csinálja. -
heavygrip
senior tag
Szép estét mindenkinek.
Kellene egy kis segítség.
Ez videó kártya hiba?
[kép]
Játék közben,random előjön.
Előre is köszönöm. -
ricsip
addikt
Nem dos alatt fut, hanem linux commandline-ból.
Nvidia MODS és MATS a neve. AMD-vel nem működik, csak nvidia kártyákkal. Guglizni kell letöltős oldalt, mert ez warez témakör. Kilopták nvudia-tól, és felrakták netre. Több verzió is van belőle, újabb Rtx 3000-szériához újabb tool kell. Rtx 4000-hez talán még nincs is. Ja és utánaolvasni sokat hogyan kell használni. Melós.... Nekem nem sikerült még vele boldogulnom, mondjuk sokat még nem öltem bele, de reddit-et olvasgatva baszakodós.https://www.reddit.com/r/GPURepair/comments/18id3p1/how_to_use_mats_and_mods/
https://www.reddit.com/r/GPURepair/comments/smlu0q/list_of_gpu_repair_resources_schematics/
-
G48
senior tag
Mi a neve a DOS alatt futó vga memória tesztelő programnak -amit Dominik (YT) is futatt.
(A végén ha lefut rendben, egy nagy zöld PASS-t ír. -
huszee
csendes tag
Üdv,
adott egy MSI 1080 Sea-Hawk 8gb, mai nap óta az a tünete, hogy 139mhz-en fut a GPU clock illetve, 6xx mhz körül a memory clock. Superposition benchmarkban 18 FPS-t produkált és nem is tudott feljebb menni a clock speed a teszt alatt, viszont a hűtő ami a kártyán van fel le kapcsolgatott 50% és 100% között. 531-es Nvidia driver van a gépen. A radiátor blokkon 2 éves noctua ventik pörögnek. Idle állapotban 53-55 fok körül, benchmark alatt 95 fok. Létezik, hogy meghalt a kártya? Lehet javítani? Tudtok ajánlani valakit aki foglalkozik ilyen jellegű javításokkal? Köszönöm a választ előre is. -
Pikari
addikt
válasz
kiralytom #88341 üzenetére
Jó kérdés. Régebben ez így volt, mivel ha 1280x960ba raktad a felbontást, akkor ténylegesen akkora felbontáson küldte a videókártya a monitorra jelet.
Manapság ez beállításoktól függ, és előfordulhat, hogy a monitor natív felbontásán megy ki a jel, és a videókártya különféle átméretezési eljárásokkal átméretezi a képet valós időben, de a monitor valódi felbontásán küldi ki.
nVidia esetében ezt a beállítások között lehet átállítani, valami ilyesmi lesz, hogy rescaling algorithm = monitor vagy GPU (a monitort kell kiválasztani), ekkor biztosan nem lesz feleslegesen overhead.
-
14adam
addikt
Üdv
Kb az elmúlt 10 évbe nekem totál kiesett a pc világ,úgyhogy nagyon hülye vagyok már a témáhozMa vettem egy ASUS TUF DASH F15 FX506HM -et i511400 és 3060 van benne
Feltettem a counter strike játékot. Full grafikán tökéletesen fut magas fps-el. Viszont félpercenként kb, beakad és nekiáll szaggatni kb 5 másodpercre. Utánna megint tökéletes. Hőfokok 65 fok körül vannak.Cseréltem drivert az nvidia oldalán a legújabbra de nem oldotta meg a problémát. Új rendszer is van rajta. Nem hinném,hogy a gép nem bírná el,aztán lehet így van
Tudom távgyógyítás nehéz,de bármit meghallgatok
köszönöm -
kolopele
nagyúr
válasz
ReSeTer #88346 üzenetére
Mindig a maxot veszik alapul. Pl. egy 4090 esetében lenne egy játéknál ezzel a procival 90 fps - ed teszem fel, egy 12700k - val meg 140, de ezen esetekben a proci és a kártya is fullra van hajtva. Attól még a 60 - ad ugyanúgy meg lesz. A minimum fps - ben lehetnek nagyobb zökkenők olykor, de szerintem ez a videóban is látszik. Nyilván érdemes lenne a 3600 - at egy 5600 - ra cserélni legalább, a frametime simább lenne ezáltal, de ha egyébként is tervben van a 4070, nem vesztesz semmit. Játszol, megfelel, örülsz. Nem felel meg, cserélsz procit. Az 5600 ma már nagyon olcsó, de egy 5700X sem eget verően drága, a lapod meg adott hozzá, a 3600 - at meg eladod.
-
kolopele
nagyúr
válasz
ReSeTer #88343 üzenetére
A CPU limit az olyan hogy a procid szinte folyamatosan 90-100% - on jár a VGA - d meg malmozik. Pl. egy 3600 mondjuk kihajtja fullra a kártyád, miközben jár 50% - on, azaz van még benne tartalék, mehet mellé nagyobb VGA is, viszont ha túl erőset raksz mellé akkor már a procid fog erőlködni, mert a VGA egész egyszerűen sokkal többre lenne képes. Egyensúly kell. Nyilván az fps az számít, mivel ha nem akarod fullra hajtani a kártyát, pedig az adott játékban megfelelő procival tudna 200 fps - t is produkálni, a 60 fps - t attól még lazán ki fogja hozni, mivel a VGA is max negyed-fél gőzzel kell dolgozzon mindössze, és a procinak sem kell megszakadnia.
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
A CPU limitet hogy kell elképzelni? FPS függvényében változik, vagy GPU-hoz kötött?
Tehát ha most van nekem egy nvidia 1660 super Ryzen 3600-zal, és odarakok mellé egy nvidia 4070-et, akkor már akár 60 fps-nél is lehet CPU limitem? Vagy a CPU limit az ilyen 200 FPS-eknél jön elő kártyától függetlenül?Azért gondolkozom rajta, mert én igazából nem akarok single player játékokban 60 fps-nél többet 1080p-ben.
Vagy ha olyan nagy gpu igényű játékkal játszok, ami mondjuk hajtaná 100%-on a GPU-t ahhoz, hogy meglegyen a 60 FPS, akkor ahhoz már kellene erősebb CPU is, ami illik a GPU-hoz, vagy teljesen mindegy, mert 60 FPS-ig elég ez a proci is bármilyen GPU-hoz és bármilyen játékhoz? -
kiralytom
aktív tag
Sziasztok.
A monitoros csoportban is feltettem a kérdést, aztán arra gondoltam, lehet ez inkább VGA jellegű , mintsem monitorvásárlással kapcsolatos.
Egy hete vettem egy 24”-es fhd monitort kompetitív játék céljából. Talán egy picit kicsi, ezért lecserélném 27”-esre , DE a kérdés:
A 27”-es QHD monitort ha az FPS játékban 1280x960 as felbontáson használom ugyanannyira terheli meg a vga-t mintha egy FullHD monitoron használnám ezen a felbontáson?
Mindegy hogy QHD vagy FullHD a monitor, ebben az esetben a felbontás számít? Nem lesz fps (frame) visszaesés?
Más játékban élvezném QHD-t (MOBA) , de a First Person Shooter előnyt élvez és nem szeretnék fps (frame) esést. -
kolopele
nagyúr
-
Pikari
addikt
válasz
pruzsi #88338 üzenetére
A fő monitorom nekem bizonyos képek esetén csinál furcsaságokat, de az elmúlt hónapokban nem tapasztaltam vele hibát, úgyhogy feladtam a jelenség üldözését (nálam crc-hiba szerű animáliákat okoz bizonyos színű mintázat, havonta egyszer). Próbáltam másik kábelt, semmi. Végül kiderült, hogy VGA kábellel nem csinálja... csak úgy meg mosott volt a kép, ezért eszemben sem volt úgy használni.
-
pruzsi
őstag
válasz
kolopele #88336 üzenetére
Nvidia rtx 4070
Pikari: Próbáltam másik kábellel nincs változás, viszont most visszaraktam a régi lg monitort nos mégis van annál is ilyen hiba csak ott kicsit másképp mutatkozik meg ott is kikapcsolva a sync akkor jó.
A régi monitornál is csak 1 hónapja használtam a freesyncet és photoshop nem is volt indítva így akkor ezért nem vettem észre.
milyen monitort vegyek topikban ez egy ajánlott modell és a rtings is 10/8 at adott rá ezért választottam ezt illetve 160 ért volt az alzánál.
-
-
pruzsi
őstag
válasz
B.Á.L.!.N.T #88334 üzenetére
Most ddu val legyalúltam újra minden, görgetésnél photoshopban már nem veszíti el a jelet
de a villódzás maradt
játékkal is megnéztem ott is van villódzás világosabb helyeken -
pruzsi
őstag
Áldás ,Békesség!
Új monitort vásároltam(GIGABYTE M34WQ) és ha a freesync be van kapcsolva akkor a képeket mozgatására villódzik a monitor(Adobe Photoshopban) illetve közelítés távolításánál még a jelet is elveszíti
Egyéb területen nincs pobléma.
[link]
Ez alapján csak a sync ki kapcsolása vált be
[link]
valaki ismer valamilyen trükköt?
[link] dp kábelem-Egyébként ezt az anomáliát az előző LG monitor nem produkálta az FreeSync ez meg FreeSync Premium lehet ez kavar be neki?
---firmware frissítettem f6-ra nincs változás -
5leteseN
senior tag
válasz
Grave_444 #88330 üzenetére
A brand alacsony házaknál(SFF ?) van, hogy a PCIe kevesebb teljesítményt tud adnia szabvány 75W-nál. DELL vagy HP volt amire emlékszem, hogy 45W volt ráírva figyelmeztetésként ennél a PCIe-nél alaplapra.
Ha tudnánk a házat akkor ez is kiderülne.
Ennek ellenére nem tartom ezt fontosnak, mert a SATA tápban is és egy(normálisabb vezetékes) toldóban is meg van a szükséges tartaléka 45W esetére is. -
5leteseN
senior tag
A TechPowerUp azt írja, hogy a 1650-eknek általában nem is kell semmilyen +táp.
A 1650 Super-nek kell egy hat érintkezős táp, mert 100W-os fogyasztásáhozki kell pótolni a PCIe-ről felvehető 75W-ot a különbözet 25W-tal.
Ennyit(keveset) szerintem egy SATA-táp=>6pinVGA átalakítóval is meg lehet oldani és már van is +50% teljesítmény.
De ez már már nem biztos, hogy játszik más lehetséges okok miatt, csak mint lehetőség íródott le... -
crysis88
tag
Üdvözletem minden fórumtársnak.
Melyik az a top három "legerősebb" használt vga , ami gddr5-ös és nem kell neki külön tápcsati? -
ricsip
addikt
(Nem tudom hogy melyik fórumban tegyem fel ezt a kérdést, talán ide is illik)
Rivatuner RTSS: NINCS MELLETTE MSI AFTERBURNER, csak RTSS magában. Nem akarok gpu-t tuningolni, csak az x850 xt-ről akarok valami basic stat-ok kiíratni d3d és opengl közben.
RTSS ha fut, és indítok játékot, megjelenik a framerate, és a frametime is. Utóbbihoz setup-ban engedélyezni kellett a frametime graph-ot.
Nagy nehezen megtaláltam az overlay editort a setup / plugins alatt. Ebbe betöltöttem egy példa overlay-t a stock gyáriak közül. Van benne CPU util%, gpu util%, framerate, frametime graph, és gpu vram utilization számlálók.
Az overlay editorban az FPS számláló realtime mutatja a desktop refresh rate-t, a frametime grafikon is megy, cpu util is mutatja élőben az értéket.
A gpu vram és gpu util% viszont csak ilyen placeholder szöveggel van kiírva, nem vált át tényleges mért értékre.
Ha bemegyek a datasources menübe, kiadja a listát ami szerint ezek a GPU counterek az RTSS-től jönnek, és mindegyiknél n/a szerepel. Ugyanitt a cpu util%-ra is source-nak az RTSS-t írja, de ott megjelenik a konkrét valódi mért érték. Hwinfo64, aida64-ek nincsenek ezen a gépen, ezekhez a datasource-okhoz is mind n/a-t ír itt.Na ezt az overlay-t hogyan tudnám megjeleníteni játék közben? Illetve a gpu counter-eket is életre kelteném valahogy. GPU-z kiírja a gpu, ram clockspeed-et, fan ford.számot ( meg talán a vram utilization-t de ebben már nem vagyok biztos).
Segítsen valaki ez az rtss meghaladja a szellemi kèpességeimet. -
Csupingo
veterán
Úgy nézem, a 8k 60Hz-es tartalom lejátszása az Intel-en kívül, a többieknek nem fekszik annyira.
-
creedszl
senior tag
sziasztok!
Most váltok a zöldről pirosra, szeretném kérdezni hogy kell e valami külön progi hogy alaposan letakarítsa a zöld drivert a piros előtt vagy elég a sima uninstall?
Köszi a segítséget! -
mcs
veterán
Egy RTX 3060 Ti-nek nem kellene böngészőben hardveresen gyorsítania a 8k60fps Youtube lejátszást? Firefox használatával alig 20-30%al terhelődik a gpu, a munka java részét pedig a procim végzi.
4k-ban a gpu veszi át, de a 8k-t is kellene tudomásom szerint gyorsítania. -
_csocso_
senior tag
Sziasztok! Kollégám gépében van egy Asus TUF 6950XT, rajta 4 monitorral ( 1000W BeQuiet táppal ). Kérdésem a következő: szeretne még + monitort ( -okat ) használni, van rá lehetséges megoldás? + videokártya a gépbe, és ebben az esetben csak ugyanez a videokártya jöhet szóba, vagy van más opció is ( már ha van ), esetleg lehet-e osztani a kimeneteket adapterrel ( minden monitoron mást szeretne látni ). Köszönöm..
-
Terek
tag
Hello.
Nincsen véletlenül valakinek BP és Nógrád megye körzetében kis csipeszes USB-s külcső vga bios chip író eszköz ?
Lenne egy kártyám amibe életet kellene lehellni -
InHell
senior tag
Valakinek nincs valami ötlete, hogy a monitor miért kapcsol be egyből elalvás után?
Mindegy hány percre van állítva amint azt eléri a monitor lekapcsol és egyből vissza.
Gigabyte Aorus Master 3060 Ti és LG 32GN650-B 165Hz monitorom van. -
kolopele
nagyúr
válasz
mefistofeles #88310 üzenetére
Egyik cimborám gépét már akkor hallom, amikor még csak az udvarában vagyok, ő a gép mellől azt mondja halk. Sokat számít kinek mennyi az ingerküszöbe.
-
N3gro
aktív tag
Sziasztok!
Gépcsere után a következő a hibajelenség: Win10 alatt amikor a képernyő alvó üzemmódba lép, periodikusan 30 másodpercenként "nincs jel - az eszköz készenléti módbe lép" jelenik meg a monitoron. Az előző konfigommal nem volt ilyen probléma, a neten se találok rá megoldást.
A konfig:
Alaplap: Asus ROG Strix B650E-F
VGA: XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE
Táp: Be Quiet Pure Power 12 M 750W
Monitor: Samsung S34J550WQRA TV HDMI-n keresztül van rákötve, de lehúzva is ugyanaz a jelenség.
Tudnátok segíteni?
Köszönöm! -
-
kolopele
nagyúr
válasz
mefistofeles #88307 üzenetére
Nem, az Expedition valóban ilyen, egy egyszerű és puritán kártya. Az 1050 Ti (75W) esetében elég volt a hűtése és hangos sem volt (gyerekeim első kártyái voltak 8 éves korukban, onnan tudom), de 170W - os kártyaként már nem biztos hogy meg merném venni.
-
-
Üdv Urak!
A Hardveraprón árul a közelemben egy srác egy Asu GTX 1070-et Ezt:
Ennyire baltával faraott kari, ez nem valami alibabás kínai dzsunkán gyártott cucc?
-
kolopele
nagyúr
válasz
pandras83 #88303 üzenetére
Humoros ember vagy nagyon. 20 elmúltál már? Én 5 perce lettem 56
Az Oled meg nem tudom hogyan jött az fps dropp témához, de nem is érdekes. Vannak akik szeretik oltani a másik embert, mert ez az egyetlen örömük az életben. Egyszer majd belátod és bosszankodsz is talán, amikor a milliós nagyságrendű géped max. kitámasztónak lesz jó, mert ez az idő is eljön hamarosan.
-
kolopele
nagyúr
válasz
pandras83 #88299 üzenetére
A droppokra? Semmit, azon kívül hogy meg kellene tanulni optimalizálni a játék fejlesztőknek. Tegyek alá processzort? Mármint a gépház alá, és akkor jobb lesz?
Szerintem jó az a proci ami az adatlapomon látható, és jelenleg össze van párosítva egy 4080 - nal. Azzal nem lehet mit tenni, ha 1-5 percenként beesik a minimum fps 10 - re.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest