-
GAMEPOD.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Kérdezem itt is, mert szükségem lenne hihamarabb egy megoldásra. Bár MiniPC de az alkatrészek és a működés is inkább témába vágó, intsem asztali topikba...
-
szasanyi
félisten
Kis segítséget kérek mert ilyennel még nem találkoztam. Adott egy ACER Travelmate P253 laptop, amibe van HDD de indításkor kék alapú kijelzőn nincs bootolható eszköszköz (Boot menü) jelenik meg. A laptop BIOS-ába nem tudok belépni, mert sem az F2 sem DEL bill-re nem jön be a BIOS, így minden idítás után az előzőekben leírt képernyő fogad - és onnan csak OK vagy restart lehetséges, semmi más.
Valakinek 5let mi lehet a hiba oka, esetleg mit lehet megpróbálni a BIOS elérése céljából? -
szasanyi
félisten
válasz Rorschach666 #30026 üzenetére
-
szasanyi
félisten
válasz anonymus89 #30021 üzenetére
Mint mondtam csak aktív megoldás jó ehhez, ezért ennyi.
-
szasanyi
félisten
válasz anonymus89 #30018 üzenetére
Igen, az jó lenne. Sajnos a termékpalettát nem ismerem én sem, keresgetni kell de ezt találtam még, ami talán jobb lehet.
bandras54: a probléma az, hogy aktív átalakítóval megy csak.
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz anonymus89 #30016 üzenetére
Az analóg videókimenet nem tartalmaz hangot ezért szükségszerűen a Dsub + audio kábel megy be, és HDMI jön ki ami már mind2t tartalmazza.
A probléma 2. részét (mondatát) nem értem.MOD - közben asszem rájöttem. Nem todm van-e olyan, aminek nem "anya" hanem "apa" a Dsub amihez nem kell összekötő kábel. Erre gondoltál? Esetleg keress rá, nézz szét milyeneket lehet kapni.
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz anonymus89 #30014 üzenetére
Valami ilyesmire van szükséged. [link]
-
szasanyi
félisten
válasz Stunts666 #30011 üzenetére
Az általam linkelt képen látható a RAMon lévő matrica. A tieden nincs olyan? Nem feltétlenül szükséges, hogy uo. legyen de akkor a legbiztosabb. De aminek azonosnak kell lennie az a méret, a sebesség, az időzítés és az ezekhez tartozó feszültség. Ezért (is) kéne tudni mi van benne most.
-
szasanyi
félisten
válasz Lixon1 #30009 üzenetére
Ennek inkább a Windows 10 topik a megfelelőbb hely.
-
szasanyi
félisten
Erre valaki?
-
szasanyi
félisten
Létezik olyan összefoglaló táblázat / lista ahol az INTEL mobil CPU-k számozás (elnevezés) és a generációk jelölése együtt megtalálható?
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Milyen processzort vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Óra topik
- Milyen videókártyát?
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Call of Duty: Black Ops 6
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- ROG Strix G713QE 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar