Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zarayg
aktív tag
Üdv
Rendelkezek egy iPhone 2G-vel. Kicsit leharcolt szegény, de mindig vigyáztam rá. Nem dobálom, nem ütögetem. Volna 1 problémám.
Ilyen képet ad ki:
Hang nincs iPod-ba, sima csengőhangoknál ad, illetve fülhallgatóval hibátlan (lock hangot is ad). Van, hogy meggondolja magát, és visszajön a hangja (külsőleg). JB előtt normálisan volt hangja, utána, miután megcsináltam a JB-et, utána egyből ezt dobja ki, de amint mondtam, néha vissza-vissza jön a hangja, és akár hetekig van rendesen hang. Telefon újraindításával újra eltűnik.
Ötlet?
[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.
-
zarayg
aktív tag
Sziasztok
Elővettem a fiókból egy magyar T-Mobilos Samsung SGH-X150-es telefonom, viszont elfelejtettem a telefon kódját.. Hogy tudom leszedni róla?
Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.
-
zarayg
aktív tag
Üdv
Segítséget kérnék Vodafone (ZTE) 553-hoz!
Ő volna az illető, rózsaszín változatban (barátnőmé)
Az lenne a problémája, hogy amikor megvették a telefont, tökéletes és jó volt. Azóta nagyon sokat halkult a telefon, de nem csak fülhallgatón keresztül, hanem hangszórón keresztül is. Nem tudom, hogyan sikerült ilyet alkotnia, de kéne rá valami "bigyó", ami "felhangosítja".
Hallottam, valami kódról, amit ha beírok, akkor valamit csinál vele, és jobb lesz, de ez csak "mítosz", fél füllel hallottam, így e miatt ne kössetek bele, ha megkérhetem
Gari nincs, sajnos lejárt.
Ha valaki tud valami buherát hozzá, akkor azt ossza meg velem, ha kérhetem!
Köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hangprojektor extrákkal: Samsung HW-Q700A teszt
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek