Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Dark Souls sorozat
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 5
- Jövő hónapban mutatkozik be a Bit Reactor és a Respawn közös Star Wars játéka
- Leállnak a Star Wars: Hunters szerverei
- Hosszabb előzetest kapott a Silent Hill f
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
Üdv!
Adott egy ilyen VGA. Már vagy egy éve a szekrényben van, fater netezős gépéből szedtem ki, mert csak feleslegesen ment benne. Én meg szűk egy év (meg a rendes VGA eladása) után megint játszogatnék kicsit, persze semmi komoly, de felötlött a gondolat, hogy beteszem ez ezt a masinát, i3 8100 sajátjánál csak jobb lehet.Viszont az egyik ventije gyaníthatóan csapágyas, kézzel megpörgetve is elég nehezen forog, gyorsan megáll és morog masszívan. Hogy működik ennek a cseréje, az egész venti-párost cserélni kell, vagy lehet találni bele egy darabot is? Csináljam magamnak, vagy van aki párezerért megcsinál ilyet, esetleg van olyan akinél még "anyag" is van és csak be kell sétáljak kezemben ezzel az őserővel?
Bocs a láma kérdésekért, sose csináltam még ilyet.
szerk.: ez volna az? Lol, több a leves mint a hús.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock Radeon RX 6900 XT Formula OC 16GB GDDR6 256bit
- Asus ROG Strix GTX 1080 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítok!!!
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN! Sapphire RX9070 / Asus TUF RX9070 Videokártya! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 10700 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest