Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinick
senior tag
válasz
sinick #145855 üzenetére
Sziasztok!
Na! Eredeti problémám itt: 145845
Alaplapon RGB-nél ADD_GEN2_1 lehúztam, majd vissza és meggyógyult. Vagy behülyült és le meg visszadugással nagyon reseteltem a LED vezérlőt (ha van egyáltalán) vagy valami mikro-nano-szubatomi kontakthiba volt, mert lecsúszva nem volt. Gombbal meg Armoury Crate is vezérli.
Házat megbontottam. Áramtalanítottam, RGB-nél ADD_GEN2_1 lehúztam, VGA kivettem. Áram vissza, indítás és van előlapi LED. Áramtalanítottam, ADD_GEN2_1 vissza, áram vissza, indítás és megint csak van előlapi LED. Áramtalanítottam, VGA vissza, áram vissza, indítás és megint csak van előlapi LED. Áramtalanítottam, minden vissza és készre összeraktam, áram vissza, indítás és megint csak van előlapi LED.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest