Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
DuracellKari #4699 üzenetére
A hibaüzenet pedig erre vonatkozik.
A programok eltávolítása résznél törölted a vezérlőpultból? -
The DJ
addikt
válasz
DuracellKari #4697 üzenetére
Töröld a régit, mielőtt telepítenéd az újat, ez kb. a lényeg.
-
DuracellKari
csendes tag
Az a problémám ha fel akarom telepiteni a Viprét ez a hiba üzenet jelenik
''You are trying to install a product in the Vipre family
this has fewer features than you currently installed
version. To preform this migration succesfully, you will need to manually
uninstall current Vipre product using Add/Remove Programs.''Volt mán fen a Viprének egy régebbi változata.
[ Szerkesztve ]
-
duduati
aktív tag
Memtesztet érdemes csinálni azért? Csak mert a memória csere megvolt. Igaz hogy nem 1333 hanem 1600MHz-s mem volt a cserepéldány, a lap pedig 1333-ig támogat. Ez lehet gond? Vagy ha a többi hülyeséget nézzük akkor ez nem számít.
-
duduati
aktív tag
FEjlemény:
Kicseréltem a ramot egy másikra. Semmi változás. Win telepítő bejövetelekor újraindul. Utána vga ki, alaplapi be, és bejön a telepítő, és megy. Ezután újraindítottam, és megy. Vga vissza, és nem megy. Vga ki és megint nem megy. Vissza a saját ramja- és megint megy
.
Tápot kicseréltem, akkor is ugyan ez. Ezután produkált win betöltés közben 3x kb kékhalált. Telepítő ismét újraindul mindig. Ezután vga ki, és megint bekapcsolt.
Azaz: vga-val nem megy, másik táp se segít., de viszont egyikrammal megy utána nem, majd a másikkal megy, és megint nem.Kezdi meghaladni az agyamat
-
Jumbo
tag
Sziasztok!
Adott egy gép ami egy 24" monitoron 1920*1200 felbotáson üzemelt, a gép el lett szállítva és egy 19" monitorra lett kötve aminek a felbontása 1280*1024, boot után nem ad képet a monitor (gondolom a felbontás különbség miatt).
Hogyan lehet ilyenkor az új felbontásra beállítani?Előre is köszönöm!
Jumbo
-
XP NINJA
őstag
ha revoltec fénycsövet nem inverterre kötök hanem ventilátor csatlakozóra az alaplapon akkor működni?
-
renzo79
tag
Sziasztok
Van egy idegesítő problémám, és nem tudom hova írhatnám le...
Így elnézést ha rossz helyre sikerült..Adott egy
-win7 ult. x64 op.
-P8z68-m pro
-i5 2500 3.3
-8g kingston KHX 1600
-samsung 830 ssd
-TP LINK TL-WN751ND 150Mbps PCIA probléma annyi, hogy a gép kikapcsolás után rögtön elindul...
A probléma leszűkítve a Tp linkes hálókártyára, mivel ha kiveszem vagy uninstallálom akkor megszűnik a gondjavítási kísérletek:
-biosban az eszköz nem ébresztheti fel a számítógépet
-win7 alatt is ez beállítva
-legújabb bios és legújabb tp linkes driverami még érdekes, ha uninstallálom vagy re instalállom akkor első leállításig jó, utána már 10/10 -nél újra elindul leállítás után pár másodpercre.
valakinek valami ötlet?
Regeditben kutaokodni vagy valami ....
Köszönet[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
Sziasztok!
Vettem egy 30 Gb-os Kingston SSD-t rendszernek.
Egy Silicon RAID karin üldögél és boldog, a Sentinel szerint tökéletes.
Hát szerintem nem...nem tudom leformázni. Se a FelügyeletiEszközök/Rendszerkezelés/Tárolásból - itt csak kiíírja, h formázás és így marad, se az ikonjára kattintva, ott végigmegy a csík, de a végén elakad. Formázás közben a gép fél percekre lemerevedik.
Próbáltam NTFSsel és FAT32vel is.Kártyához a legújabb driver van fenn.
Mitévő legyek?
-
duduati
aktív tag
Igen op-t akarok tenni. Röviden írtam csak mert telón voltam csak.
Win 7 menne fel, de bejön az hogy telepítés, rákatt, bejön a kék háttér, és ott kb 5 másodpercig bírja, majd újraindul. Bootolásnál az ide, sata izét iz álligattam, de mindig ugyan ez. Megpróbáltam eszemhez méltan a biost is átnézni, de nem volt semmi olyan ami feltűnt volna. Load default is megvolt, ramot át másik foglalatba, de ugyan ez.Most jön a memteszt, holnap meg mem modul csere és próba, csak havernál voltam és gondoltam hátha van gyors orvosság, de elhoztam a gépet, így már ráérek játszogatni vele.
Addig is köszönöm mindenkinek!
Üdv
-
duduati
aktív tag
van egy uj konfig. i3, gigabyte 1155 lap, 6770. egy satas 250- es vinyo, ami mar megvolt. bekapcsolom, indul rendeseb, boot cd-rol, elkezd menni a csik, utana bejon az betolto kepernyo, es ujraindul a gep. valakinek van valami tippje igy hirtelen?
-
sittes79
addikt
Leállít a win 7 javítás áramszünet miatt, most azt írja, hogy megsérült a boot és rakja be a win lemezt és javítsam, de folyamatos hibaüzenet jön, hogy hiányzik a c:\boot
nagyon kellene a windows lehet ezt újra install nélkül javítani?
Köszi
-
Melack
veterán
válasz
Joker_5x #4678 üzenetére
Javaslom neked a ninite oldalát. Egyszerű, gyors, és mindig frissek a driverek. Nagyban megkönnyíti a dolgodat.
Az oldalak kapcsán meg a Chrome-ot javaslom. Ott mailcímmel szinkronizálsz. 1 perc alatt a megszokott oldalak fogadnak a megszokott beállításokkal.
Már nyertem neked 20 percetC0d3r: Ok, warez off.
MagicIsoMaker-t tudom javasolni, de azzal nem tudsz zsugorítani, csak ki vagy hozzáadni fájlokat. DL lemez kell neked oda, én már érzem
[ Szerkesztve ]
-
Joker_5x
tag
Mire gondolsz a "mindennel együtt alatt" a programokra? A win 7-et felrakni még lemezröl is max 15-20perc.A sok idő a programok felrakásával van no meg az internetes oldalakkal amire regizve vagyok oszt beirkálni neki a sok jelszot.
Még egy olyan kérdésem lenne hogy mivel lehet azt megoldani hogy pl.:egy 8gb-os iso-bol csinálni egy 4.4gb-os vagy még kevesebb területü fájlt csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
C0d3r
addikt
Fórumon tilos a warez, így ez a téma le is zárható.
-
Joker_5x
tag
Már ujra raktam win 7-el ! Régen mondjuk volt 1 király xp-m ami buherált volt aszem BLADE volt a kodneve vagy mi azt sokáig használtam.Amugy ezzel a buherált win 7-el se volt semmi bajom csak az ikonok zavartak amiket nem tudtam eltakaritani mivel rainmetert használok és azzal csicsázom a win-t igy ikonokat nem használok max a tálcán.
Na mindegy probléma megoldva
Mégegyszer köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
üdv
átdobom ide is a témát, talán picit jobban pörög ez a topic. ez lenne az: csak sima fsb meg szorzó meg ram állítgatás, de nekem kicsit magas : )))
-
válasz
kabanka #4667 üzenetére
Nem játék miatt. Ha már van 64 bit programok + 4 g ram, akkor igen, kell a 64 bit. Elég sokat csomagolok winrarrar és van különbség 32/64 között.
Nem csak a ps használja fel a ramot. Nekem 3 napja 1 szabad kb-om nem volt, mert előtőltőtt a rendszer. Amiket meg indítok, azok meg gyorsabban indultak el.
Ja és 8 gigánál sem kell kikapcsolni a lapozófájlt, elég levenni 1 gigára, mert kitudja melyik program nyavíkol majd érte. De igen, 4 gigánál érdemes váltanod, mert ha nem, akkor csak üresen áll, a pénzed meg benne van és semmire nem mész vele, mert a windows nem tudja kezelni, a 32 bit miatt. De mondtam, nekem mindegy. De lehetne ragozni, meg a saját igazunkat ide böfögni, úgy hogy nekem tök8 hogy mit használnsz, meg mire váltasz. Nem akarom szét offolni a topikot ez miatt.
Peace -
Melack
veterán
válasz
beszter1991 #4666 üzenetére
Egyszerűen kiírod mint bootolható lemez, és ennyi. Vagy ha tudsz bootloni USBről, akkor arra teszed fel, és voila. Sokkal gyorsabb, mint DVDről
-
kabanka
aktív tag
válasz
Sub-ZeRo #4664 üzenetére
csak mi miatt éri meg váltani 4 giga ramnál? Játék? Ugyan
Photoshop ha be van állítva egyáltalán. Videóvágás, effektelés, grafika...zeneszerkesztés... na itt kell. Ha ezekre nincs igény feleslegessé válik a dolog. 8Gbnél és kikapcsolt lapozófájlnál már van értelme a 64bitnek, de általános célokra semmiképpen.
-
beszter1991
tag
meg van a 64bites win7 hogy tudok csinálni boot lemezt?
Elvileg kell iso kép file, és neroval kiírom.
-
kenwood3
addikt
válasz
beszter1991 #4643 üzenetére
Azért van, mert 32 bites az op rendszered. 64 bites win fogja látni mindet
-
Joker_5x
tag
Erre valaki [link]
-
Melack
veterán
válasz
Realradical #4656 üzenetére
Mindig tanul valamit az ember
-
C0d3r
addikt
válasz
beszter1991 #4649 üzenetére
Mint a képen is látható, 32 bites rendszerrel rendelkezel. 4 GB-ig tudja megcímezni a memóriát (beleértve a gépben található összes RAM-ot, videokártyáét is), 64 bites rendszerre lesz szükséged.
-
kabanka
aktív tag
válasz
beszter1991 #4649 üzenetére
Nekem 1 Gb-s vramom van és 3,5 Gb-t ismer fel a 32 bites win.
-
Joker_5x
tag
Sziasztok ismét !
Ezt a 2 ikont hogy tom eltűntetni az asztalrol ? [link]
Az asztali ikonok modositásával nem lehet .
Tőrőlni sem lehet.Ujratelepitettem a gépet valami buherált win 7-el oszt ezek alapbol az asztalon voltak és nem tom letörölni sehogyse !
Előre is köszi !
[ Szerkesztve ]
-
kabanka
aktív tag
válasz
Nyomd meg a Windows és R gombot a billentyűázeteden, oda írd be hogy msconfig
válaszd az indítási beállítások fület. Ott speciális beállítások gomb. Majd az balkban vedd ki a Memória használat mellől a pipát, ha bent van. Oké és restart. -
Melack
veterán
válasz
Feladatkezelőről is tudsz lőni pár képet? Konkrétan a diagramos rész kellene.
Mert ez alapján olyan, mintha a videókártyán felül több RAMot foglalna le vmi. De azt nem tudom, hogy mi. -
kabanka
aktív tag
Tud valaki mondani arról pár szót hogy egy Corsair Vengeance ram mennyivel tud többet egy Kingston Value ramtól? Gyorsabb lesz valami?
-
beszter1991
tag
Heló valaki tudja hogy mit jelent a ram-nál hogy a 4,00Gb -ból 2,93GB használható?
Kép:
kép -
maxika2004
őstag
-
Joker_5x
tag
-
pro70
senior tag
-
pro70
senior tag
válasz
Sub-ZeRo #4627 üzenetére
Nem nyertünk sajnos [link]..ATI kártya van a gépbe, de ez a mostani már nem az első eset..nvidiaval is megcsinálta párszor és nem tudtam visszaállítani! Megfigyeltem, felhúztam a rendszert, IE8-cal beállítottam mindent és csak azután frissítettem be 9-re, akkor minden rendbe volt...most legutóbb annyira használtam a 8-at hogy letöltsem a 9-et..nem állítottam be semmit, ráhúztam és azóta ez van
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
válasz
anonymus89 #4619 üzenetére
Ezt olvasd el
[link]
-
Csabee.
nagyúr
válasz
anonymus89 #4617 üzenetére
Lehet IDE emulációra van állítva Biosban.
-
anonymus89
addikt
Egy kérdés, xp alatt miért megy pio módban a satas winyóm?
Idegesítően lassú míg leellenőrzöm egy adat meglétét ......... -
Csabee.
nagyúr
Hello!
Van egy gamepad aminek megvan törve a kábele.. (haveré), Állítása szerint elment több szervizes-műszerész boltba és nem csinálták meg neki..
Hol kéne keresnie? Tudtok Bp-en ajánlani valami boltot? Vagy PH-n valakit aki megcsinálja?
-
Rico45
őstag
Helló!!
Van egy notebook ami vodás!
Olyan kérdésem lenne ,hogy mobilnetet csak vodást tudok vele használni??Ha a vodás telómon van ingyenes net akkor ha beleteszem az usv sztikkbe a sim kártyát tudnék netezni a notin??
Választ előre is köszönöm!
-
Melack
veterán
Ha két külön telepítővel is akadt gond, akkor javasolt az itt leírtat megcsinálni. Gyakorlatilag a vinyót kell újraformázni, mert előzőleg valami nem sikerült rendesen.
-
Smyth
tag
Szép jó estét mindenkinek!
Van egy XP install errorom, 2 particióra is próbáltam már felrakni, 2 külön XP-t is próbáltam, mindkét particióra! Az egyik partición WIN7 van a másik üres, miután már a Fájlokat átmásolta, és ujraindul és elkezdi tölteni a fájlokat, "39p múlva..." és mielőtt feldobná az ablakot, kidobja a hibát! I386 errorElőre is köszönöm, a hozzászólásokat!
-
Melack
veterán
válasz
Joker_5x #4607 üzenetére
Tehát ha jól értem, akkor a rendszerpartíció lett újrarakva, de a feltelepített játékok fájljai egy másik partíción voltak? Mert így az uninstall fájl hiányzik, a CCleaner sem lesz feltétlenül használható. Marad a manuális törlés, TC alatt még tűrhető is a tempó. Javaslom, hogy ugyan szöszölősebb, de (al)mappánként töröld le a megmaradt fájlokat.
-
Joker_5x
tag
Az uninstal nem mükszik mivel újratelepitetem a gépet és ezek a gamek még azelöt lettek felrakva és nem 100mb-os játékok igy hát nem kevés idő még letakaritja őket a win 7. Régen xp volt fen de ot sec-perc allatt letakaritott akármit ezért nemértem mivan a win 7-el.Mondjuk már régota a 7-et használom de eddig nem tünt fel.
Megnézem azt a CCleaner-t !
Azért köszi !
-
Melack
veterán
válasz
Truckdriver #4605 üzenetére
Helló! Ennek örülök, hogy gyorsabban megy a géped. Ha lesz még vmi,csak bátran ide vele
-
Cseri0058
őstag
Sziasztok!
Olyan probléma lészen, hogy van egy 8gb-os adata pendrive-om.
Ha az én gépemhez csatlakoztatom akkor egyszerűen lefagy a gép.
de ha ezt a pendrivit más géphez csatlakoztatok akkor no problem.
Más pendriveval nem csinálja ezt a gépem.
Kérdésem az lenne, hogy mitől van ez? -
jozsi252
veterán
Sziasztok
Olyan problémám lenne hogy a hálókártyám meghalt a gépembe, és egy ideje már külön hálókártyával használom. Viszont mostmár szeretném garanciáztatást elintézni. Viszont ugye ez 1-2 hét kiesés lenne nekem.
A kérdésem ehhez kapcsolódna hogy van aki tud segíteni abban hogy a garanciáztatás idejére béreljek 1155ös alaplapot?
köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Direct One (műholdas és online TV)
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Tkomos box más szolgáltató netjén.
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ASUS TUF 17 QHD 240hz RTX4070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel